INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Let me take a nap, please

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Keith Firth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 30

Character Profile
Alias: Po
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Let me take a nap, please    wo dec 28, 2016 4:54 pm

Keep calm
and sleep
Een diepe zucht verliet zijn mond. Het was zo vermoeiend om mee te doen aan de gymlessen dat Po daarna super moe was. Hij was al snel moe te krijgen, maar door de gymlessen kon hij tijdens het omkleden ineens in slaap vallen. Het was hem al een keer overkomen dat hij letterlijk was opgesloten in de kleedkamer, omdat hij in slaap was gevallen en zijn klasgenoten geen zin hadden om hem wakker te maken. Hij kon het hen niet kwalijk meenemen. Na een tijdje zou hij er ook zat van worden om elke keer in slaap te vallen. Daarom had hij drie blikjes redbull achterover geslagen voordat hij zich ging aankleden. Hij moest hoe dan ook wakker blijven voordat hij weer opgesloten werd. Ondanks de drie blikjes redbull had hij nog steeds een slapend hoofd en stond hij al gapend een schoon shirt over zijn hoofd te trekken.

Eenmaal aangekleed liep hij de kleedkamer uit en wreef met zijn hand over zijn gezicht. Het had zo zijn voordelen dat gym de laatste les was dat hij had, maar het was pas vier uur in de middag en de meeste mensen waren op een vrijdag middag erg druk. Er waren zo af en toe van die feestjes op kamers van mensen, maar hij had er nou voor gekozen om er eens te gaan kijken. In welke omgeving hij ook was hij kreeg het altijd voor elkaar om in slaap te vallen.

Po liep door de gangen van schoolgebouw en haalde het vierde blikje redbull naar zijn lippen om er een slok van te nemen. Hij kon niet bepaald zeggen dat de cafeïne in het drankje echt hielp om hem wakker te houden, maar als hij dit niet zou drinken dan zou hij letterlijk slaap vallen. Hij opende de deur die naar buiten leidde en ging op een muurtje van het schoolplein zitten. De wind voelde fris aan op zijn gezicht dat nog een beetje bezweet was van de gymles. Zijn ellebogen rustte op zijn knieën en zo af en toe nam hij nog een slok van zijn drinken. Po volgde een aantal voorbijgangers tot ze niet meer te zien waren. Hij wilde nog een slokje nemen van zijn drankje, maar hij merkte pas dat het blikje op was. Vanaf het muurtje probeerde hij het blikje in de prullenbak te gooien, maar miste. Als hij niet zo moe was geweest dan zou hij van het muurtje af komen en het blikje netjes in de prullenbak gegooid hebben. Maar hij was er nu veel te moe voor. Hij bleef maar naar het blikje staren alsof het er van zelf in ging, maar uiteindelijk vielen zijn ogen dicht en viel hij voorover in de bosjes. Door de klap die hij maakte zou je denken dat hij wakker werd, maar dat werd hij niet. In plaats daarvan lag hij met zijn achterwerk de lucht in te slapen als een panda.

(& Dylan)

_________________

Keith - Kelsey - Lydia - Delano - James - Nikita - Alec - Peggy - Heath - Octavia - Kylie - Riley
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Dylan Firth
avatar
Deceased
Aantal berichten : 61
BerichtOnderwerp: Re: Let me take a nap, please    ma jan 16, 2017 11:33 pm

Dylan had zijn blik op zijn boek van biologie gericht. Echt heel veel sloeg hij er niet van op in zijn hoofd als hij eerlijk moest toegeven. Nee, de jongen zat al veel te lang vast in het lokaal. Hij hunkerde naar wat buitenlucht. Het was nu niet meteen zijn favoriete seizoen of wat dan ook, maar hij verkoos de buitenlucht liever dan in een muf lokaal te zitten waar hij met zichzelf geen blijf wist. Iets wat hij altijd al wel had gehad. Ook vroeger, maar sinds hij op het eiland was, was het toch net een beetje erger geworden moest hij zelf toegeven. Niet dat het zo heel veel uit maakte. Voor zichzelf had hij een doel opgezet om alle lessen te volgen die hij moest volgen. Dat moest gewoon om zijn ouders toch een beetje trots te maken. Maar het was zeker geen gemakkelijke opgave hoor. Van zodra het belsignaal dan ook klonk was hij echt de eerste die de ruimte uitschoot. In gesprek met een van de jongens wandelde hij door de gangen in de richting van de deur om naar buiten te gaan. Biologie was de laatste les van de dag geweest, moe was hij niet. Nee, Dylan kon echt letterlijk tegen de muren aanspringen en blijven gaan zo veel energie had de jongen. Met een kort knikje zei hij gedag tegen Victor waarop hij de deur open duwde.

De frisse lucht deed hem goed. Zorgde er ook meteen voor dat hij weer klaar wakker was, en ook dat hij zich niet zo opgesloten voelde als binnen. Toch stuitte de knul op een grappig beeld. Een eindje voor hem lag er een jongen met zijn kont in de lucht akelig stil op de grond. Lichtelijk bezorgd keek hij in het rond of iemand het had opgemerkt, maar op het eerste zicht spotte hij niemand die er naar keek. Wat verward wreef hij door zijn haren en besloot maar op de jongen af te lopen.

Bij hem aangekomen knielde Dylan zich neer bij zijn hoofd. Gelukkig ademde de knul nog. Maar hij leek serieus wel te slapen. Zijn lichte ogen schoten even naar het muurtje dat pal achter de knul stond. Serieus? Als je daar van af dondert dan ben je toch wakker? Dylan besloot zich op zijn kont neer te zetten en staarde een beetje dwaas naar de knul. Misschien was het wel een idee om hem wakker te maken. Maar dit was toch wel even goed grappig. Met een kleine grijns haalde hij zijn phone tevoorschijn en maakte toch even snel een foto. Kon hij toch aan tonen aan de knul dat hij niet aan het flippen was en zo. Na het apparaat weer in de zak van zijn vest te hebben gestoken plaatste hij zijn hand op de schouder van de onbekende jongen. ’Hé, tijd om op te staan gozer!’ Zachtjes begon hij hem aan zijn schouder te schudden in de hoop dat de dude daar ook werkelijk wakker van zou worden.


_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Keith Firth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 30

Character Profile
Alias: Po
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Let me take a nap, please    zo jan 22, 2017 7:13 pm

Keep calm
and sleep

Het maakte niet uit hoeveel cafeïne Po in zijn lichaam kreeg. Hij kon op elk moment van de dag in slaap vallen. Al zat zijn lichaam gevuld met alcohol of iets anders wat hem nog meer energie zou geven. Het maakte geen verschil. Hij durfde zelfs te zeggen dat de mutatie van een of ander persoon die te maken had met energie geven hem zelfs nog in slaap doet vallen. Het was niet zo zeer dat hij een mutatie had waardoor hij in slaap viel, maar het was de panda in hem. De panda was een deel van hem en hij kon zelfs geen leven voorstellen waarbij hij en de panda gescheiden waren. De panda was een deel van hem en hij was een deel van de panda. En daar hoorde dan ook veel slaap bij. Van een muurtje vallen en nog steeds kunnen slapen was voor hem geen verrassing. Eigenlijk stond hij er helemaal niet bij stil dat hij was gevallen. Hij had gevoeld dat hij was gevallen, maar het was eerder dat hij droomde dat hij viel en even een schok door zijn lijf ging. Maar het zorgde er niet voor dat hij daardoor wakker werd.

Po bleef net zo lang slapen tot hij het gevoel had dat iemand hem aanraakte. De meeste mensen lieten hem wel rustig slapen, maar blijkbaar raakte hij weer in contact met iemand die hem wakker wilde maken. Stiekem vroeg hij zich af hoe deze persoon zou reageren als hij degene zou wakker maken? Hij had echter geen energie om dat kleine idee uit te voeren. Waarschijnlijk wanneer hij wel had gepland om het uit te voeren zou hij zelf ook aan het slapen zijn.

Vaag in de verte hoorde hij de stem die hem wakker wilde maken. Hij werd heen en weer geschud, waardoor hij zijn arm wilde gebruiken om de hand weg te slaan. Het was dankzij zijn verschrikkelijke houding die hij had aangekomen waardoor hij wakker werd. Hij keek de jongen licht geschrokken aan, maar wakker was hij nog niet helemaal. “Waarom maakte je me wakker?” vroeg hij. Po draaide zich om en ging op zijn knieën zitten. Hij rekte zich even uit en zijn rug kraakte een beetje. Hij zuchtte diep en keek de blonde jongen wat beter aan. “Hoe lang heb ik geslapen?” Vroeg hij aan de jongen, alsof hij ook daadwerkelijk verwachtte dat hij het antwoord wist. Po keek op naar het muurtje waar hij vanaf was gevallen en toen naar de plek waar hij had gelegen. “Hoe kan ik niet wakker zijn geworden door die val?” vroeg hij half tegen zichzelf. Hij wreef met zijn hand over zijn hoofd en ging rechtop staan. Po klopte het zand van zijn kleren af en focuste toen pas al zijn aandacht op de blonde jongen. “Ik ben trouwens Keith, maar Po is ook goed,” zei hij met een schaapachtige grijns op zijn gezicht. Hij stak zijn hand uit om het nog een beetje wat beleefder te maken.


_________________

Keith - Kelsey - Lydia - Delano - James - Nikita - Alec - Peggy - Heath - Octavia - Kylie - Riley
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Dylan Firth
avatar
Deceased
Aantal berichten : 61
BerichtOnderwerp: Re: Let me take a nap, please    do jan 26, 2017 2:22 pm

Het was wel een heel raar zicht om hier iemand in zo’n positie te zien slapen. Dat moest echt wel moordend zijn voor je rug of zo. De knul leek wel aardig vast te slapen, wat hem ook weer superhard verbaasde. I mean, in dit weer, buiten op een ijskoude vloer slapen was echt niet zo maar iets. Het meest normale om te doen was de knul wakker maken, iets wat hij dan ook meteen ging doen. Van zodra Dylan zat neergeknield bij de onbekende schudde hij zachtjes aan zijn schouder. Al leek dat in de eerste instantie echt niet te werken. Wat dus beaamde wat hij eerder had gedacht. Maar hem hier laten liggen vond hij dan ook weer zo sneu, misschien moest hij als hij de knul niet wakker kreeg maar naar zijn kamer brengen. Al moest hij die dan wel eerst vinden tho, iets wat misschien niet heel makkelijk ging gaan, aangezien hij niet echt een idee had van wie hij was..

Toch leek er uiteindelijk beweging te komen in de jongen. De geschrokken ogen die hem aan keken was voor Dylan genoeg om te weten dat de dude zo goed als wakker was. Kort trok hij zijn wenkbrauw op toen de eerste vraag op hem werd afgevuurd. ‘Het leek me niet de meest geweldige plek en positie om een dutje te doen.’ Sprak hij vrij zeker van zijn woorden. Maar dan ook serieus echt niet. Iets wat de knul ook leek te beamen door zich uit te rekken. Dylan kon bijna zweren dat hij een zachte krak had gehoord. Hij maakte een gebaar met zijn beide handen als teken dat hij helemaal geen idee had. Nee, de knul kon hier al een half uur liggen, maar even goed ook langer. ‘Ben je naar de laatste les geweest? Als dat zo is, dan lig je hier ongeveer een klein half uurtje.’ Schatte hij. In de hoop dat de knul ook werkelijk naar de les was geweest, want anders kon hij hier misschien al de hele middag hebben gelegen.

Van zodra de jongen was opgestaan deed hij hetzelfde. En voor een tel bekeek hij hem even te lang, al was dat om te checken of hij niet gewond was geraakt van de val die hij duidelijk gemaakt had. ‘Je bent zeker oké?’ Klonk het op een bezorgde toon. Snel genoeg kreeg hij een nam te horen en voor een moment lang bleef hij stil. Keith, Po. Bedenkelijk keek hij de knul aan. Zou het kunnen zijn? Nee, er waren waarschijnlijk zat personen die Keith noemde. Dit was niet zijn broertje, dat kon toch helemaal niet? Dylan schudde het idee van zich af en gaf de jongen een hand. Krachtige handdruk. ‘Ik ben Dylan, al mag je me ook Abu noemen.’_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Let me take a nap, please    

Terug naar boven Go down
 
Let me take a nap, please
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: