INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Kira Moretz

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kira Moretz
avatar
Class 3
Aantal berichten : 52

Character Profile
Alias: Gula
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Kira Moretz   wo nov 16, 2016 12:10 am
N
aam: Kira Moretz
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 18
Geboorteplaats: Rye Brook

Uiterlijk:
Hoe is het mogelijk om zoveel te eten en dan gewoon slank te blijven? Het is niet een echte gave en komt bij veel normale mensen voor. Kira heeft dat geluk ook. Anders zag ze er wel ietsje minder pretty uit want eten.is.leven. Ze is erg ongeduldig dus het liefst heeft in een mum van tijd de perfecte outfit, lang voor de kast staan piekeren staat niet op haar schema, ze haat het. Soms kan het wat slordig zijn maar Kira kan de messy look heel goed hebben. Het liefste laat het lijken alsof ze alles voor elkaar heeft van top tot teen. Ze heeft bruine ogen en lichtblond/roodachtig haar.

Karakter:
Kira is een meisje wat meestal best aardig lijkt. Want soms is de enige manier om dingen te krijgen met vriendelijkheid, zonder het echt te menen. Dus ja, Kira is alleen aardig tegen iemand als iets kan krijgen van diegene. Ze houd ervan om als een vorst behandeld te worden net als haar demon Beëlzebub. Haar gulzigheid is enorm, het is een goed ding dat Kira zo’n persoon is wat alles kan eten zonder aan te komen. Kira is vraatzucht. Ze lust al het eten op de wereld maar zou niet tevreden zijn met droog brood en water. Ze vindt het heerlijk om dingen van anderen te krijgen maar delen met anderen? Ho maar. Je hoeft van Kira niet te verwachten dat ze iets zou geven uit liefdadigheid. Haar liefdadigheid bestaat alleen uit complimentjes die ze waarschijnlijk niet meent. Haar hebberigheid gaat niet om welke waarde het ding heeft het gaat hierbij haar om of het indruk op haar maakt. Ze kan zo een super duur horloge afwijzen en voor een spotgoedkope gaan omdat ze die mooier vind of als het op dat moment beter bij haar outfit past. Vooral dat laatste, ongeduldigheid is ook een dingetje bij Kira. Verder is ze erg manipulatief en kan een enorme bitch zijn als ze niet haar zin, of gelijk krijgt. Ze vindt zichzelf in principe beter dan iedereen en vindt dat ze altijd het meeste verdiend. Bij elke beslissing die ze maakt denkt ze er eerst over na over het in het voordeel is voor haar. Haar beste ‘vrienden’ op het eiland zullen de mensen zijn met een talent voor koken. Wat liefde betreft is ze niet aangetrokken tot een bepaald geslacht, maar ze zou ook niet snel voor iemand vallen.


Mutaties:
Hellfire:
Kira had haar mutaties niet gehad als de demon Beëlzebub haar niet had gekozen om haar lichaam te bewonen. Vanaf haar geboorte is deze demon al bij haar en zorgt ervoor dat het meisje er zo goed mogelijk in slaagt om een zonde de wereld in te verspreiden. Haar zonde is Vraatzucht en ze heeft het teken van haar zonde als soort brandmerk op haar pols staan. Door middel van dit teken (de wond) en haar demon Beëlzebub kan ze daarmee haar patronus vorm oproepen. Haar patronus is een beer en het is geheel gevormd uit witte vlammen van het hellevuur. Het hellevuur wat ze produceert kan door elk materiaal heen branden. De beer kan vuurspuwen en zo kan ze dus eventuele vijanden aanvallen. Wanneer de beer wordt teruggeroepen verdwijnt zowel de patronus als het vuur wat deze geproduceerd heeft, om zo dus enkel de schade die het heeft aangericht achter te laten. Ze kan het hellevuur besturen uit haarzelf of met de patronus. Wanneer ze met de andere zonden samenwerkt kunnen ze door middel van een cirkel maken veranderen in een menselijke toorts. Ze is dan geheel van het hellevuur, als een soort menselijke toorts. De patronus kan ze dan niet meer oproepen. Ze kan wel een drietand, ook volledig uit hellevuur gevormd, gebruiken.


Gluttony:
Goed, dat waren de meest schadelijke mutaties. Naast al die dingen heeft ze ook een mutatie om haar zonde ‘Vraatzucht’ te verspreiden in de wereld. De mensen om haar heen worden namelijk automatisch beïnvloed door de zonde, wat betekent dat ze zich vraatzuchtiger zullen gedragen. Dit kan iedereen beïnvloeden behalve de zes andere zonden. Ze kan ook niet beïnvloed worden door de andere zes zonden. Kira heeft niet veel problemen met haar mutaties zowel met besturen en leuk vinden. Ze is vraatzucht en ze smult van chaos creëren.


Food craving control:
Kira heeft bezit de kracht om iemand’s eetlust te manipuleren. Ze doet dit via oogcontact en kan het met maximaal drie mensen tegelijk uitvoeren. Het is heel simpel want ze hoeft maar één keer oogcontact te maken om het een uur lang te kunnen manipuleren, daarna is het uitgewerkt. Ze kan van de personen hun honger bepalen en kiezen in welk eten diegene trek in krijgt, of juist van walgt. Waarbij ze dus ook kan bepalen of iemand reuze honger heeft of zich bomvol voelt. De persoonlijke voorkeuren spelen geen rol want ze kan iemand alles laten eten. Maar het moet wel eten zijn, dus alleen eetbare dingen, ze kan mensen geen cravings geven voor andere gevoelens of objecten.  Deze mutatie sluit goed aan op de rest om wat meer chaos en ruzie te veroorzaken.


Geschiedenis:
Voordat Kira werd geboren was het al duidelijk dat ze geen vader en moeder zou hebben die voor haar konden zorgen. Haar moeder was nog heel jong en de zwangerschap was onverwacht en ze wilde niet voor een kind zorgen. Bij de geboorte veranderde er niet veel bij het zien van de wond op haar pols. Dokters zeiden dat het kind vervloekt zou zijn. Ze werd dus al meteen naar het dichtstbijzijnde weeshuis gebracht in het stadje Rye Brook. Ze werd daar opgevoed tot ze ongeveer de leeftijd had van 3 jaar. Kira (de naam die ze haar in het weeshuis hadden gegeven) was in hun ogen duidelijk een kind met problemen en ze werd daarna opgenomen in een gezin waar een stel werkte met probleemkinderen. Er moest iets gedaan worden aan haar gulzigheid en driftbuien. Daarom kreeg ze haar achternaam Moretz. Maar hoe erg ze hun best deden, Kira haar gedrag leek er niet op vooruit te gaan. Het was niet hun schuld, wat konden hun doen met een kind gedreven door vraatzucht dankzij een demon in haar. Ze wisten niet wat ze ermee aan moesten. Geen enkele therapie of behandeling kon haar veranderen, ze bleef maar driftbuien krijgen als ze niet kreeg wat ze wou. De situatie werd er in het gezin vol probleemkinderen niet beter op en ze besloten haar op vijfjarige leeftijd terug te sturen naar een weeshuis. Niet veel weeshuizen wilden een kind met zo’n achtergrond met zulke professionele hulp.
Ze kwamen uiteindelijk bij een weeshuis vlakbij de grote stad New York, Brooklyn. Een weeshuis genaamd Angel Guardian Home. Zonder enige moeite werd er afscheid genomen van Kira en zat ze terug in een weeshuis. Ze was daar wat meer op haar plek, helemaal omdat ze meerdere kinderen zoals haar ontmoette. Allemaal met een zelfde soort brandmerk en ze kwamen ook achter hun mutaties.

_________________
Living with me is like having dinner for two.

But just for me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver Marron
avatar
Class 3
Aantal berichten : 1112

Character Profile
Alias: Crucio
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Kira Moretz   wo dec 14, 2016 8:20 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Kira Moretz
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: