INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Sing a song, catch a friend? [&Shay]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 450

Character Profile
Alias: Mr. Mischief
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Sing a song, catch a friend? [&Shay]   di dec 20, 2016 11:48 pm

Verdorie, het was nu toch al wel een week of twee geleden – en nog steeds zat het verdomde nummer in zijn hoofd. Gewoon alles. De melodie, de dramatische thunthunthuns, de tekst natuurlijk ook. Niet constant, maar dat maakte het juist zo irritant. Het verdween en eventjes had hij een zorgeloos bestaan. Heerlijke leegte in zijn hoofd, precies zoals het hoorde. En dan... telkens als hij dacht ervan af te zijn kwam het poef, weer terug in zijn werkgeheugen en zat hij weer te neuriën. Het was net het geval van de Roze Olifant, het was onmogelijk er niet aan te denken en dan moest hij dit ook nog eens zingen. Aan een olifant kon je tenminste in stilte doen. Het enige voordeel voor Allen was dat het geen depressief zeiklied was, dan zou hij echt druk bezig zijn met zijn hoofd tegen een muur te slaan om geheugenverlies te induceren. Het voordeel voor de buitenwereld was dat Allen geen slechte zanger was, anders zou hij (nog meer) mensen tot complete waanzin drijven.

Ook nu weer zat het al de hele dag in zijn hoofd, en barstte hij af en toe uit in zang. Allen had TV zitten kijken, een gouden oude; Home Alone. Maar nu begon hij toch wel dorstig te worden, dus begaf hij zich naar het kleine keuken deel van de Lounge. Terwijl hij een flesje bier tussen zijn twee handen heen en weer doorgaf liep hij terug richting de banken. Wacht, hij had natuurlijk wel een flessenopener nodig. Of een tafelrand. De jongen liep op zijn gemakje richting één van de grote tafels en maakte zich klaar om de dop te lanceren met een stevige tik op de tafelrand. Hummend maakte hij zijn flesje open, maar toen kon hij zich gewoon niet meer inhouden. “Gotta catch them ahhhhallllll, it's you and me, ooooohh, it’s my dest-ehe-nieee – POKEMON.” Hij zag een paar mensen grinniken, maar zijn blik viel op een meisje dat wat dichterbij hem stond. Hij grijnsde naar haar en wees dramatisch in haar richting. Een ontzettende anime-pose, waarbij hij een stap vooruit deed en zelfs een beetje door zijn knieën zakte, zijn vingers in fingergun pose, om aan te geven dat de you in dit geval het meisje moest voorstellen. “You’re my best friend, in a world we must defend – POKEMON.” Wat haar reactive ook zou zijn, het zou zijn dag vast beter maken.Dat was de Allen-garantie.

[Eerste post gereserveerd voor Shayy~]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Eriksen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 119

Character Profile
Alias: Zephyr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Sing a song, catch a friend? [&Shay]   wo dec 28, 2016 3:07 pm


“Born to be a winner”

De vrolijke brok die Shay was, raasde weer door de gangen. In haar hoofd zat ze eventjes in een arcade game waar ze zo snel mogelijk moest rennen om aan een gigantische trol te ontsnappen. Op haar gezicht stond de alom aanwezige grimas. Behendig schoot ze tussen de mensen door, hier en daar knalde ze wel eens per ongeluk tegen iemand aan waarbij ze natuurlijk een snelle sorry mompelde maar even goed door ging. Achter een random hoek bleef ze even uithijgen. Waarschijnlijk dacht iedereen dat ze werkelijk problemen had in haar hoofd, maar stiekem was ze heel normaal hoor. Soms dan, maar ze was net gekomen van de game room en was een beetje blijven steken. Wel een goede manier om aan haar cardio te werken stiekem. De afgelopen dagen waren in een kleine waas voorbij gegaan, ze had gezellig liggen doen met haar broer en zus voor kerst en Eloise was er natuurlijk ook bij. Al vond ze dat helemaal niet erg, ze had namelijk koekjes bij gehad en hell het was een hele strijd geweest om er toch eentje te bemachtigen.

Na wie weet hoelang ze was doorgegaan was Shay maar afgezakt naar de lounge, met in de hoop iemand te spotten die ze kende maar dat was dus duidelijk niet het geval. Niet dat ze het erg vond hoor, haar oog was gevallen op de aftiteling van Home Alone. God damn, natuurlijk had ze dat weer gemist. Home Alone was echt wel haar go to movie tijdens de kerst periode, i mean duh. Half pikte ze op dat iemand de themesong van pokémon aan het hummen was. Iets wat meteen zorgde voor een gigantische brede grijns op haar gezicht. Zoekend keek ze rond, daarbij de roodharige jongen die schuin achter haar stond de rug toekerend. Al kwam het dus niet van ergens verder in de ruimte. Mission: find the pokémon song starter. Voor een moment bleef haar blik hangen op een meisje, maar die schudde lachend haar hoofd en wou wijzen naar de persoon die het wel was maar Shay had haar blik al heel snel afgewend. De bron gaf zich al heel snel prijs tho, meteen toen ze ook de eerste woorden hoorden draaide Shay zich rond op de hielen van haar voet. ‘A heart so true. Our courage will pull us through.’ Bleirde het meisje vervolgens achterna. Verschillende mensen keken het duo grinnikend aan. Shay keek de jongen met pretlichtjes in haar ogen aan. Oooh, dit was echt geweldig! ‘You teach me and I'll teach you.Po-ke-mon, gotta catch 'em all!’

_________________

Shay:
 

Eriksen tribe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 450

Character Profile
Alias: Mr. Mischief
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Sing a song, catch a friend? [&Shay]   zo jan 22, 2017 8:59 pm

Allen was op zo veel manieren positief ingesteld dat het heel lastig was om zijn dag te verpesten. Sommige mensen zagen dat als iets irritants, dachten ‘hoe kun je nou altijd zo blij zijn?’. Rolden met hun ogen als hij uiting gaf aan zijn vrolijkheid. Zuchtten vermoeid. Poeh poeh, een liedje zingen, hoe durfde hij. Gelukkig waren er ook andere mensen, die al die negativiteit compenseerden. Die er wel volop voor gingen, die meededen, die zijn dag beter maakten. En vandaag had hij het geluk om een van die geweldige pareltjes te ontdekken in de grote woonkamer.
Hij zag een achterhoofd, geen gezicht, maar het gaf hem goede vibes dus gooide hij de lyrics van de Pokemon theme song eruit. Dramatisch wees hij naar haar, een volslagen vreemde, en bestempelde haar als zijn best friend. (Oh oh, als Wren dat maar niet zou horen..) Gelukkig hoorde zij hem wel en ze was vrolijk en hij was vrolijk en het was nu al perfect!

Ze deed geen moeite om mooi óf zachtjes te zingen, respect daarvoor. “JA NICE! Every challenge along the way. With courage I will face,” brulde hij na het enthousiaste compliment, nu toch wel blij dat hij de tekst uit frustratie had opgezocht. Zo’n liedje helemaal verpesten was ook weer zo dom. “I will battle every day, to claim my rightful place. Come with me~” Uitnodigend stak hij zijn hand uit naar haar, geen idee waarnaar toe, of waarom. Maar juist daarom was het zo leuk. Als ze nou gewoon meekwam dan kon hij haar meetrekken naar waar hij maar wilde – of zij trok hem mee, wie weet. Hij was impulsief genoeg om zonder twijfel in het diepe te springen en zich volledig in het hypothetische Pokemon scenario te storten. Hoe zat dat met haar?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Eriksen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 119

Character Profile
Alias: Zephyr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Sing a song, catch a friend? [&Shay]   do jan 26, 2017 2:37 pm


“Born to be a winner”

Shay en perfectly happy zijn. Dat waren de beste maatjes hoor. Het meisje was altijd de vrolijkheid zelve, om over haar hyperactiviteit nog maar te zwijgen. Daar had al menig persoon over geklaagd, maar ze gaf er helemaal niets om. Dat was gewoon wie ze was en daar moest iedereen maar mee dealen. Het had al vaak genoeg geleid tot geweldige ontmoetingen hier op het eiland, Conor, Simon en nog veel meer. Nu ze met een gebroken pols zat was het net een beetje minder, maar dat zou wel snel genoeg weer genezen. Voor ze het goed en wel door had hoorde achter zich de overbekende lyricsh, die zo’n beetje haar leven controleerde maar details. Meteen had ze zich omgedraaid en kwam ze oog in oog te staan met een rood harige jongen. Natuurlijk stond er op haar gezicht zo’n grote grimas dat ze na dit onderonsje waarschijnlijk een week last zou hebben van pijnlijke kaken of zo.

Natuur ging ze helemaal full on mee in het gezang, was er een andere manier? Zeker niet! Het was helemaal geweldig om te zien hoe de onbekende jongen zich ook gewoon voor duizend percent gaf, een betere side kick kon ze nu echt niet hebben! Heel deze song was gewoon haar lijflied stiekem, het was haar national anthem zeker en vast. Van zodra hij zijn hand had uitgestoken legde ze de hare erin, natuurlijk degene zonder cast duh. ‘Come with me, the time is right. There's no better team.’ Knipoogde ze speels naar de jongen waarop ze hem mee loodste naar de gang. Beslissend waar ze heen ging met haar new made friend keek ze even links en rechts. Een idee sprong in haar op. Hand in hand liepen ze naar de cafetaria, daar aangekomen liet ze zijn hand los en sprong op een tafel. ‘Arm in arm we'll win the fight. It's always been our dream.’ Shay legde er net dat beetje extra drama in door haar stem een toon hoger te laten gaan en haar vuist te ballen. Nog steeds bleirde ze de hele song met genoeg geluid mee, tot misschien wel een beetje ergernis van de mensen die rustig zaten te eten.


_________________

Shay:
 

Eriksen tribe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 450

Character Profile
Alias: Mr. Mischief
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Sing a song, catch a friend? [&Shay]   wo apr 05, 2017 10:09 pm

Haar arm was dan wel in een dikke lag gips verpakt, maar haar humor-botje was duidelijk niet gebroken in het ongeluk. En dat was goed nieuws voor dokter Allen, want voor humorloosheid was geen makkelijke kuur. Het beste was dan ook om de chagrijnen volkomen te negeren terwijl je vrolijk over de gang stoof hand in hand met je nieuwste friendo. Allen hoopte maar dat zijn handen niet te warm, klam of zweterig waren. Aan de andere kant, ze had zelf zijn hand aangenomen en tot nu toe niet losgelaten. Sterker nog, ze sleepte hem mee naar haar doel. Allen was benieuwd wat ze voor ogen had. Hij stond in ieder geval open voor heel veel.

En de eetzaal was natuurlijk altijd een fijne plek om te zijn. Allen was behoorlijk goed pavloviaans getraind, want zijn mond begon al een beetje te wateren toen ze de ruimte binnen kwamen. Hmmmm hij had echt zin in een stuk pizza met druipende gesmolten kaas en heerlijke stukjes pepperoni en zoet fruitige ananas hmmmm eten. Toen ze de hele act letterlijk en figuurlijk nog een toontje hoger zette vergat hij zijn trek even. Haar laatste zin maakte het bijna helemaal af, maar Allen was niet het type om zelf stil te blijven in een nieuwe omgeving.

Dus terwijl zij haar gebalde vuist de aandacht trok, liet hij zich dramatisch op een vrije stoel zakken en gooide een hand tegen zijn voorhoofd alsof hij haast flauwviel. Zij op de tafel, hij dramatisch achterover leunend op een stoel, het was vast een ontzettend dom gezicht. Om er een einde aan te breien improviseerde hij wat van de lyrics. “We will catch them aaaaaalll,” zong hij, gevolgd door een droge gesproken statement in Shay’s richting: “Together.” Als ze nu geen Pokemon Silver walkthrough date gingen doen wist hij het ook niet meer. Allen kwam overeind en stak zijn hand o zo galant uit naar Shay als aanbod om haar van de tafel af te helpen. Niet dat het zo’n hoge klim was, maar dat waren details.

Iemand rolde zichtbaar met zijn ogen. Natuurlijk waren zulke dingen minder geweldig als je er zelf niet bij betrokken was, maar om zo over andermans perspectief na te denken was niet zijn specialiteit. “Denk dat die met zijn masterbal een Grumpinitis heeft gevangen in plaats van Pikachu,” grapte hij daarom tegen het meisje, waarna hij even een verbijsterde blik op zijn gezicht kreeg. “Wacht, heb ik je naam al gevraagd? En belangrijker: Are you a boy or a girl?” Als hij haar naam ooit had geweten was hij dat nu weer spontaan vergeten, zou hem niet verwonderen met zijn chaotische brein. “En voor je in war raakt, ik ben Allen, niet Ash.” Want de gelijkenis was... nul procent, better safe than sorry.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Sing a song, catch a friend? [&Shay]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sing a song, catch a friend? [&Shay]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» @Charmander |Shay's insta c:
» Sing your heart out [JotBW Karaoke opening]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: