INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 [PLOT] Rogues

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mia Marte Araiza
avatar
Class 3
Aantal berichten : 101

Character Profile
Alias: Ometeotl
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: [PLOT] Rogues   wo maa 22, 2017 11:58 am


Dear students, we're going rogue .

Iedereen heeft het vast al wel gezien; het aanmeldtopic voor volunteers. Voor studenten die iets willen doen, maar die het niet erg vinden op rustig te wachten tot ze toestemming krijgen van Ethan en Howard in actie te komen. Die houding is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn studenten van wie vrienden of geliefden zijn ontvoerd. Studenten voor wie wachten geen optie is. Deze studenten hebben twee opties: in hun eentje proberen degene die ze lief hebben te reden; of zich aansluiten bij de andere studenten voor wie het wachten te lang is.

Mia is één van de studenten voor wie het wachten te lang. Samen met Sverrir zal zij opzoek gaan naar studenten die met hen eerder in actie willen komen. Dit zal zij deels op basis doen van de reacties die ze merkt tijdens Howard’s mededeling - dit hoeven geen zichtbare reacties te zijn. Het gaat dus vooral om studenten die echt gemotiveerd zijn om eerder in actie te komen, die hier toe in staat zijn en die bovenal te vertrouwen zijn.

Samenstelling Rogues:
Groepsleider: Mia Marte Araiza
Groepsleden: Sverrir Björnsson, Max Jaeger, Jackie Morrison, Amy Levine, Cecil Eastwood, Asher Joubert, Zhanna Aleksandrova, Lawrence Hastings

Als je denkt dat jouw character bij deze groep hoort, mag je hieronder een aanmelding plaatsen door de volgende code in te vullen.


Code:
[b]Name:[/b]
[b]Name char:[/b]
[b]Mutation:[/b]
[b]Reason for going rogue:[/b]
[b]What does he/she contribute to the group:[/b]

_________________


⌘:
 Laatst aangepast door Mia Marte Araiza op vr maa 24, 2017 2:05 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Octavia Skalksdóttir
avatar
Class 4
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Thyra
Age: 1247 years old
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] Rogues   wo maa 22, 2017 2:07 pm

Name: Piet / Cynthia
Name char: Kylie Roberts
Mutation: Aurora
Reason for going rogue: Ze wil Walsh en Nadya redden natuurlijk :aap:
What does he/she contribute to the group: Ze kan de soldaten laten verblinden door het licht, zodat de andere mensen naar binnen kunnen gaan om de mensen te laten bevrijden. Ze kan door de geladen deeltjes door verschillende ruimtes laten zweven, zodat het een werking heeft als een camera. En ze kan de boel laten ontploffen :D

_________________
I've been cold, I've been merciless

y
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lawrence Hastings
avatar
Class 3
Aantal berichten : 629

Character Profile
Alias: Basilisk
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] Rogues   wo maa 22, 2017 3:28 pm

Name: Lisa
Name char: Lawrence Hastings
Mutation: Powers of the Basilisk (Murderous Stare (werkt tegen dan nrml weer :p), Deadly and venomous Fangs, Shapeshifting)
Reason for going rogue: Hij wilt Valkyrie redden, maar heeft ook het gevoel dat hij iets moet doen om Nadya, Arianna en Amadéo te redden door wat hij ze heeft aangedaan.
What does he/she contribute to the group: Hij kan iemand redelijk makkelijk van het leven beroven als hij wilt. Daarbij heeft hij als Basilisk zijnde ook veel kracht. Doordat hij ook denkt in een onverstaanbare taal voor mensen, is het niet zo makkelijk om zijn gedachten te lezen.

_________________


"Everybody is a book of blood;
wherever we’re opened, we’re red"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zhanna Aleksandrova
avatar
Class 3
Aantal berichten : 70

Character Profile
Alias: Specter
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] Rogues   do maa 23, 2017 4:16 pm

Name: Tess
Name char: Zhanna Aleksandrova
Mutation: Invisibility/Blood manipulation
Reason for going rogue: Ondanks het feit dat Zhanna de ontvoerde studenten nauwelijks kent, is ze vastbesloten om in actie te komen. De voornaamste reden van haar bezoek aan Genosha is immers om uiteindelijk te kunnen voorkomen dat mutanten hun bestaan in gevangenschap moeten leiden. Enkel en alleen voor dat doeleinde is Zhanna bereid haar mutatie te gebruiken. #freemutants! En onbewust voelt ze stiekem een bloedband met Lydia x'D
What does he/she contribute to the group: Ze kan mensen mensen veel pijn bezorgen door hun bloed over te nemen en mensen (hun ledematen) in de gewenste richting laten bewegen. Ook kan ze ongezien rondsluipen/door muren heen als ze onzichtbaar is, mits ze iets heeft wat haar lichaamstemperatuur warm houdt. Qua karakter is Zhanna tenslotte een goede teamspeler; ze zal geen problemen hebben om bevelen op te volgen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marilyn Walker
avatar
Class 3
Aantal berichten : 49

Character Profile
Alias: Knockout
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] Rogues   do maa 23, 2017 7:06 pm

Name: Daan
Name char: Marilyn Walker
Mutation: Telekinesis / Cyrokinesis
Reason for going rogue: Marilyn is sowieso niet iemand die graag stilzit en ondanks dat ze niet iedereen kent van de meegenomen studenten - naast Robb, waar ze ook wel deels voor in actie komt omdat ze hem als een vriend ziet - doet ze het ook wel deels omdat ze zich verplicht voelt haar steentje bij te dragen.
What does he/she contribute to the group: Marilyn is niet snel bang, en ze kan zeker een beetje onderschat worden omdat ze vooral het imago van 'pretty girl' heeft die bang is om haar handen vuil te maken. Maar met haar telekinesis kan ze dus dingen laten vliegen - wapens, who knows - en met haar cyrokinesis kan ze mensen in letterlijk een vingerknip bevriezen. In combinatie met beide mutaties moet je dan bijvoorbeeld denken aan ijspegels die als wapens dienen etc.

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Willow Kendrick
avatar
Class 3
Aantal berichten : 13

Character Profile
Alias: Dino
Age: 11
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] Rogues   do maa 23, 2017 9:46 pm

Name: Jessica
Name char: Asher Joubert
Mutation: Gravity manipulation
Reason for going rogue: Asher kent de mutanten die ontvoerd zijn niet, maar weet dat ze onterecht vastzitten en wil niet stilzitten terwijl hij ook zou kunnen helpen.. Het feit dat hij niemand kent werkt een beetje in zn voordeel, zijn emoties zullen hem niet in de weg zitten zodat hij zich meer kan focussen op het terughalen van de mutanten. Bovendien loopt hij al weer een behoorlijk tijdje op de aarde rond, tijd voor wat actie ;)
What does he/she contribute to the group: Asher kan met zijn mutatie zwaartekracht rondom vijanden verlagen, tot waar ze bijna niet meer kunnen bewegen, ook dit is niet alleen handig voor in de aanval, maar ook ter bescherming van mutanten.. dan  kan hij er juist voor zorgen dat de zwaartekracht omlaag gaat, om zo bijv. kogels van richting te laten veranderen. Of mensen totaal te verassen (of pijn doen) met een verandering van valrichting.

_________________

◇Spencer◇ // ◇Asher◇ // ◆Willow◆


Laatst aangepast door Willow Kendrick op vr maa 24, 2017 7:36 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cecil Eastwood
avatar
Deceased
Aantal berichten : 65

Character Profile
Alias: Echo
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] Rogues   do maa 23, 2017 11:31 pm

Name: Kaat
Name char: Cecil Eastwood
Mutation: Replication - het klonen van zichzelf
Reason for going rogue: Voor het grootste gedeelte om Aurélia terug te halen aangezien zijn de enige -na Jace- is die hij oprecht aardig vond en hij neemt geen genoegen met maar een 'good time'. Daarbij is hij gewoon niet het soort persoon dat gewoon als een mak lammetje gaat trainen en voor de rest niets doet.
What does he/she contribute to the group: Zoals al vermeld bij zijn mutatie, kan hij zelfzelf klonen. Op dit moment kan hij zo'n twaalf kopieën van zichzelf maken. Zo kan hij dus makkelijk op verschillende plaatsen tegelijk zijn en zou hij eventuele guards of zelfs leerlingen die hen willen tegenhouden, afleiden.

_________________


Laatst aangepast door Cecil Eastwood op vr maa 24, 2017 3:02 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amy Levine
avatar
Aantal berichten : 39

Character Profile
Alias: The Manipulator
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] Rogues   vr maa 24, 2017 12:06 am

Name: Kelly
Name char: Amy Levine
Mutation: Manipuleren natuurelementen (Vuur +++, Aarde +++, Water +, Lucht -)
Reason for going rogue: Amy heeft in het verleden zelf te maken gehad met mutantenjagers, al dan niet onder leiding van de overheid. In eerste instantie wilde ze zich weinig moeien vanwege haar angst. Maar wanneer ze ontdekt dat Amadéo één van de ontvoerde mutanten is slaat die gedachte volledig om. En als ze dan toch wilt helpen, dan wilt ze iets ondernemen en niet braafjes zitten wachten.
What does he/she contribute to the group: In combat is het manipuleren van vuur en aarde vrij handig, ze heeft over deze twee elementen volledige controle. Via de aarde kan ze ook (als soort sonar) de omgeving scannen op aanwezigen/bewegingen binnen een bepaalde straal (+/- 100 meter). Amy is altijd al op zichzelf gewezen geweest en is niet gewoon om in een groep te werken. Maar het doel heiligt de middelen, als ze kan helpen dan sluit ze zich zelf aan in een groep om haar doel te bereiken. Namelijk, Amadéo vrij krijgen en wraak nemen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackie Morrison
avatar
Class 3
Aantal berichten : 193

Character Profile
Alias: Nightmare
Age: 17
Occupation: Troublemaker
BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] Rogues   vr maa 24, 2017 9:28 am

Name: Nienke
Name char: Jackie Morrison
Mutation: Black Mare Transformation, Telepathic, Dream/Fear Manipulation
Reason for going rogue: Ten eerste omdat ze heel goed bevriend is met haar kamergenootje Aurélia en ze haar het liefst weer levend ziet terugkomen in hun groepje met Grace, maar daar waar Grace niet zo graag de regels weer overtreed doet Jackie dat maar al te graag, wat dan ook gelijk haar tweede reden is. Ze is snel verveeld en dit roque groepje zal wat meer spanning brengen, stil zitten en alleen maar een beetje trainen is niet de manier waarop Jackie Aurélia terug wil brengen.
What does he/she contribute to the group: Jackie is zelf helemaal nergens bang voor door haar mutatie maar ze kan bij andere mensen ook angst manipuleren, ze kan dus de tegenpartij flink angstig maken voor het rogue groepje maar ook iemand in het rogue groepje (als dat nodig is) wat meer moed geven. Daarbij kan ze in een zwarte merrie veranderen die nogal groot en sterk is en omdat ze telepathisch is kan ze goed vechten, ze weet namelijk precies wat iemand gaat doen en kan hierop reageren. En ze zou misschien de 11 mutanten makkelijker kunnen vinden.

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mia Marte Araiza
avatar
Class 3
Aantal berichten : 101

Character Profile
Alias: Ometeotl
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] Rogues   vr maa 24, 2017 2:02 pm

Er is besloten enigszins selectief te zijn in wie wordt aangenomen voor de rogues. Iedereen die zich tot nu toe heeft aangemeld heeft een PM ontvangen over of hun char is aangenomen.

Het is nog steeds mogelijk je aan te melden, bedenk wel dat je kans groter is als je char daadwerkelijk wat heeft met degene die ontvoerd zijn of een mutatie/karakter heeft dat echt wat toe voegd aan de groep.

_________________


⌘:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [PLOT] Rogues   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[PLOT] Rogues
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Plot der Zeven Zonden

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Interact :: Plotlines-
Ga naar: