INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Ajouter ma liste [Xzavier]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Torrance Sahores
avatar
Class 1
Aantal berichten : 45

Character Profile
Alias: Sens
Age: 17 years old
Occupation:
BerichtOnderwerp: Ajouter ma liste [Xzavier]   do dec 08, 2016 4:23 pm

Met zijn schoudertas over zijn schouder gehesen wandelde hij het schoonplein op. Springuren. Zelfs na een week hier dagdagelijks voorbij te wandelen, werd hij elke keer opnieuw omver geblazen door de schoonheid die het plein bezat. De authentieke stenen, de bankjes afgewerkt met gekruld, zwart metaal. Zeker in combinatie met de herfst die alles een gekleurde toets gaf. Torrance liet zich neerzakken op de rand van de fontein die in het midden van het plein stond. Hij opende het slotje van zijn lederen schoudertas en haalde een fototoestel boven. Met een tevreden zucht liet hij zijn ogen over het bewegende water in de fontein gaan, luisterde naar het zachte gekletter dat het voortbracht. Torrance hing het toestel rond zijn hals, zette zijn tas op de grond en stond op. Geoefend bracht hij zijn oog naar het toestel -probeerde zijn bril niet te beschadigen-, stelde de lens scherp en schoot enkele vlugge foto’s van de omgeving. Zijn foto’s waren duidelijk niet het werk van een professional, maar hij was toch net dat tikkeltje behendiger dan een ongeschoolde hobby fotograaf. In ieder geval stond hij liever achter de camera dan ervoor. Soepel knielde hij neer aan de rand van de fontein, prutste wat aan de instellingen en schoot vervolgens enkele macrofoto’s van de lichte ijsvorming op de rand van het water. Pas toen zijn vingers te verkleumd waren om de camera stil te houden stond hij weer op. Het toestel liet hij los waardoor het tegen zijn gladde borstkas aan kwam te liggen. Torrance liet zijn blik in het rond glijden, keek naar de weinige studenten die op het schoolplein waren, bracht terwijl zijn handen naar zijn mond en probeerde ze wat te ontdooien door er extra op uit te ademen. Een krijsend geluid weerklonk en zijn blik schoot meteen naar omhoog, naar het dak van de school. Een enorme arend kwam voorbij gevlogen, gemakkelijk twintig keer zo groot als de duiven die hij gewoon was om te zien in Parijs. Lichtjes hapte hij naar adem, griste zijn fototoestel van zijn borst en probeerde het dier nog op foto te krijgen voordat het verdween over het dak van de school. ’Merde.’ vloekte hij onbeschaamd, toen hij op het scherm zag dat de foto alles behalve scherp was. Zijn zware wenkbrauwen zorgden ervoor dat de frons op zijn voorhoofd er misschien wel gemener uitzag dan hij zelf wilde. Torrance wandelde weer terug naar zijn tas, trok terwijl zijn geklede jas weer tegoei op zijn plaats en sloeg zijn afgezakte sjaal opnieuw over zijn schouder. Hij wisselde het fototoestel in voor een kladblok en een vulpen, die hij opensloeg en meteen ijverig begon te noteren.
List of mutations:
Manipulation of the senses.
Bringing animals to life by drawing and summoning them.
Shapeshifting into an eagle.
Nadat hij de arend-shapeshifter aan zijn lijstje had toegevoegd, liet hij de kladblok open op zijn schoot liggen zodat de inkt kon drogen. Observerend keek hij in het rond, naar de aanwezige personen, probeerde voor ieder van hun te raden tot wat ze in staat waren. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan, niet aan iedereen was het immers even duidelijk te zien.
Outfit: x

_________________

La vie en rose.

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Xzavier Everitt
avatar
Class 2
Aantal berichten : 28

Character Profile
Alias: Stalker
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ajouter ma liste [Xzavier]   do dec 08, 2016 5:00 pm

RAISE HELL
YOU CAN'T RAISE HELL WITH A SAINT

Met zijn handen in de zakken van zijn jas, baande hij zichzelf een weg door de mensenmassa in de gangen. Xzavier was onderweg naar buiten om daar een bezigheid te zoeken. Hij was niet iemand die heel de dag op zijn kamer kon zitten. Het liefst was hij heel de dag wel met iets bezig, maar vaak sloeg de verveling al snel toe, zeker sinds zijn aankomst op genosha. Hij had zelf geen idee wat hij daar deed en waarom het zo belangrijk was om te blijven zodat hij ‘kon werken aan zijn mutatie’. Zodat hij kon leren om ‘controle te krijgen’. Misschien dat sommige het nuttige lessen vonden, maar Xzavier behoorde niet tot zij die bij de minste negatieve prikkel de boel in de fik zetten.


Voor de tijd van het jaar begon het buiten al redelijk fris te worden met soms de nodige ijzel op de wandelpaden en het gras. Dat was ondertussen alweer beginnen smelten, maar het was niet echt weer waarin je zonder jas naar buiten ging. Vele waren voorzien van een sjaal, maar die ging je Xzavier niet snel zien dragen.
Het was een jongen die druk in de weer was met zijn camera, dat de aandacht van Xzavier trok. Er werden verschillende foto’s getrokken van de fontein. Voor even bleef hij staan om toe te kijken en hij volgde de blik van de andere naar de lucht toen hij omhoog keek en nog snel een foto nam. Het was een arend die over de school vloog, maar van een redelijk formaat. Achteraf nam de andere weer plaats bij de fontein.


Met kalme passen besloot hij op de jongen af te wandelen om gewoon naast hem plaats te nemen. Vanuit zijn ooghoeken bekeek hij de schrift die op de schoot lag van de jongen. Gelijk kwam er een frons op zijn gezicht wanneer hij de woorden las. ‘Dieren tot leven wekken door ze te tekenen?’ vroeg hij gelijk vragend aan de jongen naast hem terwijl hij ook zijn grijze ogen op hem richten. Het was niet meteen dat het hem echt interesseert voor wat het stond, maar iets beters had hij niet te doen. Natuurlijk dat mensen dan...lijstjes begonnen te maken. Niet dat het slecht was, zo kreeg je een mooi overzicht van alles wat er rond liep en kon je er rekening mee houden. Namen erbij vermelden zou het nog wat nauwkeuriger maken. ‘Arme beestjes moest ik ze tekenen,’ ging hij grijnzend verder. Xzavier wendde zijn blik af van de jongen en nam in plaats daarvan de blauwe hemel op, met de nodige wolken.

OUTFIT

YOU
XOXO

_________________

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Torrance Sahores
avatar
Class 1
Aantal berichten : 45

Character Profile
Alias: Sens
Age: 17 years old
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ajouter ma liste [Xzavier]   do dec 08, 2016 7:04 pm

Een verliefd koppeltje op een van de zwart ijzeren bankjes. Een student die een of ander voorwerp aan het schetsen was. Enkele studenten die stonden te roken. Het binnenplein bezat een diversiteit aan studenten met elk hun eigen bezigheden en interesses. Maar ook hun eigen mutaties, mutaties die Torrance dolgraag wilde leren kennen. Hij was er zich van bewust dat hij een van de zwakkere mutanten op het eiland was, maar veel trok hij zich daar niet van aan. Kort keek hij naar de donkerblauwe inkt op het papier, die langzaam maar zeker wat lichter werd doordat hij opdroogde via de kille buitenlucht. Pas toen er voetstappen in zijn nabije omgeving weerklonken, keek hij weer op. Een jongen kwam op hem afgewandeld, een verschijning die er voor zorgde dat hij zijn wenkbrauwen kort optrok en zich afvroeg hoe het kwam dat dat individu hem niet eerder was opgevallen. De jongen was breder dan Torrance ooit zou zijn, was groot van gestalte, had een licht getinte huid met donkere haar en een stel lichte ogen die hem zijn adem ontnamen. Zonder enig woord te zeggen kwam hij naast hem zitten. Torrance keek opzij, rechtte zijn rug wat en fronste verbaasd zijn wenkbrauwen. Maar nog voor hij iets kon zeggen, nam de jongen al het woord. ’Dieren tot leven wekken door ze te tekenen?’ Voor het eerst maakten ze direct oogcontact. Torrance reageerde door zijn mond sprakeloos wat te openen. ’Excusez-moi?’ hij schoof wat van links naar rechts, over de stenen rand van de fontein. ’Arme beestjes moest ik ze tekenen.’ Ging de jongen er nog verder op in. Torrance schudde zijn hoofd lichtjes toen de jongen zijn hoofd naar de wolken richtte. ’Heb jij even geluk dat dat niet jou mutatie is dan.’ snoof hij met een licht minachtende ondertoon. Hij was knap, dat kon Torrance niet ontkennen, maar dat wilde niet zeggen dat hij het recht had om zomaar in zijn notities te neuzen. ’Wat als dit nu een plan was geweest om de school op te blazen?’ Torrance rechtte zijn rug nog wat, keek naar achteren om te voorkomen dat zijn jas in het water kam. ’Dan had ik je moeten vermoorden, voor je mijn plannen ging rondbazuinen.’ Hij haalde uitdagend zijn wenkbrauwen op en kneep zijn ogen geheimzinnig samen. Behendig leunde hij naar voren, trok zijn tas van de grond naar zijn schoot en stopte zijn kladblok zorgvuldig weg. ’Donc..’ sprak hij in het Frans. ’Ik zou volgende keer voorzichtiger zijn als ik jou was. Het zou namelijk een zonde zijn voor de wereld om zo’n verschijning als jou kwijt te spelen.’ Voor het eerst verscheen er een uitdagende grijns op zijn gezicht, en met behendige maar verkleumde vingers deed hij het slotje op zijn tas dicht, maakte op die manier aanstalte om weer op te staan.

_________________

La vie en rose.

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Xzavier Everitt
avatar
Class 2
Aantal berichten : 28

Character Profile
Alias: Stalker
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ajouter ma liste [Xzavier]   do dec 08, 2016 7:43 pm

RAISE HELL
YOU CAN'T RAISE HELL WITH A SAINT

Xzavier kon niet verklaren waarom dat hij perse naar deze jongen was gegaan. Er liepen zoveel andere mensen rond, maar de meeste waren vergezeld van iemand anders. Hij kon er uiteraard tussenkomen, maar iemand die alleen zat vond hij interessanter. Amberly was ook het eenzame meisje geweest en ze was het beste dat hem was overkomen. Niemand kon haar ook verplaatsen, dat was onmogelijk. Daar was hij voor het moment nog steeds volledig van overtuigd, maar ze was weg voor altijd. Weg, maar zeker niet vergeten. Natuurlijk kon het veranderen, maar dat was geen gedachten waar dat hij bij stil stond op dat moment.


Het zag ernaar uit dat de jongen, toen hij zich eindelijk had herpakt, het niet zo fijn vond dat er zo werd meegekeken naar zijn notities. Maar eerst werd er gewoon normaal op gereageerd. Het was inderdaad een hele opluchting dat hij het niet kon en niet enkel wegens zijn slechte tekenkunsten. Erg mannelijk kon je het niet noemen, diertjes tekenen en tot leven wekken. De jongen zag er echter nog wel iemand uit die het zou kunnen. Maar de jongen begon over zijn persoonlijke spullen, dat het notities konden zijn voor het opblazen van de school. Geamuseerd schonk Xzavier hem een blik. ‘Dat zou deze dag véél interessanter hebben gemaakt,’ sprak hij eerlijk. Als de school ineens de lucht in ging, kon je niet meer spreken van een saaie dag. Wanneer jij dan ook nog eens mede verantwoordelijk was, kon het niet beter. Niet dat Xzavier snel de school ging opblazen, daar zouden anderen nog wel voor zorgen.
Een grijns krulde zich enkel op zijn gezicht en zijn ogen stonden uitdagend bij de woorden van de jongen. ‘Mij vermoorden? Met getekende konijntjes?’ vroeg hij vervolgens. Het was absoluut niet slecht bedoeld, voor Xzavier was het zijn manier van mensen plagen. Wie weet was dat niet eens iets dat hij kon. Moesten er namen hebben bijgestaan, was het misschien duidelijker geweest. Ondertussen was de andere jongen voorovergebogen met zijn tas bezig en Xzavier keek rustig toe naar al de bewegingen. Hij moest er toch zeker zijn dat hij geen konijntje uit zijn tas toverde?


Maar wanneer dat de jongen bezig was met in inpakken van zijn tas, was dat eigenlijk om weg te gaan. Hij ging niet weg gaan, niet totdat Xzavier zelf vond dat hij kon vertrekken. Niet dat het af te lezen viel van zijn gezicht, hij had enkel zijn charmante glimlach op zijn gezicht. ‘Je gaat deze verschijning dan toch niet alleen in de koude laten zitten zonder dat hij je naam weet?’ vroeg hij, maar zelf stak hij zijn hand al uit naar de jongen. Een vraag zorgde dat hij tijd rekte, Door zichzelf eerst voor te stellen werd de anderen haast verplicht hetzelfde te doen en wanneer je de naam wits van iemand kon je het veel persoonlijker maken. ‘Xzavier Everitt.’
Zelf deed Xzavier helemaal geen aanstalten om recht te gaan staan.

OUTFIT

YOU
XOXO

_________________

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Torrance Sahores
avatar
Class 1
Aantal berichten : 45

Character Profile
Alias: Sens
Age: 17 years old
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ajouter ma liste [Xzavier]   do dec 08, 2016 8:52 pm

De jongen reageerde geamuseerd op zijn uitspreek, liet een grijns op zijn gezicht verschijnen. Eentje die aanstekelijk werkte, maar die Torrance nog even probeerde te onderdrukken. ’Dat zou deze dag véél interessanter hebben gemaakt.’ Hij haalde zijn smalle schouders op en toverde een uitdagende blik op zijn gezicht. Torrance pikte er nog op in dat hij de jongen zou moeten vermoorden, moest hij in dat geval achter de informatie zijn gekomen, zoals in een goede James Bond film. De jongen kon met zijn looks in ieder geval gemakkelijk de antagonist kunnen spelen. ’Mij vermoorden? Met getekende konijntjes?’ Torrance probeerde zijn gezicht in de plooi te houden nadat de jongen dat zei. ’Die konijntjes zouden zich tegen mij richten denk ik. Ik ben niet zo goed met dieren. Dus nee, geen konijntjes.’ Nee, het was niet zijn mutatie, wel die van Rosalie, maar dat moest de vreemde jongen niet weten. Dus hij haalde zijn wenkbrauwen op, samen met zijn schouders en liet zijn eigen mutatie nog een groot geheim. Alles in een keer prijsgeven? What was the fun in that?

Torrance schoof zijn kladblok in zijn tas, sloot deze zorgvuldig en maakte zo aanstalte om recht te staan. Maar voor hij ook maar enige druk op zijn benen had kunnen uitoefenen, werd hij aangesproken door de jongen met zijn diepe, aantrekkelijke stem. ’Je gaat deze verschijning dan toch niet alleen in de koude laten zitten zonder dat hij je naam weet?’ Torrance hield zijn hoofd wat scheef, liet de woorden tot hem doordringen en keek naar de grote hand die op hem af kam. Bijna reflexmatig legde hij die van hem erin en omsloot de hand met zijn slanke vingers om hem vervolgens te schudden. ’Xzavier Everitt.’ stelde de knul zichzelf voor. Torrance opende zijn ogen wat groter, verbaasd over de manier hoe vlot de jongen het gesprek liet verlopen. ’Torrance Sahores.’ antwoorde hij nog voor hij erover kon nadenken. In zijn stem weerklonk zijn kenmerkende, Franse accent. ’En blijkbaar niet nee.’ antwoorde hij met een veraste glimlach, op het feit dat hij Xzavier niet alleen in de kou kon laten zitten. Langzaam trok hij zijn hand terug, voelde de warmte van de hand van de ander nog op zijn huid nazinderen. Xzavier veroerde geen vin, of deed in ieder geval niet de moeite om recht te staan. Een vreemd, zwaar gevoel in zijn benen leek Torrance naar beneden te trekken, alsof ze jongen een magneet was waar hij niet zomaar van weg kon. Het was moeilijk om op te staan en te vertrekken, als de andere persoon in het gesprek niet hetzelfde idee daartoe had. En Torrance was dan ook niet zo onbeleefd om zomaar te vertrekken. ’Hoe zit het dan nu? Nu de verschijning mijn naam wel weet.’ Hij liet zijn tas weer op de grond zakken, strekte zijn benen voor zich uit en sloeg zijn ene onderbeen over zijn andere. Zijn nette, zwarte schoenen waren wat stoffig geworden door het grind wat op de grond lag, maar daar zou hij zich later wel over bekommeren.

_________________

La vie en rose.

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Xzavier Everitt
avatar
Class 2
Aantal berichten : 28

Character Profile
Alias: Stalker
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ajouter ma liste [Xzavier]   za dec 10, 2016 2:43 pm

RAISE HELL
YOU CAN'T RAISE HELL WITH A SAINT

Het was Xzavier opgevallen dat het niet gewaardeerd werd dat hij had gekeken naar de notities, maar dat deed hem niet veel. De jongeman was een vlotte babbel en had genoeg zelfvertrouwen om zich daar niet door te laten doen. Iemand anders was misschien stil in een hoekje gekropen, maar wat had je daaraan? Je kon er veel beter op in gaan  en het luchtig laten klinken.
De jongen vertelde enkel dat het hij Xzavier al niet met konijntjes zou gaan vermoorden, omdat die zich eerder tegen zichzelf zouden keren. Xzavier kon het niet helpen en hij moest zacht lachen om de woorden. ‘Maar goed dat je dan beter bent met mensen,’ zei hij met een grijns op zijn gezicht, waarbij dat hij de jongen enkel vanuit zijn ooghoeken aankeek. Maar in elk geval was dat niet de mutatie die de jongen had, dan bleven er maar twee opties over en één ervan kon hij ook al schrappen. ‘Dan zal ik maar hopen dat je mijn zicht met rust laat,’ zei Xzavier. Hij vermoedde niet dat hij de arend persoon was, aangezien die net over was gevolgen.


Het was gelukt. Natuurlijk was het hem gelukt om de jongen op zijn plek te houden. Zichzelf voorstellen was daar de truck bij geweest en geen aanstalten nemen om recht te staan. Als de jongen toch weg had willen gaan achteraf, had Xzavier de hand niet gelijk los gelaten, maar zo ver had het niet moeten komen. ‘Een heel aangename kennismaking, Torrance,’ Xzavier probeerde de juiste klanken in zijn stem te krijgen bij het uitspreken van de naam, maar wegens dat hij niet Franstalig was, klonk het niet perfect. ‘Mijn accent is helaas niet zo geweldig als die van jou,’ ging hij er nog verder op in, deels omdat hij zo er ook een subtiele compliment in kon steken. Xzavier loog zeker niet, want hij vond het gewoon een mooi accent, ook al verpeste hij dat zelf.
Natuurlijk moest hij er nu nog voor kunnen zorgen, dat de jongen niet alsnog weg zou gaan. Het moest interessant blijven en er werd zelfs gevraagd wat dat er nu nog ging gebeuren. Een bedenkelijke ’hm’ kwam uit zijn terwijl Xzavier zacht met zijn hand over zijn stoppelbaard liet glijden. ‘Misschien moest je meer vertellen over je plan om de school op te blazen. Ik kan je er vast wel bij helpen en met twee is altijd leuker als alleen,’ stelde Xzavier voor. Uiteraard wist het dat het niet ging over het laten ontploffen van de school.

OUTFIT

YOU
XOXO

_________________

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Torrance Sahores
avatar
Class 1
Aantal berichten : 45

Character Profile
Alias: Sens
Age: 17 years old
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ajouter ma liste [Xzavier]   vr dec 16, 2016 9:57 am

De woorden rolden zo over zijn lippen, zonder er al te veel over na te denken zwierde Torrence hem de ene uitspraak naar de andere toe. Het gesprek verliep op een vreemde manier zo vlot, ondanks dat hij de jongen nog nooit in zijn hele leven had gezien. Hij had een uitstraling over zich hangen, een bepaalde charme die ervoor zorgde dat Torrance het allesbehalve erg vond dat hij op een bepaalde manier tot een gesprek gedwongen werd. De zachte lach van de jongen weerklonk en onwillekeurig trok Torrance een mondhoek op. Hij was niet iemand die uitbundig zijn emoties toonde, niet iemand die zich opvallend gedroeg om in de belangstelling te staan. Het was net het mysterieuze en onbekende van ‘nieuweling’ dat hij als troef zag. En het had gewerkt, op een vreemde manier weliswaar, maar het had gewerkt. ’Maar goed dat je dan beter bent met mensen.’ Torrance snoof zachtjes, op een geëntertainde manier. ’Of dat is wat je hoopt?’ Hij zag hoe de jongen vanuit zijn ooghoeken hem zag aan te gluren, en op een -misschien wel gevleide manier- rolde hij met zijn ogen. ’Dan zal ik maar hopen dat je mijn zicht met rust laat.’ Even fronste Torrance zijn zware wenkbrauwen, keek de jongen verbaasd langs opzij aan. Totdat hij zijn redenering begreep, snapte hoe de jongen zijn mutatie had kunnen ontdekken. ’Très intelligent, Xzavier Everitt.’ zei hij, zowel sarcastisch als misschien een tikje gemeend. ’Dat zal afhangen van hoe de rest van dit gesprek verloopt, vrees ik.’ knipoogde hij hem met een klein lachje toe voordat hij weer voor zich uit keek en zijn blik de omgeving rondstuurde.

Xzavier had het een heel aangename kennismaking gevonden, liet Torrance daardoor lichtjes glimlachen. Een glimlach die wat breder werd toen hij hoorde dat hij de Franse tongval zelf ook probeerde te hanteren. ’Mijn accent is helaas niet zo geweldig als die van jou.’ Torrance hield zijn blik in die van de jongen gericht en trok een wenkbrauw omhoog. Met een lachje schoof hij zijn semi-transparante bril weer wat verder op zijn neus. ’Niets om je zorgen over te maken. Ik vind het aangenaam om naar te luisteren, als jij mijn naam uitspreekt.’ Met die woorden keek hij Xzavier doordringend aan, om vervolgens zijn blik weer af te wenden. Het was een kwestie van aantrekken en afstoten. Hij hoorde hoe Xzavier langs hem zijn hand over zijn stoppelbaard liet gaan en kort humde, duidelijk op zoek naar iets om te zeggen om het gesprek op gang te houden. Iets wat Torrance apprecieerde, want hij betrapte zichzelf op de gedachte, dat als Xzavier er niet in zou slagen, hij zelf wel met iets af zou komen. Xzavier sneed het opblazen van de school weer aan, en Torrance moest zachtjes lachen als reactie. Het was overduidelijk geweest dat het een verzonnen iets was, en het feit dat Xzavier het toch opnieuw aanhaalde liet Torrance zijn conclusies trekken. ’Wel als ik had geweten dat jij hier rond liep had ik misschien in eerste instantie die plannen niet gemaakt.’ Nonchalant haalde Torrance een hand door de achterkant van zijn haar, streek vervolgens over de voorste pluk die half over zijn egale voorhoofd hing.

_________________

La vie en rose.

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Xzavier Everitt
avatar
Class 2
Aantal berichten : 28

Character Profile
Alias: Stalker
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ajouter ma liste [Xzavier]   zo jan 22, 2017 8:25 pm

RAISE HELL
YOU CAN'T RAISE HELL WITH A SAINT

De vorige keer dat hij erg close was met iemand, was het slecht afgelopen. Voor één van de partijen toch. Ze had niet zo dom moeten zijn. Xzavier was er zeker van dat ze nu spijt had van haar keuzes, maar hij was niet kwaad op haar. Een deel van zijn vorige liefde was nog bij hem, in de vorm van een groot litteken die horizontaal over zijn nek liep. Het viel en en Xzavier deed er niets aan om het te verbergen. Hij had geen idee of hij klaar was voor iemand nieuw, maar het flirten met de jongen genaamd Torrance deed hem goed. Dat zou hij zeker niet ontkennen.
Hij was erachter weten te komen welke mutatie Torrance had. Xzavier wilde subtiel aankaarten, dat hij erachter was gekomen en dat deed hij. Het was omdat hij zelf best trots was dat hij het wist, of dat hij toch een vermoeden had. Uiteindelijk werd het ook bevestigd en dat deed een glimlach op Xzavier zijn gezicht komen, ondanks de woordkeuzen. ‘Dat klinkt bijna als een dreigement,’ zei hij grijnzend. Hij had geen schrik van de jongen, vooral omdat het gesprek er helemaal niet gemeen aan toe ging. Het was geen gemeende dreiging.

Xzavier wilde niet dat het gesprek eindigde. Hij wilde het aan de gang houden en de andere mocht het weten. Als Torrance liever niet meer sprak had hij vast wel kansen gehad om weer weg te gaan, maar die nam hij niet. Het zorgd ervoor dat Xzavier zijn ego misschien een klein beetje groeide omdat hij wist dat hij een beetje controle had over de andere jongen. Hij kon de Franse naam enkel niet volledig correct uitspreken, ondanks zijn eigen naam ook van Franse roots was. ‘In dat geval Torrance,’ expres sprak hij de naam uit van de jongen. ‘Zullen we elkaar nog vaker moeten zien.’ Enkel op die manier kon Torrance zijn stem vaker horen en Xzavier zou het niet erg vinden.
Torrance zei hem dat hij zijn plannen in eerste instantie niet zou hebben gemaakt als hij wist dat de andere op het eiland rond liep. ‘Bekijk het zo,’ begon Xzavier die zichzelf even wat rechtzetten. ‘Je hebt nog de kans gekregen me te ontmoeten voor je plannen van start gaan.’ Een grijns stond op zijn gezicht te lezen. Hij moest toegeven dat het gesprek met de jongen hem goed deed. Het zorgde ervoor dat hij even de persoon waarvan hij zielsveel had gehouden, vergat. Ze verdween meer op de achtergrond omdat al zijn aandacht ging naar de nieuwe jongen die hij had leren kennen. Dat had hij in een lange tijd niet meer gehad. Meestal viel een gesprek snel dood omdat hij maar aan één iemand kon denken en dat was niet het geval. Je zou Xzavier op dat moment niet snel horen klagen.

OUTFIT

YOU
XOXO

_________________

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Torrance Sahores
avatar
Class 1
Aantal berichten : 45

Character Profile
Alias: Sens
Age: 17 years old
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ajouter ma liste [Xzavier]   ma jan 23, 2017 9:43 pm

Het was spreken naar wat het oor wilde horen. Wat Torrance wilde bereiken, met zijn misschien licht uitdagende uitspraken naar Xzavier, dat wist hij zelf niet goed. Aandacht krijgen die hij gemist had sinds zijn aankomst hier op het eiland? Proeven van nieuwe dingen waar hij op het vasteland geen kans toe had gekregen? Misschien zelfs subtiel rebelleren tegen de regeltjes die zijn ouders hem altijd hadden opgelegd? Hij hief zijn kin wat in het rond en keek naar de andere studenten die over het binnenplein liepen. De ene al zelfzekerder als de ander. Torrance vroeg zich af hoe lang ze hier al op school zaten, hoe lang Xzavier hier al op school zat. Was hij de juiste persoon om mee op te trekken als hij zichzelf omhoog wilde werken binnen de ‘rangorde’ van de studenten? Dat was iets wat enkel de tijd hem kon vertellen. ’In dat geval Torrance,’ bij het horen van zijn naam keek hij weer opzij, regelrecht in de intrigerende ogen van de jongen langs hem. ’Zullen we elkaar nog vaker moeten zien.’ Zachtjes moest hij grijnzen, keek daarbij omlaag naar zijn klassieke, zwarte schoenen. ’Dat is iets wat ik er graag genoeg voor over heb, denk ik.’ Subtiel bevochtigde hij zijn onderlip en keek Xzavier doordringend aan. Hij begon een hele uitleg te geven, eentje waarin Torrance aandachtig naar luisterde. ’Dat is waar.’ gaf hij hem gelijk toe en haalde zijn wenkbrauwen omhoog. ’Anders had je al lang op mijn lijstje gestaan.’ met zijn vlakke hand gaf hij enkele klopjes op zijn lederen tas. ’Maar een jongen van jouw kaliber zou zo’n aanval op de school toch moeten kunnen overleven, non?’ Opvallend keek hij naar de brede schouders van de jongen die goed uitkwamen in zijn lederen jas. ’Het kan toch niet anders dat er een mutatie van jewelste schuil gaat in die welgevormde genen van jou?’ Kort tuitte hij zijn lippen, voordat hij zichzelf soepel rechtop werkte. Lichtjes boog hij door zijn benen en hees zijn schoudertas omhoog. Terwijl hij zijn hoofd in een knikje opzij hield keek hij neer op Xzavier. ’Ik lust wel een koffie, ik weet niet wat jij daar van vindt?’ Hij draaide zich een kwartslag, in de richting van de deur die terug naar de school leidde. Over zijn schouder heen liet hij zijn blik even rusten in de helderblauwe ogen van de jongen en haalde zijn schouders vragend op. Met twee was altijd gezelliger dan alleen, zeker met iemand als Xzavier.

_________________

La vie en rose.

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ajouter ma liste [Xzavier]   

Terug naar boven Go down
 
Ajouter ma liste [Xzavier]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: