FRUITMAND
CBOX
There's a time to be rational, there's a time to fight.
CHATBOX


 
FAQFAQ  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  ZoekenZoeken  

Deel | 
 

 There's a time to be rational, there's a time to fight.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Mia Marte Araiza
avatar

Aantal berichten : 91

Mutant Profile
Alias: Ometeotl
Mutation: Biological Manipulation & Enhanced Intelligence
Crush: I don't need someone to fight my battles.

BerichtOnderwerp: There's a time to be rational, there's a time to fight.    vr jul 14, 2017 4:27 pm

Met een doffe klap bleef het mes in het midden van de roos hangen. Nog geen vier seconden later, boorde een tweede mes zich enkele millimeters van het eerste mes. Een klein tevreden grijnsje gleed over Mia’s verder serieuze gelaat. Haar donkere haren had ze in een staart gebonden. Op haar gebruinde huid, glinsterde een dun laagje zweet van de work-out die ze eerder had gedaan. In haar hand lag het volgende werp mes, klaar om die bij de rest te voegen.  

Dit was niet het moment op je te laten gaan. Dit was niet het moment om je training te verslonzen. Dit was het moment om alles te geven, om sterk te zijn. Iedere dag, ieder uur en elke minuut was de dreiging voelbaar. Iedereen wis dat de ontvoering slechts het begin was geweest. Tweeënhalve maand. Tweeënhalve maand waren er voorbij gegaan sinds er elf mutanten ontvoerd waren. Elf mutanten onder wie Tobias en Niklaus.

Mia’s eerste impuls was het opzetten van een reddingsactie geweest. Echter, was dat niet zo makkelijk geweest als ze had gedacht. Het uit filteren van kandidaten was makkelijk geweest. Binnen enkele dagen hadden Sverrir en zij een heel lijstje gehad. Ieder hadden ze een aantal kandidaten gesproken en dat was het moment waarop ze hadden gerealiseerd dat het nog wel eens heel moeilijk zou kunnen worden. Alle studenten die ze hadden uit gekozen, hadden eigen motivatie gehad. Sommige hadden iemand verloren die ze dierbaar waren, sommige hadden gewoon zin in actie en weer andere konden er gewoon niet tegen dat ze de regels moesten volgen die hen door andere werden opgelegd. Daarmee waren hun motieven, ook de redenen geweest waarom ze niet direct geschikt waren voor een klein leger. Bij de een ontbrak de rationaliteit, bij de ander het vermogen om ordes op te volgen. Bovendien,  hadden er constant klikspanen op de loer gelegen. Studenten die liever de kont van de staf kusten, dan opkwamen voor hun mede student. Echter, was het grootste probleem dat ze werkelijk geen idee hadden waar de studenten waren. Het was alsof ze van de aardbodem verdwenen waren en tot nu toe was er nog niemand in geslaagd te achterhalen waar ze zaten. In elk geval niet zover Mia wist.

De deur van de trainingsruimte ging open en zonder op te kijken wist Mia dat het Sverrir was. Een kwartier geleden had ze hem een berichtje gestuurd, met de vraag of hij wou trainen. Iets wat ze met enige regelmaat hadden gedaan, sinds Tobias ontvoerd was. Hoewel hun eerste plan mislukt was, waren ze beide nog niet van plan om op te geven. Ze moesten klaar zijn. Klaar voor wat er ook komen ging. Klaar voor het moment dat ze zouden weten waar de ontvoerde studenten zaten of klaar voor het moment dat de oorlog voor de deur zou staan.

_________________


⌘:
 

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar

Aantal berichten : 85

Mutant Profile
Alias: Brynjar
Mutation: Icebear Shapeshifting, Cryokinesis, Cryokinetic Combat
Crush:

BerichtOnderwerp: Re: There's a time to be rational, there's a time to fight.    vr jul 14, 2017 5:50 pm


De dreiging ging nooit echt helemaal weg. De jonge ijsbeer had meer nachten dat hij niet kon slapen dan dat hij nachten had dat hij wel genoeg rust kreeg. Er was gewoon niks meer zeker. Niemand wist waar de ontvoerde mutanten heengebracht waren. Na maanden van intensieve zoektocht, stonden ze nog steeds even ver. Namelijk nergens. Het frustreerde hem en maakte hem bang tegelijk. Het idee om een groepje op te richten om zich te verzetten, ondanks het ‘verbod’ van de docenten, had hem een tijdje kunnen afleiden. Maar wat waren ze met een groep goed getrainde mutanten als ze niet wisten waar of wanneer ze moesten vechten?

Toch gaf Sverrir de moed niet op. Mede dankzij Mia. Als zij er niet was geweest, letterlijk de enige zekerheid die hij nog had momenteel, dan was hij waarschijnlijk ergens in de afgelopen tijd ingestort. Maar nu bleef hij zich vastbijten in zijn trainingen. Er werd geen dag verspild en het gaf hem tenminste een doel om zich aan vast te houden. Daarom was hij blij met het berichtje van Mia, die vroeg of hij wilde komen trainen. Meteen had hij zijn bezigheden gestaakt om zich klaar te maken en uiteindelijk richting de training rooms te gaan.

Eenmaal daar aangekomen gooide hij zijn spullen -een flesje water, een handdoek een een vers shirt- aan de kant en stapte op de kleinere maar zo vertrouwde figuur af. ”Hoe lang ben jij hier al?” Vroeg hij met een kleine glimlach. Ook wel weer typisch dat ze hier al eerder was dan hij. En het zag er naar uit dat ze al goed opgewarmd was ook.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 

There's a time to be rational, there's a time to fight.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Evolve ... learn ... fight [OPEN TRAININGSTOPIC]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: School - Lower Floor :: Training Rooms-