INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Aarón Pizarro-González

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aarón Pizarro-González
avatar
Class 3
Aantal berichten : 14

Character Profile
Alias: Mago
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Aarón Pizarro-González   za okt 01, 2016 11:55 pm

Aarón Pizarro-Gonzalez


Closer. Look closer. So you can be fooled.


|| BASICS ||


Name: Aarón Pizarro-González
Nickname: Mago
Age: 21
Parents: Unknown
Extra: … Meet Israfil


|| HE & HIM ||
Aarón: Aarón kun je bestempelen als een van de meest optimistische, vrolijke en uitbundigste personen die je waarschijnlijk leert kennen. Gepaard met een lage impulsbeheersing en vergezeld door zijn motor is hij haast overal te vinden. Overtuigd van het beste in de mensheid zal hij in eerste instantie iedereen aardig vinden. Nieuwe dingen leren over mensen is een grote hobby van hem. Door het reizen op zijn motor weet hij wel dat de wereld niet zo zwart-wit is als veel mensen zouden willen. Er bevindt zich ontzettend veel in het grijs. Zijn mening zal daarom ook niet zo snel gevormd zijn, al gaat het om een persoon of ethische kwestie. Al laat dat zijn enthousiasme en vrolijkheid bedwingen. Het leven is een feest, negatieve meningen moet je respecteren maar je niet laten betuttelen. Geniet met volle teugen, geniet van de roes die de wereld in de beste van zijn tijde op je los laat. Er zijn weinig dingen die de glimlach van zijn gezicht kan halen. Al is zijn spanningsboog zo kort dat de dingen die werkelijk moeten gebeuren niet altijd afkomen. Daar loopt hij wel vaker tegenaan en is soms niet alleen voor zichzelf maar ook voor andere ietwat irritant. En ondanks zijn wereldkennis is hij nog steeds wat goedgelovig en helpt hij mensen waar hij kan. Het enige grote waarmee je het bij hem kan verpesten is verlinken en loyaliteit beschadigen.

Israfil: Zichzelf vernoemd naar de aardengel Uriel, de engel die op zijn trompet zou blazen bij het einde der tijde en genoemd wordt genoemd in het verhaal van Noah en de Ark, gaat hij met een ziek gevoel van lugubere humor. Israfil is de alter ego van Aarón, die voor Aarón zelf onbekend is. Israfil laat zich niet vaak zien, maar weet soms zijn geest te verdoezelen of handelingen te sturen. Israfil is de bron van de voor Aarón soms onverklaarbare uitspattingen in zijn mutatie. Aarón is zich dan ook niet bewust van Israfil. En Israfil weet zichzelf wel schuil genoeg te houden tot zijn moment is aangebroken. Soms wil hij opkomen, vaak op momenten als hij weet dat Aarón de black-out niet zou merken. Of als hij in gevaar is. Israfil is gewelddadig, sadistisch, machtsbelust heeft een hekel aan zwakkelingen. Hij is de alter-ego die denkt dat hij Aarón in leven houdt. Met zijn manische trekjes heeft hij Aarón op zijn rondtrekken meerdere malen het leven gered zonder dat hij dit wist. Als jonge jongen heeft hij een hartstilstand geweest, onder onverklaarbare omstandigheden. Door de elektriciteit en het overlevingsinstinct is Israfil en daarmee Aaróns mutatie omhoog gekomen. Israfil moet het nut zien in dingen, dieren en mensen anders zijn het hooguit speeltjes. Manisch, onvoorspelbaar en zal zijn krachten enkel gebruiken om zichzelf en Aarón te beschermen.


|| HISTORY ||
Aarón heeft zijn leven geleefd in armoede, waarbij hij op jonge leeftijd zijn ouders is verloren. Enkele jaren later speelde Aarón met zijn neefjes naast de rivier. Op het moment dat zijn jongste neefje in het water viel en bijna verdronk raakte Aarón met zijn goede wereldbeeld in shock. Zijn hart gaf het op en raakte in stilstand. Door de ambulance broeders die de elektriciteit door zijn lichaam jaagde werden zijn mutantengenen geactiveerd. Maar in plaats van Aarón opende Israfil zijn ogen, toen nog naamloos. Gewekt door de adrenaline en de doodervaring nam Aarón overlevingsinstinct het over. Echter had deze bij hem een eigen persoonlijkheid. Israfil bezat Aaróns lichaam voor enkele dagen, terroriseerde Aaróns thuisplek met het idee het lichaam en Aarón te beschermen omdat deze dat zelf duidelijk niet kon. Hij zag overal gevaar, was paranoïde en gewelddadig. Echter op een morgen wist Aarón onbewust zijn licham weer over te nemen, keerde terug naar zijn normale karakter zonder te weten wat er was gebeurt. Zijn oom en tante - die de zorg van hem op zich genomen hadden - deden raar tegen hem en konden niet duidelijk maken wat er was gebeurt en waarom hij enkele dagen kwijt was. Verward, eenzaam en gevuld met onbegrepen pijn vertrok Aarón op 17 jarige leeftijd de wereld in met zijn bezittingen in zijn rugzak gepropt, zijn sjaal om zijn hals en zijn motor tussen zijn benen. Vollop geleefd, gewerkt waar hij kon en gezien wat hij wilde zien. Maar antwoord op zijn jeugd had hij nooit gekregen. En tot zijn frustratie heeft hij meer momenten gehad dat hij zich dagen niet herinnerd. Maar doktoren en hijzelf zochten ze maar de verklaring in zijn hartstilstand en zuurstof gebrek. Niet wetende dat er diep in hem een persoon schuilt die soms zijn krachten overneemt of heel zijn lichaam.


|| MUTATION ||
 Aarón kan de kinetische energie en de opgeslagen kintetische energie in voorwerpen activeren waardoor bijvoorbeeld objecten explosief kunnen worden.
 Door zijn vele meegemaakte avonturen is Aarón goed in het werpen van messen en het vechten met een stok.
 Aarón kan gedachtelezers blokkeren door het manipuleren van zijn eigen kinetische energie en een krachtveld rond zijn geest zetten
 Door middel van het manipuleren van deze kinetische energie kan hij andere wel hypnotiseren of een korte illusie opwekken
 Ook kan hij de kinetische energie uit voorwerpen zuigen voor zijn eigen energie, waardoor voorwerpen bijna wegkwijnen


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Aarón Pizarro-González   do okt 06, 2016 2:50 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Aarón Pizarro-González
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: