INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Ravenna Devereux
avatar
Class 2
Aantal berichten : 178

Character Profile
Alias: Nimue
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   ma feb 17, 2014 9:45 pm

Rustig liep ze over het schoolplein. Er zaten niet veel leerlingen, maar het maakte haar niets uit, ze kende toch niemand. Ze was hier net nieuw, om precies te zijn, ze was nog geen dag geleden aangekomen. Vandaag was voor haar een kort lesrooster, ze had maar een paar lessen gehad. In de klas was ze stil geweest, en ook al kon ze naast anderen gaan zitten, ze was toch steeds ergens alleen gaan zitten. Ze had niemand nodig, hield ze zichzelf voor. Maar ze wist niet wat er erger was, alleen in de klas zitten, of hier alleen lopen. Ze trok haar schoudertas even recht en keek om zich heen. Haar blik vestigde zich op de fontein. Ze keek weer naar beneden en liep verder. Een zacht briesje kwam lang, en speelde met haar blonde haar. Het hing los, maar dat was meestal zo. Ze had een simpele kleding aan, een bruine jas, met daaronder een zwart t-shirt en een spijkerbroek. Haar zwarte hakken waren niet echt hoog maar ze was met haar 1,73 ook niet echt groot. De hakken maakten haar wat groter, maar als ze er eerlijk over moest zijn, maakte het haar niet uit.

Ze stopte voor de fontein. Even keek ze om zich heen, maar niemand leek aandacht op haar te vestigen. Ze zette haar tas op de grond, en ging zachtjes met haar hand door het water. Het was buiten niet echt warm, maar toch was haar jas open. Ze kon wel tegen de kou, daar had ze geen probleem mee. Ze bewoog haar hand en er steeg wat water op uit de fontein. Het draaide rondjes, en  haar blauwe ogen keken wat verdrietig naar het water. Ze miste haar ouders, en iedere keer dat ze aan hen dacht kreeg ze weer verdriet. Terwijl ze het water bewoog merkte ze dat er iemand achter haar stond. Het water stopte, en bleef in de lucht hangen toen ze zich omdraaide. Ze keek recht in de ogen van iemand anders, maar het lukte haar niet om een glimlach op haar gezicht te krijgen.

:: Open ::
clothes:
 

_________________

Arianna - Ravenna - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Nero Devore
avatar
Class 4
Aantal berichten : 76

Character Profile
Alias: Butterfly Effect
Age: 19 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   ma feb 17, 2014 10:18 pm

De jongen zat gewoon rustig tegen de muur aan. Hij schonk geen aandacht aan zijn omstanders en waarom zou hij ook? Niemand die voorbij kwam trok zijn aandacht. Misschien dat het kwam doordat ze er zo braaf uitzagen. Brave leerlingen die naar school gingen om met hun mutatie om te leren gaan. De enige reden dat de jongen genaamd Xylon naar deze school was gekomen was voor de vrijheid. Alles was beter dan je dagen doorbrengen geïsoleerd van de rest. Nu kon hij tenminste terug wat genieten van zijn leven en dat was wat Xylon deed. Genieten. Met twee vingers haalde hij de sigaret uit zijn mond, zodat hij vervolgens de rook kon uitblazen. Bijna keurend keek hij voor enkele seconden naar de peuk, om die vervolgens plat te duwen op zijn eigen arm. Het zou warm moeten zijn, het zou zijn huid moeten verbranden en hij zou een kreet moeten uitslaan van pijn. Maar geen van die zaken deed hij. Nadat de peuk wat was gedoofd gooide hij deze weg. Het zwart dat de sigaret had achtergelaten op zijn arm wreef hij met wat speeksel weg en zelfs nadat het zwart weg was, was er geen rode vlek te zien. Niets dat aangaf dat hij zich had verbrand en dat zijn huid nu geïrriteerd was. Het was ook rond die zelfde tijd dat er eindelijk iemand naar buiten kwam die iets of wat zijn aandacht trok. Wel ja, het was haar uiterlijk dat vooral Xylon zijn aandacht trok.

Voor een korte tijd had hij enkel naar haar liggen kijken. Hij volgde iedere beweging en zag hoe ze bij de fontein ging zitten. Ze begon wat met het water te…spelen? Dat was wel de goede benaming. Meer dan dat deed ze in ieder geval niet meer. Zo ver ging Xylon zijn interessen dan ook. Toch overweeg hij om naar haar toe te gaan. Hij kon de rest van de dag in zijn eentje doorbrengen en mensen irriteren. Of hij kon eens sociaal wezen en dan mensen irriteren. Met zijn lippen wat getuit overwoog Xylon beide mogelijkheden. Uiteindelijk plaatste hij zijn handen op de grond naast hem om zich zo overeind te duwen. De 2de mogelijkheid werd het. Hij klopte de achterkant van zijn broek nog af voor dat hij naar haar toe ging. De dag was vrij koud, maar toch had hij enkel maar een losse T-shirt aan met daarover een zwarte vest waarvan hij de mouwen had opgerold. Het was dat zijn lichaamstemperatuur constant verward werd. Hij had het niet echt nodig. ‘Van een keer glimlachen zal je heus niet sterven.’ zei Xylon terwijl hij zelf wel een glimlach op zijn gezicht had. Zijn handen had hij ondertussen in zijn broekzakken gestoken. ‘Of ben ik je glimlach gewoon niet waard?’ zijn hoofd hield hij een tikkeltje schuin.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Ravenna Devereux
avatar
Class 2
Aantal berichten : 178

Character Profile
Alias: Nimue
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   di feb 18, 2014 8:07 am

Ze bewoog haar hand en er steeg wat water op uit de fontein. Het draaide rondjes, en haar blauwe ogen keken wat verdrietig naar het water. Ze miste haar ouders, en iedere keer dat ze aan hen dacht kreeg ze weer verdriet. Terwijl ze het water bewoog merkte ze dat er iemand achter haar stond. Het water stopte, en bleef in de lucht hangen toen ze zich omdraaide. Ze keek recht in de ogen van iemand anders, maar het lukte haar niet om een glimlach op haar gezicht te krijgen.

Voor haar stond een jongen. Haar blik gleed over hem heen en bleef hangen bij zijn ogen. ‘Van een keer glimlachen zal je heus niet sterven.’ Zei hij glimlachend. Ze bewoog haar hand even, en het water viel weer terug in de fontein. Het liefst zou ze weglopen, ze had nou niet bepaald behoefte aan iets wat ook maar met gezelschap te maken had. ‘Of ben ik je glimlach gewoon niet waard?’ vervolgde hij. Ze maakte haar blik los van de fontein, en keek hem weer aan. "Waarom zou ik? Als ik er geen reden voor heb?" Vroeg ze aan hem. Even stopte ze. Langzaam verscheen er een kleine glimlach op haar gezicht. Het was niet echt te zien dat ze hem fakete, maar iemand die goed keek, kon het merken. Ze veegde een plukje haar uit haar gezicht. "Wie ben je eigenlijk?" Haar accent schemerde duidelijk door, maar het maakte haar niet uit. Nadat ze heel haar leven in Engeland had gewoond, ging ze ook geen poging doen om het te verbergen. Dat zou haar toch niet lukken. Ze wachtte af op wat hij zou zeggen, met de glimlach nog steeds op haar gezicht.

_________________

Arianna - Ravenna - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Nero Devore
avatar
Class 4
Aantal berichten : 76

Character Profile
Alias: Butterfly Effect
Age: 19 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   di feb 18, 2014 6:07 pm

Xylon had totaal geen problemen met het aanspreken van mensen, daarvoor had hij zelfvertrouwen genoeg. Hij kon gewoon naar mensen toe gaan en ene gesprek proberen aan te gaan. Zo simpel was het. Natuurlijk hing het er ook van de persoon af of dat het gesprek ging blijven duren. Hij kon blijven praten maar als de andere gewoon zweeg en knikte dan deed hij ook geen moeiten niet meer. Xylon zag niet in waarom hij dan wel moeiten zou moeten doen. Nu probeerde hij hetzelfde. Hij had gewoon iemand aangesproken die hem iets interesseerde. De eerste reactie die hij had gekregen was niet echt degene waar hij op had gehoopt. Ze deed niet eens de moeiten om te glimlach. Xylon zoals hij was moet er natuurlijk iets over zeggen en dat was ook precies wat hij deed. Haar antwoord deed enkel één wenkbrauw bij hem omhoog gaan, zeker toen er uiteindelijk wel een glimlach op haar gezicht kwam. ‘In wat voor deprimerende wereld leef jij als je niet eens één reden hebt.’ antwoorden de jongen nog. Het feit dat ze eerst zei dat ze geen reden had, maar vervolgens tot glimlachte riep enkele vragen bij hem op, maar daar zei hij maar niets over.
Een glimlach waarbij hij én mondhoek omhoog trok verscheen op zijn gezicht zodra dat ze achter zijn naam vroeg. Eén had haalde hij uit zijn broekzak en stak die voor zich uit zodat het meisje die kon schudde tijdens de kennismaking. ‘Xylon, en met wie heb ik te maken?’ zei hij nog steeds met dezelfde glimlach. Zijn hand had de jongen niet uitgestoken uit formaliteit, maar eerder voor zijn eigen vermaak. Door het vuur dat door zijn  aderen stroomde had zijn huid constant dezelfde temperatuur als vuur. Warmer zelfs als Xylon wou. Voor mensen die niet hitte bestendig waren kon het wel eens verkeerd aflopen. Wel ja, het was vaak best grappig. Mensen die flipten vanaf het moment dat ze hem aanraakte. Het was ook de perfecte test om te weten of iemand het vuur element bezat. Vaak zorgde dat ervoor dat die persoon er geen last van het. Als de persoon er last van had was het alleen maar leuker.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Ravenna Devereux
avatar
Class 2
Aantal berichten : 178

Character Profile
Alias: Nimue
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   di feb 18, 2014 8:58 pm

"Waarom zou ik? Als ik er geen reden voor heb?" Vroeg ze aan hem. ‘In wat voor deprimerende wereld leef jij als je niet eens één reden hebt.’ Vervolgde hij. Ze wou het zeggen, zeggen dat ze geen ouders meer had, niemand meer. Dat haar ouders ongeveer twee jaar gelden waren overleden. Dat haar tante haar had gedwongen haar mutatie te gebruiken. Maar ze hield het stil, en zei niks. Toen ze terugdacht aan wat hij had gezegd verscheen er een kleine glimlach op haar gezicht. Het was niet echt te zien dat ze hem fakete, maar iemand die goed keek, kon het merken. Ze veegde een plukje haar uit haar gezicht. "Wie ben je eigenlijk?" Haar accent schemerde duidelijk door, maar het maakte haar niet uit. Nadat ze heel haar leven in Engeland had gewoond, ging ze ook geen poging doen om het te verbergen. Dat zou haar toch niet lukken. Ze wachtte af op wat hij zou zeggen, met de glimlach nog steeds op haar gezicht.

De jongen stak zijn hand uit. ‘Xylon, en met wie heb ik te maken?’ Vroeg hij. "Bella.." Sprak ze. Haar blik was gevestigd op zijn hand, en even wachtte ze tot ze hem toch uitstak. Haar handen waren eerder ijskoud dan warm, maar ze verwachtte niet anders. Toen ze zijn hand aanraakte ging er een vlammende pijn door haar hand heen. Zijn hand voelde als vuur, nog heter misschien. Ze trok haar hand gelijk terug. Ze vloekte, en keek naar haar hand. Nog steeds voelde ze de laaiende pijn. Vuur was haar tegenpool, en ook nog eens een van haar grootste angsten. Haar blik gleed naar de fontein. Ze bewoog haar andere hand, en er steeg water op uit de fontein. Het gleed door de lucht naar haar hand, en al snel voelde ze de verkoeling. Ze keek naar haar hand, en probeerde niet te letten op de pijn. Ze voelde woede opkomen, maar beheerste zich. Ze keek naar Xylon, en vond zijn ogen. "Je vind jezelf zeker wel grappig hè?" Ze hield haar hand open en het water zweefde van haar verbrande hand naar haar open hand. "Laat me raden... Jouw tegenpool is... Water?"

_________________

Arianna - Ravenna - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Nero Devore
avatar
Class 4
Aantal berichten : 76

Character Profile
Alias: Butterfly Effect
Age: 19 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   di feb 18, 2014 9:30 pm


Voor zijn eigen vermaak had Xylon zijn hand uitgestoken toen dat hij zich had voorgesteld. Wat had hij anders moeten doen? Het was dat hij zich verveelde, en tegen die verveling moest je iets doen. Ze had zichzelf voorgesteld als Bella. ‘Een mooie naam voor een mooi meisje.’ zei hij nog vriendelijk. Gewoon charmant doen, dat helpt vaak. Uiteindelijk nam Bella toch zijn hand aan. Ze had hem echter sneller weer los gelaten dan dat ze hem had aangenomen. Een zacht gegrinnik kon Xylon dan ook niet tegen houden. Ja het was gemeen, en hij zou zo’n zaken niet mogen doen, maar hij ging zichzelf niet veranderen gewoon omdat hij nu op een mutantenschool zat. ‘Persoonlijk vind ik van wel. Jammer genoeg deelt niet iedereen die mening.’ hij eindigde met het ophalen van zijn schouders. Doen alsof hij zeer teleurgesteld was dat niet iedereen zijn mening deelden. Het was alleen niet meer dan een act van Xylon. Het maakte hem vrij weinig uit wat mensen van hem vonden en of ze dezelfde mening hadden. ‘Maar ja, niet iedereen heeft zo’n goede humor als mij.’ vervolgde hij nog. Een glimlach verscheen op zijn gezicht. Ondertussen had hij iedere beweging zitten volgen die dat Bella maakte. Van hoe ze haar hand weg trok tot het water dat ze omhoog liet zweven. Met zijn hand veegde Xylon een zwarte lok uit zijn ogen. Niet dat het veel effect had want het viel toch weer op dezelfde plek. Bella had ondertussen water op haar hand gelegd om het te verkoelen.
Toen ze begon over dat water vast zijn tegenpool is tuiten Xylon weer zijn lippen terwijl hij nadenkend rond keek. Wel ja, vuur was te blussen met water, dus hij vermoede dat het wel zo was. Zolang er niet teveel in zijn bloedbaan kwam was het allemaal goed. Als ze het nu op hem zou gebruiken was hij enkel nat. Geïrriteerd en nat. Vooral geïrriteerd. Uiteindelijk knikte hij zacht voor dat hij Bella weer aan keek. ‘Zo kan je het wel zeggen ja.’ zei Xylon gevolgd door een bijna onschuldige glimlach. Zijn blik gleed uiteindelijk naar het water dat ze vast had. Hooo nee, dat ging ze niet doen. Ze ging hem niet nat maken. Het zou wel opdrogen, en vrij snel, maar hij zou nog steeds nat geweest zijn. Beide wenkbrauwen trok hij op en zijn armen sloeg hij over elkaar heen.
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Ravenna Devereux
avatar
Class 2
Aantal berichten : 178

Character Profile
Alias: Nimue
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   wo feb 19, 2014 8:20 am


"Je vind jezelf zeker wel grappig hè?" Hij haalde simpel zijn schouders op. ‘Persoonlijk vind ik van wel. Jammer genoeg deelt niet iedereen die mening. Maar ja, niet iedereen heeft zo’n goede humor als mij.’ Ze hield haar hand open en het water zweefde van haar verbrande hand naar haar open hand. "Laat me raden... Jouw tegenpool is... Water?"

Haar blik gleed even naar het water wat op haar hand zweefde. Ze wist dat het niet veel schade aan zou richten, als ze dat zou willen moest ze wel wat meer doen dan wat water op hem gooien. Maar dit was alleen puur voor de irritatie. ‘Zo kan je het wel zeggen ja.’ Hij sloeg zijn armen over elkaar en keek haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. Als hij haar kon irriteren, kon zij dat ook. Langzaam bewoog ze haar hand, en het water zweefde naar hem toe, tot het boven hem hing. Ze wachtte nog even, tot ze haar hand bewoog en het water naar beneden viel, over hem heen. "Jammer dat je geen paraplu of iets dergelijks mee hebt..." Zei ze alsof er niets was gebeurd. Het was puur voor de irritatie geweest, voor haar vermaak, en dat was goed gelukt. Ze hield haar hoofd schuin en glimlachte.

-Beetje flutje :s -

_________________

Arianna - Ravenna - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Nero Devore
avatar
Class 4
Aantal berichten : 76

Character Profile
Alias: Butterfly Effect
Age: 19 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   wo feb 19, 2014 4:18 pm


Hij had het kunnen verwachten. Sterker nog, hij wist bijna dat het eraan zou komen. Het water kwam over hem heen, en het was gewoon van Bella haar gezicht af te lezen dat ze het leuk vond. Dat ze blij was met wat ze had bereikt. Wel, veel goeds was dat niet. De irritatie was dan ook gewoon van Xylon zijn gezicht af te lezen. Een paraplu? Dat was haar opmerking. ‘Dat had je niet moeten doen.’ sprak de jongen. Enkele tellen later begon damp op te stijgen van zijn lichaam en begon al het water te verdampen. Voor een tijd waren er donker rode strepen zichtbaar op zijn lichaam. Die strepen ontstonden doordat zijn aders meer op het oppervlakte kwamen liggen en het vuur erin gewoon harder ‘stroomde’. Het was iets dat hij altijd had wanneer hij kwader werd, of gewoon zijn temperatuur omhoog wou laten gaan. Het hielp in ieder geval wel, want uiteindelijk was al het water opgedroogd, enkel zijn haar was nog wat nat. De rode strepen begonnen ook weer te verdwijnen, maar de uitdrukking op zijn gezicht bleef hetzelfde; geïrriteerd. ‘Nu vindt jij zelf vast heel grappig.’
Het was eigenlijk Xylon zijn verdiende loon, maar geen haar op zijn hoofd dat eraan zou denken om dat ooit toe te geven. Hij zou het zelfs niet tegen zichzelf toegeven want het was toch zeker niet zijn schuld dat ze zijn hand aannam? Het enige dat hij gedaan had was zijn hand uitsteken, zij had het aangenomen. Of het expres was? Ja, maar dan nog was het haar eigen schuld. Zij was degene die het water had bestuurd en het boven hem had gehouden. Xylon gebruikte de ring rond zijn recht duim om een klein sneetje te veroorzaken aan zijn andere hand. Op de ring zat namelijk een klein mesje, niet schadelijk, enkel om kleine sneetjes mee te kunnen maken, maar het was alleen maar daarvoor nodig. Meer had hij ook niet nodig. Uit het sneetje dat kwam echter geen bloed. In plaats daarvan verscheen er in de palm van zijn hand een klein balletje vuur. Rustig zette hij enkele stappen naar voor om de afstand tussen hun terug te verkleinen.  

_________________


"The Devil whisperd in my ear, "You are not strong enough to withstand the storm." Today I whisperd in the Devil's ear, "I am the storm.""
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Ravenna Devereux
avatar
Class 2
Aantal berichten : 178

Character Profile
Alias: Nimue
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   wo feb 19, 2014 4:57 pm


Als hij haar kon irriteren, kon zij dat ook. Langzaam bewoog ze haar hand, en het water zweefde naar hem toe, tot het boven hem hing. Ze wachtte nog even, tot ze haar hand bewoog en het water naar beneden viel, over hem heen. "Jammer dat je geen paraplu of iets dergelijks mee hebt..." Zei ze alsof er niets was gebeurd. Het was puur voor de irritatie geweest, voor haar vermaak, en dat was goed gelukt. Ze hield haar hoofd schuin en glimlachte.

‘Dat had je niet moeten doen.’ Het maakte haar niets uit of ze het niet had moeten doen of niet. Het was een kleine moeite geweest, dit was niks vergeleken bij wat ze had gedaan voordat ze in coma had gelegen. Het water verdampte, ze zag donkerrode strepen aan zijn huid verschijnen. Het duurde niet lang of het water was verdampt, en de strepen verdwenen weer. Ze had dit kunnen verwachten, dat hij het gewoon zou laten verdampen. ‘Nu vindt jij zelf vast heel grappig.’ Zijn gezicht stond geïrriteerd. "Persoonlijk wel, maar niet iedereen deelt die mening." Sprak ze. Ze zag hoe hij zijn ring aan zijn rechter duim gebruikte om een sneetje te maken. Uit de snee kwam geen bloed, maar vuur. Ze keek naar het vuur in zijn hand. Voor haar verschenen beelden van het brandende gebouw, haar ouders die er niet waren, de schreeuwen die ze had gehoord van mensen die levend verbrandden. Xylon zette een paar stappen naar voren, en de afstand tussen hen werd kleiner. Ze was niet bang voor hem, maar het was het vuur wat haar angst aan joeg. Ze bewoog haar hand, en er zweefde weer wat water van de fontein naar haar hand. Ze keek hem aan. "Wat ga je doen? Me levend proberend te verbranden?"

_________________

Arianna - Ravenna - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Nero Devore
avatar
Class 4
Aantal berichten : 76

Character Profile
Alias: Butterfly Effect
Age: 19 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   zo maa 02, 2014 9:11 pm

Xylon moest toegeven dat hij soms echt blij was met de mutatie die hij had. Er waren verschillende mensen die lang niet zoveel geluk hadden. De hadden een onhandige mutatie of één waar je helemaal niets aan had. Natuurlijk had zijn mutatie ook zijn nadelen. Zo was het moeilijker voor hem om lichaamscontact te maken. Gewoon omdat zijn huid te warm was. Waarschijnlijk was er wel een manier om die te verlagen, maar die had hij nog niet gevonden. Daarom dat hij ook op een school zat. Hier gingen ze hem hopelijk leren om zijn mutatie nog beter onder controle te houden. Tenzij dit net zo’n nutteloze school was als degene waar hij vroeger op had gezeten. Langs de andere kant was Xylon dan weer super dankbaar voor zijn verhoogde temperatuur. Ja, hij was nat geweest, maar het water had hij gewoon kunnen laten verdampen. Zijn kleren waren terug droger, enkel zijn haar was nog nat, maar dat was ook al sterk geminderd. Bella had er alleen maar voor gezorgd dat de jongen nu kwaad was. Zonder reden, want het water was zijn eigen schuld geweest, maar zo was hij nu eenmaal. Als je de dingen had gedaan die hij had gedaan, dan was je nu eenmaal niet het lieve, brave jongetje dat met een loly in zijn mond rondliep.
Nadat ze zijn woorden had herhaald kwam er een kleine glimlach op zijn gezicht. Hij grinnikte en schudde traag zijn hoofd. ‘Kon je werkelijk niets beters verzinnen?’ zei Xylon toen hij haar eenmaal weer aan keek. Eén wenkbrauw had hij vragen opgetrokken. Uit het sneetje in zijn duim was er ondertussen vuur gekomen. Het kleine bolletje liet hij rustig tussen zijn vingers draaien, en iedere keer dat het langs zijn duim kwam werd het groter. Toen ze vroeg of Xylon haar ging verbranden lachte hij zacht. ‘Wat denk je dat ik ben? Natuurlijk ga ik je niet levend verbranden.’ zei hij nog steeds lachend. ‘Ik ben net vrij, en ik ga het niet riskeren om weer weg te moeten.’ dat was de enige reden die hem op dit moment tegen hield om haar niet toch te verbranden. De bol vuur liet hij ondertussen naar Bella zweven, en met de nodige afstand tussen haar en het vuur liet hij de bal rond haar cirkelen. ‘Je hebt hopelijk geen schrik van een beetje vuur?’

_________________


"The Devil whisperd in my ear, "You are not strong enough to withstand the storm." Today I whisperd in the Devil's ear, "I am the storm.""
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Ravenna Devereux
avatar
Class 2
Aantal berichten : 178

Character Profile
Alias: Nimue
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   di maa 04, 2014 11:05 pm

‘Kon je werkelijk niets beters verzinnen?’ Ze zuchtte. "Blijkbaar niet." Sprak ze droogjes. Haar aandacht werd getrokken door de ring om zijn duim. Hij gebruikte het om een klein sneetje te maken in zijn handpalm. Ze zag hoe er in plaats van bloed vuur uit zijn hand kwam, en de bol steeds groter werd. Flashbacks overvielen haar. Ze hoorde schreeuwen, en even leek het alsof ze net als de andere mensen in het gebouw levend zou verbranden. De beelden verdwenen toen Xylon een stap naar voren zette, en de afstand tussen hen kleiner werd. Ze bewoog haar hand, en er zweefde weer wat water van de fontein naar haar hand. Ze keek hem aan. "Wat ga je doen? Me levend proberend te verbranden?"

Hij lachte zacht. Ze zag de lol er niet van in. ‘Wat denk je dat ik ben? Natuurlijk ga ik je niet levend verbranden.’ Hij lachte nog steeds, maar er kon bij haar geen lachje vanaf. ‘Ik ben net vrij, en ik ga het niet riskeren om weer weg te moeten.’ Natuurlijk, daar was het antwoord waar ze op wachtte. Hij liet het vuur om haar heen cirkelen. ‘Je hebt hopelijk geen schrik van een beetje vuur?’ Ze gaf geen antwoord, en iedere keer dat de vuurbal weer voorbij kwam volgde ze die met haar ogen. Ze probeerde niet aan het vuur in het gebouw te denken, maar het lukte haar nauwelijks. Ze leek de schreeuwen weer te horen, de oneindige zee van vuur weer voor haar te zien. Ze besefte zich weer dat ze niet daar was, maar hier op school, ver weg van haar verleden. Ze keek even om zich heen, en het voelde alsof ze even van de wereld weggeveegd was geweest. Haar blik stopte weer bij de jongen voor haar. "Nee..." Ze keek hem aan, en haar ogen waren koud. "En zelfs als ik dat was, je zou het lef niet hebben om me aan te vallen. Of wat je ook met die vuurbal van je van plan bent." Ze stopte even. Ze merkte dat ze de rol van sneeuwkoningin goed in kon nemen op dit punt, maar dat maakte haar niet uit.

_________________

Arianna - Ravenna - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Nero Devore
avatar
Class 4
Aantal berichten : 76

Character Profile
Alias: Butterfly Effect
Age: 19 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   do maa 06, 2014 1:42 pm

Met een frons op zijn gezicht keek hij haar aan. Zei ze nu werkelijk wat hij dacht dat ze hem zei? Was het soms een uitdaging geweest, want als dat het geval was dan was het een hele domme uitdaging geweest. Een grijns kwam op zijn gezicht en Xylon sloeg zijn armen over elkaar. ‘Dus ik zou het lef er niet voor hebben?’ vroeg hij. De vuur bal liet hij ondertussen nog sneller om haar heen gaan. Ze was werkelijk de verkeerde aan het uitdagen. Sterker nog, volgens hem wist ze niet eens waar ze mee bezig was. In de jongen zijn ogen probeerde Bella alleen maar stoer over te komen. ‘Ben je zeker dat je het wilt uittesten?’ ze zou eens moeten weten waar toe hij allemaal in staat was. Hij had niets voor niets opgesloten gezeten. Het was echter niet zo dat hij een moordenaar was. Zeker niet. Als iemand zou sterven door zijn doen zou hij er kapot van zijn. Xylon zou het zichzelf nooit kunnen vergeven. Iemand verwonden was dan iets dat hij wel al had gedaan, net zoals dat hij bij veel mensen had ingebroken en veel gestolen had. En dan niet enkel in huizen. Ook winkels en banken waren aan bod gekomen. Hij had veel gestolen, had veel geld maar uiteindelijk eindigde hij met niets. Alles was hij kwijt. Enkel zijn vrijheid had hij nog. De grijns verdween uiteindelijk van de jongen zijn gezicht. Op hetzelfde moment liet hij de bal vuur ook achter Bella stoppen, vlak achter haar rug, om die vervolgens naar voor te laten schieten. Als ze het kon ontwijken had ze geluk, als het haar totaal niet kon ontwijken zou de bal tegen haar rug vliegen en vervolgens weer naar achter schieten. Het was niet de bedoeling om haar permanente letsel te bezorgen. Laat staan dat hij ervoor wou zorgen dat ze hard gewond was. Hij wou enkel aan tonen dat hij het lef wel had, enkel wou hij niet van school gestuurd worden. In ieder geval, nu wou hij enkel laten zien dat hij het lef wel had. Hoe het verder zou gaan hing van Bella af.

_________________


"The Devil whisperd in my ear, "You are not strong enough to withstand the storm." Today I whisperd in the Devil's ear, "I am the storm.""
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Ravenna Devereux
avatar
Class 2
Aantal berichten : 178

Character Profile
Alias: Nimue
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   do maa 06, 2014 9:58 pm

"Nee..." Ze keek hem aan, en haar ogen waren koud. "En zelfs als ik dat was, je zou het lef niet hebben om me aan te vallen. Of wat je ook met die vuurbal van je van plan bent." Ze stopte even. Ze merkte dat ze de rol van sneeuwkoningin goed in kon nemen op dit punt, maar dat maakte haar niet uit.  

Xylon sloeg zijn armen over elkaar en keek haar grijnzend aan. ‘Dus ik zou het lef er niet voor hebben?’ Ze zag de vuurbal sneller om haar heen draaien. Ze wist dat het niet slim was geweest hem uit te dagen. Hij zou haar niet levend verbranden, maar misschien wel verwonden. Maar het maakte haar niet uit, ze had al vaker pijn gevoeld. ‘Ben je zeker dat je het wilt uittesten?’ Ze dacht er een moment over om weg te lopen, maar ze zette geen stap. Het vuur joeg haar angst aan, e ze durfde niet weg te stappen. De grijns verdween van zijn gezicht, en de bal kwam niet weer voor haar langs zoals hij al eerder had gedaan. Ze voelde de warmte, en stapte snel opzij. Ze ontweek de vuurbal, maar voelde het vuur dichtbij haar. Een beweging van haar hand was genoeg om de wat verkoolde jas te stoppen voor verdere schade. Ze mocht dan niet sterk zijn, ze was snel en had een hoog reactievermogen. Ze veegde wat haar uit haar gezicht. Haar angst voor zijn vuur was niet weg gegaan hierna. Ze was al niet goed bestand tegen vuur door haar mutatie, en haar verleden maakte het tien keer erger. Ze leek even moeite te hebben met ademen, en sloot haar ogen voor de schreeuwen die haar oren bereikten. Het hielp niet, en ze opende haar ogen weer. Ze probeerde haar emoties niet de controle te geven over haar mutatie, maar toen ze naar achter stapte verscheen er ijs onder haar voeten. In een straal van ongeveer drie meter verscheen er ijs op de grond. Ze schrok ervan, maar het ijs stopte langzaam met groeien. Ze keek op en haar blik stopte bij Xylon. Er kwam geen woord uit haar mond. Ze keek hem gewoon aan, en probeerde weer controle te krijgen over haar mutatie.

_________________

Arianna - Ravenna - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]   

Terug naar boven Go down
 
[AC] Being alone doesn't make you weak, like some people think [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» New friends to make [Seth]
» Maybe you can make it interesting...
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: