INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Vasilisa Dragomir

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vasilisa Dragomir
avatar
Class 3
Aantal berichten : 140

Character Profile
Alias: Moroi
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Vasilisa Dragomir   zo feb 23, 2014 1:02 pm

Vasilisa Sabina Rhea Dragomir

The last Dragomir

"Blood is family. Blood is pain. And blood is death."
♕ Naam :: Vasilisa Sabina Rhea Dragomir
♕ Bijnaam :: Lissa (door bijna iedereen)
Dragomir's girl (door Tatatiana Ivashkov)
Prinses Vasilisa (door Morois)

♕ Leeftijd :: 18
♕ Soort :: Moroi
♕ Geboorteplaats :: Vancouver, Oregon, United States of America
♕ Geboortedatum :: 31 Maart
♕ Title :: Prinses Vasilisa Sabina Rhea Dragomir

♕ Karakter :: Friendly :: Kind :: Compassionate :: Caring :: Protective :: Charming :: Thoughtful :: Clever ::

Lissa heeft een vriendelijk en behulpzaam karakter. Ze heeft een hart van goud, en zal ook bijna altijd proberen te helpen als dat kan. Ook zal ze proberen haar vrienden erbij te betrekken als ze zich buitengesloten voelen. Ze haat het om anderen te zien die pijn hebben, en al helemaal haar vrienden en familie. Dit is ook de voornaamste reden waarom ze Spirit wil blijven gebruiken.
Ze zal erg beschermend zijn naar haar vrienden en familie, en als ze gewond zijn zal ze proberen ze te helen. Ook al is dat ten koste van haar, en gaat het daarna minder met haar, ze zal zich er voor opofferen. Sinds de dood van haar familie is ze nog meer beschermend geworden. Ze houd erg van dieren, en die kunnen het ook altijd goed met haar vinden.
Lissa houd er niet van ongelijkheid, en zal ook haar stem laten horen om voor anderen op te komen. Ze begrijpt politiek goed, en was misschien daarom ook zo interessant voor koningin Tatiana.
Lissa heeft een natuurlijke charme. Dit is omdat ze een Moroi is, en omdat het in haar karakter zit. Haar charme wordt nog meer versterkt door haar Spiritus, waardoor ze makkelijk dingen gedaan krijgt. Soms maakt ze hier wel gebruik van, maar niet vaak. Mensen willen graag bij haar zijn omdat ze een fijne uitstraling heeft. Dit vind ze zelf minder, want ze houd absoluut niet van al die sociale spelletjes en de strijd om populariteit.
Lissa zal altijd nadenken voordat ze iets doet, en zal dus nooit meteen een actie uitvoeren. Ze probeert altijd logisch te blijven denken en ze is niet impulsief. Ook is Lissa erg slim, waardoor ze altijd goede cijfers haalde op school. Ze spreekt ook Engels, Russisch, Frans, Latijn en Grieks. Russisch is haar tweede taal. Lissa is ook Russisch door haar vader, en Romeens door haar moeders kant. Ze houd van het vak Geschiedenis, en ze houd er ook van om meer te weten te komen over haar familie. Dit is wel afgenomen na het ongeluk. Lissa heeft na het ongeluk ook steeds meer last van de bijeffecten van Spirit.

♕ Likes :: Helping :: Freedom :: Love :: Family & Friends :: Travelling :: History ::
♕ Dislikes :: Elitism :: Snobbiness :: Unfairness :: Unfreedom :: Pain
♕ Fears :: Death :: Not being able to save somebody ::

♕ Uiterlijk :: Doordat Lissa een Moroi is, heeft ze een knappe verschijning. Ook knapper dan de gemiddelde Moroi. Lissa is duidelijk knapper dan mensen, en ook de meeste mutanten. Net als een Strigoi zal ze erg aantrekkelijk gevonden worden.
Lissa heeft net als de meeste vrouwelijke Morois een dun figuur en ze is ook net als de meesten lang. Ze heeft een bleke huid, die doordat ze niet teveel in de zon mag komen ook niet bruin word. Ook zal haar huid als ze wel in de zon is nog steeds niet bruin worden. Ze heeft golvend platinablond haar, wat vaak los over haar schouders hangt. Haar ogen hebben een jade-achtige kleur, en trekken vaak mensen en mutanten aan. Ze wordt door velen vaak beschreven als een engel.
Lissa laat haar hoektanden niet zien, ook niet als ze lacht. Het is niet zo dat die hoektanden er standaard zitten, die laat ze als het ware 'groeien'. Vandaar dat je ze ook niet ziet als ze lacht. Ze vind het niet fijn om zo rond te lopen, en al meteen een label te krijgen, hoewel ze wel trots is op haar afkomst en ras.
Lissa draagt vaak kleren met lichte- en pastelkleuren, als haar kleren niet wit zijn. Doordat ze die lichte kleren draagt lijkt ze nog meer op een engel. Haar stijl is meisjesachtig, en je zult haar ook niet snel rond zien lopen in een broek. Wel als ze bijvoorbeeld moet gaan sporten, of als ze een avondje op de bank blijft. Ze heeft geen probleem met hakken dragen, maar het liefst draagt ze wat praktischere schoenen. Je zal haar niet snel op stiletto's rond zien lopen, maar er zal misschien wel iets van een hak onder haar schoen zitten.
Ze heeft altijd een zegelring om, met het embleem van haar familie. Zoals haar achternaam al zegt, is dat een draak. Ook heeft ze een ketting met een amulet waar ook het embleem van haar familie op staat.

♕ Mutatie :: Moroi Sociology ;; Spirit

Moroi Sociology
- Enhanced Sences, Lissa heeft betere zintuigen dan mensen, maar niet zo goed als die van een Strigoi. Ze heeft een heel helder zicht en kan ook goed zien in het donker. Als ze buiten over straat loopt heeft ze geen moeite met zien. Ze kan ook beter horen, ruiken, proeven en heeft ook betere tast. Ook kan Lissa andere mensen van haar soort ruiken en ze hoeft ze dus niet te zien, maar Lissa kan ook Strigoi's ruiken en weet dus altijd wanneer ze in de buurt zijn.
- Enhanced Speed and Strength, Lissa is sneller dan de mensen en ze is ook sterker. Er is wel echt te merken dat ze sneller is, maar dat ze sterker is is niet zo goed te merken als snelheid. Ze kan beter tegen een stootje, en wordt ook minder snel ziek. Wel ziet ze er breekbaar uit, wat ze dus niet zo zeer is.
- Enhanced Charisma, door haar soort, Moroi, heeft Lissa een soort natuurlijke charme. Dit is meer dan bij mensen, en daardoor kan ze mensen sneller over halen om iets te doen, zonder dwanggedachten te gebruiken.
- Social Magntism, doordat ze een Moroi is, voelen vooral mensen -maar ook mutanten- zich sneller aangetrokken tot haar. Omdat Lissa het element Spiritus bezit is dit bij haar alleen maar sterker. Ze willen graag bij haar zijn en zullen ook soms om haar heen blijven hangen.
- Strong Persuasion, alle Morois hebben een sterke overredingskracht, alweer, doordat Lissa het element Spiritus bezit is dit bij haar alleen maar sterker.
- Compulsion (hypnosis), dit wordt ook wel hypnose of dwanggedachten genoemd. Ze kan mensen, door hun recht aan te kijken dwingen om iets te doen. Dit kan veel zijn. Ze moet degene wel recht aankijken, en diegene zijn aandacht hebben, dan werkt het het beste. Ze kan mensen ook laten denken dat ze iets zien, wat er niet is. Wel moet ze mensen aankijken, anders werkt het niet. Doordat Lissa Spiritus bezit zijn de dwanggedachten bij haar heel sterk, en gebruikt ze vaak zonder dat ze het weet een beetje dwanggedachten, alleen is dit per ongeluk.
- Elemental, dit is het beheersen van een element. Alle Morois beheersen een element en specialiseren zich hierin. De elementen zijn de basiselementen: Water, Aarde, Vuur en Lucht. Ook is er een bijna vergeten element wat bijna niemand beheerst, Spiritus of Spirit. Elementen zijn aangeboren dus je kan niet kiezen in welk element je je gaat specialiseren. Lissa heeft het element Spiritus. Ze kan de andere elementen wel een beetje beheersen, maar dit is minimaal.

Zoals iedere Moroi, word Lissa gevoed door bloed. Dit is ook het enige wat ze eigenlijk kan eten, en er moet dus altijd voor worden gezorgd dat dat aanwezig is, wil ze niet iemand bijten. Als ze iemand bijt, veranderd die niet ook in een vampier, dit is alleen om te drinken. Als Lissa iemand bijt voelt het voor diegene alsof hij high is, en sommige beschrijven het zelfs als 'beter dan seks'. Er waren voor Lissa altijd 'voeders' aanwezig, waar Lissa en andere Morois kunnen drinken. Dit waren vaak mensen, die dus continu high waren. Als Lissa mensen bijt om te drinken word de wereld voor hun waziger, en zijn ze als het ware verdoofd voor een tijdje. Het langste wat Lissa zonder bloed kan is twee dagen, als het langer is krijgt ze donkere wallen onder haar ogen en wordt ze alleen maar bleker. Ook zal ze fysiek achteruit gaan.
Weaknesses:
Lissa kan maar een beperkte tijd in de zon zijn, anders wordt ze misselijk, en als ze te lang buiten is in de zon kan ze flauwvallen. Ook heeft Lissa een ander slaappatroon doordat ze s'nachts wakker is en overdag slaapt. Ze heeft haar slaappatroon moeten aanpassen toen ze hier heen ging, en kan dus overdag ook eigenlijk niet te veel naar buiten. Ook is Lissa een Moroi, wat wel betekent dat ze beter is in de meeste dingen als mensen, maar niet zo goed al een Strigoi. Ze kan niet zo snel rennen, en ze is ook niet zo sterk als een Strigoi. Ook zijn de zintuigen van een Strigoi nog beter dan die van Lissa. De vier basiselementen worden beheerst met de stoffen zelf, en alleen Spiritus is met het lichaam en de geest.

Spirit
Dit is het vijfde, en bijna vergeten element. Bijna geen enkele Moroi beheerst dit element. Doordat het een bijna vergeten element was, dacht Lissa jarenlang dat ze zich nog niet had gespecialiseerd, tot ze het ontdekte en zich er in ging verdiepen en trainen. Het wordt ook wel Spiritus genoemd.
Spirit is het genezen van mensen, planten of dieren. Lissa kan vrijwel elke wond genezen. Als het veel wonden zijn duurt het langer, en kost het meer energie. De kans is dan groot dat niet alle wonden helemaal worden genezen. Ook botbreuken zijn te genezen voor Lissa, maar dit is moeilijker dan wonden. Het meest bekendste naast het genezen van wonden en botbreuken, is het terughalen uit de dood. Vampiers die Spirit hebben als element kunnen mensen die net dood zijn gegaan terug halen uit de dood. Dit kost heel veel energie en veel vallen hierna ook flauw. Het terug halen van vampiers/mensen/mutanten heet ook wel 'schaduwkussen'.
Nadat iemand is geschaduwkust, krijgt diegene een sterke band met de gebruiker van Spirit. De persoon die terug is gehaald uit de dood kan soms door de ogen van de Spirit gebruiker kijken en kan ook soms horen wat ze denken en hoe ze zich voelen. Schaduwgekusten zijn nauw verbonden met de dood, en om ze nog eens terug te halen is vrijwel onmogelijk. Het is ook nooit eerder gedaan. Ook zal de geschaduwkuste lijden aan de problemen die de Spiritusgebruiker ook heeft.
Lissa heeft doordat ze Spirit heeft als element hele sterke dwanggedachten/hypnose. Die van haar zijn veel sterker dan normaal. Zo kan Lissa ook een groep dwingen iets te doen, maar dit kost wel heel veel kracht. Ook gebruikt ze vaak een beetje dwanggedachten zonder dat te weten, en ze doet dit niet expres. Lissa kan andere gebruikers van Spirit aanvoelen, en weet wanneer ze in de buurt zijn.

Er zijn echter veel bijeffecten van Spirit. Vampiers met Spirit lijden vaak aan woede aanvallen, depressies en soms ook geweld. Ook kan het uiteindelijk leiden tot gekheid. Doordat ze eigenlijk 'gebonden' zijn aan duisternis hebben ze last van deze effecten. Ook kan iemand die Spiritus gebruikt verslaafd raken aan de dwanggedachten. Dit is nog niet zo in Lissa's geval.
Doordat Lissa Spirit gebruikt lijd ze aan depressies. Bij haar is het geweld en de woede aanvallen veel minder tot bijna niet, maar ze heeft veel last van depressies. Ze heeft hier wel pillen tegen, maar die belemmeren haar Spirit, waardoor ze het niet optimaal kan gebruiken. Doordat Lissa zo gebonden is aan duisternis snijdt ze zichzelf ook in haar pols. Dit is minder als ze de pillen neemt, anders wordt het erger. Het is voor haar een manier om zich ergens anders om te focussen. Ook zegt ze dat het is zodat 'ze de pijn kan controleren'. Het kan haar pijn doen om mensen te genezen, en het soms heeft ze erg last van migraine. Lissa kan ook niet heel veel achter elkaar gebruiken. Als ze een paar diepe wonden geneest is ze vaak al flauwgevallen. Dit kan ook al na een diepe wond gebeuren.

♕ Alias :: Moroi

♕Geschiedenis :: Ik ben niet opgegroeid zoals iedere tiener. Ten eerste, ik ben een lid van één van de twaalf koninklijke families dus ik ben opgegroeid bij mijn families landhuis wat erg leek op een klein kasteel. Over die twaalf families. In Moroi wereld zijn er twaalf koninklijke families. En ja, als ze koninklijk zijn betekent dat er ook een koning of koningin is. De families zijn: Badica, Conta, Ozera, Tarus, Dashkov, Voda, Lazar, Drozdov, Zeklos, Szelsky and Ivashkov en dus Dragomir. De koning of koningin word gekozen met een proces en de familie van de gekozen koning of koningin mag het jaar daarna niet nog eens op de troon zitten. Er is dus ook een zeker koninklijk hof. Je moet je niet veel voorstellen bij die families, ze zijn niet super groot. De grootste is de Ivashkov maar die telt maar iets van vijftig vampiers. Ook zijn er niet koninklijke Morois. Het hof is gelegen in Pennysylvania, veilig en beschermd. En ja, ik heb daar een tijdje gewoond. Dit was hoe het vroeger was. Inmiddels zijn die families meer een soort symbool, en is er niet echt veel meer te regeren. Deels omdat de Strigois onze soort aan het uitmoorden zijn.
Ik ben dus geboren op ons landhuis op 31 maart. Daar woonde ik met mijn vader, mijn moeder en mijn broer. Ook woonde mijn beste vriendin, Rose, praktisch bij ons. Mijn vader heette Eric, mijn moeder Rhea en mijn broer Andre. Als je het ook nog wil weten, mijn opa heette Frederick en mijn oma Alma. Ik kreeg thuis scholing samen met mijn beste vriendin en beschermster Rose. Dat moet ik nog vertellen, er is nog een soort vampiers. De dhampirs. Dat zijn half mensen half vampiers. Gewoonlijk zijn dat de beschermers van de Morois, omdat zij sterker zijn en zo. Maar dat is niet echt van belang. Rose en ik waren praktisch onscheidbaar. Het ging allemaal prima met het verbergen van onze vampierheid, al zeg ik het zelf. Dat kunnen Morois sowieso goed want ik neem aan dat je er nog nooit over had gehoord tot nu? Ja we hebben bijna allemaal een baan in de gewone wereld. Ik groeide dus op tot een aardige jonge vampier. Ook ging het met school goed, omdat ik best goed kan leren. Ik stond overal voldoende voor en ik spreek Engels, Russisch, Frans en Latijn en Grieks. Dat leerde je nou eenmaal als je voor de talenkant koos.
Alles ging dus goed, tot mijn zestiende. Een keer s'avonds, toen we in de auto terug zaten van een feest verloor mijn vader de controle over het stuur, en een auto ongeluk ontstond. Alle inzittenden dood behalve ik. En Rose. Ik bracht haar zonder het echt te weten terug uit de dood, en schaduwkuste haar. Ambulances kwamen al snel, maar hier kreeg ik niet veel van mee, ik was buiten bewust zijn. In het ziekenhuis ging mijn revalidatie verbazingwekkend snel. Lichamelijk. Maar ik had Rose, die me er doorheen sleepte. Tot we op de terugweg naar huis waren. Voor de bescherming van het koninklijk hof verschenen er opeens twee Strigois. Ik wist niet wat ik moest doen, en ik verstijfde. Ik zag het bloed nog aan hun monden hangen, hun hoektanden in zicht. Ze vielen aan, en zoals iedere guardian doet, beschermde Rose mij. Hulp kwam al snel, maar het was te laat. Rose viel neer. Ze hadden haar op een of andere manier geraakt, haar neergeschoten. Ik wist niet eens dat ze ook pistolen gebruikten. Maar het ging ze niet om haar, het ging ze om mij. Mijn bloed wouden ze, zoals elke Strigoi wil. Moroi bloed. Rose moest enkel uit de weg geruimd worden. De hulp kwam maar ze hadden me al tegen het hek gegooid, waarna ik bijna bewusteloos was neergevallen. Terwijl de hulp het gevecht aanging met de Strigois kroop ik naar Rose. Maar ik kon niets meer doen. De kogel was recht in haar hart, en hoe ik het ook probeerde, hoeveel energie ik ook gaf, het was te laat. Het voelde alsof een deel van mij was gestorven.
Wat daarna gebeurde weet ik niet meer. Ik werd wakker in het ziekenhuis. Ik moet mijn bewustzijn zijn verloren. Tenminste, dat zei mijn dokter, Robb. Jonge jongen. Hoewel hij zei dat hij vijfentwintig was, zag hij eruit als rond de achttien. Net zo oud als ik. Knap dat hij dan al dokter was. Hij had mijn wonden de eerste keer ook al genezen, en nu was hij er weer. Ik had gedacht dat ik hem, toen ik het ziekenhuis verliet na het autoongeluk nooit meer zou zien. Maar hier was hij. Het enige bekende gezicht wat ik in lange tijd had gezien. Ik had niemand meer. Geen familie, geen Rose. Ik was de laatste levende Dragomir, en nu nog steeds. Iets in Robb moet hem hebben gezegd, zorg voor haar, want dat deed hij. Hij maakte kennis met de koningin. Tatiana Ivashkov. Die noemde mij altijd Dragomir's girl. Ik weet niet wat ze zag in mij, waarschijnlijk de laatste Dragomir. Maar ze zorgde ervoor dat ik altijd beschermd werd vanaf toen, zodat mij niks kon overkomen. Ze hield me in het koninklijke cirkeltje, en ik werd soort van haar nicht of zo. Dat beviel mij niet echt. Ik hield niet van die elite machtsspelletjes. Liever bracht ik mijn tijd door met Robb, die voor me zorgde. Hij had de rol van ouder/broer eigenlijk op zich genomen. Wat híj in me zag, dat weet ik ook niet. Ik heb het hem ooit gevraagd, maar ik kreeg geen antwoord. Hij was wel verbazingwekkend rustig over het feit dat ik een vampier was, en hij hield het ook geheim. Mij kon het niet veel meer schelen, ik was iedereen al verloren. Hoe hij het heeft gedaan weet ik niet, maar hij heeft me er doorheen gesleept, voor zo ver hij kon. Hij was niet alleen een dokter voor fysiek, maar ook voor mentaal. Ik woonde inmiddels op het koninklijk hof als ik niet bij Robb was. Doordat mijn ouders en broer waren overleden was ik nu de oudste in de lijn, wat mij prinses maakte. Dat ben ik nog steeds.
Na anderhalf jaar verscheen er opeens een man. Ik was toen bij Robb. De man, Jamie Nicholls, vertelde me over een school, waar ik terecht kon. Wat een mutant was wist ik niet, dat moest hij me uitleggen. Ik leefde in een wereld van vampieren, niet van mutanten. Hij bood me aan dat ik daarheen kon. Ik twijfelde. Ik had bij Robb de zin van het leven weer een beetje terug gevonden. Er was altijd iets raars aan Robb wist ik, hij was na anderhalf jaar geen haar veranderd qua uiterlijk. Ik had zo mijn vermoeden en vraagtekens, maar toen mr. Nicholls verscheen begonnen dingen op zijn plek te vallen. Maar toen was Robb ineens weg. Van de een op de andere dag. Zonder veel uitleg te geven. Hij moest weg, dat was het. Meer uitleg kreeg ik niet. Ik was er kapot van. Ik heb nog een half jaar bij de koningin geleefd, tot ik weer contact op nam met mr. Nicholls. Ja, ik wou wel naar die school toe. Misschien kon ik daar nog een toekomst vinden. Die had ik niet meer op het koninklijk hof, nu ook Robb weg was.

@ by AngelOfTheLord from Kickstart

_________________

♥:
 
Arianna - Bella - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden


Laatst aangepast door Vasilisa Dragomir op wo jun 10, 2015 11:26 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Vasilisa Dragomir   ma jun 15, 2015 3:57 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Vasilisa Dragomir
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» The beast howls in my veins [Valicity & Vasilisa]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: