INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Body paint {&Faye}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kim Bannel
avatar
Class 3
Aantal berichten : 164

Character Profile
Alias: Gio
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Body paint {&Faye}   vr jan 06, 2017 12:46 pm

Kim Kiano Bannel
Het was geen geheim dat de donkerharige jongen graag schilderde, tekende, muziek maakte en het was dan ook niet gek dat zijn kamer een soort van opslag plek was voor alle dingen die hij daarvoor nodig had. Zijn kant van de kamer was haast een stuk kunst hetzelf. Er stond een schildersezel, overal lag papier met tekeningen en schetsen erop en tegen de muren stonden afgemaakte en nog niet afgemaakte schilderijen. In de hoek, aan het uiteinde van zijn deel, stond een tafel met verf, potloden, kwasten en krijd. Zelfs zijn witte kledingkast was versierd met verschillende vegen van verf. Zijn bed daar in tegen stond netjes, in het midden van zijn gedeelte tegen de muur. Opgemaakt en behalve een grijs kleedje niet heel opvallend. De scheiding tussen het gedeelte van hem en Nadya had Kim gemaakt met grijze gordijnen. Vandaag had hij de gordijnen opgerold naar de zijkant, maar vaak hingen ze naar beneden zodat beide toch nog iets van privecy hadden. Kim wist niet precies hoe Nadya hier over dacht, maar hij had haar er nooit over horen klagen. Sterker nog, hij zag haar nooit zo vaak. Wat inhield dat de jongen lekker zijn eigen ding kon doen, zijn creativiteit kon uitten zonder zijn kamergenoot daar mee lastig te vallen.

Voorzichtig plaatste Kim zijn gitaar in de standaard naast het raam. Hij bond zijn haren in een nonchalante knot en begon alvast wat verf te mengen en klaar te zetten. Faye zou vandaag langskomen om hem nogmaals te helpen met zijn huiswerk, dat hij had mee gekregen vanuit de kunstles. Het was niet zozeer dat hij persé Faye nodig had om hem te helpen, in principe zou hij het zelfs op zichzelf kunnen verven. Of Connor vragen, die dezelfde les volgt. Maar hij bracht graag tijd met haar door en het was misschien ook wel een excuus om zich met haar te vermaken. Er was nu natuurlijk een heel gedoe met Karlie vanwege de Daily Nightmare post op instagram, maar eerlijk hield Kim zich er niet heel erg mee bezig. Het kon hem weinig schelen wat een paar gossipgirls over hem op social media schreven, of überhaupth wat andere van hem dachten. Karlie had het zich echter wel heel erg aangetrokken en die twee zouden nodig eens moeten praten, vond ze. Hij vond het allemaal wel prima.
Zodra Kim het laatste potje met kwasten had klaargezet, liet hij zichzelf op het bed zakken om eens te snuffelen of er nog meer geroddeld was over de mutanten van dit eiland. En net op dat moment, hoorde hij geklop op de deur. Hij liet zijn mobiel voor wat het was op bed liggen en duwde een stukje van het gordijn opzij, betrad Nadya haar gedeelte op de deur voor Faye open te kunnen doen. "Treed binnen." Sprak hij met een grijnsje terwijl hij de deur voor haar open duwde en een stap opzij zette zodat ze ook echt binnen kon stappen. Een klein, scheef glimlachje bleef rond zijn lippen hangen terwijl hij zijn vingers kort over zijn sikje haalde, voordat hij de deur sloot en Faye naar zijn gedeelte begeleidde. "Pas op dat je niet op allemaal tekeningen stapt, ik heb geprobeerd het een beetje in mijn.. Hoekje, te houden," Sprak hij terwijl hij met zijn hand een vage gebaar naar de tekentafel maakte. "Maar dat is, zoals je kunt zien, niet helemaal gelukt." Well.. Ze zeiden ook altijd van een chefkok, dat een kok pas goed is als de keuken vies is.. Of zo iets.

robb stark

_________________
Art enables us to find ourselves, and lose ourselves at the same time
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Faye Jones
avatar
Class 4
Aantal berichten : 346

Character Profile
Alias: Jupiter
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Body paint {&Faye}   za jan 07, 2017 8:33 pm

Faye Jupiter Jones

Ze had het weer voor elkaar gekregen en ze kon het niet laten om er lichtelijk de humor van in te zien nadat de Daily Nightmare online was gekomen. Het was geen schande, noch een geheim, Faye en Kim spraken geregeld af, was het niet voor wijn te delen dan was het zodat ze zich als proefpersoon aan hem kon onderwerpen voor zijn kunst. En dat was een deel van Kim waar ze een zekere affectie of bewondering voor toonde, de manier waarop hij zo kon in gaan op zijn werk, of dat nou op haar lichaam was of niet. Haar onsterfelijke bestaan had haar geleerd om niet aan zo’n dingen te tillen, ze werd niet jaloers en ze gaf ook niet om wat anderen over haar zeiden, dat gold duidelijk niet voor Karlie. Wel … die uitbarsting zorgde er wel voor dat Faye een gigantische storm had om van te genieten. Win win situatie dus.

Jupiter draaide om haar as in haar kamer en danste mee op de muziek die door haar boxen rees, dat haar ene kamergenoot wat geïrriteerd op keek van haar schoolwerk deerde haar niet. Misschien moest ze maar naar een andere kamer verhuizen, bij Samantha, die zou het vast niet erg vinden als ze half aangekleed in haar kamer stond te dansen.  Maar dan weer, lang dansen zou ze hier niet doen, ze maakte zich immers klaar om naar Kim te gaan. Ze sprong voor haar kleerkast en liet haar ogen over de volledig inhoud gaan. Het duurde tien minuten om iets te kiezen waar ze vandaag zin in had om te dragen, niet dat ze het lang zou dragen. Ze was bij Kim voor zijn schoolwerk, wat voor haar inhield dat ze moest stilzitten terwijl hij een penseel over haar huid liet gaan. Haar mondhoek trok omhoog bij de voorstelling van het gevoel dat de penseel teweeg bracht op haar huid. Had ze het wel even mooi getroffen.

Ze trok haar schoenen aan en wiebelde haar vingers kort eens naar Rachelle alvorens ze de kamer uit wandelde, jawel hoor, via de deur. Ze nam haar gsm uit haar jaszak en stuurde een bericht richting Samantha, ze wilde veranderen van kamer. Kim lag niet op de jongensgang, hij lag op de gemixte gang, deelde een kamer met de depressieve draak. Ze bleef tegen de deurpost leunen en klopte aan, haar blik ging de gang in alvorens weer om keek toen hij de deur open trok. Meteen kwam haar mondhoek omhoog in die typische glimlach van haar. ‘Bannel.’ Begroette ze hem, terwijl ze kort een knikje door haar knieën gaf in een soort van buiging. Ze legde haar hand kort op zijn schouder en drukte een kus op zijn wang alvorens ze haar blik kort naar Nadya haar deel van de kamer liet glijden. ‘Wel ik zou ook wel bij jou op de kamer willen slapen.’ Zei ze terwijl ze haar blik van haar deel van de kamer liet gaan en Kim volgde naar zijn deel en dat was een heus verschil. Haar blik veranderde wel, kreeg iets oprecht geïnteresseerd terwijl ze voorzichtig verder wandelde en haar ogen de kost gaf aan zijn tekeningen. In haar romeinse tijd had ze ook echt gemeend veel om kunst gegeven en het was dus blijkbaar niet compleet verdwenen. ‘Straks vind ik je tekeningen en werken knapper dan jou.’ Ze draaide zich naar hem om en knipoogde kort. ‘Tell me, welk deel van mij wil je vandaag gebruiken?’ Vroeg ze met een scheef glimlachje. Het kwam er zo onschuldig uit dat het gewoonweg ongelovig werd …
Outfit

robb stark

_________________

- Remind me again why I should give a damn -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kim Bannel
avatar
Class 3
Aantal berichten : 164

Character Profile
Alias: Gio
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Body paint {&Faye}   zo jan 15, 2017 6:34 pm

Kim Kiano Bannel
Het was natuurlijk niet verrassend dat de kamer van een artiest er ook.. Artistisch uitzag. Kim moest het toegeven, de meeste artiesten dachten toch anders dan andere mensen. Dat kwam vanwege het feit dat je, in Kims geval, zoveel creativiteit bezit dat je op een geheel andere manier gaat denken. Dat Kim zijn kamer bijna een schilderij op zicht was, was dan dus ook geheel verklaarbaar. En de jongen genoot van het feit dat hij zichzelf perfect kon uitdrukken hier. Niet enkel alleen in zijn kamer, maar door de gehele school. Kim was ook anders qua uiterlijk en kledingstijl, maar het paste allemaal perfect bij zijn karakter. En ieder liet hem hier zijn wie hij was, wie hij wilde zijn. Op de een of andere manier was het ontzettend inspirerend om te zien hoe iedereen de andere hier in hun waarde lieten. Over het algemeen, dan.

Vandaag mocht Kim zijn creativiteit weerom zijn gang laten gaan. Hij had vanuit het kunstvak een huiswerk opdracht gekregen over body paint. Ze waren er deze periode vollop mee bezig en Kim vond het een zeker interessant en leuk onderwerp. En wat was er nog leuker dan de lieftallige Faye gebruiken voor deze opdracht? Zij, als zijn model, terwijl hij tekende op haar huid.. Nee, het kon in zijn ogen niet beter. Hij duwde het gordijn iets aan de kant toen er op de deur werd geklopt, alvorens hij open deed. Faye leunde tegen de deurpost, even prachtig als altijd. Het was dat ze vrienden waren en Kim net dat hele gedoe met Karlie achter de rug had, anders had hij het wel geweten. Maar, daar kwam ze niet voor. Ze was gekomen om hem te helpen met zijn opdracht. ‘Bannel.’ Begroette Faye hem, voordat ze een soort buiging voor hem maakte. "Jones," Begroette hij haar even formeel terug voordat ook hij een kort knikje met zijn hoofd maakte. Wat netjes ook allemaal. Bij het kleine gebaar van de hand op zijn schouder, het kusje op zijn wang, greens hij liefjes. ‘Wel ik zou ook wel bij jou op de kamer willen slapen.’ Merkte Faye op en Kim volgde haar blik door de kamers heen. Eigenlijk was het één kamer, maar Kim had een soort 'scheiding' weten te maken om Nadya de privecy te geven die ze nodig had. En voor hemzelf, natuurlijk. "Je bent altijd welkom." Knipoogde hij naar haar. En hij meende het, ze mocht komen en gaan wanneer ze wilde. Zijn deur zou altijd voor haar open staan. Hij wandelde naar zijn deel en zodra Faye de 'scheiding' had doorlopen, haalde hij de knopen uit de gordijnen om te zien hoe de doeken zijn deel met die van Nadya sloten. Kim volgde met zijn blik hoe Faye zo voorzichtig mogelijk door zijn kamer liep om zijn werk niet kapot te maken. Het vormde een glimlach op zijn lippen. ‘Straks vind ik je tekeningen en werken knapper dan jou.’ Knipoogde Faye naar hem en Kim schudde grinnikend zijn hoofd. "Het scheelt dan wel dat kunst blijft bestaan," Greens hij op zijn beurt. De kunstenaar mocht dan misschien nog wel zo knap zijn, als zijn kunst mooier was had hij tenminste nog een nalatenschap. Iets waar hij om herinnerd zou worden. En dat was Kim zijn doel, om uiteindelijk zijn werk aan de wereld te tonen en nog jaren na zijn dood bekend om zou staan. ‘Tell me, welk deel van mij wil je vandaag gebruiken?’ Het glimlachje op haar lippen deed Kim kort aan zijn sikje voelen, voordat hij naar haar wees. "Je rug, je gehele rug." Knikte hij waarna hij naar zijn bed liep en op de zachte stof van de deken klopte. "Maakt het uzelf gemakkelijk, dan maak ik de verf klaar." Kim had het meeste al klaar gezet, maar mengde nog wat laatste kleuren terwijl Faye zich zou kunnen klaarleggen op het bed. Als hij het zo bekeek, snapte hij wel waar de Daily Nightmare over sprak. Maar wie kon het hem kwalijk nemen? Ieder ander had even graag in zijn schoenen gestaan op dit moment.


robb stark

_________________
Art enables us to find ourselves, and lose ourselves at the same time
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Faye Jones
avatar
Class 4
Aantal berichten : 346

Character Profile
Alias: Jupiter
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Body paint {&Faye}   za jan 21, 2017 8:21 pm

Faye Jupiter Jones

Terug … in de jaren stilletjes, in de jaren waarin ze zelf met een jurk rond liep en meest van de beelden representeerde was kunst ook echt iets waar ze om gaf. Meestal was ze het middelpunt ervan, omdat ze ervan overtuigd waren dat ze een echte godin was geweest, de echte Jupiter. Ze had het nooit zelf gedaan, het enige wat ze met een verfborstel zou doen zijn dingen die niets met kunst te maken hadden … de verkeerde muur schilderen … een ander volkladden zonder echte reden misschien wel. Maar ze was de “kijker”, degene die langs alle schilderijen en kunstwerken wandelde en probeerde uit te zoeken wat de waarde ervan was. Hier op Genosha had je kunstlessen maar veel zag je daar niet van naar buiten komen. De enige echte kunstenaar, die het ook echt toonde, was Kim en heel veel geluk voor haar was ze zijn proeflichaam voor alle dingen die hij wilde uitproberen met body paint en goh … ze hield hem nu niet bepaald tegen ook.

Met het recente Daily Nightmare nieuws tussen Kim, haar en Karlie was het niet verbazingwekkend dat sommige eens omkeken toen ze aanklopte bij Kim. Er was vast één van die drie personen die het als een lopend vuurtje rechtstreeks tot bij Karlie zou brengen. En als zij het niet zouden doen, wat zou haar er dan van tegenhouden om het niet zelf te doen. Ze trok haar mondhoek miniem naar boven, waarna die gelijk verbreedde in die uitdagende glimlach toen ze zijn knappe kop in de deuropening zag verschijnen. Het formele aan de begroeting deed haar met een meer speelse glimlach de kamer in wandelen, met de nodige opmerkingen uiteraard. Toen hij zei dat ze altijd welkom was draaide ze zich kort naar hem op. ‘Voorzichtig voor wat je wenst Kim, ik ben niet zo braaf en depressief als je roomie hier, althans dat ik wat ik van haar hoor.’ Ze had namelijk ook oren. Nadya was geen bekend gezicht omdat ze zich afzijdig hield maar de hele drama rond haar en die weerwolf was wel bekend en dat was net de reden waarom ze niet met zo’n personen om ging, ging allemaal veel te diep.

Zijn deel van de kamer gaf haar een beetje het gevoel van rond wandelen in een galerij. Haar ogen gleden van de ene tekening naar de andere, met bewondering, iets dat je … niet zo vaak bij Jupiter zag. Uiteindelijk draaide ze zich bij zijn woorden weer naar hem om, kunst zou inderdaad altijd blijven bestaan. ‘Ik wil gerust je kunst gardian angel zijn, voor als je er niet meer bent,’ ze zweeg en hield kort haar vinger op. ‘wat ik hoop dat nog heel erg lang zal duren.’ Knipoogde ze erachter aan. Het zou zonde zijn om zo’n talent en verschijning te verliezen op zo’n jonge leeftijd. Maar ja … zijn kunst zou wel een herinnering kunnen achter laten bij haar. En een herinnering blijven van een onsterfelijke was een hele zware klus, dus het zou haast een eer zijn. Uiteindelijk kwam ze tot de kern van dit hele bezoek, hij had haar nodig voor zijn schoolwerk. En toen ze vroeg welk deel hij nodig had was zijn antwoord er meteen, haar rug, haar gehele rug. Hij klopte op het bed en Faye trok haar leren jasje uit. ‘Dat zal geen probleem worden.’ Prevelde ze zichzelf toe. Ze keek hoe hij begon met de verf terwijl ze haar jasje op zijn stoel gooide en haar blouse over haar hoofd trok. Hij mocht niet klagen met zijn opdrachten. ‘Is dit een keuze uit de vele projecten of had je gewoon geen andere keuze dan body paint?’ Hij zou wel weten wat ze bedoelde. Ze schonk hem een scheve glimlach en ging naast hem staan met nouja, buiten haar broek niets meer dan haar bh en kettingen. Ze keek mee naar de manier waarop hij de verf klaar maakte. Ze wierp blikken van hem, naar de verf en weer terug. Ze zat hem gewoon ronduit uit te dagen, dat zou Karlie vast niet doen, misschien was ze daarom zoveel interessanter dan Karlie … misschien zou ze Karlie eens wat les moeten geven…
Outfit

robb stark

_________________

- Remind me again why I should give a damn -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Body paint {&Faye}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Body paint {&Faye}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - First Floor :: Bedrooms :: Mixed-
Ga naar: