INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Everything you've come to expect {Shipper}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zahra Skygge
avatar
Class 3
Aantal berichten : 122

Character Profile
Alias: Cynder
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Everything you've come to expect {Shipper}   za nov 12, 2016 9:14 pm

-de plaatjes hebben een hover-

"MINAYE EVANS"

19 - Los Angeles

Deze dansende stuiterbal is meestal aardig. Maar ook echt alleen tegen de mensen die aardig tegen haar zijn, want als iemand vervelend doet tegen haar dan is ze niet bang om terug te reageren. Ze hoeft ook niet bang te zijn voor aanvallen mutatie of niet want dan verschijnt er een krachtveld om haar heen die ondoordringbaar is. Ze heeft het niet goed onder controle en het komt echt alleen tevoorschijn als iets haar kan pijn doen. Ook kan ze onzichtbaar worden maar dat maakt haar niet lastig te vinden want ze is reuze sociaal. Op dit moment heeft Minaye niemand maar heel geïnteresseerd zou ze niet zijn omdat het uit is gegaan met haar vriendje Rhaegys waardoor ze weinig vertrouwen heeft. Verder kan ze altijd nieuwe vrienden gebruiken.


"VALERIE MONETTE"

18 - Sydney

Valerie is een engeltje met een gigantisch paar witte vleugels. Ze is niet zoals de meest beschreven engelen op het eiland want ze heeft simpelweg alleen de vleugels en haar licht manipulatie. Ze heeft niet echt een link naar de hemel/engelen. Ze heel lief en houd altijd van nieuwe vrienden maken. Ik heb verder niets aan plotjes met Valerie dus ideetjes zijn meer dan welkom.


"LORISE SOUTHERS"

18 - Denver

Cupid, over het algemeen de meest geliefde van al mijn chars denk ik. Ze doet geen vlieg kwaad en is erg sociaal. Lorise’s hart is gestolen door Charlie. Haar kamergenoot is Arianna en ze is erg goed bevriend met Aly en de welbekende squad waar ze bij hoort. Maargoed ze is en blijft Cupid dus als ze nodig is in de liefde dan staat ze altijd klaar. .


"AURÉLIA NYITRAI"

18 - Budapest

Als je iemand zoekt die snel een discussie of gevecht aangaat dan ben je bij de juiste hier. Aurélia heeft Telekinese en Enhanced Speed, ze beheerst ze goed en ze zal niet twijfelen om ze te gebruiken als dat nodig is. Ze kan het goed vinden met haar roommates Jackie en Grace maar ze is naar de meeste meisjes toe standaard een bitch. Wat jongens aangaat kan ze zich even erg als een kreng gedragen, maar als ze is de mood is dan kan ze wel flirten. Ik ben nu niet erg actief met haar dus als het om plotjes gaat kan ik alle kanten met haar op. (als het bij haar past)


"CECILIA ROSEN"

135 - New York

Deze dame kan omschreven worden met twee woorden en dat zijn: weird en lui. Na 135 jaar bestaan heeft ze genoeg meegemaakt en veel verschillende levens geleid. Haar onsterfelijkheid is niet ideaal aangezien het lang duurt voordat haar wonden helen. Doordat ze kan teleporteren kon ze zichzelf in het verleden meerdere keren uit een kist onder de grond weg weten te komen. Deze mutatie maakt haar ook verschrikkelijk lui. Het liefst blijft ze de hele dag in bed liggen. Cecilia is zoals de meeste immortals moe van het leven maar sinds ze Kyrylo heeft ontmoet heeft ze er niet veel moeite meer mee. Met Cecilia kunnen allerlei leuke situaties ontstaan want gedraagt zich gewoon een beetje gek.


"ZAHRA SKYGGE"

17 - Norway

Zahra, ook wel Cynder genoemd, is een half draak met wind, gif, angst en schaduw krachten. Het kan je bekend voorkomen als je de Spyro games kent en deze Cynder is niet veel anders. Voordat ze naar het eiland kwam heeft ze haar leven lang martelingen en vecht trainingen moeten doorstaan, ze leefde in gevangenschap en weet vrij weinig af van een normaal leven. Haar persoonlijkheid is niet altijd hetzelfde aangezien er bij haar geen balans is tussen de goede en de slechte kant in haar die ze dus niet kan beheersen. Ze is niet de makkelijkste omdat ze veel manieren of gevoelens niet begrijpt waardoor ze snel geïrriteerd en gemeen kan reageren. Ze heeft een goed hart en ze zou ook wel aardig kunnen zijn, maar ze heeft gewoon veel tijd nodig. .


"KITA MORETZ"

18 - America

Ja, één van de zeven zonden die het eiland komen terroriseren. Kira vertegenwoordigd vraatzucht en dat zegt al heel veel over haar persoonlijkheid. Ze is lief tegen je als je in haar voordeel bent en je haar dingen kan bieden en anders is ze gewoon een kreng. Ze kan niet goed delen dat is het belangrijkste dat je moet weten. Ohja, en dat ze hellevuur kan besturen in de vorm van een beer en ze iemand lichtelijk kan aansteken met vraatzuchtig gedrag. Ze is er nog niet dus coming soon!


_________________
please. give me something to convince me that I am not a monster
xxx:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Everything you've come to expect {Shipper}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Interact :: Account Market-
Ga naar: