INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Plot der Zeven Zonden

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ivy Schwartz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 349

Character Profile
Alias: Infinity
Age: 18 years [134]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Plot der Zeven Zonden   ma sep 26, 2016 10:32 pm

we stopped checking for monsters under our bed
when we realized they were inside us

HET PLOT DER ZEVEN ZONDEN

Mag ik je een verhaal vertellen … een verhaal over zeven zonden, zeven uitverkorenen, zeven demonen uit hel? Het is niet zo’n eng verhaal als ik je zou vertellen over iedere uitverkorene apart. Maar samen, oh samen zijn ze heel wat. God schiep de aarde niet om het gelijkmatig te houden, om het vredig te houden dus je kunt niet verwachten dat daar niets tegenover komt te staan. Dit verhaal is niet van deze wereld, het is van een andere wereld, een duistere wereld, een wereld met hoogmoed, jaloezie, woede, gemakzucht, hebzucht, vraatzucht en lust. Heb je je nooit afgevraagd van waar al die verhalen komen? Over de duivel en zijn demonen? Over de monsters onder je bed? Ze zijn niet verzonnen, ze zijn zo echt als de huid op je lichaam, de woorden uit je mond. Het is maar hoe je het bekijkt, niet iedereen is rechtlijnig in het vertellen van zijn verhaal. Je mag niet alles geloven van wat je wordt verteld. Maar mijn verhaal … mijn verhaal is echt, en het is voor jou;

De meester … zo werd hij genoemd, had nooit genoeg aan het stelen van zielen of het onderhouden van zijn vuur. Hij wilde altijd meer, meer slaven, meer macht, meer rijkdom en haat. Hij was alles waar de wereld bang voor was. Hij was een behoorlijk vindingrijk figuur, hij testte altijd nieuwe dingen … zo ook testte hij zichzelf.  Want zo machtig en sterk hij zichzelf vond, wilde hij dat de wereld hem kende in zijn zevenvoud. Hij wilde dat iedereen wist waartoe hij tot in staat was, hij wilde dat iedereen zijn naam fluisterde in het donker. Dus hij maakte zeven demonen, gaf ieder van hen een stukje van zijn ziel. De ene kreeg hoogmoed (ijdelheid), deze demon wilde altijd de belangrijkste zijn, de aantrekkelijkste en kent een ongekende liefde voor zichzelf. Deze demon vond dat de wereld aan zijn/haar voeten hoorde te liggen, waar hij belangrijker was dan al de rest. De tweede demon kreeg jaloezie, hij/zij bekeek de wereld met een afgunst. Alles wat er was was gewoon niet goed genoeg, alles wat andere demonen deden zorgde altijd voor een zekere reactie bij hem of haar. De derde demon kreeg woede. Hij/zij was zo gesteld op een beetje wraak, een beetje pijn en het zorgde voor zo ontzettend veel plezier. Deze demon houdt ervan om anderen te zien lijden. De vierde demon kreeg gemakzucht, hij/zij laat andere graag werken voor zijn/haar wensen. Hoe trager iets gaat hoe beter dat het is, hoe harder andere moeten werken voor hem/haar, hoe liever. De vijfde demon kreeg hebzucht. Hij/zij wil alles hebben, macht, geld en bezitting. Hij/zij staat erop geslepen om alles binnen handbereik te hebben. Om mensen zijn bezit te maken … maar hij/zij is ook de minst betrouwbaarste van de zeven. Gedreven door die hebzucht zal hij/zij sneller in staat zijn tot verraad en ontrouw. De zesde demon kreeg vraatzucht, wil alles zo snel mogelijk krijgen en is hierin zeer snel in staat om tot uitersten te gaan. Hij/zij staat niet in voor de consequenties en is vaak roekeloos omdat het zo verlangt, hongerig is naar dat ene dat het wilt. De laatste demon kreeg lust. Gedreven om zich te bewijzen tegenover een ander geslacht, zichzelf voort te planten of zich sterk bezitterig te gedragen is hij/zij de gevaarlijkste voor de persoonlijkheid van iedere ziel op aarde. Deze zeven demonen werden geschapen onder hun meester, op exact hetzelfde moment, met exact hetzelfde doel, de wereld tonen wie de betere is.

De meester stuurde de demonen niet naar aarde zonder ze iets te geven. Ieder van hen kreeg een bescherminggeest (denk maar aan een patronus). Deze geest bezit de kracht van het hellevuur, een mutatie die de demon niet kan gebruikten zonder zijn beschermgeest. Deze geest treed naar voren in de vorm van een dier, een dier dat nauw bij de zonde ligt. Het ontstaat uit het hellevuur dat het beheerst, en treed nooit echt naar voren als een echt dier, meer in de vlam zelf, in de rook. Dat is de bescherming die hun meester hun geeft. Ze worden alle zeven naar aarde gestuurd waar ze een lichaam gaan bezitten en ze de wereld dwingen om de zeven zonden te begaan. Als ze sterven dan keren ze terug naar hun meester. Soms zijn ze daar jaren, eeuwen alvorens ze terug keren naar aarde. Hoeveel keer ze al op aarde zijn geweest weet niemand, maar zeker dat ze hun sporen hebben achter gelaten.

Dit verhaal is niet klaar, dit verhaal kan nog dagen en jaren verder gaan. Maar het is er wel, misschien ben jij ooit in je leven één van deze zeven zondes tegen gekomen, heb je ooit eens de zonde zelf ondergaan? Misschien ben je niet zoveel anders dan die demonen, misschien heeft je ziel wel recht tot toegang in hel. Maar er zijn geruchten, geruchten dat ze terug zijn. Dat ze alle zeven een nieuwe Host hebben gevonden en opnieuw deze aarde bewandelen. Laat je niet verleiden door wat ze zeggen, laat je niet verleiden door wat ze doen. Uiteindelijk krijgen ze altijd hun zin, is het niet alleen dan is het met hen alle zeven samen. Want dan zijn ze het sterkst … ze zijn geen bloedverwanten maar meer … brothers/sisters in arms en geloof mij, volgens wat ik hoor zijn ze bereidt een heel eind te gaan om je die zonde te laten plegen.

Dit is mijn verhaal, wie ik ben? Ik ben een lang vergeten ziel, vergeet me maar, let maar op voor hen.Welkom allemaal bij het grote Plot der Zeven Zonden! Een random ideetje is plotseling best wel groot geworden nadat jullie er allemaal zo enthousiast over waren. Alleen had ik dit nooit kunnen doen, dus alvast de credit naar Jennifer die geweldig geholpen heeft. Maar oké, ik zal het eventjes kort houden hier. Ik zoek dus nog vijf mensen die het leuk zouden vinden om een nieuw personage te bespelen die deel uit maakt van dit prachtige plot. En omdat er zoveel mensen waren die mee wilden doen, en er maar vijf plaatjes over zijn, hebben we besloten om de aanmeldingen ervoor openbaar te maken. Het is dus mogelijk om je met meerdere mensen voor een bepaalde zonde aan te melden. Uiteindelijk zullen we vijf mensen uitkiezen wiens aanmelding wij het beste vonden passen. Het hoeven geen grote aanmeldingen te zijn, gewoon met de basisinformatie over je karakter zoals naam, geslacht, een kleine beschrijving van het karakter zodat we kunnen checken of het overeenkomt met hun zonde etc. De Griekse benamingen voor de zondes zullen hun alias' worden, logisch. Hieronder staan alle zondes en wat ze precies betekenen een keer kort samengevat. Verder zullen ze - zoals hierboven geschreven - allemaal de kracht hebben om het hellevuur te gebruiken, al zullen hun opgeroepen demonen daar beter in zijn. Ook kunnen ze samen demonen oproepen, dan zullen ze sterker staan. De Zeven Zondes zullen zich deze eeuw vestigen van zeven wezen, die een hechte groep zullen vormen samen en dus ook met zijn allen op hetzelfde moment naar Genosha komen omdat ze feitelijk gewoon mutanten zijn, mutanten van hel.


' Superbia ' - hoogmoed
De zonde van hoogmoed, ook wel Superbia genoemd in het Grieks, is de zonde van de demon Lucifer. Het wordt beschouwd als de ergste van de zeven zonden en eveneens de eerste, oftewel de leider. Het dier van deze zonde is dan ook een leeuw. Deze zonde is bezet door Daan.

' Luxuria ' - lust
De zonde van lust, ook wel Luxuria genoemd in het Grieks, is de zonde van de demon Asmodeus. De persoon die deze zonde bezit zal er alles aan doen om zich te bewijzen tegenover het ander geslacht. Het dier van deze zonde is dan ook een stier. Deze zonde is open voor aanmeldingen.

' Avaritia ' - hebzucht
De zonde van hebzucht, ook wel Avaritia genoemd in het Grieks, is de zonde van de demon Mammon. De persoon die deze zonde bezit is van nature enorm hebzuchtig. Het dier van deze zonde is dan ook een gorilla. Deze zonde is bezet door Jennifer.

' Ira ' - woede
De zonde van woede, ook wel Ira genoemd in het Grieks, is de zonde van de demon Satan. De persoon die deze zonde bezit is van nature erg opvliegend en probeert haat en verderf te strooien onder de levenden. Het dier van deze zonde is dan ook een neushoorn. Deze zonde is open voor aanmeldingen.

' Invidia ' - jaloezie
De zonde van jaloezie, ook wel Invidia genoemd in het Grieks, is de zonde van de demon Leviathan. De persoon die deze zonde bezit is van nature enorm jaloers en zal met niets genoegen nemen. Het dier van deze zonde is dan ook een slang. Deze zonde is open voor aanmeldingen.

' Gula ' - vraatzucht
De zonde van vraatzucht, ook wel Gula genoemd in het Grieks, is de zonde van de demon Beëlzebub. De persoon die deze zonde bezit is van nature erg vraatzuchtig en inhalig en zal alles het liefst zo snel mogelijk willen hebben. Het dier van deze zonde is dan ook een beer. Deze zonde is open voor aanmeldingen.

' Acedia ' - gemakzucht
De zonde van gemakzucht, ook wel Acedia genoemd in het Grieks, is de zonde van de demon Belfagor. De persoon die deze bezit is van nature enorm gemakzuchtig, alles moet zo gemakkelijk mogelijk worden gemaakt. Het dier van deze zonde is dan ook een gier. Deze zonde is open voor aanmeldingen.
PRIDE / LUST / GREED / WRATH / ENVY / GLUTTONY / SLOTH©

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kate Mitchell
avatar
Class 3
Aantal berichten : 105
BerichtOnderwerp: Re: Plot der Zeven Zonden   ma sep 26, 2016 11:20 pm

Naam: Kocoum / Dyani Nelwood
Leeftijd: 17/18
Geslacht: hier ben ik nog niet uit
Zonde: Jaloezie
Faceclaim: Boo Boo Stewwart  / Shay Mitchell
Karakter: (dit geld voor zowel boy als girl)
Hij is op het eerste zicht een heel rustig persoon. Al is er een ding wat er bij hem bovenuit steekt. Jaloezie, en dan zeker als het aankomt op relaties. Hij kan niet uitstaan als er iemand ook nog maar een blik gunt aan de persoon waarmee hij samen is, laat staan er over praten. Dan wordt hij heel manipulatief, tot op het randje van gevaar toe. Dit heeft niet alleen betrekking op mensen waarmee hij date, maar ook gewoon bij vrienden. Als het manipuleren van de persoon in kwestie die zijn relatie wilt afsnoepen, of een vriend probeert op te zetten tegen hem, dan flipt hij bijna helemaal en gaat hij zijn manipulatie gaan gebruiken om te krijgen wat hij wil. Over materiële zaken, zelfs daarin kan hij heel jaloers zijn. Altijd willen wat een ander heeft, het gaat soms zelfs tot op het punt dat hij er helemaal gek van word in zijn hoofd. Zo stal hij vroeger toen hij jong was het speelgoed van andere kinderen in het weeshuis, omdat het in zijn opzicht beter was dan wat hij had. Om het minuten later dan alweer te vergeten, omdat hij zogezegd iets beter had gezien. Het jaloers zijn heeft zijn hele leven lang al een grote invloed gehad op hem. Alles wat hij dan ook heeft, mag hem nooit verlaten puur omdat het van hem is, dit gaat dan vooral over mensen, want juist als die mensen hem verlaten is hij dat betere kwijt en doet hij er alles in zijn/haar macht aan om het terug te winnen. Zo zal hij veel vrienden hebben, al zullen het altijd kennissen blijven. Juist omdat hij altijd op zoek is naar het betere. Buiten dat is hij nogal doortrapt. Merendeels omdat hij vanaf zijn eerste levensjaar in een weeshuis kwam te zitten en zijn echte ouders dus nooit gekend heeft, rustig is hij dus niet. Nee, woede probleempjes komen vaker voor bij hem, merendeels omdat hij zo jaloers is.

_________________

Kate <3:
 


Laatst aangepast door Kate Mitchell op di sep 27, 2016 1:40 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sareth Levíson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 118

Character Profile
Alias: Crackspider
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Plot der Zeven Zonden   di sep 27, 2016 12:28 am

Naam: Jezebel Childress
Leeftijd: 19
Geslacht: vrouwelijk
Zonde: Ira
Faceclaim: Rachel Sykes
Kiekje:
 
Karakter: Jezebel is een afstandelijk ogend meisje, dat op het eerste gezicht niets meer lijkt dan dat: afstandelijk. Misschien iets kil, maar toch zeker niet een bedreiging. Maar, we voelen hem al aankomen, there’s more to her than meets the eye. Dit tengere – in menig opvatting gewoonweg magere – meisje draagt een beest met zich mee dat vaker dan gewenst het licht ziet, en dat grote verwoesting met zich meebrengt. Zij die niet beter wisten, vermoedden dat de jonge Jezebel bezeten was en niemand behalve zijzelf kon lachen om de ironie in een kind, demon van Satan, op haar beurt bezeten door een niéuwe demon. Haar beest uit zich in de vorm van woede en haat, plotseling en fel. Ze is opvliegend, schiet bij het minste of geringste uit haar slof en is daarmee tevens de belichaming van hypocrisie, want hoewel zij constant sarcastisch – maar eigenlijk gewoon gemeen – is naar iedereen om haar heen, zal ze bij ieder ‘weerwoord’ hoogstwaarschijnlijk uit haar plaat gaan. Haar woede is iets wat ze niet onder controle heeft, maar tevens iets wat ze niet onder controle wilt hebben. Immers: zij is haar woede en de ravage die zij kan achter laten, al is het alleen al met woorden, brengt haar veel voldoening. Het beest zit hem dan ook niet alleen in de woede, maar ook in het onmenselijke plezier dat ze haalt uit het zien van leed, zowel mentale als fysieke. Het liefst speelt ze iedereen tegen elkaar uit, zorgt ze voor drama en wantrouwen waar ze het maar kan vinden, om vervolgens met haar spreekwoordelijke bak popcorn rustig alle chaos gade te slaan. Bij Jezebel past alles in een groter plan, met als doel het zaaien van een zo groot mogelijk leed, of toch in ieder geval genieten van een zo groot mogelijk leed. Die zeldzame keren dat ze de zorgzame vriend uit lijkt te hangen, zal het absoluut niet zo zijn dat ze daadwerkelijk benieuwd is naar wat je dwarszit. Of wel, natuurlijk is ze wel benieuwd naar wat je dwars zit, maar niet omdat ze het ook maar in enige mate zielig vindt. Nee, alleen om later met een glimlach terug te denken aan jouw verhaal en de tranen in je ogen wanneer je het haar uitlegt. Jezebel haar humeur kan van het ene op het andere moment volledig omslaan – hoewel, van licht aangebrand naar laaiend is geen onvoorspelbare omslag – en ook haar demonenmakkers zijn niet veilig voor haar vaak misplaatste uitbarstingen of haar poppenspel van miserie. Toch zijn zij de enigen die ze met enige oprechtheid in haar hart haar vrienden kan noemen en van wiens aanwezigheid ze het minst ongelukkig wordt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valicity LaMontagne
avatar
Class 2
Aantal berichten : 333

Character Profile
Alias: Serpent
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Plot der Zeven Zonden   di sep 27, 2016 11:13 am

' Luxuria ' - lust
De zonde van lust, ook wel Luxuria genoemd in het Grieks, is de zonde van de demon Asmodeus. De persoon die deze zonde bezit zal er alles aan doen om zich te bewijzen tegenover het ander geslacht. Het dier van deze zonde is dan ook een stier. Deze zonde is open voor aanmeldingen.


Aëshma – Whoever  thought lust was evil, clearly met me.

Langzaam en vloeiend zakt het lange, goed gevormde lichaam in de brede stoel. Lichtjes onderuit gezakt en met zijn ene been ontspannen over de andere geslagen staarde de lichtbruine ogen je soepeltjes aan. De hele ambiance om hem heen deed je voelen alsof jij de gast in de kamer was. Hij bezat elke ruimte die hij betrad, ademde macht en het zou je niets verbazen als dit gevoel nog uren zou blijven hangen nadat hij uit de kamer verdwenen zou zijn. Gek genoeg was het gevoel niet erg, voelde je je zelf áángetrokken tot de macht die hij uitoefende en wilde je dat hij zijn vertoning van zijn macht enkel sterker werd. Even slikte je,wetend dat je niet als het zelfde persoon het gesprek uit zou lopen als hoe je binnen was gekomen. Hij wist de vragen, die had je van te voren moeten opsturen. ‘Verteld u maar,’ wist je eruit te persen terwijl je de voice recorder aanzette. Even schoot zijn blik rustig naar het apparaatje, maar ze lieten je blik niet lang vrij van het opslokkende effect. Zijn lippen – oh.. zijn lippen – opende zich om zijn sluimerende stem die zich een weg door je ruggengraat werkte aan de wereld te laten horen.

Naam: Aëshma-Daëva Vontalis, of kort gezegd Aëshma.
Leeftijd: You don’t ask a prince his age, honey.
Geslacht: Man
Love&Hate: Even schraapte hij zijn keel. ‘Ik doe dit nooit, dus wees vereerd. Sowieso zul je je vereerd voelen door mijn aanwezigheid. Niet vele kunnen zeggen dat ze op deze manier in mijn aanwezigheid zijn geweest. En de gene die dat wel konden… ach mon cherie, die waren lang voor jouw tijd,’ zijn lippen krulde zich in een klein glimlachje die diep in je maag een kleine tinteling opriepen. Je moest je best doen om in je stoel te blijven zitten, greep de leuningen ongemerkt nog iets harder vast om de drang om naar hem toe te lopen de kop in te drukken. ‘Maargoed. Mijn bezigheden. Kunst. Schoonheid. Geld. In alles zit een wonderbaarlijke vertoning van het geen wat de wereld draaiende houdt; de grote macht van de vrouwelijke schoonheid. Als je goed om je heen kijkt, kun je het overal vinden,’ zijn pak zat licht gekreukeld, maar juist op zo’n manier alsof het door de kunstenaar bedoeld was. Een beeldhouwwerk die gemaakt was om nonchalant over te komen, maar vol zat met perfectie. ‘Zelfs in de schoonheid van gokken en weddenschappen zit de wildheid van een vrouw, de passie en de verblindende schoonheid die mannen soms tot waanzin drijven…’ god wat hoopte je dat hij je tot waanzin zou drijven. ‘…al is dat ook iets treurigs aan de mens. De simplistische manier waarop jullie soms over te halen zijn. Te bespelen zijn. Soms is het zo makkelijk dat het lachwekkend is. Even denken, wat houdt me nog meer bezig,’ zijn ouderwetse wandelstok stond tegen zijn stoel geleund, tot zijn hand er bedachtzaam naar gleed en met het handvat ervan tussen zijn vingers speelde. ´Ah, ik vind het heerlijk om te schieten. Vooral vogels, vreselijke beesten,’ zijn blik kreeg iets duisters, en als je aura’s kon zien en als ze bestonden kon je zweren dat die van hem van een heldere kleur diepzwart met rood kleurde. Een angstig, beklemmend gevoel kneep je keel samen door de plotselinge verandering in zijn houding. De diepe blik, de lijnen van zijn gezicht die opeens een stuk strakker stonden zonder dat hij zich echt bewogen had. De verschuiving van zijn humeur was zo plots en onverwachts dat je je niet snel kon aanpassen. ‘Ze worden gezien als goddelijke verschijningen, het geen wat mensen zouden willen kunnen. Bah, overschatte rotbeesten zijn het,’ ergens kreeg je het idee dat hij niet erg gelovig was, of in ieder geval niets met god had. Hoe uitnodigend zijn hele houding was een seconde geleden, hoe wispelturig en snel beïnvloedbaar en veranderbaar het blijkbaar was. Algauw was de angstaanjagende blik in zijn ogen verdwenen en kabbelde het gesprek voort. Hieruit haalde je enkele karaktertrekken. Aantrekkelijk, betoverend, wispelturig, controlfreak, manipulatief (hoe hij het voor elkaar gekregen had zijn afspraak bij mij thuis te laten zijn…), hij kreeg zijn zin hoe je het wende of keerde. Had alles wat hij wilde, en wist op zijn eigen tempo uiteindelijk te krijgen wat hij nog niet had. Had menig harten gebroken. Hij was doordacht, maar ergens had je het idee dat hij in pure razernij, gedreven door iets waar je niet echt je vinger op kon leggen maar dacht dat het te vertalen was met ‘lust’, de hele wereld omver kon brengen als het nodig was.

Voorlopige Faceclaim: Devin Paisley
Smexy Luxuria:
 

_________________

Laatst aangepast door Valicity LaMontagne op vr sep 30, 2016 11:39 am; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Plot der Zeven Zonden   di sep 27, 2016 11:40 am

Naam: Kira Moretz
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 19
Zonde: ‘Gula’ vraatzucht
Faceclaim: Bridget Satterlee
faceclaim:
 

Uiterlijk:
Hoe is het mogelijk om zoveel te eten en dan gewoon slank te blijven? Het is niet een echte gave en komt bij veel normale mensen voor. Kira heeft dat geluk ook. Anders zag ze er wel ietsje minder pretty uit want eten.is.leven. Ze is erg ongeduldig dus het liefst heeft in een mum van tijd de perfecte outfit, lang voor de kast staan piekeren staat niet op haar schema, ze haat het. Soms kan het wat slordig zijn maar Kira kan de messy look heel goed hebben. Het liefste laat het lijken alsof ze alles voor elkaar heeft van top tot teen. Ze heeft bruine ogen en lichtblond/rood achtig haar.

Karakter
Kira is een meisje wat meestal best aardig lijkt. Want soms is de enige manier om dingen te krijgen met vriendelijkheid, zonder het echt te menen. Dus ja, Kira is alleen aardig tegen iemand als iets kan krijgen van diegene. Ze houd ervan om als een vorst behandeld te worden net als haar demon Beëlzebub. Haar gulzigheid is enorm, het is een goed ding dat Kira zo’n persoon is wat alles kan eten zonder aan te komen. Kira is vreetzucht. Ze lust al het eten op de wereld maar zou niet tevreden zijn met droog brood en water. Ze vind het heerlijk om dingen van anderen te krijgen maar delen met anderen? Ho maar. Je hoeft van Kira niet te verwachten dat ze iets zou geven uit liefdadigheid. Haar liefdadigheid bestaat alleen uit complimentjes die ze waarschijnlijk niet meent. Haar hebberigheid gaat niet om welke waarde het ding heeft het gaat erbij haar om of het indruk op haar maakt. Ze kan zo een super duur horloge afwijzen en voor een spotgoedkope gaan omdat ze die mooier vind of als het op dat moment beter bij haar outfit past. Vooral dat laatste, ongeduldigheid is ook een dingetje bij Kira. Verder is ze erg manipulatief en kan een enorme bitch zijn als ze niet haar zin, of gelijk krijgt. Ze vind zichzelf in principe beter dan iedereen en vind dat ze altijd het meeste verdiend. Bij elke beslissing die ze maakt denkt ze er eerst over na over het in het voordeel is voor haar. Haar beste ‘vrienden’ op het eiland zullen de mensen zijn met een talent voor koken. Wat liefde betreft is ze niet aangetrokken tot een bepaald geslacht, maar ze zou ook niet snel voor iemand vallen.

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.


Laatst aangepast door Lorise Southers op di sep 27, 2016 11:13 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Walsh Cadwaller
avatar
Class 4
Aantal berichten : 166

Character Profile
Alias: Pyric
Age: 10
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Plot der Zeven Zonden   di sep 27, 2016 6:54 pm

Naam: Maxwell blablabla (achternaam moet ik nog verzinnen)
Leeftijd: 18
Geslacht: Mannelijk
Zonde: Acedia || Gemakzucht
Faceclaim: Charles de Vilmorin
Spoiler:
 
Uiterlijk: Maxwell is opzich wel een knappe verschijning. Zijn hoge jukbeenderen is iets waar hij stiekem zelf wel trots op is samen met zijn vuilblonde haren waar hij eigenlijk amper iets aan hoeft te doen. Het is al bewonderingswaardig dat hij er soms de tijd voor pakt om er gel in de smeren zodat ze een beetje in model blijven liggen (who am I kidding? Meestal vraagt hij het aan iemand anders of ze het potje gel uit de kast willen halen en zijn haar fatsoenlijk willen leggen.) Verder heeft de jongen sprekende donkere ogen die mensen altijd gewoon lijken uit te dagen om iets van hem te vragen. Hij daagt ze uit gewoon door hen aan te kijken om daarna simpelweg te zeggen dat ze alles zelf maar moeten regelen. Het is op die momenten er pretlichtjes in die donkere kijkers verschijnen, pretlichtjes die de buitenwereld vertellen dat hij er ergens wel van geniet. De jongen heeft eigenlijk 24/7 wel een, hoe raad je het, verveelde uitdrukking op zijn gezicht staan, maar op de een of andere manier blijven mensen hem altijd vragen of hij bepaalde dingen voor ze wilt doen of waarom hij zelf niet beweegt als hij iets zo graag wilt.

Karakter: Mensen die zeggen dat Maxwell een lui persoon is en de hele dag niets doet, kennen de jonge man niet erg goed. Hij is misschien wel iemand die altijd een gemakkelijke oplossing voor problemen zoekt en ervoor zorgt dat hij zelf amper iets moet doen, maar dat wilt niet zeggen dat hij helemaal niets uitvoert. De jongen is allesbehalve sportief en zal nog liever last hebben van kiespijn dan dat hij moet rechtstaan om bijvoorbeeld iets te drinken gaan halen. Met zijn lichaam doet hij amper iets, maar zijn brein is wel altijd aan het zoeken naar oplossingen of hoe hij mensen het best kan overtuigen om iets voor hem te doen (iets dat niet altijd evengoed lukt, maar goed). Opzich is Maxwell wel een erg creatief iemand en weet hij meestal wel een heleboel oplossingen voor verschillende problemen. Zelf zal hij het nooit snel toegeven (omdat hij anders misschien andermans huiswerk moet gaan maken), maar eigenlijk is Maxwell best slim en hoeft hij meestal niet meer dan een tweetal uurtjes te leren voor bijvoorbeeld een examen. Een fotografisch geheugen is natuurlijk ook iets dat altijd helpt en er eigenlijk voor zorgt dat hij amper moeite hoeft te doen om dingen te onthouden.

Ondanks dat hij mensen altijd zo ver probeert te krijgen dat ze zijn klusjes opknappen en hij zelf geen poot uitsteekt zelfs als er gesmeekt wordt dat hij alsjeblieft eens iets uitvoert, is Maxwell best een vriendelijke jongen. Hij houdt ervan om met complimentjes te strooien en het gebeurd eigenlijk zelden dat hij mensen opzettelijk zou kwetsen. Aangezien discussiëren iets is waar je best snel moe van kan worden, geeft hij mensen snel gelijk of laat hij het discussiëren meestal gewoon aan iemand anders over. Mensen kunnen tegen hem praten zoveel ze willen, maar denk niet dat hij snel zijn mening zou geven over het een of het ander. Mensen mogen praten, maar dat wil niet zeggen dat hij ook altijd luistert. De jongen is gewoon te vriendelijk om te zeggen dat je moet opzouten en jaagt mensen meestal weg door te laten zien dat alles wat je zegt, hem eigenlijk echt niet interesseert. Zoals eerder gezegd heeft de jongen een standaard verveelde blik op zijn gezicht staan. Zelfs als hij mensen complimentjes geeft, kan er meestal niet meer dan een klein glimlachje vanaf. Daardoor lijkt het altijd net alsof hij de complimentjes niet meent, maar niets is minder waar. Mensen die hem kennen, zullen weten dat dat lichte optrekken van zijn mondhoeken voor hem al een hele stap vooruit is. Zelfs als hij kwaad of gefrustreerd is, zal je bijna niks aan hem merken afgezien van een paar subtiele veranderingen in zijn gezicht of lichaamshouding.


Laatst aangepast door Walsh Cadwaller op di sep 27, 2016 9:34 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Taylor Cadwell
avatar
Class 3
Aantal berichten : 666

Character Profile
Alias: Queen Midas
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Plot der Zeven Zonden   di sep 27, 2016 9:25 pm

Naam: Kaya Torres / Johannah (Jo) Torres (Daar ben ik nog niet uit haha)
Leeftijd: 19
Zonde: Acedia
Faceclaim: Vanessa Hudgens
Spoiler:
 

Karakter: Kaya/Jo is een afwachtend, rustig meisje. Het liefst van alles doet ze niks en laat ze het leven op haar afkomen. Maar vergis je niet, ze mag dan ontzettend laid back zijn, ze krijgt wat ze wil. Omdat ze zo lui is, is ze een meester geworden in andere haar wil opleggen. Haar innerlijke demon zal er voor zorgen dat ze misschien niet het meest vriendelijke persoon is om mee om te gaan. Als ze het zou willen zou ze het kunnen, but again daar energie in steken is wel heel veel gevraagd. Wel houdt zowel Kaya/Jo als haar demon Belfagor van weddenschappen en gunsten, een beetje een gokverslaving eigenlijk. Daarom, als je echt iets wilt van haar, kun je dat het beste bereiken door er iets tegen over te zetten wat voor haar de moeite waart is. Ook in het dagelijkse leven is ze het toppunt van luiheid, schoolopdrachten laat ze doen of doet ze maar half, haar concentratie is meestal verzoeken en sporten? Echt niet!
Het enige opvallende ding aan Kaya/Jo is misschien wel dat ze een ontzettende bindindsangst heeft (wat door haar demon komt). Deze keer is het niet dat ze er geen energie in wil steken, maar vooral dat ze door een slechte ervaring van Belfagor gewoon zoveel schrik gekregen heeft voor het huwelijk en relatie's in het algemeen.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver Marron
avatar
Class 3
Aantal berichten : 1112

Character Profile
Alias: Crucio
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Plot der Zeven Zonden   di sep 27, 2016 10:20 pm

Naam: Torrance Sahores
Leeftijd: 17 jaar
Geslacht: Mannelijk
Zonde: Gemakzuchtigheid
Faceclaim: Adrien Sohares
Klik:
 

Passive mutation: Torrance is de demoon van de gemakzuchtigheid. Gemakzucht vloeit door zijn aderen en uit zich in alles wat hij in het dagelijkse leven onderneemt. Bitter weinig dus. Doordat de gemakzucht zo in zijn karakter verweven zit, straalt hij het als het ware uit op zijn omgeving. Het is als een soort van onzichtbare zweem die om hem heen hangt en iedereen die er door heen loopt (zich dus bij hem in de buurt bevind) ondervind hier het effect van. Met ‘het effect’ wordt bedoelt dat de gemakzuchtigheid van Torrance voor een deel op hen over slaat. De mate waarin hij zijn gemakzuchtigheid overgeeft op anderen is afhankelijk van zijn humeur. Een goed humeur wil zeggen dat hij weinig gemakzucht uitstraalt op anderen, een slecht humeur zorgt er dan net voor dat iedereen de negatieve invloed sterk ondervind.

Active mutation: Torrance is zoals zijn zes ‘broers en zussen’ in staat om een patronus in de vorm van het hellenvuur te summonen. Zijn patronus neemt de vorm van een gier aan, een enorme vogel die zo uit een nachtmerrie lijkt te komen. Gieren zijn aaseters, zullen nooit een poot uitsteken of moeite doen om hun eigen prooi te vangen. Ze profiteren van anderen, sparen hun eigen energie en laten anderen het werk in hun plaats doen. Net daarom past hij zo goed bij de ‘gemakzuchtigheid’ die er in Torrance schuil gaat. De gier zal Torrance beschermen op leven en dood, en is in staat om een pad van verdelg achter te laten waar hij langskomt. Aangezien zijn patronus mannelijk is hebben zijn vlammen een zwarte kleur.

Daarnaast is Torrance net zoals zijn ‘broers en zussen’ in staat om -als ze samen zijn en hun krachten bundelen- in een levende toorts te veranderen. Zijn patronus kan hij dan niet meer oproepen, maar hij beheerst zelf wel de krachten van het hellenvuur. Zo bestaat zijn lichaam op die manier uit donkerrode vlammen en is hij een staat om zijn persoonlijke wapen op te roepen. De meester schonk aan elk van zijn ‘kinderen’ een wapen, wat in Torrance zijn geval een zweep is gemaakt uit hellenvuur.

Karakter: Torrance is alles wat het woord gemakzuchtig inhoudt. Hij doet alles op zijn gemak, en iets waarvan hij vind dat het te veel energie kost zal hij beantwoorden met een zucht en het proberen klaar te spelen op een manier waarop hij minder energie er in moet steken. Daarnaast bevind hij zich nog midden in zijn puberteit, zijn lichaam mag er misschien volgroeid uitzien, maar in zijn hoofd is hij nog volop in ontwikkeling. Hij geraakt gemakkelijk gefrustreerd door de kleinste dingen, waardoor zijn passive mutation extra getriggerd wordt en de mensen om hem heen nóg gemakzuchtig worden. Dit is iets waar hij zich soms verschrikkelijk in kan opjagen, omdat hij dan geen manier kan vinden om iemand anders voor zijn wensen te laten opdraaien. Hierdoor bevind Torrance zich vaak in een vicieuze cirkel waar hij moeilijk uit geraakt en hij alsmaar gefrustreerder wordt. Daarnaast is hij -zoals alle jongens van zijn leeftijd- zeer geïnteresseerd in liefde en alles wat daar bij komt kijken. Maar het moeilijke is dat mensen in zijn buurt vaak niet de energie vinden om moeite te doen om initiatief naar hem te nemen of tijd in hem te steken. Hierdoor is Torrance op een zeker niveau ‘verbitterd’ te noemen, ookal is hij nog maar 17 jaar. Hij kan er namelijk enorm veel plezier in vinden om zijn omgeving te triggeren en te kijken naar de reactie die zijn gemakzuchtigheid met zich meebrengt. Dat in combinatie met zijn speciaal gevoel voor humor en zijn geweldige sarcasme vormt vaak zijn vorm van ‘entertainment’. Maar daarnaast heeft hij ook hier soms genoeg van en wil hij op een ‘normale’ manier met mensen kunnen omgaan. Torrance ziet zijn eigen mutatie en afkomst dus zowel als een gave als een vloek.

Sorry Ems, ik wist niet dat je ook voor gemakzuchtigheid ging :(

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy Schwartz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 349

Character Profile
Alias: Infinity
Age: 18 years [134]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Plot der Zeven Zonden   di sep 27, 2016 11:43 pmUitleg mutaties
Omdat ik heb gezien dat er redelijk wat onduidelijkheid was over wat nu precies hun mutaties zijn, en ikzelf ook nog een paar kleine toevoegingen had, eventjes deze update die hopelijk wat meer duidelijkheid zal brengen. Thanks to Jennifer and Janne again, die weer veel geholpen hebben Hug

De Zeven Zonden zijn eigenlijk zeven demonen (zoals ze staan genoemd in de beginpost) die elk één van die zonden als persoonlijkheid hebben. Ik denk dat jullie allemaal wel weten wat die zonden zijn en wat ze precies inhouden, dus dat zal ik jullie besparen. Het komt er dus op neer dat die zeven demonen uit de hel komen, maar eens in de zoveel tijd terug kunnen keren naar de aarde om weer even te kunnen leven. Dit doen ze in hun vaste 'patronusvorm' om het zo maar eventjes te noemen. Voor hoogmoed bijvoorbeeld de leeuw, voor lust de stier en ga zo maar door. Maar ze kunnen niet leven in alleen een 'patronusvorm', hun zielen moeten zich hechten aan een menselijke ziel. Dit kan enkel verbroken worden wanneer het desbetreffende mens waaraan hun ziel vast zit doodgaat. De demonen keren dan weer terug naar hel en soms kan het wel eeuwen duren voordat ze weer de kans krijgen om terug naar de aarde te komen en zeven nieuwe mensen uit te kiezen om in te leven. Hoe worden die mensen nu precies gekozen? Dat komt omdat die demon hun geschikt vond, omdat ze zelf heel makkelijk verleid konden worden tot één van die zeven zonden. In ons plot zullen dit dus zeven weeskinderen zijn die elkaar leren kennen omdat de demonen die zich vast hebben gehecht aan hun ziel ze bij elkaar brengen, want met zijn zeven staan ze sterker. Natuurlijk botsen sommige wel qua karakter, de zonden zijn immers allemaal slechte karaktereigenschappen die overheersen in de mensen. Maar de 'leider', Superbia aka hoogmoed, zal het groepje bij elkaar houden omdat hij wordt gezien als de eerste zonde.

Dan heb ik het nog steeds niet gehad over hun mutaties. Om te beginnen dus de 'patronusvormen', die worden namelijk gezien als de beschermers van het menselijk lichaam. Dat komt natuurlijk omdat de demonen zo lang mogelijk willen profiteren van het leven (ze willen immers tijdens dat leven zoveel mogelijk mensen het slechte pad op krijgen, het zijn niet voor niets slechte demonen uit hel). En als hun mens vroegtijdig dood zou gaan zouden ze daar ook niets meer aan hebben. Deze 'patronussen' kunnen opgeroepen door de mensen. Vanaf de dag dat de demonen hun ziel vastgehecht hebben aan hun eigen hebben ze namelijk een brandmerk op hun rechter pols gekregen. Dit is bij iedereen een cirkel, maar dan met een net wat andere aftekening erin. Klik hier voor hun brandmerken. Ze zien er allemaal uit als oude littekens, een beetje vervaagd als ze hun 'patronus' voor een langere tijd niet hebben hoeven oproepen. Maar wanneer ze dit wel doen, dan lijkt het alsof dit litteken pas gemaakt is en krijgt het een rode kleur, alsof het een brandwond is die iemand zojuist gemaakt heeft. Hun 'patronussen' bestaan uit vlammen die dus de gedaantes van die dieren aannemen. De vlammen die de jongens produceren zullen zwart zijn en die van de meisjes wit, en zo ook hun 'patronussen' die twee kleuren aannemen, het ligt er dus aan of hun uitgekozen mens om in te leven een jongen of een meisje is. Wat kunnen ze dan precies? Het hellevuur wat deze 'patronussen' produceren zal door elk materiaal heen kunnen branden. De beesten kunnen vuur spuwen en zo dus eventuele vijanden aanvallen om hun mensen te beschermen. Wanneer ze worden teruggeroepen verdwijnt zowel de 'patronus' als het vuur wat deze geproduceerd heeft, om zo dus enkel de schade die het heeft aangericht achter te laten.

Maar dat hierboven is enkel voor wanneer één van de zeven er alleen voor staat, of als ze maar met een drietal zijn in plaats van de complete zeven, want zoals gezegd sta je met zeven sterker. Als ze met zijn alle bij elkaar zijn, en echt enkel wanneer alle zeven zonden samenwerken, kunnen ze iets heel anders dan het produceren van een beschermende 'patronus' die hun vijanden wegjaagt. Wanneer ze met zijn zevenen verbonden zijn door elkaars handen vast te pakken en een cirkel te vormen (net zoals bij elk van hun het brandmerk op hun pols van basis een cirkel is) zullen ze veranderen in menselijke toortsen. Zoals dit dus. Nu kunnen ze zelf het hellevuur besturen, maar is het niet meer mogelijk om hun 'patronussen' op te roepen, wat ook eigenlijk niet meer nodig is omdat ze elkaar hebben. Een kleine toevoeging is dat ze in deze stage allemaal hun eigen hellevuur wapen hebben wat ze kunnen gebruiken. Deze zullen ook bestaan uit vlammen, maar wel de vorm hebben van het desbetreffende wapen.

' Superbia ' - hoogmoed | zwaard
' Luxuria ' - lust |  pijl-en-boog
' Avaritia ' - hebzucht | bijl
' Ira ' - woede | shuriken
' Invidia ' - jaloezie | dolken
' Gula ' - vraatzucht | drietand
' Acedia ' - gemakzucht | zweep

En dan is er nog iets anders waar veel onduidelijkheid over was, namelijk het effect van hun zonde op andere mensen. Het is als een soort van onzichtbare zweem die om hen heen hangt en iedereen die er door heen loopt (zich dus bij hem in de buurt bevind) ondervind hier het effect van. Met ‘het effect’ wordt bedoelt dat de bijvoorbeeld de hoogmoed of jaloezie voor een deel op hen over slaat. De mate waarin dit gebeurd ligt eraan hoe hun humeur is. Zijn ze in een slecht humeur, dan zal het sterker zijn dan wanneer dit gebeurt tijdens een goed humeur, maar je zal er altijd wel een lichte aanwezigheid bij voelen.

Zijn er nog vragen, dan kan je die altijd stellen c:

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Daphne Leto
avatar
Class 4
Aantal berichten : 121
BerichtOnderwerp: Re: Plot der Zeven Zonden   vr sep 30, 2016 7:42 am

'Luxuria ' - lust

His:
 

Hers:
 

Naam: Ravenna Devereux
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 18 jaar
Zonde: Lust
Alias: Luxuria
Faceclaim: Bella Hadid
Spoiler:
 

And how he fell for her:
 

Inside and outside
Luxuria, lust, of ook wel Ravenna is een persoon die haar zonde maar al te graag over brengt op anderen. Ze is gevaarlijk, manipulatief en zelfs bezitterig. Ze is voor iedere man op aarde een gevaar, zelfs voor vrouwen zodra ze kwaad wordt. Ze weet wat ze wil, en aarzelt bijna nooit. Altijd lijkt ze een plan te hebben. Dit alles zit alleen goed verborgen onder haar masker van lust. Het zal niet zo snel naar boven komen, de demon, haar Asmodeus, zit naar iedereen behalve haar familie goed verstopt. Het is meer iets wat bezeft wordt zodra ze je hart al geeft doorboord, als je schuldig bent aan haar zonde. Ze is een goede actrice, en weet als geen ander hoe ze mannen moet betoveren. Wat ze wel en wat ze niet moet doen, ze weet het. Ze wil zich bewijzen tegenover het andere geslacht wanneer mogelijk, en is vastberaden dat te doen. Ze is een verleidster, een romanticus en heeft veel appeal. Ze lacht om grappen, heeft ook van haarzelf goede humor en houdt wel van avontuur. Boven alles heeft ze ongelofelijk veel charmes die ze maar al te graag gebruikt. Tegen haar broeders en zusters komt haar karakter meer naar boven, al kan ze oprecht ook aardig zijn. Haar stemming heeft veel invloed op de mate waarin ze haar zonde overbrengt op anderen. Ze is op een niet normaal niveau manipulatief, en zet mensen graag tegen elkaar op, ook haar broers en zussen. Altijd heeft ze wel een slachtoffer, en brengt ze vol liefde op haar pad van lust en zondes.
Ravenna is een knappe verschijning. Ze lijkt de demon Asmodeus in zich perfect weer te geven met haar uiterlijk. Ze is lang, mooi en heeft een bepaalde vibe om haar heen hangen. Ze kleed zich goed, precies de juiste kleding om haar lichaam te omsluiten. Altijd classy, nooit te veel aan de fantasie of juist aan het oog overlatend. Ze geeft om haar uiterlijk, maar zorgt er dan wel voor dat ze niet ijdel overkomt. Dit uiterlijk speelt een grote rol bij haar zonde, omdat veel van haar slachtoffers op het eerste oog op haar uiterlijk vallen. Aangezien dat het eerste is wat ze zien aan haar. Vlak daarna komen haar charmes.

_________________
♥:
 
Arianna - Bella - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy Schwartz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 349

Character Profile
Alias: Infinity
Age: 18 years [134]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Plot der Zeven Zonden   za okt 01, 2016 3:02 pmUitleg mutaties
Jennifer en ik hebben een beetje overlegd zo hier en daar wat overlegd en zijn uiteindelijk uit de perfecte opstelling voor de Zeven Zonden gekomen. Zo is uiteindelijk het besluit gevallen dat Jennifer zelf haar plaats op heeft gegeven, en ik wil haar nog een keer zeggen dat ik echt enorm blij was dat ze zoveel geholpen heeft met dit kleine projectje. Ook Janne kan ik zeker niet vergeten, want die heeft ook haar input gegeven in het maken van deze verhaallijn. Maar er waren meer aanmeldingen dan zonden, en daarom hebben zowel Janne als Jennifer gezegd dat ze hun plaats op wilden geven om anderen de kans te geven. Sorry voor iedereen die nu dus geen zonde heeft, we hebben echt ons best gedaan maar kiezen is gewoon een hel tussen jullie allemaal  :aap:

' Superbia ' - hoogmoed | Silas Hudson (Daan)
' Luxuria ' - lust | Aëshma Vontalis (Elodie)
' Avaritia ' - hebzucht | Maxwell ... (Kaat)
' Ira ' - woede | Jezebel Childress (Rosa)
' Invidia ' - jaloezie | Dyani Nelwood (Caro)
' Gula ' - vraatzucht | Kira Moretz (Nelleke)
' Acedia ' - gemakzucht | Kaya/Johannah Torres (Emma)

Zoals je ziet hebben we Kaat op de plaats van Jennifer gezet, omdat we haar aanmelding ook heel leuk vonden en eigenlijk bij de zonden wilden hebben (als je het hier niet mee eens bent/niet wilt Kaat, dan kan je dat altijd aangeven!).

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cole Braxton
avatar
Class 3
Aantal berichten : 86

Character Profile
Alias: Dux
Age: 12
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Plot der Zeven Zonden   wo nov 16, 2016 2:34 pm

Heey sinners

Zoals in de groepsapp is gezegd neem ik het zeg maar een beetje over hier. Het idee blijft natuurlijk hetzelfde. Het zullen weeskinderen zijn die elkaar hebben gevonden in het weeshuis en dus zo samen ontdekt hebben dat ze de 5 zonden zijn. Ja het zijn er 5 geworden, omdat dat net iets makkelijker is dan met 7. Natuurlijk kan het altijd zijn dat Daan eventueel later met Silas bijspringt of zo, maar voor nu blijf het dus op 5 zonden.

Er zijn dus enkele veranderingen, zo zal er geen leider figuur worden aangeduid maar zijn ze gewoon een groepje individuen zo elk met hun eigen probleem. Ook kunnen ze vanaf nu ook als ze alleen zijn het hellevuur oproepen, om ze zo toch dat extra beetje kracht te geven. Natuurlijk blijven de dieren, enkel en alleen nu in de vorm van summons, ze zullen nog altijd verschijnen in het hellevuur maar je mag het dier helemaal zelf bepalen nu. Eens je gekozen hebt welk dier, blijf het natuurlijk wel zo. En nog als een kleine extra, elk van de 5 zondes mag nu 1 extra mutatie kiezen. Iets wat het char denk ik meer persoonlijkheid geeft, wel een fairly zwakke of iets wat je sins mutatie kan bijstaan. Want uiteindelijk zullen alle chars wel in dezelfde class worden ingedeeld.

Voor de rest blijft alles hetzelfde, dus als er vragen zijn hoor ik het graag. Ook wil ik jullie vragen dat als jullie de extra mutatie hebben bedacht, die eventueel eerst voor te leggen aan mij zodat ik kan beslissen of ze niet te powerfull is.


_________________

Dux:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Plot der Zeven Zonden   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Plot der Zeven Zonden
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Plot der Zeven Zonden

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Interact :: Plotlines-
Ga naar: