INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Remilia LaVey

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Remilia LaVey
avatar
Class 3
Aantal berichten : 1

Character Profile
Alias: Remilia LaVey
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Remilia LaVey   vr maa 07, 2014 9:40 pm


Name:
Remilia Scarlett LaVey
Sex:
Female
Birthdate:
01/02
37
Birthplace:
Centralia, Pennsylvania.
Character:
Remilia is een er nieuwsgierige vrouw met een dorst voor kennis en wijsheid.  Ze is meestal een beetje terug getrokken, maar rond de mensen die ze vertrouwt kan ze ook erg speels en kinderlijk zijn. Ze probeert zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven. Voornamelijk probeert ze weg te blijven van drukte.

Appearance:
Remilia haar uiterlijk kan het best worden beschreven als gewoon, maar elegant. Haar vroegere blonde haar is nu zwart. Ze heeft haar haar vaak in een lage staart of los. Ze doet nooit echt iets extra’s aan haar haar om zichzelf er mooier uit te laten zien. Haar huid is bijna wit, alleen daadwerkelijke dode mensen zijn witter dan dat zij is. Haar licht grijze ogen lijken altijd naar iets onzichtsbaars te kijken en haar gezichtsuitdrukking is vaak bezorgt, diep in gedachte verzonken en soms ondeugend.

Mutation:
Remilia kan tijd manipuleren. Ze kan de tijd stoppen, vertragen, versnellen maar ook terug draaien. Ze kan ook de tijd stoppen voor maar een kleine groep mensen terwijl de rest gewoon doorgaat. Dankzij haar tijd manipulatie ziet ze er ook nog jong uit, ze kan ook andere mensen tijdelijk laten stoppen met verouderen, maar ze kan niet mensen er jonger of ouder laten uitzien.

History:
Remilia was geboren in een klein dorpje genaamd Centralia, Pennsylvania. Toen zij jong was woonde er nog heel veel mensen, maar na een ongeluk in de mijn onder de grond was bijna het hele dorp afgebrand. Een gedeelte van het drop was gered en daar wonen nu nog mensen. Er wonen nog ongeveer 30 mensen, Remilia woont er niet meer. Na het ongeluk waarbij ze haar ouders en zusje is verloren is ze verhuist, ver weg van het drop. Ze wilde er helemaal niks meer mee te maken hebben. Jammer genoeg, kan ze niet altijd haar krachten onder controle houden. Hierdoor heeft ze soms in een keer flashbacks of dromen van het ongeluk, ze herinnert zich alles tot in de kleinste details.

_________________

R E M I L I A • L A V E Y
dadadadada~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Remilia LaVey   vr jul 17, 2015 10:14 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Remilia LaVey
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: