INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 behind enemy lines.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Mira Kostoglotova
avatar
Class 4
Aantal berichten : 14

Character Profile
Alias: Strzyga
Age: Unknown
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: behind enemy lines.   zo jan 22, 2017 4:31 pm

Nog steeds stond de ze man aan te staren, wachtende op een gegrond antwoord op haar vraag. Haar armen had ze weer van elkaar af laten glijden en ze bewoog lichtjes met de vingers van haar rechterhand, klaar om zichzelf te verdedigen moest dat nodig zijn. Toen de man begon te spreken werd ze nog meer verward. Howard Simpson. Daar was ze vet mee. Howie. Mira fronste haar wenkbrauwen en deed nog een stapje naar achteren, klaar om naar haar kamer te rennen en zich daar op te sluiten. ’Hoe dan ook, Jamie Nicholls heeft me gestuurd..’ Dát was een naam die haar meer aansprak. Haar ogen werden groot, meteen een stuk minder wantrouwig ten opzichte van Howard. Ze opende haar mond om iets te zeggen, maar de man met het vele haar was haar voor. ’Mij halen?’ fluisterde ze zachtjes en trok haar kamerjas wat dichter. ’Veilig van wat?’ Ze slikte, keek naar de blik in de man zijn ogen en begreep opeens waarover het ging. Het krantenartikel. Mira knikte hem een tikkeltje onzeker toe en slikte nogmaals. Een koude rilling liep over haar lichaam. Howard zei dat ze warme kleren moest aantrekken, dus zonder aarzelen draaide ze zich om en liep haar kamer in. In een mum van tijd was ze in -zoals Howie had gezegd- warme kleren geschoten. Ze stond in het midden van haar kamer en hoorde alsmaar meer geluiden afkomstig van de benedenverdieping. Dat leek in haar ogen niet de ideale ontsnappingsroute. ’Howard?’ fluisterde ze. Toen de man niet meteen reageerde stak ze haar hoofd om de deurlijst en keek de gang op, waar hij nog steeds stond. ’Howie?’ fluisterde ze opnieuw, ditkeer wat dringender. Mira verschrok doordat de man verschrok en keek hem met grote ogen aan. ’Shhhht.’ zei ze en legde een vinger op haar lippen. Met haar wijsvinger wees ze naar achter zich, haar kamer in. ’De brandtrap.’ Ze wenkte hem toe, als teken dat hij haar moest volgen in haar kamer. Mira sprong rechtstreeks op haar bed en begon aan het slot te prutsen dat haar vader op het raam had laten aanbrengen. ’Ik weet niet waar de sleutel is.’ fluisterde ze gefrustreerd en keek achterom naar Howard die ondertussen in het midden van haar kamer stond. Achter hem hoorde ze voetstappen op de trap, waardoor ze bleek wegtrok. ’Doe iets!’ piepte ze en kroop opzij op haar bed, om plaats te maken voor hem bij het raam.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Howard Simpson
avatar
Aantal berichten : 62

Character Profile
Alias: Quantum
Age: 27
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: behind enemy lines.   ma jan 23, 2017 4:54 pmbehind enemy lines

‘Klunzig’ was echt precies de goeie term voor hoe Howard om ging met deze situatie en de meeste mensen in het algemeen. Hij wist nooit de goeie dingen te zeggen, of toch niet om mee te beginnen. De stress hielp hem ook niet echt, zijn gedachten stuiterden door zijn hoofd en hij kreeg er geen orde in. Dat was ook te merken aan de manier waarop hij sprak. Het was alsof hij zo veel mogelijk in één keer wou zeggen, in de hoop dat er iets tussen zat wat Mira zou overtuigen om met hem mee te gaan. En dat was uiteindelijk toch het geval. Toen hij Jamie’s naam in de strijd gooide, leek ze met een hernieuwde interesse naar hem te kijken. ’Mij halen?’ Herhaalde ze zachtjes, waarop de man heftig knikte. Zijn haardoos wiebelde hiermee heen en weer. ’Veilig van wat?’ Vroeg ze. Een spijtige blik kwam op zijn gezicht. "Je vader. Hij werkt voor de overheid en hij is anti-mutanten", Vatte hij kort samen. Dat was toch wat ze er van hadden gemaakt.

Mira liep haar kamer binnen, hij bleef de wacht houden aan de trap. Via de link met Ethan merkte hij dat de man er meer moeite mee had om de agenten buiten te houden dan hij had in geschat. Ze waren mutanten om zich heen gewend, waarschijnlijk hadden ze door dat het slechts illusies waren en waren ze gealarmeerd. Het kabaal beneden liet hem weten dat ze onderweg waren. ’Howie?’ Hoorde hij ineens, waardoor hij op schrok uit zijn focus. Mira was nu aangekleed, wees ondertussen naar haar kamer. ’De brandtrap.’ Fluisterde ze. Snel liep de man naar haar toe, volgde haar de kamer in. Ze was bezig met het slot, terwijl hij de deur dicht deed en er iets voor zette dat hopelijk lang genoeg de doorgang zou blokkeren.

Maar Mira had nog slecht nieuws. ’Ik weet niet waar de sleutel is.’ Zei ze. De voetstappen op de trap en haar nervositeit maakte hem op zijn beurt weer gestresst. ’Doe iets!’ Spoorde ze hem aan, en snel schoot hij in actie. Hij liep naar het nachtkastje, woog het even en knikte toen in zichzelf. Hij mompelde een paar formule's, om zichzelf te focussen op zijn mutatie. Vervolgens gooide hij het kastje zo hard mogelijk richting het raam, gaf het extra snelheid met zijn mutatie. De impact was daarbij harder dan die zou zijn als hij het gewoon op eigen kracht had gegooid.

Het raam brak met veel lawaai. De agenten stonden ondertussen al aan de deurklink te trekken. Snel liep hij op het gebroken raam af, kraakte met zijn hiel nog enkele scherpe stukken af, zodat er minder gevaar was om gesneden te worden bij het naar buiten klimmen. ”Kom mee”, Zei hij dringend tegen het meisje. Hij hield haar arm vast om haar te ondersteunen en toen ze buiten stond, volgde hij haar. Zo snel maar veilig mogelijk liep hij de trap af, waar Ethan stond te wachten. Boven werd de deur met luid gekraak ingebeukt. ”We moeten nu naar de auto”, Constateerde Howie, iets wat ze alle drie wel zouden weten. Hij legde zijn hand op de smalle schouder van de mutante en knikte toen naar zijn collega. Nog een korte sprint, en ze zouden in veiligheid zijn. Voor nu.

_________________

Science bitch!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
behind enemy lines.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» behind enemy lines.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Government Property :: Government Property-
Ga naar: