INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Aryn Nam

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aryn Nam
avatar
Class 2
Aantal berichten : 46

Character Profile
Alias: Daydream
Age: 17 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Aryn Nam   ma aug 22, 2016 11:36 pm


In dreams

YOU WILL LOOSE

your heartache

Naam - Aryn Nam
Bijnaam - Ary
Leeftijd - 17 y/o
Geboorteplaats - Daegu > South-Korea
Alias: Daydream
Family - Jae-joon Nam - Father - Korean{alive}
Ally Nam - Mother - American {alive}
brother - 24 y/o {alive}

Outside
Height: 1.60 cm
Haar: Zwart, maar blond geverfd. 
Ogen: Bruin
Huid: Lichte huid

Inside
Caring - Social - Enthusiastic - Naive - Weak

{ caring } 
Ary is een heel vrolijk meisje die graag voor anderen zorgt en altijd wil weten of iemand oké is. Daarom zou ze ook met liefde haar mutatie gebruiken om mensen te helpen.

{ social } 
Ary is alles behalve bang voor een gesprek en nieuwe mensen leren kennen is iets wat ze graag doet. Ze is een sociaal meisje en vindt het leuk om met anderen te zijn.

{ joyful } 
Dit meisje is snel enthousiast en moet zich vaak inhouden om niet te blij te worden. Ze kan een letterlijke stuiterbal worden.  En als ze heel blij is lijkt ze weer een kind van 7 die net een cadeau heeft gehad.
{ naive } 
Ary is iemand die heel snel dingen geloofd. Het is heel makkelijk om tegen haar te liegen zonder dat ze het doorheeft. Ze  best kinderlijk en kan dit niet loslaten. 

{ weak } 
Door haar naïviteit is ze een makkelijk slachtoffer en ze is niet heel sterk emotioneel.

Mutation
Mutatie 1 - Dreynen
De kracht om voor een bepaalde tijd de mutatie van een ander weg te nemen. Het is niet dat zij de kracht dan krijgt, maar het persoon zou zijn mutatie helemaal niet meer kunnen gebruiken.
Mutatie voordelen - • Ze kan anderen stoppen als ze gevaarlijk of vervelend zijn met hun mutaties. Of gewoon om te pesten.
• Ze kan anderen helpen.
Mutatie nadelen - • Ze kan de mutatie niet voor lang op pauze zetten, want dan zal het pijn gaan doen aan haar hoofd en hart en uiteindelijk zal het gewoon weer terugkomen. Nu kan ze het nog niet erg lang, maar ze zal het langer kunnen met training.

Mutatie 2 - Telepathy
Een paar klein mentale krachten die onder telepathie vallen. 
Mutatie voordelen - • Ze kan dromen van anderen ingaan en ze controleren. Een ding die ze graag gebruikt als mensen nachtmerries hebben.
• Haar enige wapen kan ze met haar brein produceren. Ze kan iemand laten denken dat hij ergens erge pijn heeft of pijn juist wegnemen met haar hoofd. Ze is er niet trots op dat ze pijn kan 'maken'. Ook omdat als zij erge emoties heeft dit soms ongemerkt bij anderen parkeert in de vorm van pijn. Zelf heeft ze dit niet door en je zal haar moeten kalmeren om dan de pijn van iemand anders te stoppen. Verder wil ze dit zo min mogelijk gebruiken, alleen wanneer nodig.
• Ze kan bij een ander scenario's of ideeën in het hoofd brengen. Niet andersom, gedachtelezen kan ze dan ook niet.
Mutatie nadelen - • Bij veel emoties(sneller verdrietige dan blije) kan ze pijn aan anderen geven zonder dat ze het doorheeft. Ze heeft dit al aardig in de hand, dus het is geen groot gevaar meer.
Mutatie grenzen - Ze kan geen gedachtelezen of andere dingen die bij telepathy horen verder en er zullen er ook niet meer bijkomen.

History
- Geboren in Daegu (Zuid-Korea) op 5 december 2018
- Mutatie werd al vroeg ontdekt en ouders hadden dit al verwacht aangezien iedereen in de familie al krachten had. De telepathie had ze van haar moeder overgekregen en de jongens van de familie hadden allebei een krachtige kracht waar haar broer problemen mee had.
- De telepathie werd ontdekt toen ze bij een huilpartij haar broer naar de grond werkte met pijn aan zijn been zonder aan te raken. Grote pijn was het niet, maar het leek vaker te gebeuren dat anderen pijn kregen bij haar emoties. En zo werden de andere dingen van haar telepathie ook ontdekt.
- Dreynen was iets wat ze ontdekte toen haar broer zichzelf niet in de hand had. Zij was bang in een hoek gaan zitten en wenste dat haar broer de krachten niet meer had en toen vielen ze weg. De kracht van haar broer kwamen vast te zitten in haar hart en na een korte tijd kwamen ze weer terug, nadat haar broer gekalmeerd was. Toen had ze het terugkomen van zijn krachten nog niet kunnen voelen of controleren. Nu kan ze kiezen wanneer iemand zijn krachten verliest en terugkrijgt. Haar oma had dezelfde kracht gehad. Hierna werd haar broer naar de school voor mutanten zoals hij gestuurd en een paar jaar later werd zij daar ook neergezet. 

Whatever you wish for you keep©

_________________
같은 시간에 
{ just for a minute }
같은 공간에 
{ stay for a minute }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Aryn Nam   ma aug 22, 2016 11:56 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Aryn Nam
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: