INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Time to try something new

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vick Moore
avatar
Class 3
Aantal berichten : 152

Character Profile
Alias: Noctis
Age: 18 [481]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Time to try something new   di maa 21, 2017 10:23 pm

You would not believe your eyes, If ten million fireflies lit up the world as I fell asleep. 'Cause they fill the open air and leave teardrops everywhere. You'd think me rude but I would just stand and
stare.

Vick was in eerste instantie niet van plan geweest om naar de Game Hall te gaan. Hij was de kamer uitgelopen omdat hij gek werd van nervositeit en hij iets of iemand zocht die hem kon afleiden van het denken. Maar hij werd alleen maar bedroefder door alle gezichten die hij tegen kwam. Hij hoefde dan ook niet lang na te denken toen hij langs de game hall liep en hij enthousiast fanatieke stemmen hoorde. Binnen merkte hij dag er minstens de helft minder studenten in de speelhal waren dan de laatste keer dat hij er was geweest. Het maakte hem dan wel weer een stukje blijer om te zien dat er groepjes vrienden bezig waren om elkaar te verslaan in verschillende racespelletjes en voor het eerst sinds de mededeling hoorde hij weer eens mensen lachen. Hij kreeg er zelf spontaan een glimlach van.
Hij besloot dat hij geen zin had om zich te bemoeien met het groepje vrienden en ging achter één van de oudere spelcomputers zitten. Hij had lang al geen spel meer gespeeld en hij durfde de moderne spelautomaat niet aan te raken. Het zag er veel te ingewikkeld uit en nu had hij gewoon zin in een simpel potje Pacman.
Het spel slaagde erin om zijn gedachten bezig te houden voor een aantal spelletjes. Maar toen hij bij de zesde level voor de derde keer dood ging was hij er ook wel weer klaar mee. Hij liep langzaam langs de spelautomaten om te bepalen waar hij nu zin in had en merkte eigenlijk op hoeveel verschillende games ze hadden. Twijfelend keek hij om zich heen en nam hij plaats achter één van de consoles waar hij voorheen liever vandaan bleef. Maar Pacman voldeed niet meer om zijn gedachten bezig te houden. Hij had iets nodig wat zijn hele aandacht vereiste. Waarom zou hij dan niet iets compleet nieuws leren?


words: xx // tag: Een van Lisa's chars :) // notes: Het is echt super smol sorry :C
thanks <3

_________________
Thank you R darling <3
Aiden ~ Vick
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam Michaelis
avatar
Class 2
Aantal berichten : 87

Character Profile
Alias: Pestilence
Age: 17 Years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Time to try something new   zo apr 30, 2017 8:40 pm

Disease gets a bad rep, for being filthy, chaotic. That just describes people who get sick.Alles wat de afgelopen dagen gebeurd was, was vreemd. Iets dat je enkel in een droom achte mee te maken, maar niets ervan was een droom geweest. Elf mutanten waren ontvoerd en ook al kende hij er niemand van, zorgde het voor onrust en dat was niet goed. Natuurlijk was Sam bang om wat zou komen. Nog maar een jaar wist hij de jongen dat hij een mutant was en nog maar een paar maanden geleden was het gelukt om toch een beetje controle te hebben over zijn mutatie, al was het eigenlijk niets. Sam wist echter waartoe hij in staat kon zijn en wat kon gebeuren en dat moest hij voorkomen. De school kon het niet aan als er ook nog een epidemie het eiland zou teisteren.
Sam deed zijn best om gewoon kalm te blijven en niet teveel bezig te zijn met alles over de oorlog. Er was niets dat hij eraan kon doen en als het zo ver was kon hij beter gaan schuilen. Dat was voor iedereen het veiligste. Daarbij was hij alles behalve een vechter. Hij zou zichzelf nog slecht voelen als hij een vlieg zou neerhalen. Als een oorlog zich naar Genosha zou begeven, ging hij schuilen bij de andere mutanten die niet veel konden doen.

Een hele dag op zijn kamer zitten zou hem echter niet helpen om zijn gedachten kalm te houden dus besloot hij na de lessen gewoon door de gangen van het schoolgebouw te lopen. Sam had nog geen destinatie in gedachten, maar waarschijnlijk eindigde hij toch in de bieb om daar bij te scholen over alles wat te maken had met het zijn van een mutant. Er was al veel dat hij erdoor geleerd had en nog steeds zoveel waar hij niets van af wist.

Normaal was Sam niet iemand die de gamehal ook maar binnen zou stappen, maar de jongen stapte toch naar binnen. De drukte overviel hem meteen, zelfs terwijl het rustiger was als normaal. Hij was niet iemand die graag heel de dag achter een scherm wilde zitten. Een hele dag met een boek voor zijn neus was dan weer wel iets waar hij geen problemen mee had. Zijn doelbestemming bleef dan ook de bieb, maar eerst wilde hij een kijkje nemen naar al de gamende mensen. Het kon eens goed doen om niet heel de tijd alleen te zijn met zijn gedachten. Een mens had de gewoonten om dan teveel na te gaan denken.
Sam had een paar passen naar binnen gezet, maar bleef daar ongemakkelijk staan. Hij keek doorheen de gamehal en observeerde enkel nog maar van een afstand. Daar stond hij goed en voelde hij zich nog op zijn gemak. Er waren niet teveel mensen die hem omsloten. Enkel kreeg hij zich niet verder naar binnen, het was alsof zijn benen protesteerde, al was het vooral zijn onzekerheid die daarmee te maken had.

Disease itself,very pure. Single-minded. Bacteria have one purpose: divide and conquer.
THANKS

_________________

I looked and behold, a white horse,
he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
he went out conquering and to conquer.

Ⓒ Lisa

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Time to try something new
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - First Floor :: Game Hall-
Ga naar: