INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 [GUIDE] After the war

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
avatar
HTML & CSS Editor
Aantal berichten : 327

Character Profile
Alias:
Age:
Occupation:
BerichtOnderwerp: [GUIDE] After the war   vr okt 27, 2017 7:35 pm


Verandering van setting .

Na het laatste gevecht was het enkele dagen ‘rustig’ op Genosha. Gewonden werden verzorgd, de doden werden begraven, men probeerde uit alle macht de studenten zo goed mogelijk op te vangen. Helaas kon deze ‘rust’ niet blijven duren. Nu het plan van de overheid gefaald was, vielen ze terug op plan B. Een meer publieke oorlogsvoering die onder andere de Airforce van het Amerikaanse leger kon inzetten.

Het eiland werd gebombardeerd, waarbij de volledige school afbrandde. Velen kwamen om in de aanval of de brand en chaos die daarop volgde. De overgebleven mutanten werden uiteindelijk geëvacueerd door Europese troepen. Die brachten hun met schepen richting Europa, waarna ze met de trein richting Zwitserland werden gestuurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
avatar
HTML & CSS Editor
Aantal berichten : 327

Character Profile
Alias:
Age:
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [GUIDE] After the war   vr okt 27, 2017 7:54 pm


Voor oude leden .

Voor reeds geregistreerde characters zijn er een paar guidelines om de overstap naar het nieuwe board zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ten eerste is het jullie vast opgevallen dat de avatars nu een andere grootte hebben. De nieuwe dimensies zijn 200px bij 260px. Avatars worden vanzelf vergroot tot ze binnen deze nieuwe dimensies passen, dus het is handig om jullie afbeeldingen te vervangen, zodat ze niet zo vervormd zijn.

Ten tweede moeten de gevluchte mutanten zich aanmelden in deze groep. Deze groep is bedoeld voor de leerlingen die van Genosha verhuisd zijn naar Sundberg.

Als laatste zullen we een lijst bijhouden van mutanten die overleden zijn in ofwel het gevecht op het strand ofwel de aanval die daarop volgde. Jullie kunnen jullie karakters hiervoor aanmelden in dit topic. De naam van jullie karakter zal daarbij zwart gekleurd worden en de status ‘overleden’ krijgen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jullie dan nog in game met deze personages gaan posten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[GUIDE] After the war
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: General :: Explanation :: Guide-
Ga naar: