INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Final song

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Marilyn Walker
avatar
Class 3
Aantal berichten : 49

Character Profile
Alias: Knockout
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Final song   za aug 06, 2016 11:35 pm

in the name of love

If I told you this was only gonna hurt If I warned you that the fire's gonna burn Would you walk in? Would you let me do it first? Do it all in the name of love Would you let me lead you even when you're blind? In the darkness in the middle of the night In the silence when there's no one by your side Would you call in the name of love?

Het was een zomerse dag en de meeste leerlingen waren dan ook vast wel ergens buiten. Echter had Marilyn al de hele ochtend buiten gezeten en was ze er tot haar grote schrik achtergekomen dat ze een beetje verbrand was. Dat was dus één van de ergste dingen die konden gebeuren voor haar, echt waar. Ze was heel zuinig op haar huid, haar hele uiterlijk eigenlijk wel. Maar daarnaast deed het ook nog eens pijn, en laat ze nou net geen helende krachten hebben. Een mutant zoeken die dat wel had duurde te lang, er moest even wat kouds op want uit ervaring hielp dat altijd wel wat tegen de pijn. Ze was naar binnen gegaan en was uitgekomen in de woonkamer van de school. Er stonden wat banken en zelfs een tv. Op de tafel stond een doosje met tissue's, die kon ze goed gebruiken. Marilyn viste een paar doekjes uit het doosje en plofte neer op de bank, dit was het moment om haar krachten voor het eerst uit te testen sinds ze op dit eiland was.

Geconcentreerd legde ze haar hand op de stapel doekjes. Het enige wat ze moest doen was ze koud maken, en ze wist dat het uit haar vingers kon komen, immers had ze thuis perrongeluk een deurknop bevroren toen ze het aan had geraakt. Marilyn haalde een keer diep adem en sloot haar ogen. Zo'n simpel iets moest haar toch zeker wel lukken? Enkel iets koud maken, niet meteen de halve kamer veranderen in een ijspaleis. Misschien was het wel wat te hoog gegrepen van haar, denken dat ze haar krachten klein kon houden, want voordat ze het wist hoorde ze het zachte gekraak van ijs en zag ze tot haar schrik hoe de doekjes helemaal begonnen te bevriezen. Dat zorgde er dan ook dat ze deze liet vallen, haar hand op de bank plaatste en meteen de helft van de bank onder een dunne laag ijs kwam te zitten. Vluchtig sprong ze overeind, waarbij haar rok tegen haar benen aan sloeg. "Shoot.." mompelde ze zachtjes terwijl ze rondkeek, nu moest ze nog meer doekjes zien te vinden voordat de bank op begon te drogen, anders hadden ze een doorweekte bank.
Knockout - Marilyn Walker
369 words
Vick - Outfit

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vick Moore
avatar
Class 3
Aantal berichten : 152

Character Profile
Alias: Noctis
Age: 18 [481]
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Final song   zo aug 14, 2016 7:03 pm

You would not believe your eyes, If ten million fireflies lit up the world as I fell asleep. 'Cause they fill the open air and leave teardrops everywhere. You'd think me rude but I would just stand and
stare.


Het was een echte zomerse dag. De zon scheen zo fel dat Vick zelfs de stralen die door de ramen heen schenen ontweek. Alsof hij erdoor gebrand zou worden zodra hij een stap in het zonlicht zette. Dat was niet waar. In Vicks geval hoefde hij niet eens in de zon te stappen om er last van te hebben. Hij had hoofdpijn en alles voelde slap. Bij elke stap dacht hij dat hij na de volgende neer zou vallen. Hij had al zo'n vier paracetamol ingenomen en verstopte zich het liefst op een plek waar het donker en koud was. Een plek waar de warmte van de zon niet kon komen.
Toch was hij uit zijn kamer gekomen en was hij nu op weg naar de woonkamer. Hij had echt absoluut geen behoefte aan menselijk contact.Ze mochten hem allemaal voorbij lopen. Maar hij raakte zo benauwd en claustrofobisch in zijn kleine kamer die hij sinds de afgelopen week zijn thuis noemde dat hij het wel moest verlaten.
De woonkamer was de meest comfortabele plek waar hij aan kon denken. Er waren fijne stoelen, meestal niet teveel mensen en de kamer stond aan de juiste kant van de zon, waardoor de kamer niet gevuld zou zijn met 'zon-warmte'.
Al zijn voorspellingen waren juist. De woonkamer was bijna leeg zelfs. Vick glimlachte, wie zat er nu dan ook binnen met het mooie weer? Ook was de kamer niet te warm. Net goed.
Hij liep net naar het donkerste plekje dat hij kon vinden toen er iets mis ging. Een meisje dat bij de tafel stond en een box met tissues in haar handen had. Die liet ze vallen van schik, waarna ze haar hand op de bank achter haar plaatste en deze binnen no time bedekt was met ijs.
Vick maakte even een o- uitdrukking voor hij in actie kwam. Het meisje leek aardig geschrokken door wat ze de bank had aangedaan, waardoor Vick zich genoodzaakt voelde om haar even wat op te vrolijken.
Hij sprong op de bank - het ijs kraakte zacht - en ging languit liggen.
"Ah. Net wat ik nodig had." Hij sloot zijn ogen en deed alsof hij genoot van het ijs, dat inmiddels al aan het smelten was. Vervolgens keek hij het meisje grijnzend aan en verplaatste hij zich naar het gedeelte van de bank dat nog normaal was.
"Zo erg zouden ze het toch ook niet vinden? Het was een retorische vraag. Hij verwachtte er geen antwoord op. Het meisje wist dit immers ook niet.
Vick wilde proberen om het ijs te laten verdampen door middel van zijn brandende sterrenstof, maar durfde dit niet. De kans bestond dat hij er alleen maar brandgaten in zou maken.
"Maar als je er iets aan kan doen?" Hij keek het meisje vragend aan. Misschien kon ze het ijs ook weer laten verdwijnen.

.
words: 480// tag: Marilyn Walker // notes: xxx
thanks <3

_________________
Thank you R darling <3
Aiden ~ Vick
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Final song
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: