INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Sweat it all out

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jo Torres
avatar
Class 3
Aantal berichten : 51
BerichtOnderwerp: Sweat it all out   di maa 07, 2017 9:21 pm
Energy saving mode

Het grootste deel van de tijd was Jo stik kapot. Vroeger had haar moeder al vaak genoeg gedacht aan stress, klierkoorts of ijzer tekort, maar het kwam gewoon allemaal voort uit haar mutatie. Maar als ze dan toch een keer een 'piek' van energie had, moest ze die dan ook direct kwijt. Alsof het een diarree was die ze niet kon inhouden. Daarom dat ze na een rondje joggen op het strand, direct door liep naar de training ruimte. Jo was niet zo geweldig met wapens, maar ze was uiterst nieuwsgierig naar ze. Misschien dat er wel een mutant was die even een messengevecht met haar wou aangaan, het enigste wapen waar ze mee overweg kon dankzij de verhoogde criminaliteit in Mexico.

Een bokszak hing heel verleidelijk naar beneden midden in de redelijk donkere zaal. Hierdoor mixte haar zwarte sportkleren perfect met haar omgeving, iets waardoor ze zich even een heuse ninja voelde. Misschien was het het feit dat het zo donker was, of dat Jo al wat teveel gesport had, maar de haartjes op haar armen kwamen recht overeind toen ze naar de bokszak toe liep. Om toch een beetje licht in de duisternis te hebben, liet ze daarom een lichtbol, een beeld uit een van haar dromen, tevoorschijn komen die een warme gloed verspreidde door de zaal. Nu kon ze rustig wat tape op haar handen doen en eraan beginnen.

De ene klap na de andere raakte de zak, die zachtjes heen en weer wiegde door de beweging. Het zweet drupte over haar rug naar de vloer en zwierde in het rond als ze lichtvoetig draaide. De lichtbol laten blijven verschijnen in combinatie met de afleiding van het boksen was een moeilijke, maar goeie oefening van haar mutatie. Het enige wat de training misschien nog beter maakte was een sportbuddy, maar die ging ze waarschijnlijk niet zo snel vinden.


& Victor

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victor Valdés
avatar
Class 2
Aantal berichten : 100

Character Profile
Alias: Gato
Age: 19
Occupation: Student geneeskunde
BerichtOnderwerp: Re: Sweat it all out   di maa 07, 2017 10:12 pm

Zijn ogen volgde de bol wol die over de grond rolde, in stilte bleef hij zitten. Wachtend op het juiste moment om toe te slaan. Iets wat gebeurde toen de persoon die bezig was met het haken van iets op stond en de bol zonder supervisie achter liet. Vrolijk schoot de donkere kat naar de bal en begon een heel gevecht dat ongeveer door de gehele living room afspeelde. Vaak genoeg knalde Vic ergens tegen aan, object of persoon maar als een bezetene speelde hij vrolijk verder met het bolletje dat nu al verspreid lag over de gehele ruimte. Man als de persoon terug zou komen ermee bezig was, zou die hem echt gaan haten! Het was wanneer hij met zijn snuit tegen de muur aan knalde dat hij even ko op de grond bleef liggen. 0-1 voor de bol wol. Maar hij zou terugkeren! Maar niet vandaag, nopen nu maakte hij dat hij daar weg kwam anders kreeg hij een trap onder zijn fury achterste en daar zat hij niet op te wachten. Eerst bekomen van de botsing met de deur.

Trots als hij was liep de kater verder door de gangen van het schoolgebouw. Hier en daar gaf hij random kopjes tegen benen van andere leerlingen, maar die leken het niet erg te vinden. Nee, sommige gaven hem zelf aaitjes! Daar leefde hij voor hoor. Al zat hij al snel genoeg weer alleen op de gang, iedereen was uitgeweken naar hun kamer sof ergens anders. Maar daar had hij nog geen zin in. Nee, in plaats daarvan besloot de jongen om de kelderverdieping eens te gaan onderzoeken. Nog steeds als kat zijnde natuurlijk. Want tja, dat was gewoon de perfecte manier. Dan kon hij nog andere mensen besluipen en alles.

De kat was uiteindelijk uitgekomen in een uithoek van de Training ruimtes, daar was hij letterlijk in een hoekje gaan chillen. Had ook zo een meisje zien binnen komen vlak achter hem die zich meteen op de bokszak wierp. Als hij hier had gestaan als jongen zou hij nu geniepig aan het grijnzen zijn, als kat zijnde tho wandelde hij gewoon naar haar toe. Van zodra het meisje iets trager bewoog gaf hij een zacht miauwtje om vervolgens tegen haar benen kopjes te geven. Aandacht had hij zeker wel nodig!_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sweat it all out
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Lower Floor :: Training Rooms-
Ga naar: