INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Every grain of sand | Kira

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maxwell Pettigrew
avatar
Class 3
Aantal berichten : 13

Character Profile
Alias: Avaritia
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Every grain of sand | Kira   do apr 20, 2017 9:39 pm


M
et een grijnsje om zijn lippen liet hij het horloge rond zijn vingers draaien terwijl hij met zijn andere hand zijn koffer voortrok. Een horloge dat hij iemand in een broekzak had zien steken, een horloge dat hij er met gemak terug uit had gegritst. Maxwell had al heel wat uurwerken in zijn collectie, maar dit exemplaar had hij toch nog niet. Als iemand van zijn siblings er zou achter komen dat hij op dag een al iets gestolen had, zouden ze hem waarschijnlijk op zijn kop geven. Hij was zelfs misschien nog maar twee minuten op het eiland en hij had het al moeilijk met zijn losse handjes en de drang om alles te hebben.

Met een zachte klik, maakte hij het ding vast aan zijn pols in de hoop dat Kira’s blik er niet direct op zou vallen. Hij dacht er niet direct aan om het ding gewoon in zijn zak te steken. Stiekem wilde hij er ook gewoon mee pronken en dat kan natuurlijk niet als hij het gewoon in zijn zak stak. Een stralende glimlach verscheen op zijn gezicht eens hij aan het onthaal kwam en al snel kreeg hij te horen waar hij juist moest zijn. Natuurlijk was Kira er al, iedereen was er ondertussen al. Maxwell zelfs had nog een paar dingen moeten doen voordat hij had kunnen komen, vandaar dat hij helemaal als laatste was gearriveerd. Wat hij nog allemaal had moeten doen was voor de mensen die hem kenden en een beetje nadachten waarschijnlijk niet zo erg moeilijk. Heel zijn collectie inpakken en ergens onderbrengen natuurlijk. Hij kon onmogelijk alles meebrengen naar het eiland, dus had hij het grootste gedeelte ergens in een opslagplaats weten onder te brengen terwijl hij de rest in zijn koffer had gepropt. Daarmee dat zijn koffer best wel groot was, bijna groter dan dat de jongen zelf was.

Voor de deur van de kamer die hij met Kira zou delen, bleef hij staan. Zijn mondhoeken krulde om in een van de zeldzame gemeende glimlachjes die alleen voor zijn siblings bedoeld waren en zachtjes klopte hij met zijn knokkels op de deur. Heel even bleef hij wachten, maar Maxwell was nu eenmal niet een van de meest geduldige personen. Het duurde dan ook niet lang voordat hij de klink naar beneden duwde en zijn gewicht wat tegen de deur zette zodat deze openzwaaide. ”Heb je me gemist?” De pretlichtjes dansten in zijn ogen op en neer vanaf het moment dat hij Kira spotte. ”Natuurlijk heb je me gemist.”

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kira Moretz
avatar
Class 3
Aantal berichten : 52

Character Profile
Alias: Gula
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Every grain of sand | Kira   ma apr 24, 2017 11:58 am

Z
e was er nog maar even en Kira’s helft van de kamer was al veranderd in een keuken. Ze had kommen en bakspullen meer dan ze kleding had in haar kast. Onder haar bureau stond haar boeken pakket wat ze nog niet had aangeraakt en op haar bureau lagen allemaal snijplanken. Oh my oh my, wat ze allemaal wel niet kon maken. De mini koelkast die ze op hun kamer hadden staan zal helaas niet voldoen tho. Misschien kon ze ook wat spul bij de rest hun kamer kwijt, waar ze dan niet aan mochten zitten maargoed. Ze moest toch wat zelf ondernemen. Er was een enorme keuken beneden maar die moest ze delen met /alle fucking/ andere leerlingen, en dat idee maakte haar een beetje misselijk. Ze zou samen met Maxwell ervoor zorgen dat zij het gewoon veel beter kregen dan de rest van het eiland, dat was gewoon een feit.

Wat ze zeker nog moesten fixen was een oventje. Dat moest kunnen toch? Ze moest toch ook haar eigen dingen moeten kunnen maken? Want ze zou wel zat worden van de hele tijd met cakebeslag of andere dingen naar de keuken te moeten lopen. Goed, dat kwam nog wel. Ze kon al salades maken en andere gerechten waar ze geen andere spullen voor nodig had. Het was veiliger om het eten in haar eigen kamer op te eten, dan was de kans kleiner dan anderen ook wilden. Ze had op haar duurste en lekkerste snoeppotten al een slot gedaan, alles achter slot en grendel voor de handjes van een bekend paar handjes die nergens af konden blijven. Dat klonk heel gevaarlijk maar ze wou wel dat hij snel zou komen. Ze wist dat zodra Maxwell erbij was dat ze er samen voor zouden zorgen dat niks onder hun neus de kamer zou verlaten. Als er iets was wat ze allebei hadden dan was het hebzucht, Max in het kwadraat maargoed. Kira was net bezig met het mixen van wat fruit in een blender tot ze geklop op de deur hoorde.

What the hague? Shit. het maakte niet uit wie, vlug haalde ze de stekker uit de blender en verplaatste ze de hele blender naar haar kledingkast. “Fuck” vloekte ze toen ze het open deed, het stond al vol met eten. Ze duwde de kast weer dicht en zette in paniek de blender op de grond en gooide er een zak overheen. De deur vloog open en tot al haar verbazing stond daar dan eindelijk haar kamergenoot! ”Heb je me gemist?” vroeg hij en ze zuchtte met een glimlachje en gaf Maxwell even een omhelzing. ”Natuurlijk heb je me gemist.” zei hij en ze rolde haar ogen. “Natuurlijk, alleen als je mij ook hebt gemist?” zei ze. Ze liep terug naar haar bed en ging erop zitten. “Hoe was je reis? Het is best groot hier he!” zei ze blij en keek tevreden in het rond..


outfit
_________________
Living with me is like having dinner for two.

But just for me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Every grain of sand | Kira
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - First Floor :: Bedrooms :: Mixed-
Ga naar: