INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 first day & Kim

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Peggy Carter
avatar
Class 2
Aantal berichten : 119

Character Profile
Alias: Alter
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: first day & Kim   do jul 14, 2016 10:28 pm

M
et haar oortjes in die haar oren vulde met een van haar lieveling zangers liep ze door het gebouw heen wat sinds vandaag haar thuis zou zijn, de reden dat ze muziek op had gezet was eigenlijk meer omdat ze weinig zin had in mensen die op haar af zouden komen. Voor nu wou ze gewoon even rust hebben en haar eigen weg zien te vinden op dit eiland, de boel een beetje verkennen en alles tot daar door laten dringen. Het ene moment was ze nog thuis en dacht ze dat ze door zou gaan draaien het volgende moment zat ze in een vliegtuig om naar een eiland te gaan met meer mensen zoals haar, Peggy duwde haar bril wat verder op haar neus en stak haar handen in de zakken van haar vest terwijl ze om haar heen keek. Vandaag wou ze alle plekken ontwijken waar ze Ella ook maar tegen zou kunnen komen, dus misschien was het dan handiger om naar buiten te gaan in plaats van binnen te blijven hangen. Er bevonden zich hier zo veel ramen en andere dingen waar door ze haar reflectie zou kunnen zien waar door dit geen goede plek was om te verblijven.

Het duurde niet heel erg lang voor ze de deur naar buiten weer had gevonden, terwijl ze er op af liep hield ze haar blik naar beneden en opende de deur zonder er ook maar naar te kijken. Zodra ze eenmaal buiten was stak ze haar hand weer terug in de zak en liet haar blik over de omgeving glijden, van boven af had het eiland best klein geleken. Maar nu ze zo om haar heen keek had ze het idee dat ze hier zo zou kunnen verdwalen. Dat was iets wat ze niet van plan was te gaan doen op dit moment, dus besloot ze het betegelde pad te gaan volgen om te zien waar dat uit zou komen, terwijl ze het pad volgde probeerde ze alles op haar in te slaan wat ze tegen kwam zodat ze ongeveer zou weten wat dicht bij de school zou liggen zodat ze niet doelloos rond zou hoeven te lopen of wanneer ze zich zou vervelen zou ze natuurlijk kunnen beslissen om naar buiten te gaan, een kleine glimlach verscheen rond haar lippen toen ze op merkte dat er ook een dieren asiel hadden. Iets wat voor haar erg interessant zou kunnen worden.De man die haar op had gehaald had gelijk, zo erg was het hier ook al weer niet. Met dat in haar achter hoofd kwam ze in een geweldige grote tuin terecht.

Peggy wandelde er even door heen om vervolgens in een grasveld vol met kleine wilde bloemen te gaan zitten, het duurde niet lang voor ze de bloemetjes begon te plukken en ze aan elkaar begon te maken. Iets wat ze altijd erg leuk had gevonden, een kleine glimlach verscheen weer rond haar lippen terwijl ze zich besefte dat ze haar thuis nu al miste, haar vader en daar mee bedoelde ze haar biologische vader nog wel het meest van alle een paar jaar geleden had ze het verblijf plaats van haar vader gekregen en vanaf dat moment had ze hem wel eens bezocht zonder toestemming van haar ouders, om de drie maand kwam ze altijd langs en nu zou dat er niet meer in zitten, een zucht verliet haar lippen waarna ze de zoveelste bloemetje door de steel heen haalde van een andere. "Wat maak je daar?" Peggy keek op van haar knutsel werkje en keek om haar heen op zoek naar de persoon die tegen haar gesproken had, ondanks dat ze haar muziek op had staan stond het zacht genoeg om gewoon haar omgeving te horen. "Hierzo" Peggy volgde het geluid, maar in plaats van een verwachtte mens keek ze naar een vlinder die op de grond zat en langzaam met de vleugels klapte. Ze keek wat verbaast waarna ze zacht grinnikte en haar hand langzaam uit stak waar de vlinder naar toe kwam en op haar vinger kwam te zitten. "Ik ben bezig met een bloemen kroontje denk ik." Sprak ze terwijl ze de vlinder bekeek. Ze moest er nog steeds aan wennen dat ze zo nu en dan dieren hoorde praten, het was vreemd maar leuk tegelijkertijd.

WORDS: 715 - TAG: Kim
 


_________________
I'm more than one fricking person!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kim Bannel
avatar
Class 3
Aantal berichten : 164

Character Profile
Alias: Gio
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: first day & Kim   vr jul 15, 2016 2:56 pm

Kim Kiano Bannel
Met een klein glimlachje rond zijn lippen, draaide de donkerharige jongen zijn lichaam een kwartslag, voor het laatste keer een blik te werpen op de dame op het bed. Langzaam legde hij zijn vingers op zijn lippen, om een lucht kusje haar kant op de blazen. De dame trok een pruillipje en zachtjes grinnikte Kim. "Ik zie je straks weer, liefste." Feruisterde hij haar toe voordat hij de kamerdeur opende en de ruimte verliet. Rustig wandelde Kim door de gangen, zijn tekenblok en potloden tussen zijn vingers geklemd. Zijn donkere ogen gleden door de omgeving en de weg naar de grote tuin wist hij uit zijn hoofd te vinden.

Kim was dan ook in één recht pad het gebouw door gelopen om de deuren naar de tuin te openen. Meteen werd hij begroet door de warme zon die het eiland verwarmde en merkte hij op dat het redelijk rustig was buiten. De tuin was meestal een redelijk rustige plek en hij vermoedde dat de meeste mutanten zich nu op het strand of aan het zwembad bevonden. Echter had hij andere plannen vandaag dan met zijn vrienden te zitten. Hij had zelfs Karlie achtergelaten om zijn grootste hobby uit te voeren: tekenen. Kim was sowieso een heel creatief persoon en zijn vingers gleden altijd vanzelf over het papier, eenmaal hij besloten had te tekenen.

De jongen nam plaats op een bankje ergens midden tussen de bloemen. Hij opende zijn tekenblok en legde deze op zijn schoot. En zo snel als hij was gaan zitten, zo snel vloog het potloot over het papier. Zijn donkere ogen waren op de omgeving voor hem gericht, hij nam niet eens de moeite om naar zijn eigen tekening te kijken. Kim had misschien niet het grootste gedeelte van de bloemen geschetst, toen er een meisje in zijn gezichtsveld verscheen. De jongen haalde zijn hand van het papier, om haar bewegingen te volgen. Het meisje liet een vlinder op haar vinger toe en sprak wat tegen het diertje, al was het voor Kim te ver weg om echt te kunnen verstaan. "Als je in die houding blijft staan, kom je ook op mijn tekening." Greens de jongen, waarna hij het meisje in zijn tekening begon te verwerken. Echter alleen haar omleiningen, de details zouden pas kunnen komen als ze echt zou blijven staan.


robb stark

_________________
Art enables us to find ourselves, and lose ourselves at the same time
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peggy Carter
avatar
Class 2
Aantal berichten : 119

Character Profile
Alias: Alter
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: first day & Kim   ma jul 18, 2016 1:47 am

O
f het er nu raar uit zag of niet, zonder er echt bij naar te denken had ze de vlinder op haar vinger gelaten en had ze het diertje toe gesproken, dit soort dingen gebeurde zonder dat ze daar ook maar bij na dacht. Haar ogen zouden waarschijnlijk al weer goud zijn gekleurd om dat haar mutatie haar toe liet om de vlinder te verstaan, haar blik gleed over de vlinder heen terwijl ze aandacht de vleugels bekeek. De vlinder was op zich best wat aan de grote kant maar ze had een mooie patroon op de vleugels, het was misschien standaard gezien ze genoeg vlinders had gezien die zo'n patroon hadden maar ze vond het toch mooi om te zien. De vlinder had een zwarte lijn aan de buiten kant van de vleugels die dunner werd na mate het na het eind van de vlinder toe, in de zwarte lijn zaten vele rondjes die doorzichtig leken wanneer het licht van de zon de vleugels raakte. Verder waren er zwarte lijnen en binnen de lijnen had de vlinder een oranje gelige kleur die ook doorzichtig leek wanneer de zonnen stralen de vleugels raakte. De vlinder liep langzaam over haar hand heen wat voor een kriebelig gevoel gaf, Peggy grinnikte kort en beet zacht op haar lip waarna ze met haar andere hand haar bril weer terug duwde om te voorkomen dat hij verder af zou zakken. Het was dat ze opgehaald werd om naar deze plek te gaan anders was ze zeker terug naar de brillen winkel te gaan om de bril wat te verzetten zodat het niet meer elke keer af zakte. Maar helaas had ze daar geen kans meer tot dus zou ze voor een hele tijd haar bril weer terug moeten duwen, ze kon natuurlijk ook lenzen dragen gezien ze die had. Maar het was iets wat ze minder vond, haar ogen raakte altijd wat geïrriteerd als ze te lang haar lenzen droeg waar door ze het zo min mogelijk droeg.

"Als je in die houding blijft staan, kom je ook op mijn tekening." wat geschrokken keek Peggy op van de vlinder om vervolgens om haar heen te kijken, dit keer was ze er zeker van dat een mens tegen haar gesproken had. Dat waren geen woorden van een dier, een dier kon immers niet tekenen. Tenzij het een aap was, een aap zou zeker kunnen tekenen. Maar of zich hier ook maar een aap zou bevinden, dat zou alleen maar raar zijn. Haar bruine kijkers vielen niet heel veel later op een jongen met lange haren. Haar blik gleed kort over hem heen waarna ze weer terug naar de vlinder keek, voor haar bruine kijkers weer terug keerde naar de jongen. "Ik wil best blijven zitten, ik ben er alleen niet zeker van als de vlinder daar het zelfde over denkt." antwoordde Peggy de jongen waarna haar blik terug gleed naar de vlinder. "Heb je misschien zin om wat langer te blijven." Vragend keek ze de vlinder aan die voor even stil bleef voor Peggy een antwoord kreeg. "Als het te me te lang duurt ben ik er vandoor." Waren de woorden van de vlinder waar door Peggy kort grinnikte. Het klonk zo menselijk hoe de vlinder tegen haar sprak, verrassend dat de mens en dier daar niet zo heel veel van verschilde. "Als je snel genoeg bent dan zal de vlinder blijven." Sprak Peggy terwijl haar blik kort weer terug gleed naar de jongen om daarna weer naar de vlinder te kijken benieuwd naar de teken kunsten van de jongen.

WORDS: 596 - TAG: Kim
 


_________________
I'm more than one fricking person!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kim Bannel
avatar
Class 3
Aantal berichten : 164

Character Profile
Alias: Gio
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: first day & Kim   wo aug 10, 2016 5:35 pm

Kim Kiano Bannel
Tekenen was iets dat de jongen al van jongs af aan geleerd had en met veel liefde deed. In de kleuterklas werd al snel duidelijk dat hij het tekenen sneller leerde en beter kon uitvoeren dan zijn klasgenootjes. Naarmate hij ouder werd had een tekendocent hem onder zijn hoede genomen en hierdoor is hij het steeds meer en meer gaan ontwikkelen. Zijn potloot vloog vliegensvlug over het papier en de jongen hoefde zijn ogen er amper op te richten om te weten of hij het goed tekenende. Zo ook nu, met het bloemenveld voor zich en het meisje met het vlindertje, stonden zo op zijn blad.

Dit was niet zijn beste werk, aangezien hij zich meer op het meisje concentreerde dan zijn tekening. Het meisje keek dan ook geschrokken op toen ze zijn stem hoorde, aangezien ze hem niet gezien had. Kim stopte kort met tekenen en liet een lieve glimlach rond zijn lippen sieren."Ik wil best blijven zitten, ik ben er alleen niet zeker van als de vlinder daar het zelfde over denkt." Ietwat verbaasd fronsde Kim zijn wenkbrauwen. Alsof de vlinder iets te willen had? Het kon wegvliegen, daar hoefde hij geen toestemming aan te vragen. Echter richtte het meisje zich weer op het diertje en begon er tegen te praten. Ze was te ver weg voor Kim om het te kunnen verstaan, dus ging hij ongestoord verder met zijn schets. Een schets, het stelde niks voor en hij zou er ook niet meer zijn best voor doen. Voor nu, tenminste. ens en dier daar niet zo heel veel van verschilde. "Als je snel genoeg bent dan zal de vlinder blijven." Antwoordde het meisje voor de vlinder en rustig haalde Kim zijn hoofd omhoog, stopte met tekenen. "Ik ben al klaar." Greens hij, waarna hij overreind kwam en richting het meisje wandelde. Iets voor haar stopte hij, draaide hij zijn tekenblok naar haar toe. "Tadaa". Klik "Normaal teken ik beter, als ik er meer tijd voor neem." Verklaarde hij zijn kale tekening. "Dus, als je wilt en tijd hebt, kan ik een potret van je tekenen?" Glimlachte hij.

robb stark

_________________
Art enables us to find ourselves, and lose ourselves at the same time
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: first day & Kim   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
first day & Kim
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Outside :: Garden-
Ga naar: