FRUITMAND
CBOX
[PLOT] ENDGAME - Pagina 4
CHATBOX


 
FAQFAQ  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  ZoekenZoeken  

Deel | 
 

 [PLOT] ENDGAME

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4
AuteurBericht
Salina Dietrich..
avatar

Aantal berichten : 214

Mutant Profile
Alias: Black dog
Mutation: Hellhound
Crush: You can try but will you be able to love a servant of death? And will you survive it?

BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] ENDGAME   zo aug 27, 2017 2:32 pm"This sure is going to be a hell of a fight"


Het werd hun snel genoeg duidelijk wat er aan de hand was en dat een gevecht moeilijk te ontkomen was. Iedereen wist het, ook al waren sommigen misschien verbaast of verward. Salina maakte het niet zoveel uit, zoveel mensen waren er niet waar ze iets om gaf. Daarbij waren de meeste best veilig of al dood. Max helpen was dan ook de reden dat ze hier stond, plus dat ze een goed gevecht ook niet uit de weg ging, dus als ze kon helpen deed ze het graag. Niemand was er tot nu toe in geslaagd om de hellhound van het leven te beroven en waarschijnlijk zou ook niemand erin slagen.
Zodra ze op het strand waren aangekomen begon haar mutatie al in werking te treden, of toch tenminste de eerste fase van haar transformatie. Zwavelgeur werd sterker, haar lichaamstemperatuur ging omhoog en haar ogen begonnen een rode gloed te krijgen. Het bereidde haar lichaam alvast voor zodat de transformatie snel zou zijn.

Luid was er een brul te horen die duidelijk moest maken dat de draak hun had gezien, het was namelijk wel naar hun toe gericht. Salina had de draak al eerder gezien dus heel nieuw was ze niet voor haar. Ze hoorde Max iets mompelen van dat ze hun gezien had, maar dat was iets dat Salina ook al lang doorhad. Overbodige informatie, maar ze ging er op dit moment geen opmerking over maken zoals ze anders gedaan had. Nee, ze wist dat Max dat nu niet bepaald zou appreciëren, op dat vlak was hij best voorstelbaar. Hij had niet dezelfde mentaliteit als haar en zeker niet in dit gevecht, hij vocht namelijk voor iets wat belangrijk voor hem was en zij niet.

Maar goed, back to the fight. Hier en daar begonnen allemaal mensen elkaar aan te vallen, waarschijnlijk allemaal mensen die elkaar kende. De een werd dit en de ander werd dat, iets wat wel grappig was om te zien. Ze had nog nooit full time gevecht gezien met alleen mutanten en dat was best indrukwekkend om te zien. Haar ogen observeerde iedereen voor een paar seconden en al snel kwam ze erachter dat een meisje niet haar mutatie aan het inzetten was, en ook niet van plan leek om in de aanval te gaan. Zij had daarentegen een groepje om zich heen die haar waarschijnlijk moesten beschermen. Dit gaf aan dat ze waarschijnlijk dat meisje moesten hebben en dit leek Max ook door te hebben. Goed, dat betekende dat die gast toch nog een stel goed werkende hersenen had. Hij had een pijl en boog opgeroepen en deze richtte hij niet op de draak. Nee, natuurlijk niet, dat zou hij waarschijnlijk toch nooit doen. In plaats daarvan ging hij voor het meisje. ‘dek me, dit moet nadya’s aandacht wel trekken.’ Zei hij nog gespannen voordat hij de pijl los zou laten. Oh ja tuurlijk, wie was weer de sjaak? Zonder nog eerst te mopperen deed ze wel wat hij van haar vroeg. Ze was meteen weg en een zwarte rokende hond verscheen vanuit de schaduwen bij de bomen. Haar aanzicht was gruwelijk, zoals altijd. De hond zag eruit alsof het nog nooit eten had gehad en ze had lange blinkende tanden beneden haar rood lichtgevende ogen. Grommend kwam ze op de draak af om deze af te leiden. Af en toe verdween en verscheen ze weer op een andere plek zodat de draak goed op moest letten. Ze zou telkens grommende geluiden horen van weer een andere kant en leken dicht bij haar oor te zijn ondanks dat Salina toch op een flink aantal meters afstand stond. Wel zorgde Salina er natuurlijk voor dat de draak haar niet in de ogen aan kon kijken maar ze moest wel aandacht hebben voor de hond. Hiermee hoopte ze de draak af te leiden, mocht dat niet lukken, dat moest Max nog iets anders bedenken. Dan moesten ze wel in de aanval gaan..


Tag: Max en Nadia
Salina probeert Nadia af te leiden door om haar heen te cirkelen in hoge snelheid met verdwijnen en verschijnen, en te grommen.

_________________

You know what they say about the eyes of on hellhound,
Don't look in them once, don't look in them twice
And whatever you do, don't look in them thrice
Thanks V:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Valkyrie Skalksdóttir,,
avatar

Aantal berichten : 383

Mutant Profile
Alias: Víkingr
Mutation: Immortality - Nucleokinesis - Waterhorse
Crush: I don't need this life, I just need somebody to die for

BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] ENDGAME   wo aug 30, 2017 1:01 pm

Af en toe was er wel een moment waarop Valkyrie deze nonsense wilde stoppen, dat ze zich weer tegen Mira wilde keren in plaats van Lawrence, maar dan herinnerde ze zich weer de dingen die er gebeurden wanneer ze dat deed. Het was alsof die herinnering een grip op haar hadden die ervoor zorgden dat ze niet zou omdraaien. Die pijn en het lijden. Ze werd eraan herinnerd en daardoor zou ze blijven vechten. Het was bijna alsof ze de pijn zelfs nog door haar lichaam voelde gaan. In ieder geval was een ding wel zeker, Mira zou vermoord moeten worden om deze grip van haar af te halen, van hun allemaal. Tot dan zou iedereen blijven vechten als gehypnotiseerde slaafjes en dan zouden er meer doden blijven vallen, tot het hele eiland geen leerlingen meer zou hebben.

Het had ook geen zin, dat Lawrence tegen haar begon te roepen, ze kon zich namelijk niet op de woorden concentreren. Er zat maar één ding in haar hoofd, en dat was moorden. Ze had hem tijd genoeg gegeven om terug te vechten, vond ze zelf dan. Het zeemonster was nogal ongeduldig en kon niet langer wachten, of dat was misschien Mira. Valkyrie wist het zelf niet eens meer. Het grommen en brullen was een waarschuwing geweest maar de waarschuwingen waren nu over. Hij had de hint beter gewoon kunnen pakken. Nu ramde ze met haar grote hoofd tegen Lawrence aan, met genoeg kracht om hem ver weg te gooien. Ieder normaal mens had hierbij zeker botten gebroken maar Lawrence stond weer op. Hij was een mutant dus ze had ook wel niet verwacht dat deze klap zijn leven zou nemen, nee het zou hoogstens veel pijn doen.
Haar bruine ogen stonden op hem gericht terwijl ze even het grommen inhield. Ze wilde weten wat hij ging doen. Hij gooide zijn bril weg en deed precies wat ze al had verwacht, hij werd de basilisk.

Haar kop kwam ook alweer meteen dichterbij alleen deze keer wilde ze hem pakken met haar tanden, dan kon ze hem vasthouden. Dit mislukte alleen doordat de basilisk wegdook. Met een diep gegrom keek ze hem weer aan en wilde ze hem nog een keer aanvliegen, maar hij was sneller. Doordat ze met haar vorige aanval haar nek bloot had gelegd kon hij hier nu makkelijk bij komen, iets wat misschien niet slim was van haar. Ze trok zichzelf terug maar hij had haar nek al te pakken. Niets wat heel erg was, gezien Valkyrie niet dood kon gaan aan verstikking en dit wist ze. Wel moest ze hem daar weg zien te krijgen. Ze zwiepte een keer gevaarlijk dichtbij de andere mutanten met haar nek in een poging hem eraf te schudden, maar ze wist zelf ook wel dat het waarschijnlijk geen effect zou hebben. Het zeemonster sloeg daarbij ook een keer hard haar hals tegen de grond, zodat de basilisk ertussen zou komen te zitten en de klap zou opvangen. Vervolgens kroop ze heel snel achteruit het water in, ze wist namelijk dat hij dat niet fijn vond, plus, waarschijnlijk zou de basilisk het minder lang onder water kunnen volhouden dan haar. Hier wat het water haar vriend en niet de zijne. Natuurlijk zou ze daarom het water in duiken, dan moest hij haar loslaten..


/Tag: Lawrence
/Ze zwiept een keer gevaarlijk dichtbij de mutanten langs met Lawrence om haar nek en trekt hem vervolgens mee het water in.

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Walsh Cadwaller,,
avatar

Aantal berichten : 161

Mutant Profile
Alias: Pyric
Mutation: Nuclear fire
Crush:

BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] ENDGAME   wo sep 06, 2017 5:45 pm


Mensen leken door te hebben dat ze terug op het eiland waren aangekomen. Verschillende studenten kwamen het strand op lopen. Allemaal studenten die hij ooit wel eens tegengekomen was, maar niemand die zijn aandacht echt trok. Anderen werden herkend, werden gevraagd wat er aan de hand was. Het enige antwoord dat ze van hun groepje kregen, waren aanvallen bedoeld om pijn te doen. Nee, niet gewoon om pijn te doen, ze waren bedoeld om te doden. Walsh zelf bleef gewoon op zijn plaats staan terwijl het vuur om zijn lichaam heen danste. Hij wachtte op een bevel terwijl zijn donkere kijkers leeg voor zich uit staarden. Het was pas toen hij een bekend gestalte opmerkte, dat hij leek te ontdooien.

De jongen draaide zijn hoofd richting Kylie toen ze zijn naam riep. Voor de rest bewoog hij niet, keek haar gewoon aan toen ze op een afstand bleef stilstaan. Kylie, zijn beste maatje, iemand die hij nooit vrijwillig pijn zou doen. Hij had haar nog nooit pijn gedaan en toch was dat hetgeen dat nu van hem verwacht werd. Val aan. Zijn gezichtsuitdrukking stond nog altijd neutraal, leeg op het moment dat hij een deel van het vuur richting zijn handen liet gaan. Het duurde niet lang voordat hij zijn armen naar voren gooide en zo een zee van vuur haar kant opstuurde.

De jongen keek gewoon toe hoe de vlammen richting zijn beste vriendin schoten. Het leek alsof dit alles hem niet kon schelen. Waarom konden ze niet gewoon weggaan en hen hun gang laten gaan? Ze moesten zich gewoon terugtrekken, stoppen met de held uit te hangen zoals mensen in de boeken die zijn moeder vroeger voorlas deden. Ze waren geen helden en als ze niet gewoon vertrokken, kon het lelijk uit de hand lopen.


Tag: Kylie_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai,,
avatar

Aantal berichten : 248

Mutant Profile
Alias: Aurélia
Mutation: Enhanced Speed & Telekinesis
Crush: There are no handles that you can hold, And no understanding where it goes

BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] ENDGAME   zo sep 10, 2017 8:57 pm

Het was begonnen. Het uitzicht van het strand zag er niet uit. Een chaos van mutanten die allen hun mutatie inschakelen om elkaar te lijf te gaan. Niet een heel mooi uitzicht maar ze moesten het er maar mee doen. Dit was nog maar het begin. Anderen vochten met vuur ijs en wist zij veel nog meer. Haar mutatie was onzichtbaar, maar minstens net zo gevaarlijk. En iedereen die in haar weg stond was gewoon erg dom. Zoals Cecil dus. Tuurlijk hoorde ze wel dat hij haar om wilde praten met woorden. Om in te dringen tot de Aurélia die hij had ontmoet. Maar het ging niet helpen. Hij had om zich heen moeten kijken voordat hij voor een deadwish koos door op haar af te stappen. Niemand ging stoppen. Niemand ging de oude worden zolang hun leider ademde. En Cecil? Hij ging haar niet stoppen. Aurélia hielp hem maar snel van de gedachten waarin alles goed zou komen. Ze concentreerde op zijn luchtpijp en kneep die beetje bij beetje dicht. Toen hij bijna helemaal instortte gebeurde er meer.

Nog twee Cecil’s kwamen van beide kant op haar afgerend. En nog eentje die iets stond te roepen, maar wat duidelijk niet bij Aurélia aan kwam. Oh Please, de eerste Cecil? Daar stond ze puur op te oefenen, wennen aan het feit dat ze weer alles kon doen. Het waren niet zijn woorden die haar weer aan het praten kregen maar zijn acties. Ze begon te lachen en liet de twee klonen stoppen terwijl ze de eerste nog steeds in de wurggreep vasthield. De twee rennende klonen stonden nu stil in positie en ze rees gedoemde Cecili nr één van de grond de lucht in zodat het met zijn voeten ver boven de grond hing. Zo kon ze de lawaaimakende Cecil beter zien. Ze grinnikte om haar macht. “Was dat alles?” zei ze uitdagend. Cecili nr één gooide ze met een enorme worp in de zee. Vervolgens liet ze nummer twee en drie los en duwde ze tegelijker tijds met een een enorme kracht weer terug naar pratende Cecil. Recht op hem af.

Tag: Cecil.
Ze gooit zijn twee aanval-klonen terug naar hem toe, letterlijk op hem gemikt. Nr 1 heeft ze in de zee gegooid (dead or alive, your choice).

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Rayan Falk
avatar

Aantal berichten : 231

Mutant Profile
Alias: Spyro
Mutation: Elemental Blasts / Combo Blasts / Half Dragon Shapeshifting
Crush: it's funny how we all sleep differently. you sleep on your side, your friend sleeps on his back, I sleep with everybody

BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] ENDGAME   do sep 14, 2017 11:41 pm


watch the flames climb high
INTO THE NIGHT
Eerlijk gezegd was hij wel weer lekker impulsief bezig nu. Maar het was de goeie soort impulsiviteit. Het was alsof hij een moment van helderheid had, en voor het eerst zag hoe belangrijk dit alles was. Hoe belangrijk Cynder voor hem was geworden. Hun relatie was op een heel vreemde manier gestart, maar hij was uiteindelijk wel uitgegroeid tot iets wat hij niet zomaar weg kon gooien. Hij kon haar niet zomaar laten gaan. Het was dus ergens wel logisch dat hij haar achterna ging. Al leek zij even verbaasd te zijn als hij. “Spyro wat..” Begon ze, maar ze onderbrak zichzelf weer. Mooi, er was geen tijd voor vragen. Haar paarse ogen zochten en vonden de zijne. “We kunnen dit” Zei ze, en hij haalde diep adem voor hij knikte. Ze konden dit echt.

Hun tegenstander blockte Cynder’s aanval, en vuurde gelijktijdig een aanval af op hun beide. Rayan vouwde zijn vleugels voor zijn lichaam, als een schild. Nu zag hij ook niks tho. Wat nadelig werkte, want één of ander gigantisch beest maaide hem omver met haar staart. Hij viel nogal pijnlijk, maar het monster had een deel van de aanval van de andere jongen voor hem tegengehouden. Hij krabbelde overeind, en schoot een krachtige waterstraal op de jongen af. Om hem af te leiden, of om hem omver te duwen, zoals Cynder eerder had geprobeerd.

tag: Zahra+Niklaus
- valt door Valkje's staart
- water blast richting Niklaus

_________________

xxx
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Zahra Skygge..
avatar

Aantal berichten : 109

Mutant Profile
Alias: Cynder
Mutation: Poison, Fear, Wind, Shadow, Half Dragon Shapeshifting
Crush: We all got a chicken-duck-woman thing waiting for us

BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] ENDGAME   Gisteren om 11:00 am

If this has to end in fire
THEN WE SHOULD ALL BURN TOGETHER
Er ging toch een gezonde spanning door haar lichaam toen ze op haar tegenstander af vloog. Vechten was niet nieuw voor haar, ze was er mee opgegroeid. Ze wist niet hoe goed haar tegenstander was, hoe sterk zijn mutaties waren, niks. Het was duidelijk dat hij iets kon met vuur en ijs. Dat moest te doen zijn right? Net toen het gevecht was begonnen kwam er iemand tussen. Spyro. Ze raakte even lichtelijk in paniek toen ze hem zag. De grootste reden dat ze hier stond was omdat ze wilde dat hem niks overkwam. Zo ging dat nog moeilijker worden. Maar er was geen tijd om te praten, geen tijd om er iets aan te doen. Als hij dan toch had besloten om te vechten moesten ze hun best doen. Krachten bundelen en samenwerken. Daarom sprak ze hem nog snel moed in, als ze dit gingen doen, dan wel met overtuiging.

Ze had de jongen omver proberen te blazen het had hem een beetje gehinderd maar hij was overeind blijven staan met de hulp van zijn ijs. Zijn speer was stuk gegaan maar al snel was er weer een nieuwe, die in een snelle beweging met een rotvaart op haar af kwam. Gefocust sprong ze met een draai waarbij ze met het wapenstuk aan haar staart de speer in stukjes sloeg net voor het haar kon raken. Ze had niet veel tijd om meteen een aanval in te zetten aangezien ook zij moest schuilen voor de aanval die hij op Spyro afstuurde. Ze hield één vleugel voor haar gezicht en armen om de ijzige wind tegen te houden maar ze had genoeg zicht om de staart van het zeemonster aan te zien komen. Het ging te snel om Spyro voor te waarschuwen maar Cynder kon het nog net ontwijken. Ze keek vlug om naar Spyro. Oke, hij was oke, zette zelfs weer een aanval in. Een krachtige waterstraal. Yes, dat zou zijn aandacht wel even op Spyro houden. Wat haar tijd gaf om dichterbij te komen. Een donkere rookwolk om haar heen verscheen en binnen een paar seconden was ze onzichtbaar. In haar onzichtbare staat vloog ze dichtbij hun tegenstander. Een aantal meters boven hem verscheen ze weer en vuurde ze meteen haar gif op het af. Ze hoopte hem te raken en verrassen, zodat het gif hem kon verzwakken. Zelf vloog ze achterwaarts weer terug om niet heel dichtbij te blijven.TAG: Niklaus. Rayan.
//Slaat speer stuk met haar staart. Poison aanval richting Niklaus.

_________________
please. give me something to convince me that I am not a monster
xxx:
 

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 

[PLOT] ENDGAME

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 4 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Plot der Zeven Zonden

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Genosha Island :: Beach-