INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Faith Rosemary

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Faith Rosemary
avatar
Class 1
Aantal berichten : 9

Character Profile
Alias: Wolfgirl
Age: 13 years old, now.
Occupation:
BerichtOnderwerp: Faith Rosemary   di feb 18, 2014 2:24 pm

• Naam Faith Rosemary
• Bijnaam Faith, Rose
• Leeftijd 13 jaar.
• Geboorteplaats Groot-Brittannië.
• Karakter
Teruggetrokken - Onhandig - Bang voor fouten - Lichte vorm van autisme.
Faith Rosemary heeft een lichte vorm van autisme, en hierdoor is ze erg teruggetrokken. Ze weet niet goed wat ze moet doen met anderen in de buurt, en is bang dat ze veel dingen fout doet. En wat het nog erger maakt, ze is nog onhandig ook. Ze maakt dus vaak fouten en begint steeds minder zelfrespect te hebben.
• Uiterlijk
Lichte huid - Blond haar - Blauwe ogen - Roze lippen
Qua uiterlijk is Faith één van de knapste meisjes die er bestaan. Ze heeft een mooie, lichte huid die mooi bij haar blonde haar past. Haar gezichtje is gesierd met prachtige, lichtblauwe ogen en volle, roze lippen.
• Mutatie
Faith is in staat zichzelf te veranderen in een wolvin, maar, als de gevoelens niet heel heftig zijn, niet helemaal. Ze krijgt een lichtbruine, crèmekleurige huidskleur, haar oren staan boven op haar hoofd in plaats van links en rechts op haar hoofd, haar tanden worden scherper en ze krijgt een staart (denk maar een beetje aan de katmeisjes van animé). Ook worden haar nagels scherper. Pas als ze heel verdrietig wordt, veranderd ze helemaal. Ze wordt een crèmekleurige wolf.
• Mutatie voordelen
Faith kan goed sluipen, beter horen, beter zien in het donker en ze kan hard bijten.
• Mutatie nadelen
Iedere keer bij de verandering, voelt ze een felle pijnscheut. Haar lippen gaan hierdoor automatisch omhoog, waardoor de kans groot is dat ze iemand die te dichtbij haar in de buurt staat, kan worden verwond. Ook kan ze de transformatie nauwelijks zelf doen, het gebeurd meestal bij heftige gevoelens.
• Mutatie grenzen
?
• Geschiedenis
Faith Rosemary had een gelukkige tijd. Ze had twee lieve ouders en een klein broertje van 2. Op een dag, kreeg ze een erge ruzie, ook al weet ze de reden nu al niet meer. Ze was 12 jaar oud toen ze, met een felle pijnscheut, in een half-wolf veranderde. Faith wist niet wat haar overkwam, maar toen ze rondkeek, zag ze haar broertje liggen met drie diepe sneeën in zijn buik. Het bloed spoot eruit, en haar ouders keken geschrokken naar haar. Verdwaasd keek ze terug. Wat was er gebeurd? Toen bekeek ze zichzelf. Een hard gegrom, toen nog een heel onbekend geluid uit haar mond, ontsnapte uit haar keel. Ze had... Een lichtbruine, crèmekleurige huidskleur, die hariger was dan normaal. Ze had klauwen, hondenpoten. Ze keek in de spiegel, die recht tegenover haar stond. Weer een grom. Ze leek wel een hond! Het harde krijsen van haar broertje deed haar opschrikken. Ze keek hulpzoekend naar haar ouders. Maar deze keken vol haat naar haar terug en haar moeder duwde haar de kamer uit. "Ik weet niet wat je net gedaan hebt of wat je bent, maar het is jouw schuld dat jouw broertje nu dood gaat." Vervolgens duwde de moeder verder, maar Faith verzette zich. En bleef staan. "Ik moet naar hem toe," murmelde ze, en ze wist niet zeker of haar moeder haar wel verstond. Ze duwde de vrouw aan de kant en stapte de kamer binnen. Haar broertje was lijkbleek. Hij lag op zijn rugje en ademde maar heel traag. Hij keek op naar haar, schonk haar een liefdevolle blik, en blies zijn laatste adem uit. Faith begon te trillen, te huilen, en er schoot weer een pijnscheut door haar lichaam. Nu stond er een echte wolvin in de kamer. Maar al snel vluchtte de wolvin weg, weg van haar ouders. Weg van haar broertje. Weg van haar oude leven. Zo kwam ze bij de school.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Faith Rosemary   vr jul 17, 2015 10:11 pm


Hierbij ben je Class 1.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Faith Rosemary
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: