INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Katerina Springs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katerina Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 16

Character Profile
Alias: Misty
Age: 11 Years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Katerina Springs   za aug 20, 2016 12:57 pm

First Name:
Katerina
Middle Name:
Maurina
Last Name:
Springs
Full Name:
Katerina “Kate” Maurina Springs
Nickname:
Kate
Alias:
Misty
Age:
11 jaar
Zodiac Sign:
Virgo (Maagd)
Date of Birth:
12 september
Place of Birth:
Mullingar, Ireland

Father:
Isaac Springs
Mother:
Maureen Springs
Older Brothers:
Rory Springs;
Alexander Springs;
Scott Springs;
Charlie & Allen Springs

Younger Brother:
Sorley Springs

Character traits:
Mom 2.0 || Bijdehand || Ondeugend || Vastberaden || Doorzettingsvermogen || Vriendelijk || Rebels || Uitdagend || Nieuwsgierig || Rustig || Nadenkend || Opvliegend || Opstandig
Dislikes:
Vechten || Stilte || Sommige Autoriteiten
Likes:
Broers || Levendigheid || Onrust || Grappen || Uitdagingen
Character:
Opgroeiende in een gezin met alleen maar jongens heeft ervoor gezorgd dat Katerina echt wel weet hoe ze haar mannetje moet staan. Zo heeft ze totaal geen moeite met de grappen en grollen van de tweelingbroers. Ze pakt ze vaak genoeg terug, wat dan resulteert in een prank war.  Veel van de grappen heeft ze waarschijnlijk ook van die twee geleerd, al waren ze vaak niet naar haar toe gericht. Ook al is ze het enigste meisje in het gezin, ze houdt wel erg veel van haar broers en broertje. Ze brengen namelijk altijd wel wat leven in de brouwerij, vooral de tweeling staat daar om bekend waardoor ze nogal opstandig is geworden op het moment  dat ze naar een kostschool in Engeland waren gestuurd. In de hoop dat Charlie en Allen zich zouden gaan gedragen. Ze kan dus ook totaal niet tegen doodse stilte, dan is het te rustig en gebeurd er te weinig om haar aandacht actief te houden. Ook vindt ze een uitdaging of twee niet erg, op zijn tijd. Omdat dat ervoor zorgt dat ze altijd alert moet blijven en daardoor zichzelf goed kan redden.
Ondanks dat ze prima haar eigen mannetje kan staan, houdt ze totaal niet van vechten. Zolang alles leuk, gezellig en levendig is, is ze totaal op haar gemak. Met vechten echter, loopt ze het liefste weg. Ondanks dat ze een hekel aan vechten heeft vindt ze drukke omgevingen waarin geschreeuwd word weer niet zo erg, ze houdt totaal niet van stilte omdat ze dat nauwelijks gewend is. Met vijf oudere broers en één jongere is ze gewend aan lawaai en aan de activiteit in het gezin. Ook is ze niet super goed met autoriteiten. Meer de autoriteiten die hun manier van doen vast hebben staan en niet tegen een grapje of twee kunnen. Natuurlijk kent ze wel respect, alleen kan ze gewoon niet altijd serieus zijn en gewoon de regeltjes opvolgen. Misschien ook een effect die haar broers op haar hebben gehad.
Verder is ze soms erg bijdehand, dit uit zich dan vooral in het niet aannemen van zomaar alles. Ze denkt het liefste gewoon zelf na en gaat dan vaak gewoon op onderzoek uit. Moet ze het antwoord vinden in boeken, zal ze net zolang in de bibliotheek of op haar kamer zitten als nodig is om aan het antwoord te komen. Ze heeft niet graag ongelijk, waardoor ze ergens toch het benodigde doorzettingsvermogen heeft om wat te leren. Als ze ergens haar zinnen op heeft gezet, zal ze dat ook bereiken, dat is bijna te garanderen. Zo was ze bijvoorbeeld ook vastberaden weer herenigd te worden met haar twee oudere broers, die al vele scholen gezien hebben. Deze vastberadenheid kan zich uiten in opstandigheid. Ze houdt haar hoofd voor een onbepaalde tijd behoorlijk koel, maar als ze eenmaal ergens niet mee eens is, kan iemand geen medewerking meer van haar verwachten. Het kan zelfs zo ver gaan dat ze juist de dingen gaat doen die niet mogen. Zo kan ze een behoorlijke last worden voor de persoon waartegen ze dit uit.
Katerina is ook totaal niet op haar mondje gevallen, mensen zullen waarschijnlijk eerder denken dat ze erg opvliegend is. Dat kan ze dan ook zijn, maar vaak wel met een goede reden. Ze durft haar eigen mening met gemak uit te spreken, en zal dan ook maar al te graag anderen aanspreken op hun gedrag, mocht het nodig zijn. Dit uit zich soms naar haar broers als mom 2.0. Ze zal dan zonder schaamte haar broers de les lezen, iets dat vaak ook nog wel op een grappende manier gebeurd. Ze herkend vaak erg makkelijk de grenzen van anderen en zou zich er uiteindelijk vaak ook wel aan houden, al zullen irritante mensen waarschijnlijk ook in staat zijn haar in hun harnas te jagen.
Als een echte rebel, staat ze voor wat ze denkt dat goed is. Als er iets in haar ogen niet klopt, zal ze in het begin duidelijk haar mening uitspreken. Ook is ze niet bang om zichzelf in de problemen te werken waardoor ze soms net iets te drastische maatregelen neemt wat haar natuurlijk het etiketje Rebel heeft gegeven. Ook is ze erg uitdagend, ze durft mensen soms wel een beetje te irriteren, in de hoop op een duidelijke reactie. Zo daagt ze haar broers en vrienden wel eens uit domme dingen te doen, al houdt ze zich waarschijnlijk vaak wel beter aan de regels dan de tweeling.
Vele mensen zullen haar vriendelijke, rustige en nadenkende kant ook wel kennen. Ze kan op bepaalde momenten dan wel sterk uit de hoek komen, maar vaker is ze gewoon rustig en spreekt ze dingen rustig uit. Ze gaat dan ook niet onnodig gevechten aan waardoor ze heeft geleerd haar temperament in te houden op bepaalde momenten. Ze is erg vriendelijk op het eerste gezicht, ook al kan ze soms lastig zijn. Zolang ze het idee heeft dat ze gerespecteerd wordt, brengt ze dat respect ook terug naar voren toe. Ze is geen starter van problemen of gevechten, behalve dan als ze een situatie net niet goed genoeg heeft in geschat of mee is gegaan in een prank war. Ze houdt er soms van om gewoon rustig aan het werk te zijn, ze moet wel altijd wat in haar handen hebben maar zolang ze bezig is, is ze rustig. Ze denkt graag na over bepaalde regels en leuke herinneringen. Dit zorgt ervoor dat ze ook erg vredelievend kan overkomen. Bovenal is ze vaak gewoon een gezellige meid. Die haar nieuwsgierigheid voedt met veel kennis, ook al is ze niet echt een nerd.


Height:
151,3 cm
Weight:
38,8 Kilo
Eyes:
Kate heeft heldere blauwe ogen, die ondanks dat ze niet super groot zijn toch wel opvallen in haar smalle gezicht.
Nose:
Ze heeft een ietwat ronde en niet zo erg spitste neus, die niet erg groot overkomt. Het is namelijk niet het eerste dat opvalt in haar gezicht.
Hands:
Haar handen zijn smal en sierlijk, met een zachte gezonde huid.
Skin:
Kate heeft een relatief lichte huidskleur, die toch wel een gezonde teint bezit. Haar huid voelt zacht aan en is gewoon normaal. Ze heeft niet echt duidelijke littekens op haar lichaam
Hair:
Kate’s haar is vaak halflang en valt netjes langs haar gezicht. Het heeft net als de rest van haar familie een rode tint.
Appearance:
Kate is net iets kleiner dan de gemiddelde lengte van kinderen van haar leeftijd. Ze heeft een mooie slanke bouw, waardoor ze niet zoveel weegt. Ze is iets aan de dunne kant, al is ze niet alleen bot en huid. Ze beweegt zich relatief  sierlijk, ook al kan ze ook een erg stevige en sterk ogende houding aan nemen, dit heeft te maken met haar mutatie. Ze heeft tijdens serieuze momenten altijd een beetje een koele uitstraling terwijl ze naast de serieuze momenten er erg vriendelijk en warm uitziet.
Faceclaim:
Brooklynn Proulx

Mutation:

Geokinesis:
 

Crypthestesia:
 

History:
Kate werd geboren als een na laatste kind in het grote gezin van Maureen en Isaac Springs. Boven haar zaten alleen maar broers, waardoor ze ook meteen de eerste dochter was. Van haar broers waren er twee een tweeling die erg bekend stonden om hun grappenmakerij. Alleen zij, als het enigste meisje in het gezin was veilig voor hun grappen en grollen. Boven Charlie & Allen (de tweeling) zaten nog drie oudere boers, Scott, Alexander en Rory. Natuurlijk zorgde de hoeveelheid aan broers er voor dat het in hun gezin nooit rustig was. Al beschermden Charlie & Allen haar vaak tegen de ergste grappen en wisten ze altijd wel een manier te vinden om de oudere broers terug te pakken. Niemand was volkomen veilig in het gezin, er gebeurde altijd wel wat. Vooral Charlie & Allen waren goed in het brengen van leven in de brouwerij.
Omdat hun ouders een toeristisch bedrijfje hadden, waar door elk kind mee geholpen werd vond Kate die levendigheid erg prettig. Ze vond al de nette woorden en daden tegenover de toeristen soms saai worden, zeker omdat ze nog niet zo oud was en kon dan altijd erg lachen om de dingen die haar broers uitvoerden. Zelf kon ze zeker ook wel wat problemen creëren. Niet alleen omdat ze ook een gevoel van humor had geërfd, maar ook omdat ze net als de rest van haar familie een mutant was. In een gezin met alleen maar mutanten was het altijd oppassen geblazen. Het was namelijk van groot belang dat ze zich inhielden terwijl de toeristen in de buurt waren, pas als ze op een afgelegen plek waren konden ze hun mutaties gebruiken. Dankzij hun moeder is hun geheim, ondanks de onbesuisdheid van de kinderen altijd geheim gebleven.
Het toeristische bedrijfje van haar ouders was gelegen op een afgelegen plek in Ierland, waar ze net als haar broers ook geboren was. Intussen groeide de familie langzaam op. Charlie & Allen waren altijd de broers geweest waar ze het meeste mee deed, maar die gingen onderhand bezig met het versieren van dames. Vaak gebeurde dit in een soort strijd waardoor de jonge Katerina, die ook wel bekend stond in de familie als Kate, zich wat buitengesloten voelde. Immers waren haar twee grote broers nu wel heel veel bezig met andere dingen. Daarbij werd hun moeder Maureen, helemaal hopeloos van de tweeling. Zeker toen ook bleek dat ze zich niet gedroegen op school. Doordat een van haar broers betrapt was op het afkijken en geen van hen wou zeggen wie van de twee dat had gedaan, werden ze beide net voor de zomervakantie weg gestuurd. Hun moeder was duidelijk pissig en probeerde een goede straf voor de twee te bedenken. Iets wat ervoor zorgde dat Kate wat vaker rond de twee te vinden was en ze soms plagerig tegenwerkte in de vele klusjes die hun moeder aan Charlie & Allen gaf. Dit ging zelfs zo ver dat ze uiteindelijk besloot te doen alsof ze verliefd was op een van de buurjongens in de hoop van aandacht van haar broers. Een van haar relatief goede vriendinnen die geen mutant was hielp mee. Dus samen met Aileen, zoals die vriendin heette besloten ze een van de jongens in hun klas te vragen mee te helpen. Zo kwam het dus dat Kate op een dag thuis kwam met een jongen in touw. Zijn naam was Doran. Samen deden ze erg hun best om haar broers flink in de maling te nemen, terwijl die nog steeds straf hadden van hun moeder Maureen.
Dat de tijd met de tweelingbroers aan een einde kwam had Kate helemaal niet door, dus toen bekend werd dat haar broers werden overgeplaatst naar een school ver van huis, was ze zeker niet blij. De school was namelijk helemaal in Engeland, waardoor ze hun ineens veel minder kreeg te zien. Haar twee maatjes waren ineens verdwenen en dit zorgde voor behoorlijk wat opstandigheid bij Kate. Ze moest en zou naar haar broers toe gaan, immers waren ze erg belangrijk voor haar geworden. Zelfs Sorley, haar jongere broertje was niet in staat haar echt op te vrolijken en ook hij werd wel eens afgesnauwd. Ze mistte haar broers vreselijk en was niet meer te genieten. Haar ouders hielden echter voet bij stuk dat ze gewoon naar haar school zou gaan en dat ze vanzelf haar broers wel weer zou zien. Wanneer ze in staat waren zich te gedragen zoals het behoorde. Kate brak de nep-relatie met Doran helemaal af en stortte zich met een soort woede op het werk dat in het bedrijf te doen was. Ze leek zich nog weinig aan te trekken van het gezag waarmee moeder Maureen optrok. Zo werkte ze zich net zoals de broers expres in de problemen in de hoop dat ze ook weg gestuurd zou worden. Een keer had ze zelfs modderige kussenslopen op de kussens van gasten gedaan, waardoor ze haar moeder en vader echt woedend heeft gezien. De woede die ze hadden om haar toch wel kinderachtige gedrag veranderde echter niets. Dus naar een tijdje bleef er weinig van het vrolijke meisje over en begon ze steeds vaker te mokken en zeuren. Hierdoor kwam wel duidelijk naar boven dat ze naar haar broers toe wou, ook al vonden haar ouders dat nog steeds niet zo’n goed idee. Ze was natuurlijk hun enigste dochtertje en ook nog jonger dan de andere, Sorley uitgezonderd. Dus hadden ze haar liever dicht bij huis.
Uiteindelijk werd het bekend dat de tweeling nog niet zo erg veranderd was, ondanks hun andere school en bleken ze vrienden gemaakt te hebben. Een van de vrienden die ze ook wel kende als Wren werd van de school in Engeland getrapt, waarna het meteen duidelijk werd dat Allen achter haar aan wou. Haar moeder gaf tot haar verbazing toestemming ervoor, mits Allen zich zou gedragen natuurlijk. Dit zorgde ervoor dat haar twee broers, want ze waren altijd met z’n tweeën, waardoor het ook geen verbazing was dat ook Charlie erachter aan ging, nu op een mutantenschool ergens in Amerika zaten. Kate was nog te jong volgens haar ouders om daar te komen, maar was vastbesloten niet nog veel langer alleen thuis te zitten. Haar ouders waren hier niet blij mee, ze vonden haar nog te jong om alleen naar Amerika te gaan. Toch liet ze haar ouders beloven dat zodra ze de juiste leeftijd  bereikt had, namelijk de onderling afgesproken 12 jaar, ze ook naar de school zou mogen en zich weer zou mogen herenigen met haar twee lievelingsbroers.
Uiteindelijk zijn Charlie & Allen zich hiermee gaan bemoeien en omdat ze dus bijna 12 is mag ze al naar de school toe komen. De reden die haar broers gegeven hadden aan haar ouders, was goed genoeg om toestemming te verlenen. Namelijk dat ze dan alvast kon wennen op de school.
Nu is ze dus ook van plan richting Genosha te vertrekken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Katerina Springs   ma aug 22, 2016 10:10 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Katerina Springs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: