INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Wanted ranks

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
avatar
HTML & CSS Editor
Aantal berichten : 327

Character Profile
Alias:
Age:
Occupation:
BerichtOnderwerp: Wanted ranks   za okt 28, 2017 12:27 am


Wanted high ranks .

Beste leden.

Sundberg is een stadje dat momenteel bruist van de activiteit. Wij zijn daarom op zoek naar een aantal mensen die een character met een leidinggevende positie willen spelen. Deze characters hebben net iets meer gezag over de anderen, waardoor ze kunnen helpen de boel in goede banen te leiden.

We verwachten een kleine aanmelding met een motivatie, zodat we zeker zijn dat deze characters in goeie en vooral actieve handen vallen. Wij als team behouden het recht om eventueel deze characters terug op te eisen, als we zien dat de activiteit met dat character te wensen over laat.

Hier onder vinden jullie de lijst met ranks.

Name: open (male)
Age: 30-40
Faceclaim: open
Rank: Chief of Police
Job description: Als chief heeft deze persoon de leiding over het team van agenten. Hij regelt de patrouilles, zorgt ervoor dat zware overtreders doorgestuurd worden naar de juiste instanties, regelt trainingen voor zijn team etc.


Finnegan Moreo

Name: open (male/female)
Age: 35-55
Faceclaim: open
Rank: Head nurse
Job description: De head nurse heeft de verantwoordelijkheid over het inplannen van de verpleegkundigen, zorgt ervoor dat iedereen zijn of haar job naar behoren uitvoert en is het eerste aanspreekpunt voor patiënten die op de recovery afdeling liggen.

Name: open (male/female)
Age: 30-60
Faceclaim: open
Rank: Counselor
Job description: De counselor geeft advies en therapie aan de mensen die het nodig hebben. Van legaal advies tot groepstherapie, de counselor zorgt ervoor dat iedereen zich achteraf toch iets beter voelt.

Name: open (male)
Age: 25-45
Faceclaim: open
Rank: Stable manager
Job description: Deze man woont in de boerderij vlak naast de stallen en rekent op de staljongens om de paarden te verzorgen en de gebouwen te onderhouden. Hij is het aanspreekpunt voor mensen die een paard willen huren of eventueel willen komen helpen in de stallen.

Name: open (female)
Age: 30-50
Faceclaim: open
Rank: Animal shelter owner
Job description: De eigenaar van de shelter rekent ook op vrijwilligers voor het onderhoud van de gebouwen en de zorg voor de dieren. Ze staat in voor de gezondheid van de dieren en brengt die naar de dierenarts voor de nodige inentingen en check-ups. Om dieren te adopteren, moet je bij haar zijn.


Penelope Malone


Name: open (male/female)
Age: 20-40
Faceclaim: open
Rank: Bar owner
Job description: Een joviaal persoon die begaan is met zijn of haar klanten. De eigenaar van de bar is een populair figuur onder de stadsbewoners. Hij of zij houdt de bar open en grijpt in wanneer er zich problemen voor doen.


Tobias O'Shae

Name: open (male)
Age: 40-50
Faceclaim: Gordon Ramsay
Rank: Restaurant chef & owner
Job description: Arrogant, maar loyaal. De eigenaar van het restaurant heeft het niet op klagen, maar steekt zijn hele leven in het koken. Hij houdt het restaurant open door de chefkok te zijn, de inkopen te doen en alle financiële zaken op orde te houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wanted ranks
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: General :: Explanation :: Guide-
Ga naar: