INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Lavarynte Ayanna Scott

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ryn Scott
avatar
Class 1
Aantal berichten : 29

Character Profile
Alias: Lavarynte Ayanna Scott
Age: 15
Occupation:
BerichtOnderwerp: Lavarynte Ayanna Scott   vr maa 07, 2014 12:50 pm

•  Lavarynte Ayanna Scott •   • Bijnaam Ryn
   • Leeftijd 15
   • Geboorteplaats een dorpje naast Sevilla ||Spanje||
   • Karakter
::Vriendelijk::
::Vergevingsgezind::
::Goed van vertrouwen::
::Snel denkend::
::Perfectionistisch::
::Onzeker::
::Opofferingsgezind::
::Gesloten::
   • Uiterlijk Heel donkerbruin haar, donkerblauwe ogen, lichte sproeten, bleke lippen redelijk bleke huid.
   • Mutatie ::Vloeibaar::
Ryn kan dingen vloeibaar maken, soms door het aan te raken, soms door er gewoonweg naar te kijken of aan te denken. Ook kan ze het weer laten opdrogen, nu alleen nog in de oude vorm, maar later zal ze ook zelf een vorm kunnen bepalen. Altijd als ze boos of bang genoeg is, wordt er wel iets vloeibaar.
   • Mutatie voordelen Ze is een goede zwemmer, ze kan anderen zo verbazen met haar gave dat ze allang weg kan zijn voor iemand over de schrik heen is dat er bijvoorbeeld zojuist een lamp van het kastje in gestroomd. Dit kan van pas komen als ze aangevallen wordt of zich bedreigd voelt.
   • Mutatie nadelen Ze heeft nog geen goede controle over haar mutatie. Soms wil ze niet dat iets verandert, maar gebeurt het toch. Haar ouders zijn verdronken in een kamer vol vloeibare spullen.
   • Mutatie grenzen Alles kan vloeibaar worden behalve wezens en planten. Voorwerpen die meer dan tien meter van haar verwijdert zijn kan ze nu nog niet vloeibaar maken, later zal die grens misschien opschuiven naar twintig meter.
   • Geschiedenis
Toen Ryn nog buiten het eiland woonde waren zij, haar vader en haar moeder erg arm. Haar vader kwam altijd laat thuis, nadat hij eerst nog naar de kroeg ging. Hij werkte zo hard dat hij zich in de bar met een paar drankjes pas kon ontspannen, maar het hielp niet erg bij het sparen en ook niet bij zijn humeur. Hij vond altijd dat Ryn en haar moeder in de weg liepen en een paar klappen waren er telkens wel weer bij.
Al ging het er met haar moeder niet best aan toen, de afrossingen van Ryn waren verschrikkelijk. Hij schreeuwde dat hij nooit een kind had willen hebben en dat ze voor hem beter dood had kunnen zijn. Ook haar mutatie hielp niet erg. De mensen vonden haar raar en bleven liever uit haar buurt.
Hoewel ze erg haar best deed, niemand benaderde haar echt. Het was alsof ze in de achtergrond op kon gaan, hoewel dat natuurlijk niet kan. Ze wilde het ook niet kunnen, maar het lukte haar toch telkens weer aanwezig te zijn zonder dat iemand het merkt. Ze heeft geen vriendinnen en verwacht die ook niet te krijgen.
Stiekem spaarde ze met haar moeder om op een keer haar vader in de steek te laten en naar Engeland te verhuizen. Ze leerde zichzelf de taal en het ging goed tot haar vader weer eens een uitbarsting had toen hij het geld vond. Ryn trof hem in de slaapkamer aan met haar moeder in een hoekje gedoken met overal blauwe plekken. De man die Ryn had verwekt kwam naar het meisje toe en ze werd bang. Zonder dat ze het wist werd het bed vloeibaar en het stroomde over de grond. De lampen, Het dak, Ryn zwom naar boven en haalde adem, ze greep de kast beet om boven te blijven, maar die viel om. Haar ouders konden niet ontkomen. Ze zwierf rond tot ze werd gevonden door het groepje mutanten dat haar naar het eiland heeft gebracht.


_________________

Some say Dying is going to Hell
But in the end we all Die our way out of this Hell we live in
Mijn naam kent veel misverstanden rond de uitspraak, vandaar dat ik in mijn RL name mijn bijnaam gezet heb. Het is eigenlijk Dieuwke, maar mijn ouders hebben bedacht dat het leuk was om een niet-Fries meisje een Friese naam te geven die je dus compleet anders uitspreekt, namelijk als Djoeke...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Lavarynte Ayanna Scott   vr jul 17, 2015 10:13 pm


Hierbij ben je Class 1.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Lavarynte Ayanna Scott
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: