INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 [GZ] Stayin' Alive

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Eoin Prewett
avatar
Class 3
Aantal berichten : 50

Character Profile
Alias: Phobos
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: [GZ] Stayin' Alive    za maa 11, 2017 4:49 pm

Hiii c:

Ok, dit hoort een heel serieuze request te worden. Dus mensen die Eoins app ooit gelezen hebben, weten dat hij ontvoerd was door een groep mensen toen hij acht jaar oud was. Op de een of andere manier waren ze erachter gekomen dat hij een mutant was en wilden ze weten wat hem zo speciaal maakte en waarom hij bijvoorbeeld een mutant was, maar zijn buurmeisje niet. Hij heeft tien jaar lang vastgezeten in een ondergronds lab waar ze een heleboel experimenten hebben uitgevoerd. Zeggen dat hij niet gek is geworden, is misschien een beetje teveel van het goede, maar hij heeft zijn wil om te leven niet verloren omdat hij elke dag 1 uurtje mocht praten met een psychiater die ze hadden ingehuurd om ervoor te zorgen dat hij toch niet volledig doordraaide.

Een van die experimenten was een beetje helemaal verkeerd gelopen waardoor zijn hart stopte met werken. Eoin zou nu dus dood zijn als ze geen manier gevonden hadden om ervoor te zorgen dat zijn hart toch bleef verder slaan en die oplossing kwam er in de vorm van een soort pacemaker. Een apparaatje dat zijn hart in gang houdt en als dat stopt met werken, gaat zijn hart er ook mee ophouden.

Nu het leuke deel. Je weet het of je weet het niet, maar Eoin mutatie draait helemaal om angst. Hij kan met een blik die diepste angsten van een persoon te weten komen en mensen hun angsten ook werkelijkheid laten worden. Dit gebeurd meestal met behulp van illusies, maar het voelt toch altijd pijnlijk echt aan. Eoin heeft zijn mutatie niet volledig onder controle. Als hij bang is, kan het dus zijn dat hij de angst die hij voelt onbewust op anderen gaat overzetten en dus gewoon voor een algemene paniek kan zorgen. Het leuke is dat zijn mutatie zich tegen hem keert als hij zelf bang is en hij zichzelf een hartstilstand kan geven.

Nu zou je denken dat het apparaatje daar wel een stokje voor kan steken. Raad eens! Dat kan het niet meer. Dat ding is al bijna zeven jaar oud waardoor het niet meer helemaal fatsoenlijk werkt en het zou dus eigenlijk vervangen moeten worden, maar dat gaat niet zomaar als mensen niet eens weten dat het er zit. Hij weet zelf niet eens dat het er zit.

En nu zijn we bij het request gedeelte. Ik hou er gewoon van om dingen uit te typen en ik wil me nu graag verontschuldigen als alles er een beetje chaotisch uitziet.

Ik zoek ten eerste al iemand die hem rustig probeert te houden. Iemand die op hem in kan praten als hij een paniekaanval heeft en ervoor kan zorgen dat hij kalmeert. Dit hoeft helemaal niets met mutaties te maken hebben. Iemand met een rustige stem die hem verteld dat alles wel goed komt en voorzichtig over zijn rug wrijft, is ook al voldoende. Hij is niet het soort persoon dat graag aangeraakt wordt, maar aanrakingen kunnen hem wel het snelste kalmeren. Die persoon gaat zijn vertrouwen dus moeten winnen. Het is niet alleen voor zijn eigen bestwil dat hij het best kalm kan blijven. Het feit dat er mutanten ontvoerd zijn, zorgt ervoor dat hij zich gewoon niet meer veilig voelt in de school en ik ben er zeker van dat hij niet de enige is. Hij kan de angst die iedereen voelt tien keer zo erg maken en dat is iets dat iedereen het liefst zou willen vermijden, toch?

Ten tweede zoek ik een handige harry die het apparaatje dat zijn hart werkende houdt kan fixen wanneer het stil valt (want dat gaat gebeuren). Of iemand die het kan vervangen of ervoor kan zorgen dat zijn hart zonder zou kunnen functioneren. Momenteel heb ik hier niet echt ideeën voor. Dus als je hier iets leuks voor weet, hit me up.Die persoon kan er bij zijn als hij ineens in elkaar zakt.

Voordat plot nummer twee in z'n werk kan gaan, heb ik ook iemand nodig die er op de een of andere manier achterkomt dat zijn hart niet meer zelfstandig werkt. Het kan dezelfde persoon als die van plot nummer twee of plot nummer een zijn. Ik heb gewoon iemand nodig die het weet, anders gaat hij waarschijnlijk voor dood verklaard worden terwijl hij misschien nog wel te redden valt.

Ik ben heel slecht in requests schrijven en zoals eerder gezegd typ ik meestal gewoon maar wat in een poging alles wat ik in mijn hoofd heb over te brengen. Als iemand nog andere ideeën heeft, mogen die ook in dit topic gegooid worden. The more the merrier.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Robb Jones
avatar
Class 4
Aantal berichten : 63
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Stayin' Alive    zo maa 12, 2017 2:20 pm

Ik heb de perfecte persoon in kwestie voor het uitvinden dat zijn hart misschien niet meer zelfstandig werkt. Namelijk Victor, je weet wel die ene cutie daar. Maar met zijn Medical Intution mutatie kan hij die zaken net iets makkelijker op sporen. Alleen moeten we dan nog even bespreken hoe dat gaat gebeuren, naja tenminste als Vicje gekozen wordt zeg maar.

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nadya Kyla
avatar
Class 4
Aantal berichten : 570

Character Profile
Alias: Storm
Age: It's complicated
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Stayin' Alive    zo maa 12, 2017 5:12 pm

Ik heb eventueel Mia wel voor je voor deel twee van je plot? Mia is en een handige Harry, die waarschijnlijk best snel zou kunnen leren hoe ze zo'n apparaatje maakt en ze zou ook zijn hart gewoon kunnen fixen, door dat gene wat kapot is te maken :3

_________________
That's life left dripping down the walls of a dream that cannot breath


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Walsh Cadwaller
avatar
Class 4
Aantal berichten : 166

Character Profile
Alias: Pyric
Age: 10
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Stayin' Alive    zo maa 12, 2017 8:44 pm

Yess, misschien dat Viktor hem er op een gegeven moment op kan wijzen dat er iets mis is, maar dat hij t niet wilt geloven totdat er daadwerkelijks iets gebeurd waardoor hij in elkaar zakt en dan kan Mia misschien langskomen ofzo. Ze mag zijn hart altijd gewoon fixen als ze eenmaal weet wat er aan de hand is, wat Victor haar dan misschien kan vertellen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [GZ] Stayin' Alive    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[GZ] Stayin' Alive
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Interact :: Plotlines-
Ga naar: