INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Try me bitch. &Ivy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Try me bitch. &Ivy   zo nov 06, 2016 12:53 am


Meestal kon Aurélia wel rustig slapen. Maar soms waren er van die avonden waarop ze toch liever andere kamergenoten had. Chagrijnig keek Aurélia naar Jackie nadat ze net wakker was geworden. Ze was de droom nu al weer vergeten maar het was een nachtmerrie geweest en ze wist precies wie er achter zat. Ze zag dat Jackie haar lach in probeerde te houden maar de kleine grijns zei genoeg. “Ga je toch eens met iemand anders dromen bemoeien” snauwde ze naar haar en draaide zich om met de rug naar Jackie toe. Waardoor ze Grace zag die nog steeds naar de spin op het kussen aan het kijken was. “Sorry ik verveel me en ze zijn nog steeds niet uitgepraat” zei Jackie en knikte naar de blondine en de spin. Het was verdomme drie uur ‘s nachts. Ze vond het nog bijzonder dat ze überhaupt in slaap was gevallen. Ze moest om de haverklap lachen om de spin en ook niet heel zachtjes. Aurélia zuchtte en stapte haar bed uit. Ze trok een een rode jogging met bijpassend vest aan en schoenen. Van het kastje naast haar bed pakte ze nog een pakje sigaretten en stopte het in haar zak. Zonder iets te zeggen verliet ze hun kamer en liep de gangen op.

Ze liep meteen richting de uitgang en zocht buiten een plekje op het schoolplein op. Er was niet veel volk buiten op het schoolplein rondhing om 3 uur ‘s nachts. Maar dat maakte het wel lekker rustig. Heerlijk om even tussen alle drukte van haar kamergenoten te ontsnappen. Aurélia stak nog maar net eentje op en er kwam tot haar verbazing toe ook nog echt iemand aanlopen. Ze wist niet meteen wie het meisje was maar toen ze wat verder zichtbaar werd door het licht van de lantaarnpaal herkende ze het gezicht wel. Van social media, dat wel, dus er kwam niet meteen een naam in haar op. “Well well..” begon ze. “If it isn’t..” zei ze en deed even alsof ze moest nadenken. “Nah, sorry.. ik heb geen idee wie je bent” zei ze er met een geniepig glimlachje achteraan. “Sommige mensen zijn te oninteressant om te onthouden weet je” voegde ze er nog even aan toe op hetzelfde gemene toontje. Benieuwd hoe de brunette ging reageren. Ze ging gewoon op haar dooie gemakje verder met roken

outfit
♥ ♥

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Ivy Schwartz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 349

Character Profile
Alias: Infinity
Age: 18 years [134]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Try me bitch. &Ivy   wo nov 16, 2016 9:58 pm

I'll chew you up and spit you out
So sick of your crooked smile

Ivy knipperde een keer langzaam met haar ogen en rekte zich een beetje uit. De brunette draaide zich om en tastte in het donker naar haar telefoon. Toen ze deze niet zo snel kon vinden voelde ze hoe haar ogen zich aanpaste, alles in de kamer was opeens zichtbaar door een rode waas. De gestalte van haar telefoon werd ook zichtbaar, die ze nu dus kon pakken. Vervolgens werden haar ogen weer hun normale kleur en was het weer donker. Rustig ontgrendelde ze haar telefoon en keek naar de tijd, iets voor drie. Een diepe zucht ontsnapte uit haar mond en ze legde haar telefoon weer terug op het nachtkastje, ze kon niet meer in slaap komen. Dat kwam omdat ze eigenlijk een nachtwezen was, het was al een wonder dat ze überhaupt in slaap was gevallen. Voordat ze overeind kwam tilde ze voorzichtig de arm van Christophe van zich af, om hem niet wakker te maken. Vervolgens kon ze onder de dekens vandaan glippen en stond ze naast het bed. De ander draaide zich in zijn slaap een keer om, maakte een mompelend geluidje en dat zorgde ervoor dat er een kleine grimas op haar gezicht verscheen.
Je kon het zien als een slechte gewoonte, maar Ivy was iemand die graag de kleding van andere jatte. Voornamelijk die van Christophe dan, al meende ze dat er ergens in deze kamer ook nog een shirt van Hall lag van een tijdje geleden. Ivy griste één van Christophes blouses van de grond en trok deze aan, deed de moeite niet eens om het direct dicht te knopen omdat ze toch een bh aan had en pakte vervolgens zijn leren jasje die ze in een smooth beweging aantrok. Omdat ze het toch niet koud kon hebben, en zijn blouse best groot bij haar viel, vond ze het niet nodig om één van haar eigen broeken te gaan zoeken in het donker. Het enige wat ze wel deed was in haar hakken aantrekken, die liepen toch wel iets fijner dan Christophe's schoenen.

Sommige mensen zouden het vast koud hebben buiten, maar Ivy niet. Met haar handen in de zakken van Christophes jasje wandelde ze zo naar buiten, de blouse had ze tot halverwege dichtgeknoopt zodat het een soort diepe V-hals had, je zou immers maar een docent tegenkomen. Toen ze buiten was bleek het al snel dat ze niet de enige was geweest die niet had kunnen slapen. Het zachte getik van haar hakken in de donkere nacht had de aandacht van een ander meisje getrokken, eentje die ze vrijwel meteen herkende. Ivy was redelijk goed met namen, en ze wist dan ook in haar hoofd de naam erbij te plaatsen. De ander begon tegen haar te praten, blijkbaar was ze in het echte leven net zo'n bitch als op social media. Het verbaasde haar in elk geval niets. Een zoete glimlach verscheen rond haar lippen toen de ander haar meldde dat ze enkel van interessante mensen de namen onthield. "Dat zegt alleen een hele hoop over jou, begon ze rustig terwijl ze een keer glimlachte, op zo'n zoete toon dat het overduidelijk vals was. "Denk je nu echt dat het mij maar ook iets boeit wat een rode teletubbie over mij zegt?" kaatste ze terug terwijl ze de ander sceptisch aankeek. Wat zij kon, kon Ivy tien maal zo hard terugdoen. En geïntimideerd door deze doorsnee meid die dacht dat ze heel wat was, was ze al helemaal niet.

+ tagAurélia Nyitrai
+ notesxxx
BY MITZI

_________________


Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Try me bitch. &Ivy   zo nov 20, 2016 11:21 pm


Als de roomie drukte haar net iets teveel werd dan was meestal altijd buiten te vinden om te roken. Ook roken mocht niet in hun kamer, alleen dan moest ze half uit het raam hangen en ervoor zorgen dat er geen rook in de kamer kwam. Volgens Grace was het verstikkend voor sommige beestjes. Tja en die waren heilig voor het meisje dus daar gaf Aurélia zich wel aan over. Haar roommates waren een paar van de weinige mensen waar ze aardig tegen kon doen. Ze had alleen maar vrienden verder die in haar voordeel speelden als ze versterking nodig had kwa vechten en mutaties, alleen de beste van de besten natuurlijk. Daarbij moesten ze ook wel net zo badass zijn als haar. Maar het was al koud buiten in deze tijd van het jaar dus ze had een mooi rood trainingspak aan. Ze maakte zich niet zorgen of ze gezien zou worden ja of nee want Aurélia kon alles dragen. Zelfs in een clownspak kon ze er nog on point uitzien.

Ze zat nog niet heel erg lang buiten of er kwam al gezelschap aan. En of het leuk was dat zou ze nog wel zien. Ze herkende het meisje en de eerste indruk had al tienduizend opmerkingen die ze niet bang was om uit te spreken. Ze sprak het meisje maar meteen vals aan, want ze wist niet van aardig beginnen, en ze was niet van plan om aardig te zijn. Bij de reactie van het meisje was wel meteen te zien dan het game on was. Iets wat Aurélia alleen maar grappig vond. "Dat zegt alleen een hele hoop over jou” begon het meisje en Aurélia glimlachte breed. Dat deed haar dus helemaal niks. "Denk je nu echt dat het mij maar ook iets boeit wat een rode teletubbie over mij zegt?" zei ze vervolgens en Aurélia schoot in de lach. Want ze wist echt niet waar ze het over had, ja ze had een rood pak aan maar.. “Wat the fuck is een teletubbie” vroeg ze lachend want ze wist eerlijk echt niet wat dat was. “Whatever het ook is, prima. Ik loop er in ieder geval niet bij alsof ik mijn poesje te koop heb staan” zei ze en liet haar ogen nog eens over het meisje heen glijden en keek haar met walging aan. Ze stond op en ging voor het meisje staan. Keek nog eens goed naar haar gezicht en sloeg haar armen over elkaar. “Like really. Alsof je: ‘Een tientje per kwartiertje en een gratis blowjob in happyhour’ op je gezicht hebt staan” spotte ze met een gemeen lachje. En toen schoot haar iets binnen wat haar gezicht verrast op deed kijken alsof er een lampje boven haar hoofd aansprong. “Of was dat niet wat je op je instagram had gezet?” vroeg ze met een geniepige grijns. Misschien bracht dat ook wat duidelijkheid bij het meisje aangezien er maar één plaaggeest te vinden was op de app.

outfit
♥ ♥

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Try me bitch. &Ivy   

Terug naar boven Go down
 
Try me bitch. &Ivy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: