INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 There's a time to be rational, there's a time to fight.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mia Marte Araiza
avatar
Class 3
Aantal berichten : 101

Character Profile
Alias: Ometeotl
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: There's a time to be rational, there's a time to fight.    vr jul 14, 2017 4:27 pm

Met een doffe klap bleef het mes in het midden van de roos hangen. Nog geen vier seconden later, boorde een tweede mes zich enkele millimeters van het eerste mes. Een klein tevreden grijnsje gleed over Mia’s verder serieuze gelaat. Haar donkere haren had ze in een staart gebonden. Op haar gebruinde huid, glinsterde een dun laagje zweet van de work-out die ze eerder had gedaan. In haar hand lag het volgende werp mes, klaar om die bij de rest te voegen.  

Dit was niet het moment op je te laten gaan. Dit was niet het moment om je training te verslonzen. Dit was het moment om alles te geven, om sterk te zijn. Iedere dag, ieder uur en elke minuut was de dreiging voelbaar. Iedereen wis dat de ontvoering slechts het begin was geweest. Tweeënhalve maand. Tweeënhalve maand waren er voorbij gegaan sinds er elf mutanten ontvoerd waren. Elf mutanten onder wie Tobias en Niklaus.

Mia’s eerste impuls was het opzetten van een reddingsactie geweest. Echter, was dat niet zo makkelijk geweest als ze had gedacht. Het uit filteren van kandidaten was makkelijk geweest. Binnen enkele dagen hadden Sverrir en zij een heel lijstje gehad. Ieder hadden ze een aantal kandidaten gesproken en dat was het moment waarop ze hadden gerealiseerd dat het nog wel eens heel moeilijk zou kunnen worden. Alle studenten die ze hadden uit gekozen, hadden eigen motivatie gehad. Sommige hadden iemand verloren die ze dierbaar waren, sommige hadden gewoon zin in actie en weer andere konden er gewoon niet tegen dat ze de regels moesten volgen die hen door andere werden opgelegd. Daarmee waren hun motieven, ook de redenen geweest waarom ze niet direct geschikt waren voor een klein leger. Bij de een ontbrak de rationaliteit, bij de ander het vermogen om ordes op te volgen. Bovendien,  hadden er constant klikspanen op de loer gelegen. Studenten die liever de kont van de staf kusten, dan opkwamen voor hun mede student. Echter, was het grootste probleem dat ze werkelijk geen idee hadden waar de studenten waren. Het was alsof ze van de aardbodem verdwenen waren en tot nu toe was er nog niemand in geslaagd te achterhalen waar ze zaten. In elk geval niet zover Mia wist.

De deur van de trainingsruimte ging open en zonder op te kijken wist Mia dat het Sverrir was. Een kwartier geleden had ze hem een berichtje gestuurd, met de vraag of hij wou trainen. Iets wat ze met enige regelmaat hadden gedaan, sinds Tobias ontvoerd was. Hoewel hun eerste plan mislukt was, waren ze beide nog niet van plan om op te geven. Ze moesten klaar zijn. Klaar voor wat er ook komen ging. Klaar voor het moment dat ze zouden weten waar de ontvoerde studenten zaten of klaar voor het moment dat de oorlog voor de deur zou staan.

_________________


⌘:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: There's a time to be rational, there's a time to fight.    vr jul 14, 2017 5:50 pm


De dreiging ging nooit echt helemaal weg. De jonge ijsbeer had meer nachten dat hij niet kon slapen dan dat hij nachten had dat hij wel genoeg rust kreeg. Er was gewoon niks meer zeker. Niemand wist waar de ontvoerde mutanten heengebracht waren. Na maanden van intensieve zoektocht, stonden ze nog steeds even ver. Namelijk nergens. Het frustreerde hem en maakte hem bang tegelijk. Het idee om een groepje op te richten om zich te verzetten, ondanks het ‘verbod’ van de docenten, had hem een tijdje kunnen afleiden. Maar wat waren ze met een groep goed getrainde mutanten als ze niet wisten waar of wanneer ze moesten vechten?

Toch gaf Sverrir de moed niet op. Mede dankzij Mia. Als zij er niet was geweest, letterlijk de enige zekerheid die hij nog had momenteel, dan was hij waarschijnlijk ergens in de afgelopen tijd ingestort. Maar nu bleef hij zich vastbijten in zijn trainingen. Er werd geen dag verspild en het gaf hem tenminste een doel om zich aan vast te houden. Daarom was hij blij met het berichtje van Mia, die vroeg of hij wilde komen trainen. Meteen had hij zijn bezigheden gestaakt om zich klaar te maken en uiteindelijk richting de training rooms te gaan.

Eenmaal daar aangekomen gooide hij zijn spullen -een flesje water, een handdoek een een vers shirt- aan de kant en stapte op de kleinere maar zo vertrouwde figuur af. ”Hoe lang ben jij hier al?” Vroeg hij met een kleine glimlach. Ook wel weer typisch dat ze hier al eerder was dan hij. En het zag er naar uit dat ze al goed opgewarmd was ook.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mia Marte Araiza
avatar
Class 3
Aantal berichten : 101

Character Profile
Alias: Ometeotl
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: There's a time to be rational, there's a time to fight.    di aug 01, 2017 3:56 pm

Zoals altijd was ze haar dag gestart met een rondje hardlopen. Gevolgd door een vluchtig ontbijt en een telefoontje van een halfuur met Samuel. Het was altijd een halfuur. Niet meer niet minder. Beide hadden ze in hun jaren in Niños Perdidos  een zekere efficiënte opgebouwd. Het soort efficiënte dat je vanzelf ontwikkelden in tijden van oorlog en Mia had zelden andere tijden gekend. Ook nu; op het eiland dat zogenaamd veilig was, was de dreiging voelbaar. Iedere minuut, van iedere uur, van iedere dag. Die dreiging was een gevoel waarmee Mia bekend was. Een gevoel waar ze goed op gedijde. Waar ze als geen ander mee om wist te gaan. Het strakke ritme van haar dag, de vele trainingen, de korte, dagelijkse gesprekken met haar beste vriend. Het hield haar in gareel. Het zorgde ervoor dat ze Sverrir en de andere, iedere dag weer met een zekere rust in haar ogen aan kon kijken en hen kon zeggen dat ze wel een manier zouden vinden. Een manier om deze hel tot een einde te brengen en hun vrienden terug te krijgen.

Dat was haar missie. Haar nieuwe missie. De 11 vermiste mutanten terug zien te krijgen en deze oorlog eindigen. Zodat ze weer terug kon naar haar familie. Zodat ze weer terug kon naar de oorlog die ze jaren geleden begonnen was. De oorlog die waarschijnlijk nooit zou eindigen.

Mia keek naar de blonde jongen met wie ze de afgelopen maanden bijna non-stop had getraind. Het was duidelijk te zien dat de trainingen zijn werk deden. De jongen was een stuk gespierder dan toen ze net begonnen waren. Bij het horen van zijn vraag trok ze haar smalle schouders op. “Geen vragen stellen waar je het antwoord al op weet.” zei ze met een half grijnsje. Waarna ze zich een kwartslag draaide en het laatste werp mes in de roos wierp. “Dus wat wil je vandaag mee beginnen? Je mutatie of met een gewone training?” vroeg ze, terwijl ze haar flesje van de tafel nam waar zojuist de messen op gelegen hadden. Terwijl ze een slokje van haar water nam, wachtte ze op zijn antwoord.

_________________


⌘:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: There's a time to be rational, there's a time to fight.    wo aug 02, 2017 10:32 pm


Hoe exact Mia dit allemaal deed, hij had geen idee. Stiekem had ze een geheim dubbelleven als militair of zoiets. Ze was altijd overal aanwezig waar het moest, ze trainde hard en meer dan hij iemand ooit had zien doen. Het was alsof ze elk moment van de dag trainde en er toch in slaagde om al de andere dingen te doen die ze moest doen. Het voelde soms alsof hij niet hard genoeg zijn best deed, maar in vergelijking met haar was er echt niemand die meer werkte dan zij. Straks kon ze die elf vermiste mutanten helemaal op haar eentje gaan redden.

Want toen hij aankwam in de training room, zag het er naar uit dat ze echt alweer uren bezig was. En hij kon het niet laten om te vragen wat hij bijna altijd vroeg. Of zich toch zichtbaar liep af te vragen. “Geen vragen stellen waar je het antwoord al op weet.” Greens ze, waarna ze heel cool een mes nam en naar een roos gooide alsof het helemaal geen moeite kostte. ”Je durft ’t gewoon niet meer aan jezelf toegeven”, Reageerde hij terug, met een plagerige glimlach. “Dus wat wil je vandaag mee beginnen? Je mutatie of met een gewone training?” Vroeg ze vervolgens. De jongen wreef even nadenkend door zijn haar. ”Eh, laten we die ijsbeer-schild-dinges ding nog eens oefenen”, Antwoordde hij. Heel onduidelijk maar ze zou wel precies weten waar hij het over had.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mia Marte Araiza
avatar
Class 3
Aantal berichten : 101

Character Profile
Alias: Ometeotl
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: There's a time to be rational, there's a time to fight.    do aug 03, 2017 2:05 pm

Zelfs tegenover Sverrir, die ze in de afgelopen maanden meer aan meer was gaan beschouwen als een goede vriend en een jonger broertje, was ze gesloten. Wie ze was en wie ze was geweest voor ze naar het eiland was gekomen, was ook voor hem één groot raadsel. Haar verleden was iets van haar en van haar alleen. Het was niet dat ze schaamte droeg over wie ze was en wat ze had gedaan. Het was gewoon dat ze het belang niet zag van het delen van dergelijke informatie. Hoe meer informatie iemand over je had, hoe groter de kans was dat diegene zou achterhalen wat je zwakke plekken waren. Daarbij kwam dat Mia nooit echt een prater was geweest, ze was liever een mysterie. Dat was altijd al zo geweest.

Met een plagerige glimlach reageerde Sverrir op haar woorden. Mia kon een grijns niet onderdrukken. “Ja, misschien is dat het wel.” Gaf ze met een gespeeld zuchtje toe, waarbij ze haar schouders kort optrok om het nog niet iets ‘overtuigender’ te maken. . ”Eh, laten we die ijsbeer-schild-dinges ding nog eens oefenen” luidde Sverrir’s antwoord op haar vraag. “We moeten echt een betere naam verzinnen dat ijsbeer-schild-dinges-ding” zei ze hoofdschuddend, met een klein lachje rondom haar lippen. Van de tafel nam ze de sweater die ze had mee genomen voor haar training met Sverrir. Zijn mutatie had de nare bijwerking de temperatuur een flink aantal graden te laten zakken en Mia was er al snel achter gekomen dat zij niet voor de kou gemaakt was. Hoewel haar mutatie haar in principe in staat stelde dat te veranderen, had ze daar op het moment dat ze met Sverrir’s mutatie was nooit echt de kracht voor. Daarom trok ze ook nu weer de sweater over haar hoofd, waarna ze haar donkere ogen weer op de blonde jongen richtte. “Wil je het eerst zelf proberen en dat ik ingrijp als het niet lukt?” vroeg ze.

_________________


⌘:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: There's a time to be rational, there's a time to fight.    vr aug 11, 2017 10:37 pm


Hun communicatieve vaardigheden waren ondertussen al zo ver gevorderd dat ze zowaar grapjes konden maken die beide partijen begrepen. Wat ergens ook wel logisch was, gezien hun intensieve contact van de afgelopen maanden. Er was geen dag geweest, behalve misschien in de weekends, waarop ze niet bij elkaar waren geweest. Voor een paar uur aan een stuk dan. Het ging ook verder dan alleen training, ze waren meer dan training buddies geworden en dat vond hij wel fijn. Hij kon wel stellen dat Mia, op zijn roommate na, zijn eerste echte vriendin was geworden hier. Hoewel hun communicatie beter was geworden, en zijn Engels in principe ook wel een beetje, waren er nog steeds dingen die echt eens een simpelere naam moesten krijgen.

Zoals hun tactiek, die ze bedacht hadden tijdens hun trainingen samen. “We moeten echt een betere naam verzinnen dat ijsbeer-schild-dinges-ding” Merkte Mia op, en hij lachte geamuseerd. "Eigenlijk wel ja", Ging hij akkoord. Ondertussen begon ze zich voor te bereiden. Het was beter dat ze warme kleren aan trok, wilde ze niet verkouden worden straks. “Wil je het eerst zelf proberen en dat ik ingrijp als het niet lukt?” Vroeg ze. Hij rolde even zijn spieren los voor hij antwoord gaf. "Laat mij maar", Greens hij, met een zelfvertrouwen dat maanden geleden ver te zoeken was geweest. Haar hulp met zijn shapeshiften had hem echt een heel stuk verder geholpen. Bijna zonder problemen veranderde hij in zijn ijsberen-zelf, waarna hij toch behoorlijk makkelijk een paar fasen verder kwam. De laatste fase bleef wel moeilijk, maar hij wist dat hij op haar kon rekenen, als het er op aan zou komen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: There's a time to be rational, there's a time to fight.    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
There's a time to be rational, there's a time to fight.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Evolve ... learn ... fight [OPEN TRAININGSTOPIC]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Lower Floor :: Training Rooms-
Ga naar: