INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Blake Rosewood

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Blake Rosewood
avatar
Class 2
Aantal berichten : 10

Character Profile
Alias: Milk
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Blake Rosewood   di dec 20, 2016 9:45 pm   Blake Elisa Rosewood
"Zou je kort wat over jezelf willen vertellen?"
    "God oh god, alsof het leven van een tiener niet al moeilijk genoeg is. Moet ik mezelf nu ook al gaan voorstellen? Ik zit hier al een tijdje op school hoor. Oke goed dan. Mijn naam is Blake Elisa Rosewood, al word ik ook wel eens Milk genoemd. Hoe ik aan die naam kom, is nog wel een grappig verhaal. De eerst keer dat ik iets bevroor met mijn gedachten was dat namelijk melk die ik omgooide, grappig hè? Ik ben inmiddels 18 jaar oud en ben geboren in Stockholm, dat ligt in Zweden.

"Hoe zou je jezelf qua karakter omschrijven?"
    "Het is hartstikke moeilijk om je eigen karakter te omschrijven! Had je deze vraag niet beter aan iemand anders kunnen stellen? Ik weet het namelijk niet zo goed. Ik zal m'n best doen. Zoals ik mezelf zie, ben ik een redelijk rustig en typisch 18 jaar oud meisje. Op de bovennatuurlijke krachten na dan natuurlijk hè? Negen van de tien keer zul je me zien lachen, ik ben wel een vrolijk typetje. Tenminste, ik doe mensen geloven dat ik een blije ziel ben. De realiteit is daarentegen dat ik niet zo heel erg fijn in mijn fel zit. Je zou me ook wel depressief kunnen noemen, denk ik. Niet dat ik een officiële diagnose heb, maar ik denk dat ik wel aardig dicht in de buurt kom van een depressie. Ook ben ik altijd heel erg bang dat nieuwe mensen mij niet zullen mogen, maar dat zal wel een typisch puberding zijn. Ik vind het héérlijk om in de natuur te zijn, het bos is zeker weten mijn favoriete plek van het hele eiland. Omringt door de bomen en planten, je kan de vogeltjes horen fluiten, het is zo heerlijk rustig. Niet dat ik er altijd kom voor de rust, ik ben ook wel het type persoon die dan zo dom is om in een boom te klimmen. En er dan natuurlijk uit te vallen en een arm te breken. Ik ben helaas geen kat, kom niet altijd op mijn pootjes terrecht. Voor de rest ben ik de meest normale tiener die er is, gok ik."

"Vertel eens iets over hoe je er uit ziet."
    "Oke.. Dat is een gekke vraag, want volgens mij heb je toch echt twee ogen? Niet dat ik judge, maar het is een beetje raar.. Ik heb lang witblond haar en blauwe ogen. Lang ben ik niet echt, ik ben ongeveer 1.65 denk ik. De meeste mensen zou me rond een jaar of 15 schatten, dat komt door mijn bolle wangen en ronde hoofd. Daarbij ben ik ook nog eens niet lang en redelijk petite. Vroeger was mijn haar donkerder, maar sinds ik mijn krachten heb kunnen ontwikkelen, is mijn haar steeds lichter geworden. Mijn wenkbrauwen op één of andere gekke manier nog wel redelijk donker. Maar we kijken hier niet van veel dingen gek op. Mijn huid is erg bleek, wat ook vast wel met mijn krachten te maken zullen hebben.
Dat was natuurlijk mijn menselijke uiterlijk, maar ik ben een shapeshifter. Mijn dierlijke uiterlijk is dat van een witte wolf. Ook als wolf ben ik klein en sta ik niet hoog op mijn poten. Mijn ogen zijn in dierlijke vorm rood in plaats van blauw. Ik heb een hele lange dikke vacht, wat ook wel nodig is aangezien ik het heel erg snel koud heb."

Zou je wat willen vertellen over je mutatie?
    "Natuurlijk, met alle liefde zelfs! Om eerlijk te zijn, is mijn mutatie behoorlijk simpel. Ik kan veranderen in een witte wolf, wanneer ik maar wil. Dit was natuurlijk vroeger niet zo simpel, maar inmiddels heb ik het onder controle en beheer ik zelf wanneer ik verander. Verder kan ik ijs manipuleren, en zelfs maken. Een moeilijk woord hiervoor is cryokinesis. Vloeistoffen kan ik omzetten in ijs, en met ijs kan ik vrijwel alles. Met een combinatie van mijn gedachten en handbewegingen kan ik het laten bewegen en doet het eigenlijk alles wat ik wil. Behoor handig, als je het mij vraagt."

Wat zijn de voordelen van zulke mutaties?
    "Dankzij het feit dat ik in een wolf kan veranderen, ben ik één met de natuur en met de dieren. Ik kan andere hondachtigen, met moeite, verstaan hierdoor. Veel voordelen heb ik verder nog niet gemerkt van mijn shapeshifting. Van mijn cryokinesis heb ik echter wel veel profijt. Het is een uitstekend wapen, ijs is scherp en wanneer je ermee kan doen wat je wilt is dat enorm handig. Ik kan rivieren oversteken door het water simpelweg te bevriezen en ik kan een schild van ijs om mezelf heen maken."

Zijn er ook nog nadelen aan je mutatie?
    "Ja, zeker. Als ik héél erg boos ben, wil ik nog wel eens in een wolf veranderen. Dit heb ik inmiddels goed onder controle, maar het is wel vervelend. Verder heb ik het áltijd koud, het liefst lig ik onder 20 dekens en draag ik 10 sweaters over elkaar heen. Als ik dan ook nog eens een vriend had die me zou knuffelen, was alles perfect geweest. Maar ja, misschien wandelt er binnenkort nog wel een leuke Wolf voorbij. Het andere nadeel aan mijn mutatie is dat ik enorm bleek ben, en mijn haar steeds lichter word. "

En wat zijn de grenzen van je mutatie?"
    "Ik kan alléén vloeistoffen manipuleren en daar ijs van maken, geen vaste stoffen. Zodra ik afgeleid raak, zal het ijs meteen weer terugkeren naar de oorspronkelijke vloeistof. Wanneer ik in een wolf ben veranderd, kan ik mijn cryokinesis niet gebruiken, dat is soms ook wel vervelend. Ik kan trouwens ook niet praten als ik een wolf ben, geen stembanden hè?"

Vertel ook eens iets over je verleden
    "Zoveel valt er niet te vertellen. Ik heb een normale jeugd gehad. Mijn zus heeft hier ook op school gezeten, maar heeft het vorig jaar afgerond. Mijn vader zit al zo lang ik me kan herinneren in de gevangenis, en mijn moeder weigerd me te vertellen waarom. Voor de rest is mijn jeugd heel normaal geweest, mijn moeder was zelf ook een mutant dus die verwachtte al dat ik en mijn zus dat ook zouden zijn en ze had gelijk. Mijn zus is niet de liefste persoon daarentegen, door haar klasgenoten ben ik jarenlang gepest. Vorig jaar ben ik eigenlijk heel erg op mezelf geweest, ik bemoei me niet zoveel met mensen. Daarom heb ik niet zoveel interessante verhalen."

:ja:

Character sheet
•••

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Blake Rosewood   di dec 20, 2016 10:09 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Blake Rosewood
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: