INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Room 20 | Charlie & Lorise

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Charlie Garroway
avatar
Class 3
Aantal berichten : 512

Character Profile
Alias: Guardian
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Room 20 | Charlie & Lorise   zo maa 05, 2017 4:31 pm


Ergens had hij wel geluk dat het een zondag was. Er was geen les, dus hadden ze ook geen wekker gezet. Hij was dan wel voor haar wakker geworden, omdat hij nu eenmaal zo’n slaapritme had waar hij altijd vroeger wakker werd. Toen het ongeveer 9 uur was, was hij heel stil de kamer uit gegaan. Het was Lorise’s verjaardag vandaag en hij wilde haar verrassen. Hopelijk werd zij nu niet vanzelf wakker omdat ze waarschijnlijk wel de hype van haar verjaardag voelde. Hij zou hoe dan ook proberen niet te lang weg te zitten. De meeste dingen had hij de avond er voor al klaargezet, dus hij moest het gewoon gaan halen en terug naar hun kamer brengen.

Rond 9 uur 20 was hij terug, hij droeg een plateau met daarop een redelijk uitgebreid ontbijt. Fruitsap, koffie, chocoladebroodjes die nog een beetje warm waren, een kommetje met wat fruit. Er lag ook een verjaardagskaartje op in een enveloppe. Hij liep de kamer binnen, zette de plateau op het nachtkastje en liep toen naar het gordijn. Dat opende hij half, zodat het zonlicht naar binnen kwam. Hij ging op het bed zitten en legde zijn hand zachtjes op haar schouder. ”Hé babe”, Zei hij zachtjes. ”Gelukkige verjaardag”, Glimlachte hij vervolgens, waarna hij zich voorover boog om haar een kusje te geven.

&Lorise
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Room 20 | Charlie & Lorise   ma maa 06, 2017 12:01 am


Cause I'm lovesick
I ain't even ashamed
Een aanraking op haar schouder en de zachte, warme stem van Charlie lieten haar ontwaken uit haar slaap. Meer had ze ook eigenlijk niet nodig om haar dag goed te maken. Een glimlach verscheen op haar gezicht bij het zien van Charlie. ”Gelukkige verjaardag”, zei hij en al haar geluk kwam eruit met een zachte vreugdekreet want ze was net wakker en ze was nog half in dromenland. Ze beantwoordde haar kusje met al de liefde die door aderen stroomde. Ze ging ook rechtop zitten, sloeg haar armen om hem heen en kroop zo dicht mogelijk tegen hem aan. “Dankjewel” zei ze en zuchtte tevreden. De geur van warme broodjes drong haar neus binnen maar het leidde haar nog niet meteen af. Lorise liet hem niet zo gauw los. Pas als ze haar knuffel momentje had gehad. Ze streek liefkozend haar vingers lang zijn gezicht door zijn haren, bleef hem even aankijken om zijn gezicht te bewonderen. En als ze dat had gehad, alles had opgenomen en zachtjes in haar gedachten vroeg waar ze het aan had verdiend, dan kon ze wakker worden.

Het duurde even, maar dan werd ze ook echt wakker. “Ik ruik broodjes” zei ze enthousiast en keek om naar de kant waar de geur vandaan kwam. Want ze had nog niet eens die kant op gekeken. Waar een geweldig ontbijtje klaar stond. Opgewekt drukte ze nog een kusje op zijn lippen waarna ze het dienblad van het nachtkastje tilde en op het bed zette. “Je bent geweldig” zei ze en stopte gelukkig een stukje fruit in haar mond. Ze hield er ook meteen eentje voor zijn mond, ze wilde het wel delen. Ze had meer aandacht voor hem gehad dan voor het dienblad dus ze kwam er ook wat laat achter dat er een envelop lag. “Aawh Charlie.” zei ze verrast en grijnsde breed toen ze het kaartje zag wat erin zat. Een gelukkige verjaardag ging het zeker wel worden.

code by *anna.


_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charlie Garroway
avatar
Class 3
Aantal berichten : 512

Character Profile
Alias: Guardian
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Room 20 | Charlie & Lorise   vr maa 10, 2017 2:03 pm


Geen moeite was teveel als het aan kwam op Lorise blij maken. Ze reageerde ook altijd zo verdomd schattig dat het de moeite meer dan waard was. Zachtjes had hij haar wakker gemaakt. Een ware vreugdekreet klonk door de kamer. Ze nestelde zich tegen hem aan, waardoor hij terug opgewarmd werd. Charlie trok haar met plezier nog wat dichter, drukte even zijn gezicht zachtjes in haar hals en sloot zijn ogen. Hier kon hij pas echt van genieten. “Dankjewel” Zei ze met een zuchtje, hij kon het niet laten om te glimlachen. In stilte bleven ze een tijdje zitten, ze had een ochtendritueel en dat respecteerde hij volledig. Braafjes bleef hij dus zitten toen ze zich een beetje van hem los maakte en vervolgens haar vingers door zijn haren liet gaan. De liefde die hij in haar blik vond, maakte hem helemaal warm vanbinnen. Zijn blauwe ogen kleurden puur goud, weerspiegelden de gevoelens die hij ook voor haar had.

“Ik ruik broodjes” Constateerde ze toen, waardoor hij zacht grinnikte. Toen ze eenmaal in de gaten kreeg dat hij zowaar eten was gaan halen, kreeg hij spontaan een kusje, wat hij met plezier terug keerde. “Je bent geweldig” Zei ze nog, waarna ze een wat fruit nam. ”Ik koop je om met eten ja”, Lachte hij. Hij hapte voorzichtig het stukje fruit in zijn mond dat ze hem voor hield. Terwijl opende ze de kaart. “Aawh Charlie.” Reageerde ze met een grijns. ”Ik heb nog dingen op de planning staan, dus als we hier klaar zijn, kunnen we dat ook nog gaan doen”, Zei hij opgewekt. Haar mood werkte nog steeds erg in op de zijne. ”Als je dat wilt, natuurlijk”, Vervolgde hij. Als ze liever hier bleef chillen, was dat ook goed. Het was immers haar speciale dag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Room 20 | Charlie & Lorise   di maa 14, 2017 11:26 pm


Cause I'm lovesick
I ain't even ashamed
Wakker worden met zijn stem, dat hij de eerste was die ze zag wanneer ze wakker werd. Een jaar geleden werd ze dufjes wakker omdat ze in slaap moest komen met slaappillen. Toen kwam Charlie alleen maar voor in nachtmerries en mooie dromen, waar ze van beide evenveel verdriet had elke keer als ze weer wakker werd. Waardoor zelfs haar verjaardag, een dag waarop ze blij hoorde te zijn, net zo leeg voelde als alle andere dagen. Maar gelukkig waren die dagen over. Vanaf het moment dat weer terug was bij Charlie had ze haar vrolijkheid en levenslust weer terug. En ze liet ook het liefst elke ochtend merken hoe dankbaar ze was dat ze samen met hem kon zijn. Het eerste wat ze deed was zo dicht mogelijk tegen hem aankruipen. Om gewoon even te genieten. Alsof Charlie haar zuurstof was voor haar om de hele dag liefde te kunnen ademen. Oh en ze kon eeuwig naar zijn ogen staren als ze goud kleurden.

Het duurde even voordat ze rook dat er eten was, waarna de realisatie kwam dat er een heel ontbijtje voor haar klaar stond. Zo. Lief. Ze gaf hem meteen nog een kusje en pakte het dienblad er gauw bij. Ze had als eerst de broodjes geroken maar ze koos eerst een fris stukje fruit, gaf Charlie ook meteen eentje.  ”Ik koop je om met eten ja”, zei hij en ze grinnikte even. “Goede tactiek, het werkt” zei ze lachend en knikte goedkeurend naar het eten. Ze smolt even van het verjaardagskaartje wat erbij lag. Haar zwakte voor romantiek, hij wist het maar al te goed. ”Ik heb nog dingen op de planning staan, dus als we hier klaar zijn, kunnen we dat ook nog gaan doen”, zei Charlie en ze grinnikte meteen even. Nieuwsgierigheid fonkelde al in haar ogen maar ze hield zich nog even in. ”Als je dat wilt, natuurlijk”, voegde hij er nog aan toe. “Maar natuurlijk wil ik dat.. Als we hier klaar zijn” zei ze, heel onschuldig haalde ze haar hand door haar haren en keek op met een ondeugend glimlachje, gheghe. “Klaar met ontbijten natuurlijk” zei ze, nam een klein slokje van haar koffie en deed haar best om haar lach in te houden. “Dus vertel, wat staat er allemaal op de planning?” zei ze nieuwsgierig, ja hoor, Lorise was wakker.

code by *anna.


_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charlie Garroway
avatar
Class 3
Aantal berichten : 512

Character Profile
Alias: Guardian
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Room 20 | Charlie & Lorise   wo maa 22, 2017 11:19 pm


De dingen die hij voor haar had geregeld vandaag, het was allemaal maar een gok of ze het leuk zou vinden. Het was ergens ook een testje voor zichzelf of hij haar goed kende of niet. Hij was er dagenlang mee bezig geweest, tot de irritatie van de Engelen, die zich uiteindelijk zelfs uit zijn gedachten terug hadden getrokken. Niet zijn probleem tho. Hoewel het nooit de bedoeling was geweest, was hij nu eenmaal verliefd geworden. Niet door haar mutatie deze keer, al was haar mutatie wel één van de redenen dat hij menselijke gevoelens had willen voelen. Hij wilde wat zij hem had laten proeven, elke dag. En met haar kon dat, vanzelf, omdat hij het zelf voelde.

Lorise complimenteerde hem met het ontbijtje. Hij gaf toe dat hij haar gewoon om kocht met eten tho. “Goede tactiek, het werkt” Reageerde ze, waardoor hij in zachtjes de lach schoot. Vervolgens stelde hij voor om na het ontbijt de dingen te gaan doen die hij verder nog gepland had. “Maar natuurlijk wil ik dat.. Als we hier klaar zijn” Zei ze, lekker vaagjes maar weer, terwijl ze hem ondeugend aan keek. Hij kon een scheve glimlach niet onderdrukken. “Klaar met ontbijten natuurlijk” Verduidelijkte ze. Charlie trok een wenkbrauw op. ”Natuurlijk”, Herhaalde hij plagend.

“Dus vertel, wat staat er allemaal op de planning?” Vroeg ze toen, de nieuwsgierigheid in haar stem viel niet te ontkennen. ”Vertellen? No way, dat is een geheim hoor”, Greens hij. Hij nam ondertussen één van de broodjes, hij had namelijk ook nog niet gegeten, en nam er een hap van. Toen hij alles eenmaal doorgeslikt had, keek hij haar weer aan. ”Raad eens”, Vroeg hij, ook wel nieuwsgierig of ze het zou kunnen gokken of niet."Het zijn twee dingen, of drie, als je een onderdeel apart rekent", Gaf hij nog als hint, waarna hij haar afwachtend aan keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Room 20 | Charlie & Lorise   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Room 20 | Charlie & Lorise
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Room 4 [Arianna, Annabelle, Adelyn and Lorise's room]
» I need some help with things... &Lorise
» I'll be needing stitches.. &Charlie
» What is lost sometimes can be found | Room 98 [Dennimae]
» Room 72 | Forbidden kingdom [Allison]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - First Floor :: Bedrooms :: Mixed-
Ga naar: