INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Norah Ayres

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Norah Ayres
avatar
Class 3
Aantal berichten : 12

Mutant Profile
Alias: Supergirl.
Occupation:
Mutation: Healing factor, Flight, Heat & x-ray vision, Super leaping, breath, hearing, speed & strength, Telepathy immunity, Invulnerability.
BerichtOnderwerp: Norah Ayres   zo jun 25, 2017 1:56 am

Full name Norah Ayres
Alias Supergirl
Age Eighteen
P.O.B. National City, USA
Mutation Healing factor, Flight, Heat & x-ray vision, Super leaping, breath, hearing, speed & strength, Telepathy immunity, Invulnerability.

De bron van Norah's krachten is de gele zon. Wanneer zij geen gele zon zou hebben, zou zij niets meer dan een normaal mens zijn geweest. Direct zonlicht heeft dan ook effect op haar krachten. Haar lichaam neemt reserves op van het zonlicht, voor het geval het zonlicht verdwijnt.

Healing factor
Wanneer Norah gewond raakt, zal ze snel herstellen. Wanneer ze gewond is geraakt door middel van een voorwerp dient het voorwerp wel eerst uit de plaats van de wond te worden gehaald, voordat het herstel begint.

Flight
Norah is in staat om haar eigen zwaartekrachtveld te manipuleren, waardoor ze een stuwkracht kan creëren en zichzelf zo door de lucht kan stuwen. Dit gebeurt met een hoge snelheid.

Heat & x-ray vision
Door zich te richten op de reserves van het zonlicht, kan ze ervoor zorgen dat er blauwe energiestralen vanuit haar ogen komen. Doordat zij erg gecontroleerd is over deze stralen, kan zij bijvoorbeeld door steen heengaan, of metaal aan elkaar lassen, waardoor er kleine explosies en vlammen kunnen ontstaan. Haar vijanden zou ze in feite hier ook mee kunnen aanvallen, waardoor het in gevechten gemakkelijk te gebruiken is. Echter, Norah ziet dit liever als een hedendaags dingetje, waarmee zij eten kan koken, of drinken kan opwarmen.
Ook heeft zij de mogelijkheid om door alle voorwerpen heen te kijken, met uitzondering van lood.

Super leaping, breath, hearing, speed & strength
Ze is in staat om enkele keren achter elkaar hoog te springen, dus zonder dat ze zichzelf daarvoor hoeft te laten vliegen.
Uit haar mond kan ze wind laten komen, die te vergelijken is met krachtige windstoten. Ook is ze in staat om de temperatuur van deze wind te verlagen, waardoor ze bijna alles kan laten bevriezen.
Haar gehoor is super-gevoelig, waardoor ze geluiden van kilometers afstand kan opvangen. Dit kan ook zelfs door constructies heen komen.
Ook beschikt ze over de mogelijkheid om te bewegen met ongelooflijke snelheden, vele malen sneller dan een normaal mens. Ze gebruikt dit vaak om te zorgen dat ze sneller kan verschijnen en verdwijnen dan mensen kunnen zien, maar ook om snel van kleding te veranderen.
Ten slotte worden haar krachten verstrekt onder de gele zon, zodanig dat ze hiermee zelfs een mens zou kunnen doden wanneer zij diegene direct aanvalt. Deze kracht gebruikt ze daar echter niet voor. Ze zou dit kunnen gebruiken wanneer er gevaar dreigt; een trein waarvan het spoor stukloopt op een brug, waardoor de trein omhoog gehouden dient te worden, bijvoorbeeld. Ondanks haar kracht dient ze nog te oefenen tegen anderen met een zelfde kracht als die zij heeft, of voorwerpen die vele malen groter zijn dan dat zij is.

Telepathy immunity
Ze is vrijwel immuun voor alle vormen van telepathie. Maar, zeg nooit nooit, er zullen altijd wel mutanten zijn die dit weten te overbruggen.

Invulnerability
Het is niet voor niets zo dat ze van staal genoemd wordt. Voor bijna ieder wapen is ze immuun. Een kogel zal dan ook op haar terugkaatsen. Dit geldt niet voor alles, speciale wapens door middel van stroom kunnen haar wel raken en dus pijn doen.

-
Ze is extreem vatbaar voor elektriciteit, en dit kan haar zelfs fataal worden, wanneer de ander in zijn of haar piek is qua kracht.
Zonder de zon, heeft ze ook geen kracht. Haar lichaam maakt dan wel reserves, maar deze kunnen altijd opraken.
Net zoals iedereen is ze alsnog vatbaar voor alle soorten magie.
Door haar gevoelige gehoor is ze extreem vatbaar voor hoge frequenties, die ervoor zorgen dat ze extreme pijn krijgt.

History
Haar ouders waren al op vrij jonge leeftijd gestorven, waardoor ze was ondergebracht bij een pleeggezin. Dit pleeggezin bestond uit een vader, moeder en een zus. Haar pleegouders waren wetenschappers, en keerden haar dus juist niet de rug toe toen zij erachter kwamen dat Norah over speciale krachten beschikte. Haar vader ontwierp zelfs een bril voor haar, op het moment toen jonge Norah haar röntgenzicht nog niet onder bedwang kon houden. Deze bril zorgde ervoor dat ze niet door alle voorwerpen heen kon kijken. Dagelijks draagt ze deze bril eigenlijk nog, maar in feite heeft ze die bril nu niet meer nodig, omdat ze dit inmiddels onder bedwang kan houden.
Het plan was om haar krachten verborgen te houden voor altijd, dit veranderde echter op het moment dat er een aankomende vliegtuigcrash werd uitgezonden op het nieuws. De zus van Norah bevond zich in dit vliegtuig, dit had ze door haar zicht ontdekt, waardoor ze gedwongen werd om het vliegtuig omhoog te blijven houden, zodat de passagiers ongedeerd zouden blijven.
Net zoals haar neef (je raadt het al, Superman) begon zij dus een held te worden binnen National City. Niemand wist echter dat zij het was, maar al snel verschenen foto's van haar op de televisiezenders. Dit nieuws bleef zeker niet ongehoord, waardoor Norah werd opgehaald om naar Genosha te vertrekken; teveel mensen die het wisten, en de wereld zou zo min mogelijk van mutanten af moeten weten.

Looks In het dagelijks leven kleedt ze zich vrij netjes, meestal met een rok of met een lange broek. Ze draagt vrijwel altijd haar bril die haar vader voor haar heeft gemaakt, ookal heeft de bril nu vrij weinig nut meer, gezien zij haar mutatie onder controle heeft. Wanneer zij in haar gewone kleding is, zit haar haar meestal opgestoken of in een staart.

Echter, wanneer zij haar pak aan heeft, zit haar haar los en heeft ze grove krullen. Haar pak bestaat uit hoge, rode laarzen, een rode rok, blauwe bovenkant en een rode cape. Op haar borst staat de 'S', net zoals op het pak van Superman. Deze S is het familiewapen.

norah ayres

My story isn't over. It's now about the journey. The truth is what we discover every day. Not just about ourselves, but within everyone. There will be different people who tell it differently, but it won't matter. I know now. There is only one Supergirl. And that's me.


_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 573

Mutant Profile
Alias: Thor
Occupation:
Mutation: Superhuman Strength - Berserker Rage - Resistance to Injury - Weather Manipulation - Lightning Creation - Thorforce - Thorsleep
BerichtOnderwerp: Re: Norah Ayres   ma jun 26, 2017 5:41 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Norah Ayres
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: