INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 When you're forced to eat shit, it's best not to nibble. [Dante]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dominic Sinaga
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Padomay
Age: 22
Occupation:
BerichtOnderwerp: When you're forced to eat shit, it's best not to nibble. [Dante]   zo okt 29, 2017 7:05 pm

Afwezig liet Dominic de bijna goudkleurige drank in zijn glas ronddraaien. Het biertje was voor de helft op en de vloeistof kolkte nog even rond voor het weer licht deinend tot rust kwam.
De donkerharige jongeman leunde met zijn ellebogen op het blad van de kleine tafel waar hij aan was gaan zitten. Zijn jas hing over de rugleuning van de stoel en zijn telefoon lag onaangeroerd naast hem op tafel, naast een bakje met frituursnacks waar hij uiteindelijk maar een paar van op had gegeten.
Zijn haar zat warrig en hij had lichte wallen onder zijn donkere ogen.
Hij zou het nooit erkennen, maar de waarheid was dat het overleven van een daadwerkelijk bombardement en het getransporteerd worden naar een volslagen onbekend land hadden er ingehakt.
Nog steeds had hij er moeite mee de hele situatie een plek te geven, met als gevolg dat hij zijn uiterste best deed zichzelf voor te houden dat hij nergens last van had.
En dat was een van de redenen dat hij hier zat. Hij mocht dan alleen zitten, hij had behoefte aan alleen al de reurigheid die een bar met zich mee bracht. Het was een goede plek om zijn gedachten te verzetten, want hoe minder hij zichzelf toestond na te denken over de gang van zaken, hoe beter het ging met hem.
Naast de stemmen van de andere gasten werd de bar ook gevuld door een beetje muziek. Zacht genoeg om niet te storen, maar hard genoeg om hiaten binnen de gesprekken om hem heen op te vullen.
De deur ging open en er kwam een bekend gezicht binnen. Niet iemand waar hij veel contact mee had toen Genosha nog bestond - dat waren er sowieso niet zo heel erg veel - , maar hier in de vreemde, zo merkte Dominic, keek je toch anders aan tegen de weinige mensen je nog enigszins kende.
En dus knikte hij even en stak hij een hand op naar de ander.

_________________

Dominic - Fiona - Joseph
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: When you're forced to eat shit, it's best not to nibble. [Dante]   zo okt 29, 2017 8:49 pm


Het was verrassend moeilijk om zich aan te passen aan deze nieuwe omgeving. Het was niet dat het hier zo verschrikkelijk leven was, maar dit was niet thuis. Hoe erg hij Genosha Island in het begin ook had gehaat, nu miste hij het. Heel erg. Hij had er toch enkele jaren van zijn leven gesleten. Vrienden gemaakt, zijn broer terug gevonden, zijn hart gebroken.. Vele herinneringen die hij soort van had moeten achterlaten. Bedolven onder de brokstukken die naar beneden waren gekomen bij de ontploffingen. Het enige waar hij last van had, was een pijnlijke knie, gezien hij omver was gevallen door de luchtverplaatsing. Het was dat hij het vliegtuig aan had horen komen en zo snel mogelijk richting het bos was gerend met een aantal anderen, anders had hij hier waarschijnlijk niet meer gestaan.

Het was de eerste avond dat hij zich in de stad begaf, maar de jongeman had nu eenmaal behoefte aan een biertje. Daarin was deze stad op zich wel beter. Geen al te strikte controle en alles was makkelijker te verkrijgen. Hij kende al genoeg mensen die daar misbruik van zouden maken, maar hij wilde gewoon even relaxen. Daarom liep hij de bar binnen, niet de enige in het stadje maar wel de populairste onder jongere mensen. Toen hij binnen liep, draaiden een paar gezichten zijn kant op, waaronder een bekende. De jongen stak zijn hand op, en hij liep toch wel wat opgelucht op hem af. Nu hoefde hij niet awkward alleen verder te lopen. ”Yo”, Begroette hij de jongen, waarna hij zich neer zette op een van de vrije stoelen. ”Wil je d’r nog zo een?” Vroeg hij, knikkend naar het half lege glas. Hij kon evengoed proberen wat nieuwe contacten te maken, nu hij hier toch was, of niet dan?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dominic Sinaga
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Padomay
Age: 22
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: When you're forced to eat shit, it's best not to nibble. [Dante]   wo nov 01, 2017 11:12 pm

De bekende was zijn kant op gekomen liet zich op een van de andere stoelen zakken. Dominic's brein had een momentje nodig, maar hij had het idee dat hij inmiddels wel weer een beetje een idee had wie dit was, al was de naam hem ontschoten.
"Hey," groette hij terug.
”Wil je d’r nog zo een?”
Er verscheen even een grijns op Dominic's gezicht en hij knikte. Dat aanbod sloeg hij niet af.
"Omdat je zo aandringt."
Hij pakte zijn telefoon op van de tafel en liet hem in zijn zak glijden om zich ervan te verzekeren dat het ding hem niet kon afleiden. Hij mocht dan niet zo sociaal zijn, hij was ook geen barbaar en hij ergerde zich er zelf in ieder geval buitengewoon aan wanneer iemand op een schermpje bleef kijken als hij tegen diegene praatte.
Even liet hij zijn blik door de bar gaan. Er zaten veelal mensen van ongeveer hun leeftijd, al leken sommigen hem wat aan de jonge kant om hier te zijn. De sfeer was ontspannen en opgewekt, met als gevolg dat Dominic zelf ook relaxed was en een beetje onderuitgezakt in zijn stoel zat.
Aan de bar zaten een paar meiden die om de zoveel tijd uitbarsten in een lachen dat zelfs Dominic wel een klein beetje aanstekelijk vond.
"Wat was jouw naam trouwens ook alweer?" vroeg hij de jongen vervolgens. Was dat mysterie namelijk meteen even opgehelderd. Sommige mensen vonden het genant een vage bekende naar diens naam te moeten vragen. Dominic zag het nut er niet van het niet te doen en ongemakkelijk iemand's naam te vermijden.

_________________

Dominic - Fiona - Joseph
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: When you're forced to eat shit, it's best not to nibble. [Dante]   do nov 02, 2017 1:29 am


Dat de jongen hem soort van uitnodigde om bij hem te komen zitten, kon hij wel degelijk appreciëren. Het was dan ook maar standaard etiquette dat hij aanbood om hem nog een biertje te kopen. Zelf zou hij dat ook wel waarderen, als hij dat aangeboden kreeg. En het was nu niet bepaald dat hij het geld nodig had voor wat anders. Mama en papa Rivera hadden de geldkraan nog lang niet dicht gedraaid en hij maakte daar graag gebruik van. Zeker als het kon betekenen dat hij een beetje een interessante avond had. "Omdat je zo aandringt." Greens de jongen terug, en hij grinnikte even geamuseerd. Vervolgens zwaaide hij naar de bar, stak twee vingers op en wees vervolgens naar het glas. De man knikte begrijpend en voor hij goed en wel tot drie kon tellen, stonden er al twee vers getapte biertjes op het tafeltje.

"Wat was jouw naam trouwens ook alweer?" Vroeg de ander toen ineens. Oh ja, namen. Was wel zo handig. ”Oh, right, waar zijn mijn manieren”, Greens hij breed. ”Dante, aangenaam”, Glimlachte hij vervolgens. De naam van de andere dude ontglipte hem ook even, maar die zou snel wel volgen. Nu was het moeilijke een gespreksonderwerp vinden wat comfortabel was voor hen beide. Niet de oorlog, obviously. Maar wat dan? ”Raak je wat gesettled hier?” Besloot hij te vragen. Een redelijk onschuldige vraag, maar natuurlijk was hij wel oprecht geïnteresseerd.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dominic Sinaga
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Padomay
Age: 22
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: When you're forced to eat shit, it's best not to nibble. [Dante]   za nov 04, 2017 12:13 pm

Ah, Dante, ja die naam kwam hem wel bekend voor. Hij wist niet zoveel van hem, maar hij was geen volslagen onbekende en dat was nu al genoeg.
“Dominic,” stelde hij zichzelf vervolgens voor. Er bestond een redelijke kans dat als de jongen al van hem had gehoord dat niet in positieve zin was, maar daar kon Dominic mee leven. Vergeleken met de dingen die sommige anderen hadden uitgevreten waren Dominic’s momenten van gewelddadige woede eigenlijk zo opzienbarend nog niet.
Hij pakte zijn nieuwe drankje en nam er een slok van terwijl de ander vroeg of het settelen hier een beetje wilde lukken. Hij haalde lichtjes zijn schouders op.

“Op zich wel,” zei hij luchtig. Hij gebaarde met het glas naar de rest van de ruimte. “Uitgaan, geen huiswerk meer en Scandinavische vrouwen, dikke bofkonten die we zijn.” Dat hij geen lessen meer had vond hij oprecht niet zo’n ramp, maar desondanks lag er wel degelijk een bitter sarcasme in zijn stem. Maar het was makkelijker om cynische grappen over de situatie te maken dan eraan te denken dat het eiland nooit meer zijn thuis zou zijn.
“Tel je zegeningen en zo."
Na nog een slok bier te hebben genomen zette hij het glas weer op de tafel waarna zijn donkere ogen het gelaat van Dante kort opnamen.
“Jij dan?” vroeg hij toen. Het was de eerste keer dat hij met iemand sprak over hoe het nu verder moest en hoewel de ander niet de illusie moest hebben dat Dominic zich ook maar een moment kwetsbaar op zou stellen, vond deze het ergens wel prettig om, in ieder geval oppervlakkig, over de situatie te praten.

_________________

Dominic - Fiona - Joseph
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: When you're forced to eat shit, it's best not to nibble. [Dante]   ma nov 06, 2017 6:11 pm


Als je eenmaal zo lang op school rond liep, ging je wel verwachten dat mensen je gingen herkennen. Het was dan ook bijna vreemd om zichzelf nog voor te stellen. Vandaar dat hij het af en toe wel eens vergat. De veronderstelling dat mensen zijn naam kenden, was ook weer zo’n ego ding. Natuurlijk kon niet iedereen hem kennen of van hem gehoord hebben. Hij dacht wel eens dat hij een opvallend figuur was, zeker met zijn tattoos, maar zo liepen er wel meer studenten rond. En uiteindelijk stootte hij dan wel eens op iemand die niet wist hoe hij heette of wie hij was. Al was dat ook wel eens een verfrissende situatie. “Dominic,” Reageerde de jongen met zijn eigen naam. Dominic. Eentje die hij zou onthouden. Het was een naam die hij wel eens eerder gehoord had, en niet echt in positieve zin. Maar hij judgde vaak niet op roddels. Iemands reputatie hield hij wel rekening mee, maar het was niet dat hij nu zou opstaan en weg zou lopen omdat hij wist dat Dominic hier wel eens agressief kon zijn.

Een gespreksonderwerp kiezen dat iets of wat taboe was, was altijd riskant. Daarom hield hij ook de jongen zijn emoties in de gaten met zijn mutatie. Maar er kwam geen echt heftige reactie, dus nam hij een aantal slokken van zijn glas en luisterde naar Dominic’s woorden. Hij knikte zachtjes, om aan te tonen dat hij luisterde en redelijk akkoord ging. ”Well, same, eigenlijk. Ik vind de nieuwe vrijheid wel nice”, Zei hij schouderophalend. Heel misschien maakte hij daar wel een beetje misbruik van, van die vrijheid. ”Het is alleen jammer dat er eerst een oorlog moest gebeuren voor we verhuisden though. Ik vond op een eiland zitten altijd al zo vreemd. Zo leer je toch niet meedraaien in de maatschappij?” Vervolgde hij. Deze kritiek had hij altijd al gehad, maar nooit echt luidop uitgesproken. Hoe dan ook was het volgens hem gewoon beter om lekker te socializen met de wereld dan steeds maar met dezelfde mensen te praten.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dominic Sinaga
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Padomay
Age: 22
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: When you're forced to eat shit, it's best not to nibble. [Dante]   di nov 07, 2017 12:15 am

Dominic haalde zijn schouders op.
“Denk ’t niet,” zei hij, al zag hij zichzelf niet echt als de aangewezen persoon om te beoordelen hoe je nou goed meedraaide in de maatschappij. Hij was meer een voorbeeld van hoe het niet moest. Hoe het helemaal niet moest.
“Dikke kans dat we daar meer zaten om zo lang mogelijk buiten de maatschappij gehouden te worden,” bromde hij. Of hij dat echt geloofde wist hij niet eens. Misschien. Misschien was het wel de bedoeling zo lang mogelijk het moment uit te stellen waarop iemand niet meer onder toezicht stond. Maar misschien was het ook gewoon de minst destructieve oplossing om hen dingen te leren ver weg van het vaste land.
Uiteindelijk voelde Dominic zich niet geroepen daar nog veel verder over na te denken.
“Maar goed, ’t is nu toch met de grond gelijk gemaakt,” voegde hij eraan toe.
Hij dronk langzaam nog wat van zijn biertje.
“Ben vooral benieuwd hoe ’t nu verder gaat."
Zijn toon was nog steeds die van iemand die eigenlijk helemaal niet zo ontzettend benieuwd was hoe het verder zou gaan, maar dat was schijn. Dat was de houding van iemand die het allemaal een beetje eng vond om eerlijk toe te geven dat de onzekerheid hem dwars zat en zich kwetsbaar op te stellen.
Een paar tafels verderop lachte een meisje hartelijk om iets wat iemand tegen haar zei en heel even was Dominic afgeleid. Hij realiseerde zich dat het lang geleden was dat hij zo spontaan gelachen had en nam zich voor in ieder geval te proberen zich hier toe te staan een klein beetje meer te leven.
Een klein beetje, het moest natuurlijk niet al te gek worden.

_________________

Dominic - Fiona - Joseph
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: When you're forced to eat shit, it's best not to nibble. [Dante]   za nov 25, 2017 4:14 pm


Well dit hele gesprek was wel redelijk diepzinnig. Niet echt het soort gesprek die ze zouden moeten houden momenteel, maar hé, het was een beetje automatisch zo gelopen. Kon ook niet anders dat het onderwerp letterlijk iedereen bezig hield. Sommigen gingen er beter mee om dan anderen, en hij en Dominic zaten in een bar. Dan hadden ze het toch wel goed gedaan, vond hij. Dante dronk de rest van zijn glas leeg. De weg naar hier had hij gestapt, en hij was best dorstig. Een slimme knul had het misschien overwogen een colaatje te nemen, en ondanks hij zichzelf wel slim zou durven noemen, had hij het toch niet gedaan. Zolang hij maar weer veilig in huisje Weltevree aan kwam, was alles goed. “Ben vooral benieuwd hoe ’t nu verder gaat." Zei Dom nog, en hij knikte instemmend. ”Voor mijn part mag het eventjes rustig blijven though. Het laatste waar ik nu zin in heb, is naar school gaan”, Reageerde hij. Al zat dat er onvermijdelijk wel aan te komen.

Dante merkte op hoe zijn gezelschap reageerde op het gelach van een chick een aantal tafels verder. Natuurlijk kon hij geen gedachten lezen, maar emoties aanvoelen, dat was dan wel weer zijn ding. Hij voelde het verlangen. Naar wat, wist hij niet, maar hij interpreteerde het lekker gewoon alsof Dominic hier interesse had in het eerder vernoemde meisje. ”Need a wingman?” Vroeg hij daarom met een grijnsje. Hé, nu ze hier toch waren, konden ze evengoed wat plezier maken, toch? En hij had wel wat ervaring met het scoren van een chick, voor zichzelf en voor zijn maten. Als hij daar zin in had, natuurlijk. Hij moest ’t maar zeggen, hij zelf was er in ieder geval wel klaar voor.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dominic Sinaga
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Padomay
Age: 22
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: When you're forced to eat shit, it's best not to nibble. [Dante]   do nov 30, 2017 12:57 pm

”Voor mijn part mag het eventjes rustig blijven though. Het laatste waar ik nu zin in heb, is naar school gaan”
Dominic grijnsde en knikte instemmend.
“Hier nog een,” beaamde hij. Genosha had wel een bepaalde regelmaat geboden, en die had hij ergens wel fijn gevonden, maar hij zag niet in hoe hij niet in staat zou zijn die hier niet opnieuw op te bouwen. Er was ongetwijfeld wel ergens werk waar kennis van de Duitse taal - goed, Zwitsers Duits, maar voor Dom klonk het allemaal hetzelfde en vermoedelijk reageerden ze hier toch niet veel beter op Tweede Wereldoorlog grappen - niet zo’n must was.
Daar kwam bij dat het nog altijd wel een beetje acclimatiseren was hier.
Hij rekte zich kort uit en keek verrast naar Dante toen deze informeerde of Dominic behoefte had aan een wingman. Het duurde even voor het landde, maar toen realiseerde hij zich dat de jongen hem wellicht had zien kijken in de richting van het meisje dat ze vrolijk gelachen had eerder en dit interpreteerde als meer dan het was.
Hij aarzelde even en wierp nog een korte blik op het meisje. Ze was nu in een quasi dramatische anecdote verwikkeld, zo leek het, en plaatste haar hand op de arm van een vriendin, vermoedelijk om haar woorden kracht bij te zetten.
Ze was leuk, daar zat het hem niet in, maar - ook al was dat misschien zijn pessimistische zelf - hij verwachtte niet echt dat zij en hij op dezelfde golflengte zaten. Haar zorgeloze manier van doen impliceerde eerder het tegenovergestelde.
Dat, en ze was met vrienden.
En dus haalde hij zijn schouders op.
“Die ziet me aankomen, man. En ik spreek geen woord Duits,” merkte hij op, zijn toon een klein beetje ontwijkend. Hij kon moeiteloos vlijmscherp en bijtend zijn als het hem niet interesseerde wat iemand van hem vond; het zou niet de eerste keer zijn als hij iemand in tranen kreeg, maar als hij iemand wel enigszins zag zitten werd het toch een beetje een ander verhaal. Vrouwen deden dat soms met je.

_________________

Dominic - Fiona - Joseph
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: When you're forced to eat shit, it's best not to nibble. [Dante]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
When you're forced to eat shit, it's best not to nibble. [Dante]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Boy, you know I'll be savin' my love for you. (+ Dante ♥)

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Town Square :: Bar-
Ga naar: