INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 i'm feeling hunted & norah

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Peggy Carter
avatar
Class 2
Aantal berichten : 119

Character Profile
Alias: Alter
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: i'm feeling hunted & norah   wo aug 03, 2016 8:32 pmPeggy wist niet precies waarom ze besloten had om naar de psychiater te gaan die op het eiland leefde, ze verklaarde haar zelf al voor gek en wat zou Norah Morgan wel niet denken. Ze sloeg haar armen om haar heen en zuchtte diep terwijl ze naar de muur staarde, ze had nog tien minuten voor ze een afspraak met haar had en het hele idee gaf haar nog meer de kriebels dan het al deed. Ze was in elk geval blij dat Ella het lichaam niet over genomen had en ze nog steeds haar zelf was, voor hoe lang dat ook maar zou duren. Peggy merkte steeds vaker dat Ella sneller en makkelijker de touwtjes in handen kon krijgen en dat beangstigde haar, elke keer dat ze in slaap viel was de kans nog groter dat Ella wakker werd en volledig haar lichaam kon gebruiken overdag ging het wat moeizamer, maar er was nog iets. Ze merkte dat ze nog stukken kwijt was zonder dat Peggy ook maar een idee had hoe dat kon, ze dacht aan nog een persoonlijkheid maar dat kon gewoon niet, misschien wist Ella op dat moment gewoon te voorkomen dat Peggy mee kon kijken en mee kon krijgen wat er gebeurde. Door dat ze in gedachten was lette ze niet helemaal op de tijd waar door ze vervolgens nog drie minuten had, geschrokken drukte ze haar bril verder op haar neus stapte ze van haar bed en deed haar schoenen aan voor ze nog snel een vestje aan deed en eigenlijk wat gespannen haar kamer verliet.

✧ Het was te merken dat ze gespannen maar vooral zenuwachtig was, ze drukte keer op keer onnodig haar bril terug op zijn plek terwijl ze de trappen af rende, mutanten ontwijkend terwijl ze om haar heen keek. Eigenlijk zocht ze een uit weg zodat ze er niet heen hoefde te gaan maar veel kon ze niet vinden, natuurlijk had ze een aantal plannen om er uit te kunnen komen maar waarschijnlijk zou het niet gewaardeerd worden waar door ze niks anders kon dan uiteindelijk vlak voor de deur stil te blijven staan om op adem te komen. Peggy haar blik gleed naar de klok die aan de muur van de gang hing waar ze zag dat ze al te laat was, ze kon zich nog omdraaien en later zeggen dat ze dacht dat de afspraak op een andere dag was. Men vergiste zich daar wel vaker in, dus zo'n probleem zou dat toch niet kunnen, Peggy draaide zich om en zette een paar stappen weg waarna ze diep adem haalde. Ze legde een hand in haar nek en keek om naar de deur. Misschien was het beter om eerst even te kijken, te zien hoe het ging voor dat ze een oordeel klaar had. Misschien dat het haar erg goed zou kunnen helpen, Peggy kon altijd nog er voor kiezen om geen vervolg afspraak te maken. "Kom op Peggy, je kan dit. Je hoeft enkel dat kantoortje binnen te lopen en te gaan zitten. Niet meer niet minder." Ze probeerde haar zelf te overtuigen met deze woorden. Maar toch stapte ze van de deur weg verder de gang in tot dat ze in het raam keek en haar weerspiegeling zag. "Zwakkeling" klonk er in haar hoofd terwijl Ella haar minachtend aan keek. Dit was de reden dat ze zich omdraaide en terug naar de deur liep waar ze vervolgens op klopte hopend dat Norah er nog steeds was en niet weg was gegaan omdat zij misschien dacht dat Peggy niet meer zou komen.

WORDS: 595 - TAG: Norah


_________________
I'm more than one fricking person!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Norah Morgan
avatar
Aantal berichten : 26
BerichtOnderwerp: Re: i'm feeling hunted & norah   do aug 04, 2016 8:36 pm

Geconcentreerd liet Norah haar donkere ogen nog eens over de bladzijdes van Peggy’s dossier glijden. Het was niet dik, maar er was informatie van voor haar aankomst op Genosha en dat was lang niet bij alle studenten het geval. Van sommige studenten had ze niet meer dan een briefje met daarop hun mutatie, de reden waarom ze hen gevonden hadden en hun waarschijnlijke naam. Er waren ook mutanten met enorme dossiers, gevuld met karakterbeschrijvingen van ouders en docenten, met strafbladen en ziekenhuisgegevens. Peggy zat een beetje tussen de twee groepen in. In haar dossier was te lezen dat ze op vier jarige leeftijd een auto ongeluk had gehad, waarbij haar moeder was overleden en haar vader verlamd was geraakt. Doordat haar vader niet meer voor haar kon zorgen was ze in de pleegzorg terecht gekomen en op haar vijfde werd ze uiteindelijk geadopteerd door de familie Carter. Er was een vermoeden van mishandeling en van dissociatieve identiteitsstoornis. Al kon de stoornis ook verklaard worden vanuit een deel van Peggy’s mutatie: Divided Mind. Zelf was Norah een beetje huiverig Peggy meteen één van die labels op te spelden, net als ze niet direct wou concluderen dat het meisje mishandeld was; al was ze ook zeker niet van plan dat uit te sluiten. Op het eerste lege vel van het dossier schreef Norah de datum en tijd van de afspraak. Het meisje had zelf een afspraak met haar willen maken, iets wat niet vaak voor kwam. Meestal besloot zij naar aanleiding van wat andere docenten haar vertelden, met welke studenten ze een afspraak wou. Al stond ze altijd open voor afspraken als deze, met studenten die ergens mee zaten en zelf op zoek gingen naar hulp. Norah sloot het dossier, borg het tijdelijk op in haar bureau laden zodat ze het gesprek na tijd uit zou kunnen werken.

Een vluchtige blik op de klok vertelde haar dat ze nog zes minuten had tot Peggy voor de deur zou staan. Al hield ze altijd een marge van tien minuten aan, omdat ze wist dat onder andere zenuwen er nog wel eens voor zorgden dat mutanten te laat of te vroeg kwamen. Rustig begon ze thee te zetten, iets wat ze pas was gaan doen sinds ze op Genosha werkzaam was. Studenten waren heel anders als militairen en aan het begin had ze daar aan moeten wennen. Vooral omdat de studenten hier niet alleen student waren, maar ook mutant en mutanten werden soms met heel andere problemen geconfronteerd dan andere mensen. Er waren studenten die per ongeluk hun eigen ouders hadden vermoord of andere mensen hadden vermoord of verwond met hun mutatie. Er waren mutanten die waren verstoten om wat ze waren of op wie was geëxperimenteerd. De lastigste groep van allemaal vond Norah de onsterfelijke mutanten. Sommige van hen hadden al zo veel gezien, hadden al zo veel verloren. Keer op keer had de wereld hen teleurgesteld en na tientallen soms wel honderden jaren was het moeilijk iemand dan nog te overtuigen van de goedheid van de wereld. Een zachte zucht schoof over haar lippen, terwijl ze de thee pot boven een al brandend thee lichtje zette.  Haar ogen gleden weer naar de klok; Peggy was twee minuten te laat. Niet dat, dat iets was waar Norah haar op af zou rekenen, dat deed ze eigenlijk nooit en al helemaal niet bij een eerste gesprek. Nee, ze was allang blij als mutanten uit zichzelf naar haar toe kwamen. Voor even liep ze naar het raam, keek ze in stilte naar de jonge studenten die gillend achter elkaar aan over het plein renden. Een glimlach sierde haar gezicht.

Niet veel later klonk er een zachte klop op de deur. Norah draaide zich om en liep naar de deur. Zodra ze die open deed viel haar blik op de zenuwachtige brunette. “Goedemorgen Peggy, kom binnen.” zei ze glimlachend, terwijl ze de deur uitnodigend wat verder open hield. “Ik ben Norah Morgan.” stelde Norah zichzelf voor, nadat het meisje binnen was gestapt en Norah de deur achter haar gesloten had. Met een hoofdknikje wees ze in de richting van de bank. “Ga maar vast zitten.” vervolgde ze op dezelfde vriendelijke toon als eerder. “Wil je wat drinken? Water, thee, limonade?” vroeg ze terwijl ze naar de lage kast aan de zijkant van haar kantoor liep en voor zichzelf een kop thee in schonk. Norah gaf de studenten graag even de kans rustig haar kantoor rond te kijken en hun zenuwen iets tot bezinking te brengen, voor ze echt met hen in gesprek ging.

_________________

Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else;
you are the one who gets burned.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peggy Carter
avatar
Class 2
Aantal berichten : 119

Character Profile
Alias: Alter
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: i'm feeling hunted & norah   ma aug 08, 2016 10:28 amErgens hoopte Peggy dat er niemand in het kantoortje was en de deur niet open werd gedaan, maar helaas gebeurde dit wel. Nog niet heel veel later ging de deur open en stond ze oog in oog met een vrouw die in de kamer stond en de deur verder voor haar opende. Peggy sloeg haar armen om haar lichaam heen en beet zacht op de binnen kant van haar lip waarna ze haar lip al snel weer los niet en haar bril verder naar achteren duwde. “Goedemorgen Peggy, kom binnen." Voor een seconden twijfelde ze nog voor ze uiteindelijk het kantoor in liep en zich meteen weer omdraaide naar de psychiater. Ze was nog nooit in haar hele leven naar iemand toe gegaan om te praten, ze sprak eigenlijk nooit over haar problemen en kende niemand die dat ook maar deed. Misschien was het voor haar daarom ook wel moeilijk omdat het net leek als of het verboden was, omdat ze niemand kende die naar een psychiater ging. Voor ze ook maar hulp had kunnen vinden was ze opgehaald en naar deze school gebracht, maar ze betwijfelde het of ze inderdaad de mutatie divided mind had, ze was gewoon geeste ziek. Daar was ze zeker van zo'n mutatie zou vast niet bestaan. Kort dacht ze terug aan de woorden Dissociatieve identiteitsstoornis, de woorden die ze op internet gevonden had en zo erg paste bij haar. Het probleem was alleen dat zij maar twee persoonlijkheden had, zij en Ella. Volgens het internet had je dat pas wanneer je meerdere persoonlijkheden had en niet alleen twee. “Ik ben Norah Morgan.” Langzaam draaide Peggy zich weer om en liet haar blik kort over het gezicht van Norah gaan. Een zachte zucht verliet haar lippen terwijl er voorzichtig een kleine glimlach rond haar lippen verscheen.

“Ga maar vast zitten.” Peggy haar blik gleed naar de bank en met een langzame stap stapte ze er heen waarna ze er voorzichtig plaats op nam en haar blik weer door het kantoor heen liet glijden. “Wil je wat drinken? Water, thee, limonade?” Haast iets geschrokt keek ze op en liet ze haar blik naar Norah gaan. "Euhm, graag een beetje water alsjeblieft." Peggy keek weer van haar weg en begon wat zenuwachtig aan de stof van haar jurkje te spelen. "Hoe wilt u genoemd worden? Miss Morgan?" Vroeg ze zacht terwijl haar blik kort haar kant op ging voor ze weer weg keek en vervolgens haar handen tussen haar benen en de bank stopte terwijl ze wat zenuwachtig met haar hak op de grond tikte. Wat viel er eigenlijk te zeggen? ik heb een stem in mijn hoofd als ik naar mijn reflectie kijk wat niet mijn reflectie is? dat was toch vreemd? Zoiets kon ze niet zomaar tegen iemand zeggen, en wat als ze geen divided mind had. Wat als het echt een geesteziekte DIS was? Zou ze dan hier blijven of zou ze weg gestopt worden in een gekkenhuis? Een rilling gleed kort over haar heen terwijl ze daar aan dacht, ze wou alles behalve dat. Ze kon er op zich mee leven, ze merkte alleen wel dat Ella steeds makkelijker haar lichaam over kon nemen en naar voren kon gaan. Waar door ze soms plots geen zeggen meer had met bepaalde situaties. "Misschien is het beter als ik ga." Sprak ze terwijl ze Norah weer aan keek. "Ik heb geen gesprek nodig, ik stel mezelf aan." Begon ze zacht terwijl er een angstige toon in haar stem klonk en ze op stond van de bank. "Ik wil niet in een gekkenhuis terecht komen." Sprak ze nog waarna ze zenuwachtig op haar lip beet.

✧ Sirah schudde kort haar hoofd en had Peggy al de hele tijd in de gaten gehouden waar door ze nu voor Peggy haar best will het lichaam over had genomen waar door Sirah weer ging zitten. "bij nader in zien blijf ik toch." Sprak ze, haar stem had een wat zachtere klank dan dat Peggy en Ella hadden. Terwijl ze zat rechtte ze haar rug en sloeg een been over de andere heen. Zodra ze eenmaal in gesprek was zou ze de teugels weer in handen van Peggy leggen zodat ze weer terug zou keren naar haar lichaam waar door ze niet weg kon lopen. Sirah was er haast zeker van dat Peggy niet zomaar midden in een gesprek weg zou gaan lopen. Het was haar eigen bedoeling eigenlijk niet geweest om Peggy's lichaam over te nemen, maar haar doel was om Peggy zo goed mogelijk te helpen en dat was wat ze nu deed. Wanneer Peggy hulp  nodig had dan nam ze het over en zorgde ze er voor dat het haar zou helpen. Het verschil tussen Sirah en Ella was dan ook dat Sirah haar eigen leven niet wou leiden, Ella daar in tegen juist wel weer. Ella was er op uit om peggy haar leven op haar te nemen en Peggy laten te verdwijnen.  

WORDS: 828 - TAG: Norah


_________________
I'm more than one fricking person!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: i'm feeling hunted & norah   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
i'm feeling hunted & norah
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Feeling Free {Open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Offices :: Norah's Office-
Ga naar: