INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Oscar Hogan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Oscar Hogan
avatar
Class 2
Aantal berichten : 5

Character Profile
Alias: Oscar
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Oscar Hogan   ma nov 14, 2016 9:29 pm
oscar hogan
general

Name: Oscar Hogan
Nickname: Ozz
Age: 18
Birthdate: 7 Augustus
Gender: Male
Birthplace: Capetown, South Africa
Sexuality: Bisexual

appearance


Faceclaim: Reece King
Height: 1,82m
Weight: 84 kg
Build: Oscar heeft een sportief lichaam, maar is zeker niet overdreven gespierd. Verder komt zijn bouw redelijk overeen met jongens van zijn leeftijd.
Hair colour: Black
Eye colour: Brown

personality


Oscar is van nature een lieve en optimistische jongen die wel houdt van een dolletje. Hij is erg sociaal en staat stiekem ook wel graag in het middelpunt van belangstelling. Het is een echt groepsmens en voelt zich daarom ook snel eenzaam en alleen, wat meteen ook een van z'n grootste angsten in het leven is. Verder is hij erg behulpzaam en staat altijd klaar om anderen te helpen. Hij zal niet snel iemand laten stikken die hem dierbaar is en trekt zich veel aan van emoties van anderen. Zelf probeert hij altijd zo positief mogelijk in het leven staan en zal hij ook niet snel ergens een probleem van maken. Hij kan alleen soms wat naïef en wild overkomen bij anderen. Naast zijn obsessie met sigaretten en drank heeft hij ook nog een andere grote obsessie; bloed.

mutation


Bloodbending: Van kinds af aan is Oscar al gefascineerd door bloed. Door zijn fascinatie is hij gaan experimenteren en is uiteindelijk erachter gekomen dat hij bloed kan besturen. Het begon met kleine dieren zoals muizen en vogels, maar tegenwoordig kan hij ook het bloed in mensen besturen en daarmee ze laten bewegen.

Waterbending: Eigenlijk is Oscar van nature een waterbender. Echter gebruikt hij dit amper, omdat hij zich vooral richt op het sturen van bloed. Hij kan ook alleen relatief kleine hoeveelheden water besturen.

Healing: Een voordeel van het bloedsturen is dat hij wonden als sneeuw voor de zon kan laten genezen/verdwijnen. Ook andere gezondheidsproblemen die met bloed te maken hebben kan hij laten verdwijnen.

history


Z'n vader heeft hij nooit gekend. Vanaf dat hij jong was is hij opgegroeid bij z'n moeder, die ook nooit heeft willen vertellen wat er met z'n vader was gebeurd. Het enige wat hij weet is dat hij is gestorven vlak na zijn geboorte. Het gemis van een vader heeft er misschien ook wel deels voor gezorgd dat hij niet alleen interesse op liefdes gebied heeft in meisjes, maar ook in jongens om het gemis van een vader te compenseren.

Zijn moeder heeft al die tijd alleen voor hem gezorgd, maar was vooral vaak met haarzelf bezig en liet Oscar redelijk aan ze lot over. Daarom is hij met allerlei dingen gaan experimenteren en is hij eigenlijk geworden zoals hij nu is.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Oscar Hogan   wo nov 16, 2016 3:10 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oscar Hogan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: