INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Ellie Phimister

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ellie Phimister
avatar
Class 4
Aantal berichten : 111

Character Profile
Alias: Negasonic Teenage Warhead
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Ellie Phimister   zo maa 09, 2014 5:45 pm

So what's it going to be, huh? Long sullen silence or mean comment?
......... You got me in a box there.

Naam: Ellie Phimister
Alias: Negasonic Teenage Warhead
Geboorteplaats: Los Angeles

Haarkleur: Dark brown
Oogkleur: Brown
Lengte: 1.66 m
Sexualiteit: Bi

Vader: Jonathan Phimister
Moeder: Ruby Phimister-Maxwell

Mutatie(s): Telekinetic detonation, telekinesis, premonitions

About
Sarcasm 'n sass. Action girl. Zou meest badass naam winnen in een school jaarboek. Pintsized powerhouse. Moody Teen™️. Leren jacks en all-black outfits.
Door anderen word ze vaak gezien als een duister, gothic, mysterieus meisje. Haar uiterlijk trekt vaak aandacht, vanwege haar donkere kleding en vooral door haar semi-kale hoofd.
Ze is redelijk laid-back, maar kan plotseling fel overkomen, of ze geeft je haar signature sarcastische blik met 1 wenkbrauw opgetrokken.

Mutation
Telekinetic detonation
Ze kan nucleaire ontploffingen uit haar lichaam laten komen. That's basically it. Dit zijn grote explosies, heel heet en vernietigend. Ze kan objecten verplaatsen doormiddel van deze uitbarstingen, maar ze verbrand vooral alles om zich heen, zoals ze met haar huis en ouders heeft gedaan als baby. Aangezien het een heel onvoorspelbare mutatie is had ze als kind geen controle, en ze kon zomaar een ontploffing veroorzaken zonder dat ze dat wilde.
Als ze deze mutatie gebruikt moet ze een speciaal X-men pak dragen omdat haar kleding ook wegbrand. Voor zover zij weet is ze de enige die immuun is voor deze explosies, ook fireproof mutanten niet, aangezien het eigenlijk meer radioactieve ontploffingen zijn dan echt vuur. Dit betekend dat Negasonic altijd redelijk radioactief is, vanuit deze radioactiviteit onstaan die onploffingen ook.
Ze kunnen niet met zekerheid zeggen of het haar telekinetische krachten zijn, of haar detonation mutatie, maar ze kan de explosies een bepaalde richting opsturen. Verder dan dit is de mutatie niet veel meer te controleren. After all, het zijn gewoon vernietigende en onvoorspelbare nucleaire explosies.

Telekinetic powers
We weten allemaal wat telekinese inhoud. Negasonic kan objecten verplaatsen met haar "gedachten". Het duurde even voor ze dit onder controle had, maar ze heeft hier nu zo veel en hard mee getrained dat het moeiteloos is voor haar. Dit is de mutatie die ze nu het meest onder controle heeft. Geen random vliegende objecten om haar heen, behalve dat tijdens haar black-out premonitions er dingen kunnen gaan zweven of verplaatsen.

Premonitions
Dit is de mutatie die Negasonic niet leuk vind. Ze heeft hier nog totaal geen controle over, maar aangezien het een mysterieuze en zeldzame mutatie is en er sowieso niet veel te controleren valt zal ze hier waarschijnlijk nooit controle over krijgen.
Wat het inhoud is dat ze soms opeens een soort vision krijg over de toekomst. Ze komen plotseling, bijna zonder waarschuwing, soms als visioenen overdag, of in haar slaap als nachtmerries, want de premonitions zijn zelden positief. Vooral als ze ze 's nachts krijgt, als levensechte nachtmerries, heeft ze er een hekel aan. Ze krijgt vaak ernstige migraines na de visioenen, en vlak van te voren word ze heel misselijk en duizelig, Alsof de wereld om haar heen draait. Als ze een visioen heeft overdag valt ze weg, een black-out. Voor de buitenwereld ziet het eruit alsof ze alleen maar voor zich uitstaart, maar ze reageerd nergens meer op, alsof ze niks ziet of hoort. Maar gelukkig krijgt ze deze visioenen helemaal niet vaak.

History
Ellie woont als sinds dat ze een baby is op een mutanten eiland, maar niet direct Genosha.
Als baby heeft ze haar huis met ouders perongeluk opgeblazen. Als een soort Harry Potter was ze de enige die de enorme explosie overleefde. Een wonder noemden ze het, totdat het duidelijk werd dat kleine Ellie de bron van de explosie was. Opeens was haar familie niet meer zo enthousiast om haar in huis te nemen. En dat zou natuurlijk ook niet veilig zijn. Kleine Ellie was een tikkende tijdbom, ze kon elk moment weer een explosie veroorzaken. Zo werd ze in eerste instantie naar het eiland van Charles Xavier gestuurd, waar ze op een veilige manier kon opgroeien. Ze zou eigenlijk naar Genosha worden gestuurd, maar ze kon als baby betere begeleiding krijgen op het andere eiland. Daar kon ze nog redelijk als een kind worden opgevoed, waardoor ze nu eigenlijk ook nauwelijks rare trekjes heeft overgehouden aan een jeugd die heel verknipt had kunnen zijn. Het enige wat ze echt heeft overgehouden is een lichte hechtingsangst.
Door de onvoorspelbaarheid van de explosies is Ellie dus al vanaf jongs af aan bezig met trainen. Maar dat vind ze niet erg, ze vind het leuker dan de normale lessen. Ze traint dan ook vaak.
Toen Ellie, inmiddels ging ze door het leven onder haar Alias Negasonic Teenage Warhead, haar tienerjaren bereikte is ze verhuisd naar Genosha. De school en het eiland waar ze bijna haar hele leven had gewoond raakte overbevolkt. Mutanten van 16 en ouder mochten zich opgeven om te verhuizen naar Genosha.
Negasonic was sinds ze als baby op Xavier's eiland was gekomen niet meer er vanaf geweest, en ze greep deze kans om haar horizon te verbreden.

_________________

"Negasonic Teenage What-the-shit? That's the coolest name ever!"
@NegasonicTeen


Laatst aangepast door Ellie Phimister op zo maa 20, 2016 6:14 pm; in totaal 25 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ellie Phimister   ma maa 21, 2016 2:01 am


Hierbij ben je Class 4.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Ellie Phimister
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Morning after gif

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: