INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Don't pin it all on me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Christophe Rémy
avatar
Class 3
Aantal berichten : 218

Character Profile
Alias: Apostacy
Age: Stopped counting tbh
Occupation:
BerichtOnderwerp: Don't pin it all on me   za sep 17, 2016 10:05 pm

Af en toe werd zijn zicht beperkt tot een streep omdat de kap van zijn mantel over zijn hoofd heen gleed en zijn ogen het zicht ontnam. Een simpele haal van zijn hand over zijn hoofd zorgde er dan weer voor dat hij alles om zich heen kon zien en niet over onverwachte objecten op de grond zou stuiten. De hele middag was hij niet in hun kamer gekomen, voor het geval zijn verrassing teniet gedaan zou worden, dus hoopte hij maar dat het meisje nog druk bezig was met omkleden of wat meisjes altijd ook deden voor een gala waardoor ze nog een half uur bezig waren. Zoals altijd had hij haar pas enkele dagen voor het hele gebeuren gevraagd, meer omdat hij niet eens door had gehad dat er een gala werd georganiseerd dan dat hij iemand anders in spanning wilde houden. (Al moest Christophe toegeven dat dat getreiter hem wel veel plezier deed). Kleurrijk was zijn outfit niet echt, alleen zwart witte elementen leken verweven in zijn kleding. Een zwarte mantel hing over zijn schouders, een lichte stof die hem nog wel kon vervelen met warmte, een simpel wit shirt, een zwarte broek die omhoog werd gehouden door dezelfde kleur bretels en een polka dot strikje van dezelfde donkere kleur. Het thema van het bal had hij niet heel erg serieus genomen, want de motivatie om de hele avond in een ijzeren pak rond te lopen had hij niet echt. Verder had hij geen paard ter beschikking en om nou in een jurk rond te gaan lopen.. eh, pass. Dus dan maar een shady figuur in een mantel, goed genoeg voor hem. Veel meer energie stopte hij meestal niet in zijn huiswerk, dus dit was een hele andere kant van Christophe. (Voor hem was dit in ieder geval een hele stap in moeite doen).
Voor de deur waar hij normaal een sleutel in kon steken en naar binnen kon gaan stopte hij en met drie korte klopjes kondigde hij zijn aankomst aan. Zijn andere hand had hij achter zijn rug gehouden, een bosje met gedoornde rozen hield hij eraan vast. Het bosje was rond en de middelste bloem was geheel wit. Het was meer een gelukje geweest dat hij die tegen was gekomen in de langzaam uitbloeiende tuin, maar het leek wel alsof hij een heel oog had voor decoratie. Alles leek eindelijk eens op zijn pootjes te vallen zonder dat hij zijn handen ervoor hoefde uit te steken. Het ongeduld in zijn houding was te merken door zijn voet, die heen en weer ging op het tapijt. Oké, het hoefde ook weer niet te lang te duren voordat die deur open ging.

-- Cloak -- Outfit -- Ivy --
TOM HARDY MADE ME THIS BRACELET

_________________
shady emo | actual cinnamon roll | smol birb

zo officieel:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy Schwartz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 349

Character Profile
Alias: Infinity
Age: 18 years [134]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't pin it all on me   za sep 17, 2016 10:58 pm

i thought that i was dreaming
when you said you loved me
Met een blik die kon worden gezien als een tikkeltje hooghartig keek ze in de spiegel. Ivy had net haar donkere haar opgestoken, nu was het tijd om nog een klein beetje make-up toe te voegen. Aan haar huid hoefde ze niets te doen, die was toch al vlekkeloos. Haar bleke huid stak zoals altijd weer mooi af tegen haar donkere haar, maar vanavond wilde ze wat meer de nadruk leggen op haar lippen en ogen. Daarom had ze gekozen voor een vuurrode lipstick die haar lippen voller uit liet komen, en een redelijke hoeveelheid aan eyeliner. Tevreden bekeek ze het resultaat in de spiegel, tuitte haar lippen en stopte een plukje verdwaald haar weer goed bij de rest. Haar hakken stonden voor haar bed. Christophe had ze al een tijdje niet meer gezien, maar die had haar in elk geval de kamer gegeven om zich klaar te maken.
Ivy had haar jurk ondertussen ook maar aangedaan, want het zou vast niet meer zo lang duren voordat hij haar zou komen halen hier. Ergens was het wel grappig geweest dat hij haar had gevraagd.. ze wist nog steeds niet precies wat hun status nu was op dit moment. Maar ach, daar moest ze dan vanzelf maar achter komen. Het korte zwarte jurkje wat ze aan had had ze al redelijk snel uitgekozen een paar dagen geleden. Het was sexy en zwart was een kleur die ze graag droeg.. maar of het nou genoeg was om mee aan te komen op een fairytale bal was nou maar de vraag. Ivy zag zichzelf niet snel rondlopen in glitterpakjes of met roze vleugeltjes, dus dat soort dingen had ze maar achterwege gelaten. In plaats daarvan had ze een bloedrode mantel gevonden. Het was gewoon de perfecte finishing touch voor haar outfit geweest. Op dit moment trok ze de mantel dan ook aan, maar toen werd er al op de deur geklopt. Dat moest Christophe zijn.
Snel trok ze de mantel goed aan, trok de kap over haar hoofd heen en stopte nog een aantal dingen in de binnenzak van de mantel, zoals een lipstick en nog wat andere dingetjes die ze eventueel nodig zou kunnen hebben. Het was wel handig, nu hoefde ze ook niet met één of ander tasje gaan slepen wat ze vervolgens nog kwijt kon raken ook. Haar hakken tikte zacht op de grond en de mantel raasde om haar blote benen heen terwijl ze naar de deur liep. Deze opende ze en keek omhoog naar de verwachte persoon die er stond. De mantel had ze expres nog niet helemaal dichtgeslagen, zodat hij ook het jurkje nog mocht aanschouwen.
+ tagChristophe bae <3
+ outfitDress x Cloak x Shoes x Makeup
BY MITZI

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Christophe Rémy
avatar
Class 3
Aantal berichten : 218

Character Profile
Alias: Apostacy
Age: Stopped counting tbh
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't pin it all on me   zo sep 18, 2016 12:58 am

Zijn blik was ondertussen afgedwaald naar de grond. Het donkere tapijt waar hij al meerdere malen over gelopen had. Als hij niet zo goed bij zijn gedachten was kon hij zweren dat hij een vlek zag die hij had gemaakt toen hij zijn koffie hier ooit had laten vallen, maar misschien was dat gewoon een spook in zijn hoofd. Hoe meer tijd er verstreek voordat die deur werd geopend, hoe meer van dat soort déjà vu gevoelens hij kreeg. Het kon ook niet anders, want die nacht een paar dagen terug leek ook wel wat losgemaakt te hebben bij hem. Plotseling alles weer te beleven wat hem tientallen jaren geleden was overkomen, geen pretje om eerlijk te zijn. Maar veel nadeligs leek er niet gebeurd door te zijn, zeker niet, er was op zich wel wat goeds uit gekomen? Hij en Ivy hadden minder vaak van die uiteenlopende ruzies, nee, ‘meningsverschillen’ en dat was goed toch? Ze moesten toch een kamer delen de rest van hun schooltijd. Al wist Christophe niet zo zeker of hij hier al iets had geleerd.
Toen hij het geluid van hakken op een harde ondergrond hoorde, keek hij gelijk op. De plotselinge beweging zorgde ervoor dat de kap van zijn mantel weer voor zijn ogen gleed, dus hij kon alleen een paar blote benen zien het moment dat de deur open werd gedaan. Niet echt heel erg, maar daarvoor was hij niet gekomen. Met een onschuldig glimlachje sloeg hij de kap weer van zijn hoofd af, zijn rechterhand nog steeds achter zijn rug gehouden om die verrassing niet te spoilen. Ivy had weer eens haar best gedaan om er tip top uit te zien. (Ehem, wanneer deed ze dat niet). De kleurcontrasten die op haar gezicht waren aangebracht door middel van make up trokken zijn ogen meteen aan. Maar ook de rode mantel verdiende aandacht. “Wow..” Leek hij per ongeluk te beamen, terwijl zijn blik op en neer ging. Oh shit. Christophe beet zachtjes op zijn lip, niet te hard voordat hij zelf ook met rood beschilderde lippen rondliep, en haalde zijn verrassingselement erbij. De bos rozen, met hun scherpe doorns, had de korte reis uit de grond nog goed overleefd, behalve aan exemplaar, die hij er ook snel uithaalde. Deze roos nam hij bij zijn steeltje tussen zijn tanden, de doorns goed ontwijkend, en hij hield vervolgens de bos met twee handen beet, om die vervolgens naar haar uit te steken. “Voor jou.” Eenzelfde soort contrast hadden de bloemen, met de witte er midden in, als haar outfit. Een van zijn mondhoeken kroop omhoog, maar veel verder dan een kleine glimlach kon hij niet komen, aangezien zijn lip anders doorboord werd door een doorn. Of zou ze hem dan sneller zoenen?

-- Cloak -- Outfit -- Ivy --
TOM HARDY MADE ME THIS BRACELET

_________________
shady emo | actual cinnamon roll | smol birb

zo officieel:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy Schwartz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 349

Character Profile
Alias: Infinity
Age: 18 years [134]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't pin it all on me   zo sep 18, 2016 11:57 am

i thought that i was dreaming
when you said you loved me
Toen ze de deur open deed was het eerste wat haar opviel dat ze zijn gezicht niet zag, want die zat verscholen onder de kap van een donkere mantel. Was dat eens even toevallig, waren ze samen het duo wat in mantel kwam. Een kleine grijns kwam op haar gezicht bij die gedachte, nu matchten ze ook nog eens. Het duurde echter niet lang voordat hij met een onschuldig grijnsje zijn kap naar achter sloeg zodat ze zijn gezicht wel kon zien. Afwachtend keek ze hem aan, en ze zag hoe zijn ogen een paar keer over haar outfit heen gingen. De brunette kon het dan ook niet laten om zachtjes te gniffelen toen hij een 'wow' niet kon onderdrukken. "Ik ben blij dat je het wat vindt," zei ze met een licht uitdagend toontje terwijl ze hem aankeek. Ze kon zien dat hij zijn best had gedaan voor vanavond, hij had zelfs nog een beetje geprobeerd om aan het thema te voldoen! Dat was al heel wat voor Christophe, wist ze.
Maar Ivy kon er niets aan doen dat er een verbaasde blik op haar gezicht verscheen toen hij plotseling een bos rozen achter zijn rug vandaan haalde. Haar blik ging van de bloemen naar zijn gezicht, ze waren voor haar. En als er iets was waarmee je haar kon winnen, dan waren het wel de klassiekers, zoals rozen dus. Hij pakte één van de rozen uit het boeket en stopte deze tussen zijn tanden. Voorzichtig pakte ze de bos rozen van hem aan, ze wilde haar vingers niet openhalen en haar outfit onder knoeien met bloed. "Ze zijn prachtig," zei ze terwijl ze keek naar de witte roos in het midden, en vervolgens weer naar Christophe, "bedankt." Met een kleine glimlach draaide ze zich om, zodat ze de bloemen even weg kon zetten in hun kamer. Snel plaatste ze hen in een vaas, water kon ze er later vanavond nog wel bijdoen.
Met een brede glimlach keerde ze weer terug naar de deur, die ze nu achter zich sloot en haar blik op Christophe richtte, die daar nog altijd heel classy met de roos in zijn mond stond te wachten. Met haar duim en haar wijsvinger pakte ze het steeltje van de roos vast en haalde het uit zijn mond, waarna ze op haar tenen ging staan en kort haar lippen op die van hem drukte. Expres liet ze het maar kort duren, en tevens omdat ze niet zo lang kon balanceren op deze hakken - die haar wel iets langer maakte tho, nu leek ze toch niet helemaal zo'n kleine muis naast hem. "Ready to go?" vroeg ze terwijl ze de roos nog altijd vast had en er een beetje mee ronddraaide tussen haar twee vingers.
+ tagChristophe bae <3
+ outfitDress x Cloak x Shoes x Makeup
BY MITZI

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Christophe Rémy
avatar
Class 3
Aantal berichten : 218

Character Profile
Alias: Apostacy
Age: Stopped counting tbh
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't pin it all on me   wo sep 21, 2016 9:02 pm

Ivy leek haar gewenste reactie te krijgen op haar outfit en ook al had Christophe haar liever even laten wachten voordat hij zijn bewondering voor haar zou uiten, het was hem niet gelukt deze in te houden. Ach, ze leek er blij onder te zijn, dus een win-win situatie. Toen ze begon te spreken kon hij niet anders dan de toon in haar stem oppikken. “Ik zou het niet durven wagen jou te beledigen, zeker niet nu ik weet hoe gevaarlijk jij kan zijn.” grijnsde hij toch wat flauwtjes terug, ook al zouden licht beledigende grapjes zijn mond later deze avond vast nog verlaten. Misschien niet allemaal gericht op haar, maar zeker wel iets. Blijkbaar werd er niet van hem verwacht dat hij én moeite in zijn outfit zou steken én haar zou verrassen met het meest cliché geschenk ooit. Het meisje in de deuropening leek er wel erg gecharmeerd van te zijn en een onhoorbare zucht verliet zijn mond dan ook. Dit soort dingen waren niet zijn specialiteit, dus het enige wat hij kon doen was alle romantische films afgaan in zijn herinneringen en het meest gewaardeerde cadeautje eruit pikken. Het was hem gelukt.
De verdorde roos moest zo snel mogelijk weggehaald worden, voordat het hele boeket een shade over zich heen kreeg, dus plaatste hij hem met zijn vrije hand snel tussen zijn tanden. Heel voorzichtig pakte ze ze aan, voor een moment kreeg Christophe toch wel een onderbuik gevoel dat het toch niet zo goed gevallen was, maar ze opperde een complimentje, gevolgd door een bedankje. De glimlach keerde weer terug op zijn gezicht, een fout moment, want hij haalde het hoekje van zijn mond open aan een doorn. Ivy verdween voor een moment en dat moment gebruikte hij om het bloed op zijn mondhoek weg te vegen. Zolang er maar geen rode streep op zijn gezicht stond, anders dacht iedereen dat hij zijn honger eens niet had kunnen inhouden. Ivy kwam weer terug, brede glimlachend dan hij haar ooit had gezien en dat maakte hem ook vrolijker. Natuurlijk niet te vrolijk, want dat was zijn ding niet. Ze pakte de roos uit zijn mond en voordat hij het wist had ze haar lippen op die van hem gedrukt, maar zeer lang kon hij er niet van genieten. Net toen hij een beetje druk van zijn lippen op die van haar uitoefende trok ze zich al terug, hem achterlatende verlangend naar meer. “Ik zou graag jouw gezelschap voor mezelf willen houden nu,” begon hij, maar draaide zich al half om richting de gang. “maar dat bewaar ik wel voor later! Let’s go!”

-- Cloak -- Outfit -- Ivy --
TOM HARDY MADE ME THIS BRACELET

_________________
shady emo | actual cinnamon roll | smol birb

zo officieel:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy Schwartz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 349

Character Profile
Alias: Infinity
Age: 18 years [134]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't pin it all on me   wo sep 21, 2016 11:10 pm

i thought that i was dreaming
when you said you loved me
De kleine glimlach op haar gezicht probeerde ze in een grijns te houden zodat ze niet al te enthousiast zou lijken, maar bij zijn worden kon ze niets anders dan haar mondhoeken sneaky nog wat omhoog te laten kruipen. "Dat heb je heel goed gezien!" zei ze na zijn woorden. Hij moest haar inderdaad niet beledigen.. want feitelijk had hij haar zowat op haar ergst gezien. Misschien was het nog niet eens haar ergst geweest, want als ze mensen aan zou gaan vallen in plaats van herten dan zou het nog een stuk bloederiger worden. Maar die hele gedachtes verdwenen toen ze de bos rozen onder haar neus geduwd kreeg, iets wat haar echt heel erg had verbaasd.
Snel had ze de bloemen binnen gezet zodat ze weer terug kon naar de persoon die voor de deur stond te wachten. Schaamteloos had ze de verdorde roos uit zijn mond weggenomen met haar vingers en had ze haar vuurrode lippen op die van hem gedrukt. Hij had geluk dat haar lipstick niet af gaf. Lang liet ze het echter niet duren, meer kon hij verdienen als hij zich gedroeg in de avond. Al leek dat zo on-Christophe als het maar kon en verwachtte ze niet echt dat hij de gentlemen uit ging hangen, zolang hij haar maar niet ergens liet stikken was het goed. Bij zijn woorden kon ze niets anders dan lichtjes grijnzen, hij zou eens moeten weten. Vervolgens draaide hij zich al half om, het was tijd om te gaan. Ivy schoof de verdorde roos bij de bloemen in een vaas die ergens op een tafeltje in de gang stond en versnelde kort haar pas om de ander in te halen. Dat ging gelukkig makkelijk met haar vampier-snelheid. Ivy sloeg haar cape dicht, immers zou er buiten vast nog wel een klein beetje zonlicht zijn in het begin, maar tegen de tijd dat ze in het bos zouden zijn was dat vast wel weg. Gelukkig had ze voor deze cape gekozen, die zou haar beschermen tegen het zonlicht zolang hij niet voor haar gezicht vandaan zou schuiven en ze hem gesloten hield.
+ tagChristophe bae <3
+ outfitDress x Cloak x Shoes x Makeup
BY MITZI

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Christophe Rémy
avatar
Class 3
Aantal berichten : 218

Character Profile
Alias: Apostacy
Age: Stopped counting tbh
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't pin it all on me   zo sep 25, 2016 12:09 am

Helaas vond ze het ook de waarheid die hij sprak, maar zelfs dat gruwelijke beeld van Ivy van die ene nacht zou hem er niet van weerhouden haar soms wat extra hard te plagen. Er waren zelfs goede dingen voortgekomen uit die nacht, dus.. who knows, misschien triggerde het haar wel om leuke dingen te doen. Ze probeerde hem echter nu wel al meteen te plagen, door maar enkele momenten haar lippen tegen die van hem te drukken. Als een kind dat zojuist zijn gegeven snoep was afgepakt keek hij Ivy aan, die meldde dat het maar tijd zou zijn om te gaan. Een zucht rolde over zijn lippen voordat hij zich omdraaide en ermee akkoord ging dat ze maar eens moesten vertrekken. (Al was te laat komen wel zijn ding, gemeend of niet gemeend.)
Bij de terugkomst van Ivy, dit keer geheel bloemloos, begon hij al te lopen, maar paste zijn pas wel aan aan haar, onbewust. Terwijl zij haar mantel nog extra om zich heen sloeg, haar jurk nu wel geheel verbergende voor hem, maakte hij zich daar nauwelijks zorgen om. Hoewel het feest buiten was en de zon nog niet geheel onder was, kon hij zich prima redden met zijn mutatie en er waren vast wel wat beschaduwde plekjes te vinden, waar waarschijnlijk ook niet eens zoveel mensen zouden zitten. Toen hij zich door de eerste deur naar buiten had geduwd, hem natuurlijk open houdende voor Ivy, merkte hij al meteen enkele houten richtingaanwijzers aan. De glimlach op zijn gezicht werd wat kleiner toen hij in de verte al geroezemoes hoorde van mensen en muziek. In zijn hoofd zocht hij nog snel naar wat motivatie, maar deze leek nu al ver te zoeken te zijn. “We blijven toch niet te lang, hè?” begon hij al een beetje te brommen tegen Ivy, terwijl zijn ogen het pad afgingen. Gelukkig liep daar nog niemand, dus had hij daar allemaal nog geen last van. Hopelijk waren er nog wat leuke mensen aanwezig op dat feest, of anders was gratis drank wel een must. Hoe dan ook werd het een lange avond.
Zijn pas was onderhand wel wat veranderd in gesleep en de achterkant van zijn mantel was al bevuild door het pad waar ze overheen moesten lopen. De schaduw die hij om zich heen had gecreëerd hing als een extra ontmoedigende laag om met hem te praten heen en ook zijn blik, te neer geslagen richting de grond, hielp die houding ook niet te laten verdwijnen. Het bos was verlicht met licht, waar hij de oorsprong niet zo snel kon vinden, maar hij moest toegeven dat die feestcommissie er wel verdomd veel tijd in had gestoken, een compliment voor hen. “Nou, we zijn er denk ik wel.” Zijn ogen schoten al naar de bar. Als Ivy nou bij haar vriendinnetjes ging staan kon hij zich daar gaan vermaken. Het enthousiasme van voor hun kamer was geheel uit zijn lichaam verdwenen.

-- Cloak -- Outfit -- Ivy --
TOM HARDY MADE ME THIS BRACELET

_________________
shady emo | actual cinnamon roll | smol birb

zo officieel:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy Schwartz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 349

Character Profile
Alias: Infinity
Age: 18 years [134]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't pin it all on me   zo sep 25, 2016 10:01 am

i thought that i was dreaming
when you said you loved me
Terwijl ze door de gang liepen zorgde Ivy ervoor dat haar hele lichaam bedekt was door de mantel. Dit was de eerste keer dat ze ging proberen om naar buiten te gaan terwijl de zon nog een beetje te zien was. Waarschijnlijk was dat een kleine honderdtwintig jaar voor het laatst geweest, dat ze overdag buiten was geweest. Christophe had geen moeite met de zon, de lucky bastard. Hij hield de deur voor haar open en ze stapte naar buiten, haar blik op de grond gericht. Er gebeurde niets. Geen pijn, geen zon die door de mantel heen brandde. Een kleine glimlach verscheen op haar gezicht, maar die kon de ander natuurlijk niet zien. In de verte hoorde je al wat geroezemoes uit het bos komen, net zoals je een gedempte muziek hoorde. De ander begon vrijwel meteen de brombeer uit te hangen, hij wilde niet te lang blijven. "Wat dacht jij dan? We blijven tot het einde! Ik heb me niet voor niet helemaal uitgedost." Maar omdat hij haar gezicht niet kon zien stond ze zichzelf toe om breed te grijnzen. Natuurlijk ging ze hem dat niet aandoen, het zou leuk zijn om lang te blijven, maar Ivy was lang niet zo egoïstisch dan je misschien zou denken. Dat hoefde Christophe echter niet te weten, hij had haar zo vaak geplaagd met van alles en nog wat. "En als je het met me uithoud vanavond, zal daar natuurlijk een beloning op staan later." Een kleine grimas kon ze niet onderdrukken, hij zou dat toch niet kunnen zien.

De feestcommissie had echt zijn best gedaan, dat was wel te zien aan hoe het bospad prachtig verlicht was. Ivy waagde het erop om kort omhoog te kijken, de zon was onder. Met een kleine glimlach liet ze de mantel los waardoor haar jurk en blote benen weer te zien waren. Ook de kap tilde ze van haar hoofd af, zodat haar donkere haren die ze had ingevlochten en vast had gezet met speldjes ook te zien was. Er hing een soort schaduw over de ander heen, wat haar kort liet fronsen. Hij hield echt niet van feestjes, hmn? Toen hij aankondigde dat ze er waren nu liet ze haar blik over de open plaats gaan. Een dansvloer, een bar, eigenlijk alles wat een goed feest behoorde te hebben. Ze zag hoe zijn blik naar de bar ging, waarna ze een afkeurend geluidje maakte en zijn hand beetnam. "En dan zeker de rest van de avond als één of andere verloren dronkenman rondlopen?" Nee, eerst moesten ze maar wat plezier gaan maken voordat ze naar de bar gingen. Misschien moest ze hem voorstellen aan haar vrienden, aan Storm en Devon bijvoorbeeld. Maar die zouden het vanavond ook wel druk hebben met de dames, en daarbij wist ze niet hoe Lupos zou reageren op Christophe. Bij haar was het wonderbaarlijk genoeg goed gegaan, maar ze wist dat Christophe wat minder toleranter zou zijn aangezien hij zelfs al had gewalgd van de geur die in hun kamer hing nadat Storm langs was gekomen. Misschien was dat dus niet het beste idee, maar dat zou ze dan wel zien. Zacht trok ze een beetje aan zijn arm, in de richting van de dansvloer. Daar wilde ze heen.
+ tagChristophe bae <3
+ outfitDress x Cloak x Shoes x Makeup
BY MITZI

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Christophe Rémy
avatar
Class 3
Aantal berichten : 218

Character Profile
Alias: Apostacy
Age: Stopped counting tbh
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't pin it all on me   za okt 01, 2016 4:58 pm

Het moment dat Ivy naar buiten stapte keek hij voor de zekerheid haar kant op, voor het geval haar mantel het zonlicht door zou laten en zijn onderbewustzijn zorgde ervoor dat hij zijn schaduw ook haar kant op liet groeien, heel subtiel. Dus wanneer Ivy’s mantel zijn werk niet heel erg goed zou doen, dan zou hij die fouten opvangen. Bij het zien van de eerste (minimale) versieringen voelde hij zijn hart al een beetje in zijn schoenen zakken. De motivatie om te gaan leek langzaamaan weg te sijpelen. "Wat dacht jij dan? We blijven tot het einde! Ik heb me niet voor niet helemaal uitgedost." De woorden van Ivy hielpen alles behalve en kort beet hij op zijn lip om zichzelf tegen te houden voor het zeggen van iets doms. Een hele avond.. bij zo’n saai en net feest? Dat was alles behalve iets voor hem. Een zucht rolde over zijn lippen en hij fixeerde zijn blik op de grond, heel even doorzetten dan maar. En dat werd hem wel iets makkelijker gemaakt door haar volgende woorden. Christophe keek gelijk naar de gemantelde persoon naast hem, verrast. “E-en wat zou die beloning dan wel niet kunnen zijn?” vroeg hij, nadat hij de stotter in zijn stem niet in kunnen had houden, maar hij kon haar gezicht en ook de uitdrukking erop niet zien door de kap van haar mantel. Er was helaas nog te veel zon om deze van haar hoofd af te slaan. Damnit.
Onderweg naar het feest merkte de persoon naast hem dat er niet genoeg zonlicht over was om nog verbrand te raken, dus sloeg ze haar mantel al snel af, maar het was te laat om nog te vragen over welke beloning ze had gesproken. Dat moest dan maar wachten tot iets later op de avond. Toch was het het aanzicht van de feestplek die hem zijn laatste beetje vrolijkheid afnam. De schaduw die hij om zichzelf had gecreëerd om zichzelf te beschermen van het licht ebde daardoor ook niet weg. Het leek zich wel aan hem gehecht te hebben nu. Plots voelde hij iets rond zijn hand en toen hij opkeek zag hij dat Ivy hem probeerde mee te trekken naar het midden van de plek. “Hey, dan kan je niet zeggen dat ik je avond verpest heb.” zei hij, terwijl hij zijn schouders ophaalde, en liet zich maar een beetje mee trekken, maar niet al te snel. Was die beloning het wel allemaal waard? Op dit moment was het antwoord een simpele ‘nee’. Helaas kon zijn blik geen bekenden opmerken, dus veel afleiding had hij niet. Als Ivy hem nou even losliet, glipte hij weg naar een uithoekje en dan zou hij zich prima kunnen vermaken. “Je hebt jezelf er alleen maar mee!” waarschuwde hij haar alvast, een beetje plezier was teruggekeerd in zijn ogen.

-- Cloak -- Outfit -- Ivy --
TOM HARDY MADE ME THIS BRACELET

_________________
shady emo | actual cinnamon roll | smol birb

zo officieel:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy Schwartz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 349

Character Profile
Alias: Infinity
Age: 18 years [134]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't pin it all on me   za okt 01, 2016 9:36 pm

i thought that i was dreaming
when you said you loved me
Het was maar goed dat de kap van de bloedrode mantel haar gezicht in een schaduw wierp, want zo kon hij tenminste niet de grijns rond haar lippen zien na die woorden. Vrijwel meteen had hij erop gereageerd, maar anders had ze niet echt verwacht. Hij stotterde zelfs een beetje, hoe schattig was dat dan. Waarschijnlijk zou hij niet meer zo schattig zijn zodra ze tegen hem zou zeggen dat hij nu schattig deed, want dat zou hij alles behalve amusant vinden. Immers kende ze hem langer dan vandaag. Op zijn vraag wat die beloning wel niet zou kunnen zijn gaf ze geen antwoord, want anders zou ze misschien wel wat dingen verraden met de toon van haar stem.

Christophe leek er niet bepaald zin in te hebben om de dansvloer op te gaan, hij leek alcohol een beter idee te vinden maar Ivy wilde hem nog liever een beetje sober houden. In het begin van het feest dan toch. Stel dat ze nog een bekende tegen zou komen aan wie ze hem voor kon stellen. Niet dat ze nu veel vrienden had, maar neem Storm en Devon nou eens als voorbeeld. Dat duo zag ze toch wel een beetje als haar.. vrienden. Ergens was het wel jammer dat ze nog geen andere vampieren tegen het lijf was gelopen, want dat zou pas geweldig zijn. Veel meiden hadden een beste vriendin, Ivy had enkel vriendinnen gehad toen ze nog levend was geweest. Maar die waren er niet meer, dood had hen al vele jaren geleden opgeëist.

"Mijn avond zou pas verpest zijn als je me alleen zou laten," kaatste ze meteen terug terwijl ze lichtjes aan zijn arm trok om hem in beweging te krijgen. Hij zou altijd wel sterker blijven, maar wellicht kon ze haar charmes nog in de strijd gooien. Hij zei dat ze enkel haarzelf ermee had. "Kom toch mee, anders ben je een partypooper," zei ze terwijl ze haar tong naar hem uitstak. "Denk aan je beloning," friste ze zijn geheugen op terwijl ze kort een beweging met haar wenkbrauwen maakte. Nog altijd hield ze zijn hand vast, maar stopte met eraan te trekken omdat ze nu juist dichter naar hem toe stapte en op haar tenen ging staan en kort haar lippen op zijn mondhoek. "En nu meekomen!" zei ze waarna ze hem weer op sleeptouw probeerde te nemen en nu wat dwingender in de richting van de dansvloer ging.
+ tagChristophe bae <3
+ outfitDress x Cloak x Shoes x Makeup
BY MITZI

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Christophe Rémy
avatar
Class 3
Aantal berichten : 218

Character Profile
Alias: Apostacy
Age: Stopped counting tbh
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't pin it all on me   di okt 11, 2016 4:41 pm

Geen antwoord, alweer niet, op hetgeen wat ze hem zo beloofde als hij zich deze ene avond ‘gedroeg’. Christophe vroeg zich natuurlijk af in hoe verre hij die term kon rekken, want misschien als hij zijn mondje de hele avond klaagvrij hield dat hij al zijn beloning kreeg. Toch was Ivy vast van plan om er een spelletje van te maken en Christophe zou daar alleen mee akkoord gaan zolang hij aan de winnende kant bleef. Ze begon hem ook richting de dansvloer te trekken, maar zijn voeten bleven stug op de grond staan. Nee. Ze waren nog geen moment op het feest en meteen wilde ze hem al aan eisen laten voldoen. Zo snel kon hij zich niet op zijn gemak voelen! Uiteindelijk liet hij zich maar een beetje meetrekken, maar als het te ver voor hem ging zou hij zo weer zijn voeten in de grond boren. “Dat was ik niet van plan!” murmelde hij, toen ze hem vertelde dat hij haar avond alleen zou kunnen verpesten als hij haar op dit feest achter zou laten. “Honestly, party pooper zou mijn bijnaam prima kunnen zijn.” Daar kon hij ook nog eens mee leven als hij echt eerlijk moest zijn. Maar goed, voor Ivy was hij naar dit feestje gegaan dus voor Ivy kon hij nog wel even gezellig doen. Zodra ze met andere mensen zou gaan praten zou hij de kans wel vinden om zachtjes weg te glippen.
De beloning werd weer opgeroepen in zijn hoofd toen ze zachtjes haar lippen tegen die van hem aandrukte. Ze moest op haar tenen staan om erbij te kunnen, wat hij toch wel heel erg schattig vond. “N’ahw,” beaamde hij haar en greens kort, totdat er weer dwingend aan zijn arm werd getrokken. “Ik kom al, jeetje.” zuchtte hij. Nog even en die korte kusjes zouden niet meer werken omdat hij toch niet meer kreeg dan een heel erg kort moment. Met tegenzin sjokte hij achter haar aan, terwijl zijn blik minachtend naar het overige publiek ging. Een grijns of grinnik over hem en hij zou zich omdraaien naar de bar en nooit meer van die kruk afkomen! Bij de dansvloer aangekomen rolde hij kort met zijn ogen, hopelijk niet zichtbaar voor Ivy zelf, en haalde zijn hand door zijn haar. “Je hebt me hier, nu blij?” vroeg hij, een van zijn wenkbrauwen sceptisch opgetrokken. De muziek was voor hem op dit moment te romantisch en hij kreeg al rillingen over zijn rug als hij moest denken aan het feit dat misschien moest gaan schuifelen. Het kon ook te romantisch allemaal.

-- Cloak -- Outfit -- Ivy --
TOM HARDY MADE ME THIS BRACELET

_________________
shady emo | actual cinnamon roll | smol birb

zo officieel:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy Schwartz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 349

Character Profile
Alias: Infinity
Age: 18 years [134]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Don't pin it all on me   vr nov 04, 2016 6:12 pm

i thought that i was dreaming
when you said you loved me
Hij was in elk geval niet van plan om haar hier vanavond achter te laten, dat was iets wat haar wel wat meer gerust stelde. Toch bleef hij nog dwars doen, hij wilde niet mee de dansvloer op. Misschien zou het werken om hem een partypooper te noemen, maar hij gaf eerlijk toe dat het best wel eens zijn bijnaam zou kunnen zijn en toen was de lol er al snel weer af.
Nadat ze zich een beetje uitsloofde kreeg ze hem dan eindelijk in beweging. "Dat werd tijd," beaamde ze terwijl ze hem met een kleine grijns aankeek voordat ze hem de mensenmassa introk. Eenmaal op de dansvloer stopte ze met lopen. Toen Ivy zich naar hem toedraaide zag ze nog net hoe hij zijn hand door zijn haren heen haalde - de rol van zijn ogen had ze gemist. "Ja," zei ze simpelweg op zijn vraag.
Vanuit haar ooghoek zag ze een meisje hun kant op kijken. Ze kende d'r niet, maar ze wist donders goed dat er genoeg singles rondliepen hier. En het was duidelijk dat ze haar blijk op Christophe gericht had. Ivy kneep kort haar ogen samen, een licht jaloerse vlaag ging door haar lichaam heen. Zonder het ook maar aan te kondigen sloeg ze haar armen om zijn nek heen en trok ze hem wat naar zich toe. Opnieuw keek ze opzij, om met een tevreden glimlach te zien hoe de ander haar hoofd weg draaide. Toen ze Christophe weer aankeek met een mierzoete glimlach vloeide net de vuurrode kleur weer uit haar ogen. "Nu we hier toch zijn, kunnen we net zo goed dansen," zei ze terwijl ze haar handen rond zijn nek geslagen hield en met haar vinger zachtjes over de achterkant van zijn nek heen streek. Hoe bedoel je ze was hem diehard aan het claimen?
+ tagChristophe bae <3
+ outfitDress x Cloak x Shoes x Makeup
BY MITZI

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Don't pin it all on me   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Don't pin it all on me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Forest :: Fairytale Ball-
Ga naar: