FRUITMAND
CBOX
Juliette Marie Dubois
CHATBOX


 
FAQFAQ  IndexIndex  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  ZoekenZoeken  

Deel | 
 

 Juliette Marie Dubois

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Juliette Marie Dubois
avatar

Aantal berichten : 50

Mutant Profile
Alias: Siren
Mutation: Siren's Song
Crush: What do you mean?

BerichtOnderwerp: Juliette Marie Dubois   ma nov 14, 2016 11:11 pmName: Juliette Marie Dubois

Nickname: Julie

Alias: Siren

Sex: Vrouw

Romantic Interest: Mannen

Birth Date: 30 september 2017

Birth Place: Parijs, Frankrijk

Character:

 • Cold

 • Juliette is door haar verleden zeer koud geworden. Ze haat het idee van romantiek en affectie en voelt amper tot geen emoties. Deze heeft ze allemaal afgesloten als gevolg van de harde straffen en pijnlijke situaties die ze al vanaf jonge leeftijd heeft moeten ondergaan.

  Juliette laat deze koelte vooral merken op haar gezicht en heeft een zeer duistere blik in haar ogen. Elke gelaatsuitdrukking lijkt een duistere ondertoon te hebben wat haar heldere en opgewekte stem tegenspreekt.

 • Bitter

 • Door de jaren heen is Juliette zeer bitter geworden. Ze gelooft niet in geluk en blijdschap en is van mening dat er enkel duisternis en pijn bestaat in de wereld. Ze heeft het dan ook zeer moeilijk met het uiten van positieve emoties.

 • Suspicious

 • Julie is steeds wantrouwig naar mensen toe en heeft enkel meteen vertrouwen in dieren. Dit komt natuurlijk grotendeels door haar verleden en het is iets waar ze ook aan probeert te werken. Haar achterdochtigheid is natuurlijk iets dat vriendschappen en relaties in de weg staat aangezien mensen lang en hard moeten werken voor ze haar vertrouwen kunnen winnen.

 • Loyal

 • Eenmaal je Julies vertrouwen gewonnen hebt is de kans klein dat ze jouw zijde nog verlaat. Ze is zeer trouw en zal een vriendschap of relatie niet snel in twijfel trekken doordat die al heel wat obstakels heeft overwonnen voor ze van haar zijde ontstond.


Appearance:
• 1m62 • Blond haar • Groene ogen • Slank • Petite •
• Littekens over haar rug en schouders •Juliette is een sirene, het mythische wezen dat luisteraars kan betoveren met haar zang.

Sirenes waren erg knap en zongen zulke mooie liederen, dat de reizigers die hun eiland passeerden de verlokking niet konden weerstaan. Vervolgens liep hun schip dan te pletter tegen de rotsen en werden zij gedood, doordat de sirenen alle levenskracht uit hun slachtoffers wegzogen.

Natuurlijk is Julie een modernere versie van dit wezen. Ze woont namelijk niet op een eiland en heeft ook niet het onderlichaam van een vogel. Wel is ze nog in het bezit van een paar vleugels.
 • A Siren's Voice
 • Julie is in bezit van een stem die in staat is om mensen van het andere geslacht te betoveren. Dit kan ze doen doormiddel van zingen, hierbij stoot ze een zeer hoge frequentie uit die onhoorbaar is voor de mens en de hersengolven van het doelwit verstoord om ze op die manier in haar macht te krijgen.

 • Mind Control
 • Julie is in staat om de gedachten van een persoon te beïnvloeden. Dit opnieuw doormiddel van de hoge frequentie die haar stem kan uitstoten. Dit kan ze echter door gewoon te spreken met een persoon zo lang ze dicht genoeg bij het doelwit staat aangezien de actieradius slechts tien meter bedraagt. Deze kracht werkt niet enkel op mannen maar ook op vrouwen en is enkel geldig zolang het slachtoffer binnen de radius van de kracht blijft. Het moment dat ze deze verlaten zijn ze verlost van de controle die Julie over hen heeft.

 • Memory Manipulation
 • Julie kan de herinneringen van een persoon veranderen. Ze is in staat om het brein op zo’n manier te manipuleren dat ze zichzelf in herinneringen kan plaatsen of andere mensen uit herinneringen kan verwijderen. Op die manier slaagt ze erin om mannen die gevoelens hebben voor iemand anders in haar macht te houden. Het beïnvloeden van het brein kan ze enkel wanneer ze rechtstreeks contact heeft met de hersenen van het slechtoffer en dit is enkel mogelijk door haar vingers op de slapen van de persoon te plaatsen. Dit aspect van haar mutatie heeft Julie echter niet onder de knie en dit heeft zich slecht éénmaal gemanifesteerd.

 • Life Energy Stealing
 • Julie heeft, in tegenstelling tot haar mythologische voorouders geen nood aan levensenergie om te overleven maar ze is wel in staat om levensenergie te stelen van haar slachtoffer. Dit gaat via een kus en is gemakkelijk te starten maar zeer moeilijk te stoppen. Julie heeft het stoppen van het afnemen van energie helemaal niet onder de knie en gaat daarom vaak te ver wanneer ze het gebruikt, dit heeft ervoor gezorgd dat ze dit aspect amper opstart.

 • Wings
 • Vleugels zijn het enige dat overgebleven zijn van het lichaam van een vogel dat de mythische sirenes hadden. Deze vleugels verschijnen enkel wanneer Juliette haar mutatie gebruikt en bevatten alle kleuren van de regenboog. Ze hebben een spanwijdte van wel vier meter en kunnen haar dragen maar worden nooit door haar gebruikt.
Juliette is de dochter van een prostituee uit een duistere buurt van Parijs. Als dochter van een vrouwtje van plezier heeft zij echter geen fijne jeugd gehad. Ze werd gecontroleerd door haar moeder en diens pooier.


Als klein meisje werd ze niet blootgesteld aan de wereld, ze mocht het bordeel niet verlaten en werd dagelijks opgesloten in een kast wanneer haar moeder klanten ontving. Juliettes moeder wisselde af met haar collega’s wanneer het op verzorgen van Juliette aankwam dus echte moederliefde heeft ze nooit gekend. De enige personen waar ze echt sociale contacten mee had was de zoon van één van de medewerkers van haar moeder, hij was als een oudere broer voor haar en beschermde haar tegen de schokkende beelden en geluiden die rondgingen in het huis waar ze woonden. Toen ze samen met hem zijn zestiende verjaardag vierde werd hij door de pooier van het huis meegenomen en uit het huis gezet. Zijn smeekbede om Juliette ook vrij te laten viel in dovemans oren en werd genegeerd terwijl de deur tegen zijn neus werd toegegooid.


Niet lang na die dag kreeg Juliette een eigen kamer toegewezen, ze was doodgelukkig maar dat geluk was van korte duur wanneer ze merkte dat ook zij bezoek kreeg. Eerst kwamen ze enkel om naar haar te kijken maar al snel ging het verder dan dat. Wanneer ze niet luisterde naar hun bevelen of niet deed wat ze wouden werd ze gestraft door de vrouw des huizes. Deze dame had geen medelijden en was al helemaal niet medelevend. De straf voor ongehoorzaamheid stond dan ook op tien zweepslagen, wat ervoor gezorgd heeft dat Julies rug en schouders vol littekens staan. Ze werd keer op keer gestraft omdat ze niet in de brave rol van gehoorzame prostituee wou vallen, dit betekende echter niet dat de pooier of de vrouw des huizes hun pogingen om haar te breken opgaven.


Pas toen ze achttien was manifesteerde haar mutatie zich voor de eerste keer. Toen de man die haar bezocht haar bij haar haar over het bed sleurde begon ze te neuriën in de hoop dat dat de geluiden zou uitdoven maar in plaats van het verdwijnen van enkel geluid verdween alles. De man in haar kamer stond stokstijf naar haar te staren. Al snel bleek dat mannen haar geen bezoek meer konden brengen omdat ze telkens eindigden als een standbeeld aan het uiteinde van haar bed. Als reactie gooide haar pooier ook haar op straat en al na enkele maanden op straat geleefd te hebben vond ze haar weg naar Genosha.


_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Oliver MarronModeratorModerator
avatar

Aantal berichten : 1111

Mutant Profile
Alias: Crucio
Mutation: Defying gravity and Touch of pain
Crush: A. ☯

BerichtOnderwerp: Re: Juliette Marie Dubois   di nov 15, 2016 1:51 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 

Juliette Marie Dubois

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-