INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 The most important thing is to enjoy your life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jadeline Clarck
avatar
Class 4
Aantal berichten : 294

Character Profile
Alias: Khaleesi
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: The most important thing is to enjoy your life   wo aug 03, 2016 11:48 pm
So open your eyes and see,
the way our horizons meet,

“ Give me a sign
Take my hand, we'll be fine
Promise I won't let you down
Just know that you don't
Have to do this alone
Promise I'll never let you down”


De eerste weken van de zomer waren aangebroken. Jadeline kon het voelen aan de natuur, dat de zomer voor de deur stond maar nog heel even op zich liet wachten. Elke minuut die nu al buiten in het zonnetje gespendeerd kon worden greep ze met beide handen aan. De gezonde blos die op haar wangen was ontstaan kwam ook mede door het zonnetje dat haar weer nieuwe energie gaf. Haar lange haast witte haren hingen in licht gekrulde slierten langs haar schouders tot in de punten van het groene gras. Ze had plaats genomen tussen de vele bloementjes die groeide rondom het school terrein. De meeste leerlingen hadden er ook voor gekozen om net zoals Jade buiten te verblijven tijdens de middag pauze, hoewel zij op de rand van de fontein zaten of op de bankjes op het school terrein, Jade had gewoon gekozen voor het gras zelf, met haar blote voetjes bedolven onder de vele lange grassprieten en bloemen.

Jadeline had een kladblok voor haar liggen.. blanco omdat ze nog niets had bedacht om erop te schrijven. Ze zat hier al tien minuten maar haar aandacht voor hetgeen wat ze eigenlijk wilde doen was ver te zoeken. Want het bijzonder was, wanneer ze haar ogen sloot en luisterde naar alles op haar heen kon ze de stemmen van de andere leerlingen laten verdwijnen, waardoor ze enkel de geluiden van de natuur hoorde. Ze had nog altijd een opdracht die ze had meegekregen van haar laatste les voor haar liggen maar haar concentratie daarvoor was ver te zoeken als ze buiten was. Diep in gedachte zonk ze weg en zodra de rumoerige stemmen verdwenen kwam de natuur tot leven. Jade tilde haar rechterhand op met haar palm naar boven. Ze kon namelijk contact maken met de dieren in haar omgeving en zo ook op dit moment met een prachtige rood gele vlinder. Zoals bijen op bloemen afkwamen, zo kwam de vlinder op Jade haar hand af en nam het dier met zijn hele kleine pootjes plaats op haar palm.

Een zacht grinnik verliet haar lippen, het gaf een kietelend gevoel. Jade opende haar helder blauwe ogen weer en bracht heel rustig haar rechterhand  iets dichter naar haar toe, de prachtig grote vlinder bleef kalm en verplaatste zich van haar palm naar haar wijsvinger. Met haar linkerhand pakte Jade het potloodje van haar kladblok (die eigenlijk bedoeld was voor haar schoolwerk) en schetste ze de twee prachtige vleugels op haar papiertje. Ze was niet super goed in het natekenen van dieren en andere dingen maar het resultaat was redelijk goed voor haar doen, en zo had iedereen sterke en minder sterke kanten. Heel langzaam trokken er schaduwen langs haar heen, enkele mutanten liepen voorbij maar dat leek de vlinder niet te deren omdat het dier bleef zitten dankzij de kalmte die Jade uitstraalde. Diegene die voorbij kwamen liepen in éen vast tempo door, het was immers niet vreemd om te zien want de meeste mede mutanten kende Jade en tevens haar gave al. Echter leek er éen iemand te twijfelen en liep uiteindelijk niet door. Tot haar verbazing nam diegene juist plaats naast haar in het gras. Jade richtte haar licht blauwe ogen op de persoon naast haar en bam.. concentratie verdwenen en vlinder weg. Een korte glimlach sierde haar lippen, ze kon er immers niet teleurgesteld om zijn maar het was wederom een geschenk geweest dat het dier zo lang was blijven zitten..


for:Kylie    //   word count: 573  //    _________________

J A D E L I N E _ C L A R C K
THX -> Diantos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kylie Roberts
avatar
Class 4
Aantal berichten : 250

Character Profile
Alias: Aurora
Age: 10 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The most important thing is to enjoy your life   do aug 04, 2016 2:14 pmVan uit haar slaapkamer raam keek ze naar buiten hoe leerlingen in groepjes bezig waren aan het genieten van de zonnige dag. Zij wilde ook graag naar buiten, maar er was iets in haar dat haar tegen hield. Een week geleden was er achter gekomen dat niet elk persoon aardig was, waardoor ze nu een gebroken pols had en veel pijn in haar rug. Mensen die zich af vroeg wat er met haar - een kind van tien jaar - was gebeurd had ze gezegd dat ze was gevallen van een van de pony’s die in de paarden stallen stonden. Maar dat was een leugen geweest. Ze was aangevallen. Aangevallen door een meisje met draken vleugels, waarbij ze alleen een gesprek mee wilde hebben. Het was niets voor Kylie om zomaar ruzie te maken. Beter nog ze maakte helemaal nooit ruzie. Elke keer als ze dan ook naar buiten keek dacht ze terug aan die ene dag. Anastasia, haar kamergenoot, had wel tegen haar gezegd dat het goed was voor haar om naar buiten te gaan anders kwam ze nooit over haar angst heen. Maar Kylie was er alleen maar koppig in geweest dat als ze te ver naar buiten ging ze niet op tijd naar binnen kon rennen zodat mensen haar konden beschermen van het enge meisje. Het was wel tot haar door gedrongen dat ze wel op het schoolplein kon gaan zitten. Het schoolplein bevond zich immers vlak bij de ingang, dus het zou kunnen.

Het koste Kylie alle moed die ze had om van haar vensterbank af te gaan en uit haar kamer te gaan. Met het roze gips dat ze om haar pols had keek ze zenuwachtig in het rond, terwijl ze door de gang heen liep. De laatste tijd had ze al wel last van heimwee gehad, maar nu wenste ze echt dat ze thuis was zonder een gevaarlijk eng meisje die hier ook rond zwierf. Kylie vond het maar niks om bang te zijn, maar ze moest zich er wel over heen zette. Ze wilde niet van een van die personen worden die altijd maar bang zou blijven en zich binnen op zou sluiten. Verwond of niet, ze moest zich er door heen zetten.
Op het school plein aangekomen was ze even versteld hoe rustig het eigenlijk was. Er waren hier en daar wel wat groepjes gemaakt, maar je kon nou ook niet echt zeggen dat het echt mega druk was. De felle zon die op haar gezicht scheen zorgde er voor dat ze een paar keer moest knipperen met haar ogen. Er kwam iemand naar haar toe gelopen en vroeg aan haar wat er was gebeurd. Ze had haar schouders op gehaald en zei dezelfde leugen die ze aan ieder ander persoon verteld had. “Ik ben gevallen van een pony,” sprak ze, waarna ze met een licht droevig gezicht weg liep van de persoon.

Het ene meisje dat in het gras zat had haar aandacht getrokken, maar Kylie zette nu haar twijfels bij elk persoon die ze alleen zag zitten. Sommige personen die in groepjes stonden had ze ook haar twijfels gezet, maar die stonden in groepjes. Ze verwachtte niet dat een groepje mensen haar zou gaan aanvallen of zo. Uiteindelijk werd al dat staan op het schoolplein ook maar saai en vermoeiend. Haar benen begonnen zich te bewegen richting het meisje in het gras. Kylie pakte haar gebroken pols vast om er voor te zorgen dat het roze gips niet te veel op viel. Toen ze dichterbij kwam had ze pas door dat het meisje aan tekenen was. Door het potlood dat over het kladblok heen ging ontspande de kleine meid al wat meer. Een klein zuchtje ontglipte haar mond, waarna ze plaats nam naast het meisje. “Ik stoor toch niet?” vroeg ze zachtjes aan het meisje die haar aan keek. Even keek Kylie ook naar haar, maar wendde toen haar gezicht af. Ze was bang dat er weer iets zou gebeuren waar ze spijt van zou gaan krijgen.

♥ ♥

_________________


Kylie - Octavia - Keith - Heath

<3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The most important thing is to enjoy your life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Enjoy the moment where you just can be yourself. [Nadya]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: