INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Calmth before the storm | &Rhys

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Waverly di Fontana
avatar
Class 2
Aantal berichten : 103

Character Profile
Alias: Naia
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Calmth before the storm | &Rhys   vr jul 28, 2017 7:56 pmWaverly di Fontana

I
etwat lui staarde ze voor zich uit terwijl ze bij het open raam in haar kamer zat. Het was een mooie zomerdag, maar de zeemeermin leek hier vast te zitten. Kat was er niet om met haar iets te gaan doen. Niet dat dat erg was, maar ook Lorise was druk bezig. Zo was ze haar vrienden afgegaan, en ze had tot nu iedere keer een negatief antwoord gekregen. En net nu ze geen zin had om iets alleen te gaan doen. Zuchtend legde ze haar armen op de rand van het raam, en steunde daarop met haar hoofd. Een tijdje keek ze naar de vogels die langs vlogen, en wat er op het plein gaande was. Zelfs dat viel tegen, want iedereen zat gewoon te zitten.

Net nu ze bijna in slaap was gevallen lichtte het scherm van haar telefoon op en hoorde ze het o zo bekende geluidje: ze had een berichtje! Wave sprong op, al helemaal verheugd om te zien van wie het was. Rhys! En hij wilde wel mee naar het strand. Een enorme grijns verscheen op haar gezicht, en binnen enkele seconden had ze haar handdoek gepakt, haar slippers aangedaan -haar bikini had ze al onder haar kleren aan, zodat ze klaar zou zijn mocht er iemand mee willen-, en was de deur uit gevlogen.

Rhys was blijkbaar al op het strand, want hij was niet in zijn kamer. Dus racede de meid naar het strand, waar ze even later hijgend aan kwam. Het kostte niet lang om de jongen te vinden. Want ook al was het hartstikke mooi weer, er waren niet veel mutanten hier. "Rhys!" Riep ze vrolijk. Ze zwaaide vrolijk naar haar beste vriend en rende naar hem toe. Toen ze er bijna was struikelde ze echter over een zandkorrel, -lees: haar eigen voeten-, en viel voorover. Ze belandde in het zachte zand, maakte een soort halve koprol, en kwam uiteindelijk met haar hoofd bij zijn voeten uit. Ze had een momentje nodig om te realiseren wat er zojuist was gebeurd, en er verscheen een klein grijnsje op haar gezicht. "Oeps.." sprak ze zachtjes, en keek omhoog naar de jongen. "Dus, hoe is het met jou op deze dag?" Vroeg ze maar, en ze bleef nog even liggen, want het was eigenlijk wel comfortabel zo.

Outfit x Short

thank you Sarah!


_________________
U p   w h e r e   t h e y   w a l k,   U p   w h e r e   t h e y   r u n,   U p   w h e r e   t h e y   s t a y   a l l   d a y   i n   t h e   s u n

W o u l d n 't     I     l o v e,     L o v e     t o     e x p l o r e     t h a t     s h o r e     u p     a b o v e ?
O u t     o f     t h e     s e a,     W i s h     I     c o u l d     b e,     P a r t     o f     y o u r     w o r l d

♥:
 
Arianna - Ravenna - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Calmth before the storm | &Rhys
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» There are some things you can only learn in a storm (&Nadya)
» The soul that sees beauty may sometimes walk alone {Storm}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: