INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Singing, get up and get up, yeah nobody cares / open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Salina Dietrich
avatar
Class 3
Aantal berichten : 211

Character Profile
Alias: Black dog
Age: 147
Occupation:
BerichtOnderwerp: Singing, get up and get up, yeah nobody cares / open   wo mei 03, 2017 9:59 amThey don't know 'bout who we are
They don't know 'bout you and I


Zachtjes gleed ze met haar vinger langs de hanger aan haar ketting en keek ze vervolgens weer op naar de spiegel. Haar mysterieuze groene ogen keken met een neutrale blik terug naar haarzelf. Op het kastje stond een whiskey glas en ze had er die ochtend eentje ingeschonken. Het was eentje die van al vanaf het begin hier bij zich had gesmokkeld, een hele goede. Bedoeld voor deze dag. Precies op deze dag twee jaar geleden wat Ramiro overleden, iets wat Salina zich nog heel goed kon herinneren, en waarschijnlijk voor altijd zou blijven herinneren. Ze pakte het glas op en nam een flinke slok. ”See ya back in Hell,” Zei ze erbij waarna ze weer naar zichzelf keek. Ze schoof met haar hand zachtjes het dunne vestje van kant aan de kant zodat haar bh en buik zichtbaar waren, en ze bekeek zichzelf. Haar lichaam zag er nog steeds hetzelfde uit, zou ieder ander ook zeggen, maar toch zag ze wel dat ze misschien een beetje uit vorm begon te raken. Iets wat niet moeilijk te verholpen was. Ze liet het vestje van zwarte kant nu over haar schouders op de grond vallen en streelde even zachtjes met haar hand langs haar lichaam. Haar ogen bekeken haar lichaam nog eens goed voordat ze weer een flinke slok whiskey nam en zich vervolgens besloot om te kleden naar sportkleding.

Ze was eventjes alleen op haar kamer want haar kamergenoten waren al vroeg opgestaan, waarom wist ze niet maar ze hoefde het ook niet te weten. Haar weg ging direct naar de sportschool die zich in de school bevond, waar het druk was. Normaal gesproken zou ze dat niet erg vinden maar het was vandaag twee jaar geleden dat haar beste vriend was overleden dus vandaag nam ze er even geen genoegen mee. Ze bracht haar energieveld omhoog en liet ze iedereen in de sportschool kippenvel voelen, doordat de energie zo donker werd dat het gewoon beangstigend werd. Het duurde dan ook niet lang voordat ze de plek voor zichzelf had, een voor een besloten de leerlingen toch maar om weg te gaan. Salina wachtte gewoon netjes tot iedereen weg was en zette inmiddels al alles klaar. Ze sloot haar eigen mobiel aan op de radio en de zaal werd meteen gevuld met een van de beste rocknummers, of toch volgens haar en Ramiro. Ze waren er beide altijd een grote fan van geweest. Het liedje ‘Hot Blood’ van Kaelo stond hard op de radio en Salina begon met het werken van de zwaarste trainingen. Hoewel ze rustig begon zou ze het langzamerhand steeds harder maken, tot ze bij de goed moeilijke oefeningen aankwam. Ze zou de hele dag doorgaan als dat nodig was, tot ze goed bezweet zou zijn en haar lichaam het niet meer aan zou kunnen. Iets wat bij haar lang kon duren, ondanks dat ze niet zo goed meer in vorm was als normaal. Ze had nog steeds een sterk lichaam. In een hoekje vond ze ergens sterke touwen en hiervan bouwde ze ook haar eigen trainingsmateriaal. Ze gooide deze over een hoge en stevige balk die haar wel zou kunnen dragen, om zo omhoog te klimmen met alleen haar armen, haar benen zou ze niet gebruiken.

/open

_________________

You know what they say about the eyes of on hellhound,
Don't look in them once, don't look in them twice
And whatever you do, don't look in them thrice
Thanks V:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Singing, get up and get up, yeah nobody cares / open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Indoor Sports Centre-
Ga naar: