INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 [PLOT] War is On

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: [PLOT] War is On   do maa 23, 2017 11:57 pm


Updates .

Omdat het plot zich nu aan een hoger tempo ontplooit, zullen we in dit topic voor het gemak updates posten. Zie het als een soort tijdlijn, waar de belangrijke topics in verzameld worden. Als jullie dus niet helemaal meer up to date zijn met het plot, kunnen jullie hier makkelijk alle informatie vinden om terug te kunnen volgen!

Oxford attack
Het schoolhoofd, Jamie Nicholls, neemt de taak op zich om enkele belangrijke documenten te recoveren uit de bibliotheek van Oxford University. Helaas zijn er nog partijen uit op deze documenten, en wordt het schoolhoofd aangevallen.
time's up.

New student
Een nieuwe studente, Mira Kostoglotova, en haar vader komen het eiland een bezoekje brengen. De zakenman wil immers zeker zijn dat Genosha een veilige plek is om zijn dochter achter te laten.
and make death proud to take us.

To the rescue
Een krantenartikel verschijnt en bereikt ook het eiland. Mira’s vader blijkt voor de overheid te werken en de onrust wordt alleen maar groter. Howard en Ethan worden naar New York gestuurd om Mira uit de handen van haar vader te redden.
a message from the mainland.
behind enemy lines.

Kidnapping
Mira’s ware aard wordt duidelijk. Ze werkt zelf ook voor de overheid. Dankzij haar mutatie slaagt ze er in om 11 studenten te kidnappen. De volgende ochtend wordt dit door de staff meegedeeld.
for the lord knows those who are his.
staff announcement.

Volunteers
De docenten schakelen een groep betrouwbare leerlingen in om de rust onder de studenten te bewaren en enkele opdrachten te vervullen.
aanmeldtopic.
ghost protocol.
warzone.

Rogues
Een groep studenten vind het protocol van de docenten onaanvaardbaar. Ze beslissen om op eigen houtje actie te ondernemen om hun vrienden te redden.
aanmeldtopic.

Locked up
Ondertussen worden de ontvoerde mutanten door Mira en haar organisatie vastgezet en op een nogal onaangename manier bezig gehouden.
the cause is hidden, but the result is well known.

Endgame
Mira is met de ontvoerde studenten teruggekeerd naar Genosha. Deze studenten zijn volledig gebrainwasht en staan onder het commando van Mira. Een gevecht volgt, en het is nog maar af te wachten welke partij gaat winnen.
aanmeldtopic.
ENDGAME.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[PLOT] War is On
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Plot der Zeven Zonden

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: General :: Explanation :: Guide-
Ga naar: