INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Closed - You will see me thrive.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lawrence Hastings
avatar
Class 3
Aantal berichten : 629

Character Profile
Alias: Basilisk
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Closed - You will see me thrive.   di maa 21, 2017 5:04 pm

May you be in heaven half an hour before the devil knows you're dead.


Niemand kon zeggen dat Lawrence zijn leven erg vlotjes verliep. Hij was al één keer afgewezen geweest wanneer hij vroeg naar hulp omdat die persoon hem gewoon niet kon helpen. Volgens hem was het zever, maar dat kwam omdat hij het niet wilde geloven. Met wat moeite had de jongen het vast en zeker wel kunnen doen, maar het was vast teveel moeite. Er was niks geweest dat Lawrence had kunnen doen om het te veranderen. Enkel zou hij de moed niet opgeven. Hij ging een manier vinden om zijn ogen te genezen en er waren nog genoeg andere studenten die hem erbij konden helpen. Het was niet omdat hij één tegenslag had, dat hij gelijk de hoop moest verliezen. De confrontatie die hij had gehad met de persoon die zijn gezicht had toegetakeld, had hem enkel meer motivatie gegeven. Hij ging haar redden en hij ging laten zien dat hij alles voor haar over had. Dat niemand hem tegen ging houden. Zelfs geen sukkel die dacht beter te zijn. Dat die persoon maar braaf verder ging trainen zonder actie te ondernemen.

Het was niet altijd makkelijk om mensen te vinden, als je ze niet kende. Niet omdat Lawrence niet wist hoe ze eruit zagen want… wel ja. Er was niets waar hij zich op kon focussen, zelfs geen geur. De vorige keer was hij naar de slaapkamer van Kim kunnen gaan, maar nu hadden ze hem naar de trainingsruimte gestuurd.
Rustig wandelde hij door de gangen die drukker waren als normaal. Zoveel studenten wilde gaan trainen om nuttig te zijn tijdens de oorlog, maar er hing ook zoveel spanning en onzekerheid in de lucht. Het was goed dat ze wilde trainen, dat kon hij niet ontkennen. Iemand die niks kon, daar had je niks aan. Dus het was dapper dat ze toch probeerde wat te bereiken, ook al deden ze braaf wat er van hen werd verwacht. Trainen en verder niks. Zo gingen ze veel bereiken.

Maar Lawrence was niet bij de trainingsruimtes om zich druk te maken om andere of om zelf te trainen. Hij zocht een zekere Charlie. De jongen zou daar momenteel vaak rondhangen, dus was het een goede optie om hem te zoeken. Er was enkel zoveel volk en het was onmogelijk om aan iedereen te vragen hoe ze heetten.
Zijn tong ging even over zijn lippen om die te bevochtigen. Terwijl hij dat deed, kon hij nog een flauwe smaak van bloed proeven. Door het gevecht met de andere jongen, was zijn gezicht hevig toegetakeld en daarbij had was onder andere zijn lip gescheurd. Het was zeker niet de eerste keer dat hij er zo elegant bij liep.
Kort schraapte hij vervolgens zijn keel even. ’Is hier een Charlie in de buurt?’ vroeg hij toen op een luide en duidelijke manier. Hij had geen idee hoe dat hij de persoon anders moest vinden. Lawrence kon dus enkel hopen dat de juiste persoon ook naar hem toe kwam. Gegarandeerd liep er meer dan één Charlie rond op Genosha.
Wat een goede eerste indruk moest hij eigenlijk geven. Zijn linkeroog zat helemaal dicht door de zwelling, maar dat probeerde hij wat te verbergen door zijn donkere bril op te zetten. Verder waren er huidverkleuringen te zien over zijn gezicht en was zijn huid wat opengescheurd op zijn rechter kaak, maar die scheur werd dichtgehouden met steristrips. Hopelijk dachten mensen gewoon dat hij een zware training achter de rug had.

if this whole thing goes sideways and we both end up there, Meet me at the bar. I'm buying.
THANKS

_________________


"Everybody is a book of blood;
wherever we’re opened, we’re red"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charlie Garroway
avatar
Class 3
Aantal berichten : 512

Character Profile
Alias: Guardian
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - You will see me thrive.   wo maa 22, 2017 1:00 am


Het was zo enorm druk. En niet een aangenaam druk. Meestal kon hij onder een beetje stress wel presteren. Maar dit soort druk maakte hem alleen maar nerveus. Hij wilde overal tegelijk zijn om aan de drang van zijn mutatie te voldoen. Vooral omdat zoveel mutanten het idee hadden gekregen dat ze moesten trainen. Niemand had een bepaald doel, voor zover hij wist waren er geen plannen om een rescue groep op te richten. Toch waren mensen zich aan het voorbereiden. Of zich aan het afleiden, dat kon ook. Het kwam er op neer dat veel individuen kwamen trainen en daarbij vielen nog wel eens lichte gewonden.

Charlie had het ergens op zich genomen om er voor te zorgen dat er geen al te erge dingen gebeurden. Door zijn mutatie kon hij weten wie zichzelf ging bezeren, en als de pijn te groot was, dan kon hij nog tijdig ingrijpen. Vandaar dat hij ook bijna constant in de buurt van de trainende mutanten was zonder zelf echt veel te doen. Een apart gevoel voor hem. Hij participeerde liever dan hij supervisor was maar hiermee kon hij zich nuttiger maken. ’Is hier een Charlie in de buurt?’ Hoorde hij plots iemand zeggen. Verbaasd en met opgetrokken wenkbrauw draaide hij zich naar de jongen om. Snel nam hij de figuur in zich op.

Een judgement was snel gemaakt. Toch zou hij hem niet zomaar negeren. Rustig wandelde hij op hem af. ”Zeker, ik ben een Charlie”, Reageerde hij op de jongen. Hij wist al dat hij blind was nog voor hij het echt zag, mede dankzij de stemmen in zijn hoofd. Daarom maakte hij net iets meer lawaai dan anders toen hij hem benaderde. Het zou evengoed niet eens nodig kunnen zijn, misschien had hij een versterkt gehoor. Hij nam de jongen nog eens goed in zich op. Het leek er niet op dat hij zich bezeerd had of op het punt stond dat te doen. ”Waarom wou je dat weten?” Besloot hij daarom maar op de man af te vragen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lawrence Hastings
avatar
Class 3
Aantal berichten : 629

Character Profile
Alias: Basilisk
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - You will see me thrive.   wo maa 22, 2017 8:47 pm

May you be in heaven half an hour before the devil knows you're dead.


Iedereen die ging trainen was naïef. Het was gewoon bezigheidstherapie en niet meer als dat. De docenten verwachten vast dat iedereen braaf ging trainen en zich verder zouden gedragen. Het leek wel grotendeels te werken. Iedereen dacht namelijk dat trainen het beste was wat ze konden doen zodat ze zichzelf kunnen beschermen als het nodig was. Een stelletje egoïstische wezens waren het. Sowieso dat meer als de helft enkel aan het trainen was zodat ze zelf veilig konden blijven, het maakte hen vast zelfs niet uit dat er studenten waren ontvoerd.

In het midden van het gangpad was Lawrence uiteindelijk blijven staan. Om hem heen waren er veel voetstappen te horen en mensen die druk tegen elkaar aan het spreken waren en technieken overlegde. De jongen zelf was niet echt een teamspeler werkte het best alleen, al ging het vast makkelijker zijn om zijn doel te bereiken moest hij niet alleen zijn.

Het geluk stond toch een klein beetje aan zijn kant, want de persoon die hij nodig zou kunnen hebben kwam op hem af. in elk geval kwam er toch een Charlie naar hem toe en dat was meer dan hij voor kon hopen. Nu hing het er enkel van af of het de juiste was, maar dat vermoedde hij wel. Hij had namelijk maar één reactie gekregen, dus maar één Charlie die aanwezig was.
De persoon kwam naar hem toe en vroeg daarbij waar hij hem nodig voor had. ’Iemand heeft me verteld dat je me zou kunnen helpen,’ liet Lawrence als eerste weten. Hij wilde de andere niet meteen de volledige uitleg geven, gewoon omdat hij een wat rustigere aanpak probeerde te gebruiken. Eén keer per week een katastrofisch gesprek was hem genoeg. Lawrence had niet weer zin in ruzie met iemand, maar het was onmogelijk om te weten hoe het ging gaan.
Waarschijnlijk had de jongen wel net iets meer uitleg nodig dan enkel dat. ’Je zou kunnen helen?’ vroeg hij vervolgens. Misschien dat het daarmee duidelijk genoeg was, maar misschien had de andere wel meer uitleg nodig. Lawrence voelde zich er enkel niet goed over om het allemaal open en bloot te zeggen waar iedereen bij was, maar waarschijnlijk had niemand echt aandacht voor de twee.

OOC: Flutje D:

if this whole thing goes sideways and we both end up there, Meet me at the bar. I'm buying.
THANKS

_________________


"Everybody is a book of blood;
wherever we’re opened, we’re red"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charlie Garroway
avatar
Class 3
Aantal berichten : 512

Character Profile
Alias: Guardian
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - You will see me thrive.   wo maa 22, 2017 11:29 pm


De verantwoordelijkheid die hij voelde, was enorm. Hij begreep nog altijd niet hoe het kon gebeuren dat ze hem van boven af niet hadden gewaarschuwd. Hij had kunnen ingrijpen, de hele ontvoering voorkomen. Hij had het niet eens alleen gedaan, wat het excuus was. Omdat hij altijd alles alleen wilde doen. Dat was wel ergens zo, maar hij kende ook zijn grenzen. Als iemand er al in slaagde om 11 mutanten te ontvoeren, waarvan een hele hoop zelfs krachtiger waren dan hij, dan had hij het sowieso niet alleen gekund. Maar er zat godverdomme een kind bij. Een tienjarig kind. Het lot was wreed. Het leven was wreed. Iedereen die hier aan het trainen was, deed dat voor niks, maar ze wilden iets doen om zichzelf van die realiteit af te leiden.

Wat hij ook wel kon snappen. De jongen liep een beetje doelloos rond, tot iemand hem ineens riep. Of hij veronderstelde het toch. Er werd om een Charlie gevraagd en dat was hij toevallig. Het leek er niet op dat de jongen in directe nood was, maar toch ging hij eens horen wat er aan de hand was. ’Iemand heeft me verteld dat je me zou kunnen helpen,’ Klonk het antwoord van de knul. Daar was hij echter niet veel mee, maar hij voelde dat de verklaring nog wel zou komen. ’Je zou kunnen helen?’ Waren de volgende woorden van de jongen. Hij wist niet echt waar dit naartoe ging. Hij zag nergens wonden die geheeld moesten worden. ”Klopt, mijn bloed heeft helende krachten”, Bevestigde hij toen maar gewoon. Misschien kwam de ware bedoeling van de vraag nog aan het licht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lawrence Hastings
avatar
Class 3
Aantal berichten : 629

Character Profile
Alias: Basilisk
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - You will see me thrive.   do maa 23, 2017 8:48 pm

May you be in heaven half an hour before the devil knows you're dead.


Het was nog redelijk makkelijk geweest om de juiste persoon te vinden. Hij had enkel even moeten roepen en er was iemand op hem af gekomen. Tot zijn geluk was het zelfs ineens de juiste persoon. Als het zo verder ging kon het niet anders als goed gaan. Nee, hij had er echt een goed gevoel over. Misschien enkel omdat hij dat gevoel wilde hebben. Er ging al genoeg mis dat het echt wel eens tijd werd om iets positief mee te maken. Helaas was het negatieve aangetrokken tot hem.

Charlie was zelf ook bij de trainingsruimtes, wat kon betekenen dat je jongen misschien ook aan het trainen was. Als dat zo was wilde het zeggen dat hij eventueel ook aan het trainen was om iets te kunnen doen. In dat geval wilde hij hem misschien sneller helpen op zijn missie. Dat was toch wat Lawrence hoopte. Hij wilde niet weer teleurgesteld worden. Hoe moeilijk kon het ook zijn om iemand te vinden die hem gewoon wilde helen? Zo moeilijk was het toch niet. Lawrence begreep ook niet waarom je het misschien niet zou willen doen, het maakte toch niet uit wat een andere wilde? Zeker niet als het iemand was die je toch niet kende.

Lawrence keek even raar toen de jongen zei dat het zijn bloed was dat helende krachten bezat. Was hij nu serieus? Hij stond er niet om te springen om even vampier te spelen, maar indien het hielp, zou hij er niet verder over klagen. ’Dat is niet zo heel praktisch lijkt me,’ mompelde hij zacht, niet zo zeer tegen Charlie. Als die iemand wilde genezen, moest hij eerst zichzelf pijnigen. Tenzij het helemaal anders in elkaar zat en Lawrence te snel conclusies trok.
In elk geval gingen ze niet ver komen als er enkel gesproken ging worden over de werking van Charlie zijn mutatie. Het maakte niet uit hoe dat het werkte, als het maar werkte. ’Mijn zicht zou gefixed moeten worden,’ besloot hij dan ook maar gelijk te zeggen. Hij ging er geen heel verhaal om winden, het belangrijkste werd ermee namelijk gezegd. Lawrence moest zijn zicht terug krijgen en de jongen voor hem kon misschien wel de persoon zijn die ervoor zou zorgen. ’Ik wil namelijk kunnen helpen tijdens deze oorlog en op deze manier heb ik weinig nut.’ Ergens was het wel waar. Misschien waren zijn zintuigen beter, hij was een veel makkelijker doelwit omdat hij niet alles kon zien aankomen. Als je een kogel afgevuurd kon hij op volle concentratie die ontwijken, maar ook maar nipt. Dat en hij was dan een pak dodelijker wat niet erg was.

if this whole thing goes sideways and we both end up there, Meet me at the bar. I'm buying.
THANKS
[/quote]

_________________


"Everybody is a book of blood;
wherever we’re opened, we’re red"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charlie Garroway
avatar
Class 3
Aantal berichten : 512

Character Profile
Alias: Guardian
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - You will see me thrive.   do maa 30, 2017 3:44 am


Het was hem nog steeds niet echt duidelijk waar de jongen nu eigenlijk heen wilde. Hij zag er niet gewond uit, hij had zo te zien ook geen zichtbare pijn en zijn mutatie vertelde hem ook dat hij niet op het punt stond zichzelf te verwonden. Dan was er niet echt veel wat Charlie voor hem kon doen. Toch bevestigde hij de vermoedens die de jongen had, hij kon inderdaad helen. Met zijn bloed. ’Dat is niet zo heel praktisch lijkt me,’ Mompelde de jongen, iets waar hij niet op in ging. Hij had nooit beweerd dat het praktisch was. Of aangenaam. Voor hen beide niet. Hij moest zichzelf eerst aan een mes openhalen om het bloed over te kunnen brengen in de wond van de ander. Voor de persoon die het bloed moest ontvangen, ging het ontzettend jeuken. Sommigen vonden het zelfs iets weg hebben van licht branden, alsof je in een veld met brandnetels liep.

’Mijn zicht zou gefixed moeten worden,’ Bekende de jongen plots. De ware reden van zijn vraag. ’Ik wil namelijk kunnen helpen tijdens deze oorlog en op deze manier heb ik weinig nut.’ Vervolgde hij. Charlie raadpleegde de stemmen in zijn hoofd. Waarom de jongen in eerste instantie blind was geworden, waarbij hij ook te weten kwam wat de reden was. Zijn naam werd ook bekend gemaakt. Lawrence, the Basilisk. ”Ik kan wel een paar redenen bedenken om dat niet te doen”, Zei hij neutraal. Hoewel hij nu menselijke emoties voelde, hing het nog altijd af van de situatie. Lawrence had geen medelijden nodig. Hij had iemand nodig om dat idee uit zijn hoofd te praten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lawrence Hastings
avatar
Class 3
Aantal berichten : 629

Character Profile
Alias: Basilisk
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - You will see me thrive.   do maa 30, 2017 6:00 pm

May you be in heaven half an hour before the devil knows you're dead.


Erg aangenaam klonk het niet om te helen via het bloed van een ander. Het was een vieze gedachten, maar als dat hem kon helpen, waarom ook niet. Lawrence had er bijna alles voor over, dus wat bloed ontvangen van iemand anders kon ook wel. Enkel leek de jongen er niet om te staan springen om hem te helpen. Er werd enkel gezegd hoe hij kon helen, maar niet gevraagd waarom dat hij iets helend nodig had
Ook al had hij liever ergens rustig gestaan waar ze niet gestoord konden worden, bleven ze staan op de gangen. Een plek waar iedereen kon horen waarover dat ze aan het spreken waren. Wat maakte het ook uit als andere het hoorde? Waarschijnlijk dachten ze gewoon dat hij één of andere zielige blinde was die weer wilde zien. Iets wat eigenlijk ook zeer logisch klonk als je erover nadacht. Mensen die niets zagen wilde negen van de tien keer terug kunnen zien en iemand die niets hoorde wilde dan weer kunnen horen.

Het was kort nadat Lawrence zijn  vraag had gesteld, dat hij eigenlijk al te horen kreeg dat hij geen hulp moest verwachten. Natuurlijk. Waarom had hij ook gedacht dat het voor een keer eens simpel kon gaan. Er werd gezegd dat er verschillende redenen waren om hem niet te helpen. ‘En wat mogen die redenen dan wel zijn?’ vroeg hij gelijk aan de jongen. Zijn armen sloeg hij over elkaar heen, maar zijn stem bleef redelijk kalm. Hij zou een rustige aanpak proberen, om te zien of dat iets ging uithalen of niet. ’Is het zo verkeerd dat ik andere wil helpen in plaats van niets doen?’ vroeg hij de jongen wat scherp, maar over het algemeen nog rustig. Als de jongen hem niet wilde helpen, wilde het zeggen dat hij ook de elf niet wilde helpen, volgens Lawrence dan toch. Hij was nog steeds niet zeker hoe hij precies ging helpen, maar hij kwam wel op iets. Misschien dat hij zelfs nog hulp vond bij anderen. Wat hij ook deed, hij had in elk geval het gevoel dat hij iets deed en dat was wat telde. ’Veel vraag ik niet, ik wil enkel weer kunnen zien en dan ben ik weg en heb je geen last mee van mij,’ zei hij in een poging om Charlie toch te kunnen overtuigen.

if this whole thing goes sideways and we both end up there, Meet me at the bar. I'm buying.
THANKS

_________________


"Everybody is a book of blood;
wherever we’re opened, we’re red"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charlie Garroway
avatar
Class 3
Aantal berichten : 512

Character Profile
Alias: Guardian
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - You will see me thrive.   za apr 08, 2017 3:48 pm


Terwijl ze het gesprek voerden, hield Charlie de omgeving in de gaten. Zijn mutatie gaf hem af en toe een prikkel, maar hij probeerde die voor nu te negeren. Als er iets ernstigs stond te gebeuren, zou hij het wel merken. Voor nu moesten ze het maar zonder hem zien te redden. Voor nu lag zijn focus bij Lawrence. Die leek niet zo blij met zijn antwoord, al werd hij ook niet meteen boos. Hij vroeg zich af hoeveel moeite hij daarvoor moest doen. Zijn gezicht, dat waarschijnlijk een heleboel klappen te verduren had gekregen, vertelde hem dat hij niet altijd zo rustig was. Of hij was het ongelukkige slachtoffer geworden van een of andere agressieveling. Charlie wist echter uit ervaring dat het weinig voor kwam dat een aanval niet uitgelokt werd door iets.

‘En wat mogen die redenen dan wel zijn?’ Vroeg de jongen om een verklaring. ’Is het zo verkeerd dat ik andere wil helpen in plaats van niets doen?’ Verdedigde hij zichzelf. Hij onderdrukte een zucht. Hij had zijn besluit eigenlijk al genomen, maar hij was zeker ook wel softer geworden tegenover andere mensen. Met die menselijke gevoelens die hij nu had en alles. Hij wilde hem het wel geven, maar niet als hij er andere mensen mee in gevaar bracht. ’Veel vraag ik niet, ik wil enkel weer kunnen zien en dan ben ik weg en heb je geen last mee van mij,’ Probeerde Lawrence nog een keer.

Charlie keek opnieuw even om zich heen en dempte zijn toon een beetje toen hij tegen de jongen sprak. ”Helpen? Ik ben misschien wel overtuigd dat je alleen maar wil helpen, maar we weten allebei dat jouw mutatie meer kwaad dan goed doet voor andere mensen”, Zei hij rustig. ”Ik snap zeker wel dat je meer kan doen als je weer zou kunnen zien, maar hoe kan je me garanderen dat er geen onschuldige slachtoffers vallen?” Hij zuchtte even en wreef met zijn hand door zijn haren. ”Ook al gaat het per ongeluk, het is wel dodelijk”, Concludeerde hij. En eerlijk gezegd wilde hij het niet op zijn geweten hebben dat te hebben losgelaten op het eiland.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lawrence Hastings
avatar
Class 3
Aantal berichten : 629

Character Profile
Alias: Basilisk
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - You will see me thrive.   za apr 08, 2017 6:05 pm

May you be in heaven half an hour before the devil knows you're dead.


Het was niet alles om zomaar iemand aan te spreken, maar het ging nog goed. Meestal was Lawrence niet van de rustige aanpak, maar als je hulp wilde ging dat anders niet werken. Door iemand te bedreiging werd de kans op hulp veel kleiner dan het op een rustige manier te zeggen, maar toen niet. De jongen zei verschillende reden te kunnen bedenken om de jongen niet te helpen.

Natuurlijk vroeg Lawrence gelijk waarom dat de persoon hem niet zou willen helpen, wat de redenen waren waar hij het over had. Was het dan werkelijk zo vreemd dat hij wilde genezen van zijn blindheid? Er was toch niets dat hij gezegd had om de jongen een reden te geven hem niet te helpen. Hij was nog kalm gebleven, had hem niet gedwongen en toch… Wat was de reden om niet geholpen te worden?
Uiteindelijk werd zijn vraag beantwoord en gelijk drukte hij zijn kiezen om elkaar. Lawrence was nooit trots geweest om de krachten waarover hij beschikte. Hij had niets voor niets zijn zicht afgepakt. Dat de jongen ervan leek te weten vond hij alles behalve aangenaam. Daarom zweeg hij ook gewoon terwijl de andere sprak, proberen om een passend antwoord te vinden. Hoe kon hij iemand overtuigen die wist wat hij kon? Het leek als een hopeloze opdracht maar hij moest proberen. De jongen kon misschien zijn laatste optie zijn tot genezing. Maar hij kon niets bedenken doordat zijn gedachten bleven hangen bij de woorden van Charlie. Dodelijk. Dat was inderdaad iets dat hij was en daar was hij niet trots op, maar als het van pas kwam, waarom niet.
’Je doet alsof ik ieder moment op een killing spree ga,’ zei Lawrence met een wat gebroken stem. Hij probeerde gewoon neutraal te blijven maar dat was lastiger als je zou denken. Het zou niet de eerste keer zijn dat iemand per ongeluk de dood in ging door hem. Lawrence ging niet snel vergeten hoe dat hij zich erbij had gevoeld, maar toch wilde hij dat liefst ontwijken. Als hij niemand moest doden, zou hij dat zeker niet doen. Plezier was niet iets dat hij eruit zou halen.

Maar Lawrence wist zich toch wat te herpakken. Goed, de jongen wist wat hij kon. Daar kon niet meer aan gedaan worden. Als hij het hoofd koel kon houden, kon hij de jongen misschien nog overtuigen. Alleen was het de vraag hoe hij dat zou doen. ’Daarbij is meer als de helft van de populatie hier dodelijk, eentje meer of minder gaat het verschil niet maken,’ probeerde hij als argument te gebruiken. ’En is het niet juist op momenten als deze dat we mensen als mij nodig hebben?’ vervolgde hij. Als er een oorlog was, leek het niet meer als logisch om wat mensen te hebben die nu eenmaal een iets destructieve kracht hadden.

if this whole thing goes sideways and we both end up there, Meet me at the bar. I'm buying.
THANKS

_________________


"Everybody is a book of blood;
wherever we’re opened, we’re red"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charlie Garroway
avatar
Class 3
Aantal berichten : 512

Character Profile
Alias: Guardian
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - You will see me thrive.   wo apr 12, 2017 3:29 pm


Sowieso zouden er wel mensen zijn op dit eiland die hem wel wilden helpen. Hij kon wel zo iemand bedenken. Niet dat hij dat aan Lawrence zijn neus zou hangen. De persoon die hij in gedachten had, had gezworen elke persoon die het vroeg te helpen. Ze had ook hem geholpen, zelfs al had hij er niet om gevraagd. Ze had zijn leven gered. Als ze dat kon, kon ze vast ook zijn zicht terug geven. Maar hij wilde het niet doen, ook al had Lawrence ook wel goeie argumenten en goeie intenties. ’Je doet alsof ik ieder moment op een killing spree ga,’ Verweet de jongen hem gekwetst. Charlie keek weg en kruiste zijn armen voor zijn borst. ”Dat nu ook weer niet, maar je begrijpt dat er risico’s zijn en ik die niet zomaar kan negeren”, Verdedigde hij zichzelf.

’Daarbij is meer als de helft van de populatie hier dodelijk, eentje meer of minder gaat het verschil niet maken,’ Zei hij toen, waardoor Charlie toch een lichte irritatie, zelfs woede, begon te voelen. Als hij iemand als Lawrence tegen was gekomen buiten dit eiland, iemand waarvan de balans naar de negatieve kant neeg, dan zou hij hem hebben vermoord. Niet geholpen. ’En is het niet juist op momenten als deze dat we mensen als mij nodig hebben?’ Vervolgde hij. Daar had hij wel weer een punt. Hij wilde ook iedereen veilig houden. In het bijzonderste Lorise..

”Luister, ik heb ook iets dat een geweten heet. Ik kan het echt niet zomaar maken”, Zuchtte hij. Natuurlijk vond hij het erg dat Lawrence zichzelf blind had moeten maken, om zijn omgeving te behoeden voor een zekere dood. ”Ik wil het overwegen. Maar echt alleen als je niemand anders vind en de dreiging van de buitenwereld groter is dan het potentiële gevaar van jouw kant, oké?” Bromde hij, de tegenzin wel in zijn stem te horen. Het was wel een goeie deal. Misschien zouden zijn opdrachtgevers er niet mee akkoord gaan, maar dat zag hij dan wel weer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lawrence Hastings
avatar
Class 3
Aantal berichten : 629

Character Profile
Alias: Basilisk
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - You will see me thrive.   wo apr 12, 2017 8:05 pm

May you be in heaven half an hour before the devil knows you're dead.


Lawrence kon op een ander moment zeker begrijpen dat de jongen hem niet gelijk wilde helpen wegens de gevolgen. Hij wist zelf hoe gevaarlijk het allemaal was, anders liep hij ook niet blind rond. Soms was hij zelf nog altijd niet helemaal zeker of hij zijn plan wel verder moest zetten, of het allemaal wel even veilig was. Het moest maar eens verkeerd gaan… Wie weet wat er dan allemaal zou gebeuren en de school kon een volgend drama niet hebben. Toch was het risico het waard. Als hij daarmee Valkyrie kon redden, zat het allemaal goed. Andere mensen moesten maar voorzichtiger worden in zijn buurt. Maar dan moest het eerst zover komen dat hij geholpen werd. Charlie leek er niet om te staan springen om hem te helpen. Met de begrijpelijke argumenten, maar dat veranderde weinig.
’Dat weet ik,’ gaf hij uiteindelijk met tegenzin toe, zijn kaken op elkaar geklemt terwijl hij sprak. Lawrence zijn leven was een heel pak makkelijker geweest zonder alle extraatjes. Als hij gewoon vuur kon sturen was het allemaal niet zo een probleem geweest. Zelfs mutanten die hun vuursturen niet onder controle hadden konden nog een luxe leven leiden.

Ook al was hij zich bewust van de gevolgen, de gevaren, toch ging hij niet zomaar opgeven. Hij was koppig en had een flink pak doorzettingsvermogen, dus hij ging het er niet bij laten. Met zijn eigen argumenten probeerde hij Charlie toch over te halen. Toch leek het allemaal niet te werken. Een zachte zucht kon hij niet onderdrukken, maar hij had ook geen zin om één of andere grote discussie te starten. Hij had daar gewoon geen zin in, want op het einde leek dat toch nooit iets uit te maken.
Echter wist Charlie hem dan toch te verbazen en wanneer de andere sprak trok Lawrence zijn wenkbrauwen wat op. Er werd hem een deal voorgesteld, één die nog niet zo slecht klonk.

Als hij echt niemand vond, kon hij rekenen op Charlie. Dat en als de dreiging nog groter werd. ’Daar kan ik mee leven,’ zei Lawrence toch een tikkeltje opgelucht. Hij was een stap verder geraakt. Niet veel verder want de oplossing voor zijn probleem had hij nog niet volledig, maar hij was dichter bij zijn doel. Hij had een back-up. Daarom dat Lawrence besloot om zijn hand uit te steken. ’Als de dreiging groter wordt en niemand wilt helpen, dan zie je me terug,’ zei hij om nog eens aan te geven waar de deal voor stond. Uiteraard kon hij altijd liegen over de hulp, maar hij ging niet gewoon wachten tot heel de situatie nog erger werd dan het al was. Zijn zoektocht naar een betere kandidaat ging hij niet opgeven. 

if this whole thing goes sideways and we both end up there, Meet me at the bar. I'm buying.
THANKS

_________________


"Everybody is a book of blood;
wherever we’re opened, we’re red"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charlie Garroway
avatar
Class 3
Aantal berichten : 512

Character Profile
Alias: Guardian
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - You will see me thrive.   ma apr 24, 2017 12:38 pm


De gevolgen van zijn actie zouden wel eens erger kunnen zijn dan Lawrence liet uitschijnen. Hij leek er zeker van te zijn dat hij zichzelf in de hand kon houden, of dat de schade die hij zou aanrichten lang niet zo erg zou zijn als wat de meeste andere mutanten konden veroorzaken. Maar Charlie wist dat de jongen misschien een beetje verblind was door zijn verdriet en machteloosheid. Deze pun was niet eens intended. Hem echter keihard blijven afwijzen, was iets wat hij niet kon. Niet meer. Vroeger zou hij er totaal geen probleem mee hebben gehad, gewoon niet hebben gegeven om de gevoelens van de ander. Maar nu was alles anders. Hij was een stuk softer geworden.

Dus stelde hij uiteindelijk een deal voor. Het was niet echt toegeven, eerder een back-up plan voorstellen. Dat kon hij wel maken, toch? Lawrence leek ook tevreden over dit voorstel. ’Daar kan ik mee leven,’ Zei hij, waarna hij nog eens kort het plan samenvatte. ’Als de dreiging groter wordt en niemand wilt helpen, dan zie je me terug,’ Zei hij, waarbij hij zijn hand uit stak. Charlie nam de hand aan en schudde die kort maar krachtig, de deal daarmee vast leggend. ”Ik hoop dat je vind wat je zoekt”, Zei hij nog, waarna hij zich omdraaide en terug de trainingszaal in liep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Closed - You will see me thrive.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Closed - You will see me thrive.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Closed - I am flesh and I am bone.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Lower Floor :: Training Rooms-
Ga naar: