INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Just for a minute

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aryn Nam
avatar
Class 2
Aantal berichten : 46

Character Profile
Alias: Daydream
Age: 17 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Just for a minute   ma sep 26, 2016 10:54 pm


in dreams

YOU WILL LOOSE

your heartache

Een glaasje water stond op de tafel terwijl ze een boek op schoot had liggen. Ze zat met haar rug tegen de armsteun van de bank en had haar benen op de bank liggen, het boek tegen haar wat opgetrokken knieën aan. Het was een schoolboek, dus erg in het boek zat ze niet. Om de minuut keek ze dan ook even in het rond door de wat lege kamer. Soms liep er iemand binnen, maar zij keek diegene dan alleen even aan uit verveling. Dit was een verschrikkelijke tijd om geen les te hebben. Je was één van de enige en er was verder weinig te doen. Iedereen had nog school en door haar rare rooster zat zij alweer helemaal klaar in haar eentje een bank hier te bezetten. Een harde zucht klonk nadat ze weer een pagina in haar kop had en de bladzijde omsloeg. God, dit was saai. Ze zakte nog wat verder onderuit en legde haar hoofd op de armleuning. Haar bruine ogen op het plafond terwijl ze nadacht over iets om te doen. Voorzichtig sloot ze haar ogen waarna ze zonder dat ze het doorhad wegdommelde. Ze zou het niet moeten doen, maar het idee leek volgens haar lichaam helemaal niet zo slecht. Een minuutje zou niet uitmaken toch?
Bij een hard geluid schrok het meisje wakker. Ze kon zien hoe ze zich had opgerold tot een balletje op de bank in haar slaap, maar ging snel zitten, bang dat iemand haar zo zou zien. Zodra ze om zich heen keek zag ze echter eerst niemand. Haar hand liet ze door haar haren gaan en toen pas viel er iemand anders op. Ze trok een wenkbrauw op eerst naar de jongen die ze zag, omdat ze verward was geweest. Uiteindelijk besloot ze maar om wel kort even haar mondhoek op te tillen. Met haar hand wreef ze in haar ogen om zichzelf weer wakker te krijgen. Niet te geloven dat ze in slaap was gevallen. Blijkbaar was het boek er saai genoeg voor geweest.


OOC -- & Eric Ó hEachtighearna
Daarna open

whatever you wish for you keep

©

_________________
같은 시간에 
{ just for a minute }
같은 공간에 
{ stay for a minute }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eric Ó hEachtighearna
avatar
Class 3
Aantal berichten : 19

Character Profile
Alias: Ouro
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Just for a minute   di sep 27, 2016 9:41 am


Het zou hem niet verbazen als hij nu eigenlijk les had, niet dat hij nou bepaald er veel naar keek, het was toch allemaal saai. Met zijn telefoon in zijn handen, was hij er gewoon rustig wat op het web gaan kijken. Zich gewoon van site naar site laten leiden met de verschillende links die uiteraard overal waren. Zo was hij er ook al op deze manier achter gekomen dat de verwachte hype van Pokémon Go ondertussen zo goed als wat was uitgestorven, een beetje een zonde, want het kon ergens een leuk spel zijn geweest. Hij was gewoon in de tussentijd op een van de stoelen gaan zitten, er niet eens op lettende dat er iemand anders was. Zodra hij dan ook eens voor de verandering maar had opgekeken, spotte zijn helderblauwe ogen een meisje, die in slaap op de bank lag. Niet de meest comfortabele plek om nou te gaan slapen, maar hij zou haar niet tegen houden. Wel was het dat Eric hier gewoon rustig bleef gaan zitten, niet de zin erin hebben om weg te gaan of wat dan ook eigenlijk. De tijd passeerde verder rustig, tot de zwartharige merkte dat het persoon verderop wakker werd en hij met een soort glimlachje werd aangekeken. Zijn ogen bleven op haar gevestigd "Also a good morning." sprak hij met een klein glimllachje op zijn gezicht. Hij had ondertussen zijn voeten over elkaar gedaan en zijn gezicht op een van zijn handen laten steunen.
Ooc: sorry als ie wat kort is, telefoon post!

_________________
I had
a dream that the world changed, and for a minute there was no pain.
Instead of presidents and old sayings, I heard lyrics from Kurt Cobain.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Just for a minute
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: