INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Aura Faye

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aura Faye
avatar
Class 3
Aantal berichten : 115

Character Profile
Alias: Aura
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Aura Faye   zo feb 09, 2014 9:47 pmNaam: Shannon McGriffin Aura Faye.
Leeftijd: 20 jaar oud.
Geboorteplaats: New York City, New York, United States of America.

Karakter:
Aura is een bitch. Ze geeft weinig om andere mensen. Eigenlijk geeft ze helemaal niet om andere mensen en geeft ze voornamelijk om zichzelf. Toch heeft ze het wel in zich om aardig te doen tegen mensen en dat betekent dus niet dat ze constant chagrijnig of gemeen is. Aura lijdt aan een theatrale persoonlijkheidsstoornis, wat betekent dat ze alles doet voor aandacht. Haar contact met anderen, en dan voornamelijk met mannen, is erg seksueel gericht en provocatief. Aura zoekt haar grenzen op en overschrijdt ze. Daardoor weet ze moeilijk haar eigen grenzen te bepalen en is ze nogal losbandig. Ook lijkt het of ze erg oppervlakkig is, maar diep van binnen is ze dat niet. Doordat ze zo weinig aandacht kreeg van haar ouders in haar jeugd, doordat ze het vertrouwen in de mensheid kwijt is en iedereen om haar heen erg 'fake' is/was, is zij dat ook. Aura is erg makkelijk te beïnvloeden, negatief en positief, erg naïef, maar ook weer erg creatief en leergierig. Het is lastig om een goed beeld van Aura haar karakter te bepalen, maar dit zijn de hoofdlijnen.

Uiterlijk:
Aura is erg knap en dat weet ze ook van zichzelf. Haar haren zijn voornamelijk blond met zwart, maar soms verft ze het ook wel eens bruin. Daar heeft ze weinig moeite mee. Haar kledingstijl is...verschillend, maar het kan voornamelijk als 'sexy' beschouwd worden. Aura heeft één paar sneakers en dat is om te sporten, voor de rest draagt ze alleen maar hoge hakken. Haar ogen zijn donkerbruin en vaak versierd met mooie, excentrieke make up. Onder haar linkeroog heeft ze een klein hartje getatoeëerd. Vroeger was dit een stift. Aura is 1 meter en 75 centimeter lang, heeft een normaal postuur, weegt ongeveer 60 kilogram en houdt er heel erg van om zichzelf te verzorgen.

Mutaties:
♥ Timetravelling. Heel erg simpel, Aura kan door de tijd reizen. De voordelen van deze mutatie, is dat ze dingen die ze in het verleden verkeerd heeft gedaan, kan veranderen, zodat het wel goed gaat. Ditzelfde geld voor de toekomst, zo weet ze al bijvoorbeeld dat ze trouwt met vijf verschillende mannen en bij hen allemaal een kind krijgt, maar uiteindelijk toch alleen eindigt. Het nadeel daarvan is dat ze nu erg negatief naar liefde kijkt, eigenlijk heeft ze er helemaal geen goed gevoel bij. Nog een nadeel is dat als ze haar acties te erg in het verleden verandert, deze een verschrikkelijk effect voor in de toekomst kunnen hebben. Als ze dingen in de toekomst verandert, heeft dat gevolgen op het heden.
♥ Teleportation. Ook heel erg simpel, ze kan zichzelf teleporteren. Deze mutatie heeft Aura het beste onder de knie. Ze kan makkelijk lange afstanden reizen en kan zichzelf in vervelende situaties gewoon weg teleporteren. Het nadeel ervan is, dat hoe langer de afstand is, hoe meer energie dit kost. Ze wordt er heel erg moe van en als ze bijvoorbeeld meer dan 100 kilometer reist, kan ze daar een tijdje van flauwvallen. Kleine afstanden gaan nog redelijk.
♥ Dimension transportation. Dit houdt in dat ze een holte kan creëren waardoor meerdere mensen kunnen creëren. Het voordeel hiervan is dat ze dus meerdere personen tegelijk kan vervoeren. Het nadeel is dat ze een oppervlakte voor nodig hebt en niet zo heel erg ver als met Teleportation kan reizen.

Geschiedenis:
Shannon McGriffin, de originele naam van Aura Faye, werd geboren als het tweede kind in huize McGriffin. Al erg snel in haar leven werd Shannon op zichzelf aangewezen. Haar ouders waren voornamelijk bezig met hun beroepen (psychologe voor bekende mensen en plastisch chirurg) en als ze niet aan het werk waren, waren ze wel op feestjes met (beroemde) vrienden of ergens aan het dineren. Het stel was nog steeds verliefd op elkaar, wat natuurlijk mooi was, maar dit ging ten koste van hun dochter. Thuis was er natuurlijk wel de oppas, maar die was ook meer bezig met haar vriendje en vrienden, dan met Shannon. Shannon mocht na school ook vaak niet mee met vriendjes of vriendinnetjes. Ondanks dat ze naar een openbare basisschool ging, hoorde ze wel bij de ‘hogere klasse’ en vonden haar ouders het niet goed dat ze bij de ‘lagere klasse’ op visite ging. Misschien was dat de reden dat Shannon steeds vaker met een meisje in haar hoofd begon te praten?

Dit meisje heette Aura Faye. Shannon tekende haar vaak op papier. Ze zag er ongeveer hetzelfde uit als Shannon, maar had een hartje op haar wang getekend. Een speciale betekenis heeft dat niet, maar het zorgde ervoor dat ze anders was dan alle andere meiden. Shannon was een verlegen meisje, dat niet goed wist hoe ze zich in situaties moest gedragen en erg onzeker over haar uiterlijk was, op vroege leeftijd al. Aura is het tegenovergestelde. Ze is brutaal, hebberig en doet alles om in ‘the picture’ te staan. Naarmate Shannon ouder werd, begon Aura haar steeds meer over te nemen. Het ging zelfs zover dat ze op haar achtste haar naam officieel mocht laten veranderen van haar ouders. Zij dachten dat het een fase was en dat het wel weer over zou gaan. Op haar identiteitsbewijs kwam Aura Faye te staan. Zij kreeg namelijk alles wat ze wilde. Op haar negende werd de oppas ontslagen en kreeg Aura de volledige macht over haar. Shannon pakte steeds vaker make-up van haar moeder en tekende dan een hartje onder haar oog. Haar ouders werden daar niet kwaad om, ze vonden het eigenlijk wel schattig staan. Maar met ‘schattig’ nam Shannon (inmiddels Aura) geen genoegen. Ze wilde de volledige aandacht van haar ouders. Er was namelijk nog maar één persoon die echt op haar wilde letten en dat was haar oma.

Maar het vertrouwen in mensen raakte Aura ook kwijt. In een drukke winkelstraat in New York was ze op haar elfde samen aan het winkelen met haar oma. Haar oma gaf haar altijd een maximumbedrag, meer dan dat kreeg ze niet. Ergens vond Aura dat altijd wel fijn, want als je altijd gewend was om te krijgen wat je wilde, dan was een beetje tegengas wel fijn. Een aantal jongens rende langs haar en probeerde haar oma’s tas te pakken. Haar oma gaf niet zo makkelijk toe en werd tegen de grond gewerkt, waarna ze geschopt en geslagen werd. De jongens gingen er uiteindelijk met haar tas vandaar. Aura was geschokt geweest, had gesmeekt om hulp bij de omstanders, maar die hadden allemaal doorgelopen. Niemand had niet eens de moeite gedaan om te helpen, laat staan de politie te bellen. En door die gebeurtenis kon Aura het niet langer aan: waren mensen dan echt zo waardeloos? Waren ze dan allemaal zo oppervlakkig als haar ouders?  

Doordat ze zo weinig aandacht kreeg van haar ouders en door de beroving van haar oma, ontwikkelde vanaf haar twaalfde levensjaar zich een theatrale persoonlijkheidsstoornis bij Aura. Ze voelde zich niet langer op haar gemak als ze niet voor de volle honderd procent in de aandacht staat. Het contact met andere mensen, zeker naar jongens toe, werd steeds seksueler en Aura gebruikte steeds meer haar uiterlijk om aandacht te krijgen. Het jonge meisje werd steeds oppervlakkiger, in zowel haar taalgebruik (waarin ze vaak niet verder op ingaat op details), als in de omschakeling van haar emoties. Dit wil overigens niet zeggen dat Aura echt heel erg oppervlakkig en dom is. Integendeel, ze is juist heel erg intelligent en heeft een voorliefde voor kunst, met name voor schilderen, zingen en piano spelen. Ze gedraagt zich juist erg ‘nep’, omdat de wereld om haar heen dat ook is. Daarom denkt ze dat zij dit ook moet doen.

Ook is Aura geboren met een aantal mutaties, iets wat haar natuurlijk helemaal speciaal maakt. In de volksmond heet het ‘timetravelling’ en ‘teleportation’, wat zich deels heeft ontwikkelt tot ‘dimensional transportation’. Dat betekent dat ze een soort holte kan creëren waardoor een verbinding ontstaat tussen twee locaties. Timetravelling spreekt natuurlijk voor zich en teleportation ook eigenlijk wel. Aura’s ouders weten hier niets van. Aura vond het iets voor zichzelf en wilde het daarom niet laten zien. Uit angst om af te wijken van wat normaal is, gebruikt ze haar krachten zo min mogelijk waar andere mensen bijzijn. Veel last heeft Aura nooit van haar mutaties gehad, ze heeft ze voldoende getraind om ze goed te kunnen beheersen. Timetravelling is af en toe nogal lastig voor haar, omdat ze niet precies de tijd kan bepalen, maar het is zeker een nuttige mutatie.

Vandaag de dag is Aura een meisje met een leegte, “a void.” Door haar stoornis is het voor haar lastig om echt gelukkig te worden, want ze weet nooit wanneer iemand nou iets met haar wilt of niet, vriendschappelijk, maar ook op romantisch gebied.  Haar ouders geven haar alles wat ze wilt, maar dwingen haar om geneeskunde te studeren. Dit wilt Aura helemaal niet, ze wilt graag doorbreken met zingen, piano spelen of schilderen. Haar doel is om uiteindelijk haar gezicht in Vogue te zien staan. Ondanks dat ze een stoornis heeft, kan Aura heel erg hard werken en is ze gedreven om dit doel te bereiken. De uitnodiging van Lillian Stone en Jean Grey om naar Genosha Eiland te komen, kwam eigenlijk als een geschenk uit de hemel. Haar ouders gaven haar, natuurlijk, toestemming. Zij kreeg immers alles wat ze wilde en nu hadden ze een mond minder om te voeden. Hoefde ze niet meer naar haar om te kijken.

Misschien zou Aura hier haar leegte kunnen vullen?

Primadonna girl, yeah, all I ever wanted was the world. I can’t help that I need it all, the primadonna life, the rise and fall. You say that I’m kinda difficult, but it’s always someone else’s fault. Got you wrapped around my finger babe, you can count on me to misbehave.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Aura Faye   zo feb 09, 2014 10:03 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Aura Faye
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: