INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Killian Fawkes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Killian Fawkes
avatar
Class 3
Aantal berichten : 7

Character Profile
Alias: Weatherman
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Killian Fawkes   za maa 15, 2014 10:06 pm

«

Killian J. Fawkes

»


19 years - Brazilië - Weatherman - Student
The personality
Er is een erg groot verschil tussen Killians karakter van vroeger en nu, voor en na de brand. De jongen had vroeger het imago van een rasechte rebel, sloopte brievenbussen en bushokjes voor de lol. Op de een of andere manier wist hij er meestal wel mee weg te komen en op de momenten dat hij toch gepakt werd, zorgde het geld van zijn vader ervoor dat er verder niet meer over gesproken werd. Je kon dus zeggen dat hij zo ongeveer alles kon doen zonder er echt vervolgd voor te worden. Hij was verwend en had vrienden die je eigenlijk niet echt vrienden kon noemen, mensen die alleen maar uit waren op zijn geld. Ondanks dat hij alles had, voelde hij zich om de een of andere manier toch eenzaam. Hij wist zelf goed genoeg dat zijn vrienden hem makkelijk als een blok zouden laten vallen en het feit dat een van hen de brand had aangestoken in zijn eigen huis, zorgde ervoor dat de jongen helemaal veranderde. Killian dumpte zijn zogenaamde vrienden, probeerde het goed te maken met de mensen die hij ooit vernederd had en zocht zelfs een bijbaantje zodat hij zijn eigen geld kon verdienen en niet meer zo afhankelijk was van zijn ouders.
Hij kan op dit moment nog altijd best rebels zijn en zijn vroegere-ik laten zijn, maar het grootste deel van de tijd probeert hij altijd vriendelijk te zijn en te helpen waar hij kan. Het enige waaraan mensen zich kunnen storen is het feit dat Killian nogal een kort lontje heeft en last heeft van woede-uitbarstingen. Tegenwoordig komen die uitbarstingen niet meer zo vaak voor, maar toch genoeg om ervoor te zorgen dat sommige mensen het liefst met een grote boog om hem heen lopen. Dat zorgt ervoor dat de jongen zich nogal veel afzondert, veel stiller is dan vroeger. Alleen bij vrienden durft hij zijn rebelse kant nog wel eens boven te halen, al blijft hij wel voorzichtig.
The History
Iedereen kent het sprookje van Peter Pan wel, het sprookje waarin de jongen het meisje vroeg om met hem weg te lopen. Dat was precies hetzelfde dat er met Daniel en Mary gebeurd was. Daniel was de populairste jongen van school door de hoeveelheid geld dat hij bezat en het feit dat hij alles kon krijgen wat hij wilde. Mary was dan weer een buitenbeentje, het brave meisje dat altijd keurig optijd thuis was en goede punten scoorde. Niemand weet hoe ze elkaar juist ontmoet hebben aangezien ze allebei bij aparte clickjes hoorde, maar op een dag kwamen ze geen een van allebei naar school, was de rekening van Daniels vader geplunderd en waren bijna al hun bezittingen thuis weg. De politie werd meteen ingeschakeld, maar ze vonden de twee jongeren niet. De ouders werden gerustgesteld met de woorden dat hun kinderen al achttien waren en wel voor zichzelf konden zorgen, ze hadden immers genoeg geld om te kunnen kopen wat ze wilden.
De twee werden pas een paar maanden later in een sloppenwijk gevonden, met een baby. Blijkbaar kenden de twee elkaar toch al langer dan iedereen dacht en was mary zwanger geweest op het moment dat ze wegliepen. Ze hadden allebei gedacht dat hun ouders de baby nooit zouden accepteren en waren dan maar naar het armste deel naar Brazilië gevlucht. Niemand zou hen daar snel zoeken en daar hadden ze gelijk mee gehad. Hun ouders verzekerden de twee dat ze de baby met open armen zouden ontvangen en zo werden ze terug met hun familie verenigd. Iedereen dacht dat Daniel Mary binnen de kortste keren in de steek zou laten, maar ze hadden het mis. Daniel ging elke dag direct na school naar zijn vriendin om te helpen met de zorgen voor hun baby, een jongetje dat ze Killian genoemd hadden.

Killian groeide op met liefhebbende ouders, ouders die hem alles gaven als hij nog maar met zijn vingers knipte. Al op jonge leeftijd begon hij de grenzen op te zoeken, stal op zijn twaalfde al dingen van andere mensen om te kijken wat zijn ouders ervan zouden zeggen. Zoals verwacht waren zijn ouders er niet erg blij mee, maar ze gaven alleen een waarschuwing en lieten hem voor de rest vrij. Hierdoor ging Killian alleen maar verder en bouwde zo een hele reputatie op. Op zijn zestiende organiseerde hij –gepucht door vrienden van school- een feestje op het moment dat zijn ouders op reis waren. Alles ging goed, totdat er in de woonkamer ineens brand uitbrak. Iedereen raakte meteen in paniek en probeerde allemaal tegelijk naar buiten te lopen terwijl het vuur om zich heen greep. De meeste mensen raakten optijd buiten, maar een paar –waaronder Killian- waren nog binnen toen het vuur de gasleiding bereikte en zo een ontploffing veroorzaakten. Acht mensen kwamen om terwijl anderen voor altijd met lelijke brandwonden moesten leven. De huid van Killians rug en een deel van zijn rechterarm was helemaal weggeschroeit. Het duurde maanden vooraleer hij en de vier anderen zodoende van hun verwondingen hersteld waren dat ze naar huis mochten en dan nog moesten ze voorzichtig doen. Hun verwondingen waren misschien genezen, maar aan het trauma dat ze hadden opgelopen kon niemand iets doen. Het zorgde ervoor dat ze veranderde, zichzelf in huis opsloten en een hele tijd niet meer naar buiten wilden komen. Killian werd veel stiller, leek steeds meer in een eigen wereldje te wonen en hielp hun dienstmeisjes soms zelfs met opruimen. De woede-aanvallen kwamen pas toen zijn ouders hem terug naar buiten probeerde te halen en zijn zogenaamde vrienden op bezoek kwamen om hem over te halen om mee naar feestjes te gaan zodat hij hun drankjes kon betalen. Met die aanvallen kwam ook het besef dat hij een mutant was. Vanaf het moment dat hij echt erg kwaad was, leken zijn ogen op te lichten, pakten wolken zich samen en begon er een storm te woeden die pas voorbij was vanaf het moment dat ze hem wisten te kalmeren. Natuurlijk schrok iedereen ervan toen ze erachter kwamen en de meesten begonnen hem te zien als een monster. Dat zorgde ervoor dat hij nog meer in zichzelf keerde en vaak van huis wegliep zodat hij alleen kon zijn. Op een van de momenten dat hij buiten was, werd hij aangesproken door iemand die beweerde dat hij ook een mutant was en een plaats wist waar hij zijn gave kon leren controleren. Er was niet veel voor nodig om Killian over te halen en zonder echt te twijfelen ging hij met de man mee naar Genocha eiland zonder echt iets aan zijn ouders te vertellen. Het zou hen toch niets kunnen schelen wat er met hun zoon gebeurd.Mutation
Weather Control:

Killian is in staat om het weer te controleren. Dit betekent dat hij elk type wind, temperatuur, bliksem, storm, ijs, sneeuw en extreme weersomstandigheden zoals tornado’s en orkanen uit het niets kan oproepen. Vanaf het moment dat hij zijn gave gebruikt, lijken zijn ogen een tint lichter te worden en bijna te gloeien. Hijzelf is immuun voor het weer. Als de temperatuur in zijn omgeving daalt, lijkt de zijne juist te stijgen en andersom. Bij het controleren van het weer, hoort ook het controleren van temperatuur waardoor hij de lucht in zijn omgeving makkelijk warmer of kouder kan laten worden. Natuurlijk kan hij geen heel land warmer of kouder gaan maken, alleen de lucht in een straal van tien meter.

Nadelen:

Killians mutatie wordt tot nu toe redelijk hard bepaalt door zijn emoties. Als hij kwaad is, roept hij onbewust een storm op en kan het zijn dat de temperatuur ineens uit het niets lijkt te dalen of te stijgen. Daarbij kost het een heleboel energie om zo’n storm op te wekken en ook vast te houden. Als hij er teveel energie in stopt zou het zijn dood kunnen betekenen.Kaat - +1 – Diego barrueco


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Killian Fawkes   vr jul 17, 2015 10:13 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Killian Fawkes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: