INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Victor Valdés

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Victor Valdés
avatar
Class 2
Aantal berichten : 100

Character Profile
Alias: Gato
Age: 19
Occupation: Student geneeskunde
BerichtOnderwerp: Victor Valdés   ma dec 12, 2016 6:49 pm

General info

Name: Victor Valdés
Alias: Gato
Gender: Male
Age: 17
Birthday: 6 July
Place of birth: San Sebastian, Spain
Sexuality: Bisexual
Parents: Julian Valdés &  Camila Vasquez

Looks

Victor heeft bruin haar, blauwe ogen en is 1m86 groot en hij weegt ongeveer 75kg. Zijn haar is kort tot half lang. De jongen heeft een vrij slanke bouw wat vooral komt door zijn lengte, al is hij wel gespierd. Verder heeft hij een licht gebruinde huid, wat dan weer komt omdat hij in Spanje woont. Qua kledij gaat hij altijd vrij casual gekleed. Ook heeft hij geen tattoo’s en of piercings.

Personality

Aan Victor koppel je de woorden vrolijk en enthousiast. Hij loopt altijd vrolijk rond, hem zal je weinig tot nooit boos of triest  aan treffen omdat hij zijn emoties niet zo laat zien. De meeste mensen kennen hem ook als een loyale knul die altijd voor iedereen klaar staat. Vriendschap staat centraal in zijn leven net zoals familie, ook hecht de jongen grote waarde aan dieren al heeft dat weer net een beetje te maken met zijn mutatie. Er zijn maar enkele zaken waarmee je hem echt boos krijgt, maar die zaken blijven voor jullie ongeweten. Want ja, ik heb jullie wel door. Moest het er toch van komen dat iemand hem kwaad maakt of hij in een ruzie verstrikt raakt dan staat hij toch zijn mannetje, hij is niet de persoon die de rug keert naar de ander en zal altijd wel een antwoord klaar hebben. Maar voor de rest is hij zoals enig andere tiener jongen, soms een heel klein beetje licht geraakt maar dat zullen de hormonen wel zijn.

Mutation
Feline Shapeshifting

Elke katachtigen ooit worden, mark that down. Victor kan in elk soort Feline shapeshiften. Tot nu toe kan hij de vormen aan nemen zolang hij wilt. Ook verandert hij helemaal, en is het dus niets zoals King in de Tekken games. Natuurlijk is hij dan sneller en sterker dan enig mens, en dat hij dus ook een beter gehoor heeft. Ook kan Victor daardoor net wat beter horen dan een normaal persoon, want tja katten horen alles! Slapen als dier lukt hem nog net niet, want dan shift hij ergens in het midden van de nacht terug naar zijn mensen vorm.
Medical Intuition

Of het nu komt door dat zijn moeder een dokter is of niet, Victor heeft een super grote medische kennis. Met andere woorden is hij basically dus een soort dokter, en kan hij gewoon op de plek zelf als hij de nodige spullen heeft wonden verzorgen en medicijnen maken. Ook kan hij vertellen welke zaken er in het wild, of in de keuken zeg maar giftig zijn. Zo kan hij ook als de juiste elementen aanwezig zijn in de natuur er medicijnen en of voorwerpen mee creëren die hij nodig heeft om een persoon mee te verzorgen en al dan niet levens te redden.  Natuurlijk kan hij sommige zaken echt niet genezen tenzij de persoon die hij helpt helingkrachten heeft, of hij de persoon naar de ziekenboeg kan brengen.

History

Camila was een beginnend chirurg, die vooral was gespecialiseerd was in neurologie. Het was door een ontmoeting na een van de routine operaties die ze mocht bijwonen, met een van haar patiënten dat alles in haar leven veranderde. Julian was de patiënt in kwestie, hij was het soort man dat warmte uitstraalde  en altijd het beste in alles en iedereen zag. Erg lang duurde het niet voor de twee hun eerste date hadden, om vervolgens na misschien nog geen maand een relatie te hebben met elkaar te gaan samen wonen. Camila was op dat moment toen 20 jaar oud en Julian 22. Het tweetal hadden een relatie die zou worden beschreven als de perfecte relatie, beide deden alles voor elkaar, hier en daar wat romantische dates. Iets zoals in de films eigenlijk. Beide hadden ze ook een passie voor hun werk, Camila in het ziekenhuis en Julien in de dierenartsenpraktijk. Iedereen had het verwacht, maar tijdens hun eerste jaar samen raakte Camila zwanger van een jongen.

In de zomer werd Victor geboren, hij kon genieten van een geweldig leven. Zijn ouders gaven hem niet alles wat hij wilde, want ze wilde niet dan hun zoon verwend zou worden, maar ze gaven hem de zaken die hij nodig had. Al van 7 jarige leeftijd had Victor een grote interesse in de medische wereld, zo bladerde hij vaak genoeg door elk medisch boek dat hij thuis of ergens anders kon vinden om zo zijn kennis uit te breiden. Het bleef niet bij de gewone simpele boeken, naarmate hij opgroeide ware het heuse medische encyclopedieën die de jongen begon te bestuderen. Daarnaast deed hij natuurlijk ook de typische zaken met zijn ouders, en vriendjes van op zijn school. Maar iedereen die hem kende zei al dat hij in de voetsporen van zijn ouders zou treden als hij eenmaal oud genoeg was.

Verder verliep zijn jeugd vrij normaal, Victor had de droom van zijn ouders over genomen en zou ooit als hij ouder was naar de universiteit gaan. Liefst ook die in San Sebastian, omdat hij toch wel een familie persoon was. In Victor’s leven zijn verschillende relaties voorbij gegaan van zodra hij de 14 jarige leeftijd had bereikt. Nou ja, echt superveel waren het er niet maar wel genoeg om te weten dat hij eigenlijk biseksueel was. Verder ging de jongen graag naar school, vooral biologie, zowel die van mens als dier interesseerde hem enorm. Ook hield hij er wel van als hij met zijn vrienden eens weg ging, gewoon een trip in het bos. Mainly omdat hij stiekem gewoon alle coole plantjes wist, en wat er gebeurde met je als je het at.

Het was misschien rond zijn 16de ook dat hij er achter kwam dat hij een feline shapeshifter was. Het was begonnen met kleine dingen, zoals wanneer zijn mutatie in werking treed veranderen zijn ogen als eerste. Dat was even schrikken, maar naar mate de tijd voorbij ging kreeg hij het wel onder de knie. Zijn vader echter was er niet bepaald gelukkig mee dat zijn wonderkindje een mutant bleek te zijn, ook al liet hij dat niet echt merken.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Victor Valdés   di dec 13, 2016 12:25 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Victor Valdés
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: