INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 What If,

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aryn Nam
avatar
Class 2
Aantal berichten : 46

Character Profile
Alias: Daydream
Age: 17 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: What If,   wo aug 24, 2016 11:12 pm


in dreams

YOU WILL LOOSE

your heartache

Ze was hier pas net en dat was te zien. Ze had een tijdje rondjes om zichzelf gedraaid nadat ze haar lokaal uit was gelopen om na een tijdje nagedacht te hebben toch een kant uit te kiezen. Ja ze had een rondleiding gehad. Had ze het onthouden? Mwah, niet echt.
Met haar kleine pasjes achtervolgde ze een ander groepje op afstand terwijl ze alles in zich op probeerde te nemen. Er was niet veel meer te onthouden behalve kluisjes eigenlijk. Heel soms een speciaal-uitziend kluisje die ze kon onthouden, maar daar hield het wel op. Toen ze een hoekje opkwam herinnerde ze zich alles weer. Dit was de ingang. Hier was ze eerder door binnen gebracht. Dat was inmiddels 1 dag geleden. Heel veel mensen had ze nog niet gesproken en dit vooral omdat ze zich aan het focussen was op haar kamergenoot, de nieuwe school en nieuwe kamer. Het was allemaal zo anders. Aryn draaide haar lijf om zo naar een plek te lopen die ze kon herkennen.
Er kwam veel geluid uit de kamer. Mensen zaten op telefoons, laptops of waren druk in gesprek of het nou over school was of niet. Zelf kreeg ze hierdoor een glimlach op haar gezicht. Bij het gaan naar deze school was Aryn bang geweest. Bang voor de mutanten die je hier zou tegenkomen. Haar broer was gevaarlijk geweest in het huis en zoiets wou ze nooit meer meemaken, maar dan moest ze naar een school waar bijna iedereen gevaarlijker was dan zij. Het enige wat zij kon doen was hun krachten wegnemen voor misschien 1 minuut max. en wat pijn maken als iemand haar echt pijn wou doen. Iets wat ze niet wilde gebruiken. Hier was ze waarschijnlijk één van de 'normaalste' personen, maar haar ouders durfden geen mutanten meer thuis te houden. Na haar broer kon ze dit ook wel snappen. Het was nog altijd een grappig gevoel dat iedereen hier zoals haar was, een mutant.
Met een zucht stapte ze de kamer binnen om kort rond te kijken. Met een paar stappen stond ze voor een stoel waar ze rustig in ging zitten en weer om zich heen keek. Haar blik ging kort naar het raam. Al het geluid leek even te verdwijnen om haar heen. Zo ontspande ze zich. Ze was zo gespannen geweest de laatste dagen over aankomen hier en over het feit dat haar ouders haar niet meer thuis durfden te houden door haar broer. Ergens deed dat pijn, maar haar positieve instelling verzon er gelijk dingen overheen. Zij konden er niks aan doen, toch? Al voelde ze zich niet gevaarlijk, ze kon het toch zijn. Al kon haar moeder precies hetzelfde als zij kon, ze leek er toch bang voor te zijn. Vader die net zo 'gevaarlijk' was in haar ogen als haar broer dit was geweest, leek het ook niet meer te willen. Maar wat als ze nu thuis was geweest? Dan waren haar ouders bang, bang dat zij ooit ook zo uit zou vallen, zoals haar broer dit had gedaan. Dat ze zichzelf en anderen dan pijn zou doen. Al was zij alles behalve een gevaarlijke mutant. Dat wou ze haar ouders niet aandoen. Haar gedachten schoten weg toen iemand langs haar liep en haar daarbij bijna in het gezicht sloeg. Ze schoot achteruit. De ander had het niet door en liep rustig door. Naja, zij ging er geen drama van maken. Haar tas tilde ze op schoot en ze pakte een kleine rode agenda uit de tas. De tas liet ze weer naar de grond vallen en hij kwam neer met een klap die wel iets harder was dan verwacht, maar niemand stopte met wat hij/zij aan het doen was. Voordat ze de agenda opendeed voelde ze hoe er iets voor haar neerviel. Aryn boog voorover en keek op om de eigenaar zonder schaamte in de ogen te kijken. Kort glimlachte ze nog wat voorzichtig. "Je hebt wat laten vallen."

TAG -- open voor iedereen


whatever you wish for you keep


©

_________________
같은 시간에 
{ just for a minute }
같은 공간에 
{ stay for a minute }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Derek Stark
avatar
Class 2
Aantal berichten : 31

Character Profile
Alias: Wolverine
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: What If,   di sep 20, 2016 10:58 pm

A seven nation army couldn't hold me back
Hij wist eigenlijk niet zo goed wat hij deed in zo'n drukke gang als deze. Derek walgde van de overvolle klaslokalen en voelde zich alles behalve op zijn gemak op dit eiland. Er waren teveel mensen, teveel geuren die zijn zintuigen prikkelden en teveel drukte. Maar telkens als iemand tegen hem wilde praten, dan gaf hij ze zo'n doodse blik dat ze zich wel twee keer bedachten de vorige keer. Nee, hij was niet bepaald sociaal. Om het lichtjes uit te drukken, hij had een bloedhekel aan mensen, maar dat probeerde hij te laten zien door zijn emoties uit te schakelen. Geen lach op zijn gezicht, geen somberheid, enkel die neutrale afschrikwekkende blik die meestal wel genoeg was. De enige emotie die hij nog wel eens wilde tonen was woedde, maar enkel om mensen weg te houden. Hij wilde geen vrienden, hij wilde geen mensen leren kennen. Dat was voor zowel hemzelf als die mensen niet veilig. Hij was een beest wat elke volle maan tekeer ging, een beest wat elke volle maan zoveel mogelijk slachtoffers probeerde te maken. Derek vroeg zich al af hoe het hier moest gaan tijdens zijn eerste volle maan. Hoe het moest gaan wat betreft de andere weerwolven hier op het eiland. Want dat zou niet goed komen mochten ze elkaar tegen het lijf lopen wanneer de maan het bos verlichtte. Dan zou het waarschijnlijk een bloederig schouwspel worden onder het oog van de maan. Nee, hij twijfelde eraan of hij wel goed deed om op dit eiland te blijven. Maar hij was er eenmaal.. en de kans was klein dat ze hem nu nog lieten gaan.

Hij wilde iets uit zijn zak pakken, maar had daarmee niet door dat er een los zwervend sleuteltje wat tot zijn kluis behoorde eruit viel. Het ding kwam op de grond terecht en rolde naar de voeten van een meisje die op een stoel zat, Derek had haar niet echt gezien in het voorbijgaan. Hij probeerde zich namelijk vooral te richten op het negeren van iedereen. De zwartharige stopte dan ook met lopen, trok zijn wenkbrauw wat op en keek over zijn schouder om te zien wat hij had laten vallen.

Outfit
BY MITZI

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aryn Nam
avatar
Class 2
Aantal berichten : 46

Character Profile
Alias: Daydream
Age: 17 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: What If,   di sep 20, 2016 11:22 pm


in dreams

YOU WILL LOOSE

your heartache

Een zwartharige jongen stond voor haar. Duidelijk ouder en leek ook niet echt blij. Dat was dan ook hoe haar glimlach langzaam wegdroop van haar gezicht en alleen een wat verwarde blik achterbleef. Er leek geen beweging in te komen dus ze ging op het puntje van haar stoel zitten om zelf maar een sleuteltje te pakken. Kort keek ze naar het ding en hield het kort in haar handen liggen. Er was weinig interessants aan eigenlijk, dus ze pakte het dingetje vast aan de bovenkant en zwaaide er even mee. "Van jou?" Het ding liet ze in haar handen voor als het niet van hem was, maar ze kon het eigenlijk wel weten, aangezien ze het uit zijn zak had zien vallen. Haar agenda legde ze op de rand van de stoel en liet het dingetje in haar andere hand vallen. Daarna keek ze op naar de ander  voor haar. "Kan je vangen?", besloot ze te zeggen. Hij stond een eindje verder, dus goede afstand daarvoor. Ja ze was nieuw, maar er was weinig schaamte in haar te vinden. En als alles fout ging...wat kon er gebeuren? Een glimlach was weer verschenen, maar of de ander emoties had kon ze niet raden. Al leek het zo van niet. De sleutel verdween in haar handpalm waarna ze enkel een reactie afwachtte. Of er überhaupt een reactie vanaf zou komen eigenlijk. Het leek een man van steen zo op het oog.


OOC -- Ff kort post topicje Nesu Razzwhatever you wish for you keep


©️

_________________
같은 시간에 
{ just for a minute }
같은 공간에 
{ stay for a minute }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: What If,   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
What If,
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: