INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Melvin Chaill

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Melvin Chaill
avatar
Class 2
Aantal berichten : 53

Character Profile
Alias: Mr. Big
Age: 15 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Melvin Chaill   di jul 12, 2016 8:31 pm

Name: Melvin Melroy Chaill
Age: 15 y/o (12/12)
Gender: Male
Born in: Ierland, Dublin
Grew up in: Engeland, London
Lived in: US, Las Vegas / Frankrijk, Parijs / China, Hongkong / Japan, Osaka / Australië, Gold Coast / Spanje, Madrid / Italië, Sardinië
Nicknames: Mel, Melvie, ...
Alias: Mister Big

Who am I?
Likes: Vrijheid, uit gaan met le friends, rondreizen, ...
Dislikes: Zijn mutatie, de school, ...

Fears: Voor altijd ergens vastzitten
Dreams: Alle gebieden ter wereld bezoeken

Melvin is een persoon die er best aardig uitziet. Hij is ook aardig, echt waar, maar hij heeft gewoon een erg uitgesproken mening. Door zijn opvoeding is hij een nogal arrogant kreng soms. Hij vind zichzelf dan ook heel wat. Hij is, hoe dan ook, vrij sociaal. Hij is sportief, houd vooral van zwemmen en dansen en is gek op uitgaan. Ookal is het illegaal voor hem, kan hij drinken als wat. Dat kan hem persoonlijk vrij weinig schelen. Hij is een vrij marginaal kereltje die snel de regels zal overtreden en er ook geen spijt bij zal voelen. Mel is een rebel. Hij zal zijn stem laten klinken als hij iets niet ok vind en alles proberen te doen om zijn zin te krijgen. Opnieuw een resultaat van zijn veel te verwende karakter uiteraard. Hij heeft echter hierdoor een echt leiderskarakter en weet hoe hij een groep onder zich moet werken. Althans dat denk hij. Hij is vrij slim en kan heel goed nieuwe talen leren. Hij is ook gek van wetenschappen, maar leren vind hij maar niks. Zolang het binnen de lessen blijft is het ok voor hem. Hij is daarbij ook een avontuurlijk type die graag rondreist en niet vaak op een plaats kan blijven voor lang. Dit komt doordat zijn ouders en hij vaak hebben rondgereisd. Zo heeft hij overal wel een beetje vrienden. Hij hecht dan ook vrij weinig waarde aan een relatie, deze op vriendschappelijk of hoger niveau. Hij weet toch dat het zo kapot kan gaan. Zo kan hij best koud en gemeen overkomen, maar hij is het gewoon... Tja, gewoon.
Sinds het ontwikkelen van zijn mutatie is Melvin enkele graden kouder geworden in zijn karakter. Niet alleen geleerd hoe hij harder moest zijn, maar ook hoe hij voor zichzelf moet zorgen. Met de dood van zijn ouders en het feit dat de politie hem zocht, besloot hij undercover te gaan. Zo heeft hij vaak de neiging afstandelijk te zijn van mensen, ondanks zijn sociale onderbouwing. Hij heeft echter ook een hele grote mond gekregen hierdoor. Hij is dan ook niet bang deze open te trekken tegen wie dan ook. Ook iemand uitlachen is voor hem steeds minder hard geworden. Wat voor kwaad kan het hm?
Hij heeft daarbij altijd al een soort van claustrofobie gehad. Met de komst van mutatie zeker niet iets positiefs. De enige momenten dat je dan ook zijn karakter echt ziet verliezen, is wanneer het helemaal uit de hand loopt en hij binnen is. Dan kan hij in enkele tellen instorten en panikeren.

Look at me~
Length: 1m70
Hair: Blond
Eyes: Blauw

Melvin is niet bepaald groot, maar wel gespierd. Hij is een sportief iemand en zou elke sport doen als het hem lag. Hij heeft dan ook alles al een keer geprobeerd, maar zwemmen blijft toch wel iets dat hij graag doet. Ook omdat dit een van de enigste dingen is waarbij zijn mutatie een voordeel kan hebben. Hij is niet al te speciaal gebouwd. Gewoon redelijk gespierd, maar niet al te breed. Misschien een beetje kort, maar dat vind hij niet al te erg.
Hij ziet er daarbij ook erg volwassen uit voor zijn leeftijd. Hij kan dit ook gewoon aanpassen, dus er is geen enkel probleem of wat dan ook.

Mutation

➤ Growth manipulation

Ja, hij kan zijn grootte aanpassen in wat dan ook. Redelijk saai right? Nou niet echt. Melvin heeft totaal geen controle over zijn mutatie en weet nog helemaal niet wat ze kan activeren. Daarbij heeft hij ook geen controle over zijn emoties eenmaal hij een bepaald stadia in is, waardoor hij op een destructieve rampage kan gaan.

Voordelen
Hij kan zich enkele centimeters laten groeien of krimpen. Ook zijn massa neemt dan toe zodat hij in verhouding blijft. Dit wil zeggen dat hij controleerbaar toch wel enkele centimeters kan veranderen, wat handig kan zijn in alledaagse situaties. Omdat zijn massa toeneemt, neemt ook zijn spiermassa toe waardoor hij controleerbaar sterker kan worden. het omgekeerde kan uiteraard ook.
Groeit hij verder uit tot iets groter heeft hij onder andere een dikkere huid, meer uithoudingsvermogen en ga zo maar door. Dit zorgt ervoor dat hij bovenmenselijke prestatie kan leveren, maar dat hij ook bepaalde aanvallen zoals kogels of anderen dingen met gemak kan afweren en overleven.
Hij heeft door zijn versnelde groei ook een versnelde genezing over het algemeen. Gewoon, dat hij sneller aan wondes zou genezen dan andere, ziekte is dan weer een ander verhaal.

Nadelen
Hij heeft geen enkele controle op grote veranderingen op zijn lichaam. Hij kan zo wel uitgroeien tot een serieus iets. Daarbij lijkt iets in zijn hersenen dan ook aan te passen waardoor hij dan enkel uit is op het doden en vernielen van dingen. Hij noemt deze overgang zelf een soort van transformatie, van mens naar een soort beest.
Ook kan het omgekeerde gebeuren, uiteraard. Als zijn lichaam te uitgeput is kan hij makkelijk te klein worden en te weerloos om iets te doen. Gelukkig heeft hij nog geen enkele situatie gehad waar dit is voorgekomen.
Als hij verwondingen heeft op een groter formaat en terugkeert naar een kleiner formaat kunnen ze wel fataal worden waardoor hij erg moet opletten wanneer hij dit doet.
Ook heeft hij gemiddeld meer voedsel nodig, zonder kan voor hem snel fataal zijn.

Stadia
1; Ook wel zijn favoriete stadia genoemd. Hij veranderd maar iets en heeft volledige controle erover. Hiermee kan hij perfect mensen plagen. Het is een onschuldig iets~
2; Het begint al op te vallen dat iets uit het plaatje is, maar niet meteen. Hij kan dit zelf nog controleren, maar lijkt een soort van opvlieger iemand te zijn. Hij is niet gevaarlijk, maar daarbij is hij ook niet echt groot.
3; Een oncontroleerbare verandering van grootte. Hij weet vaak niet hoe en waarom of zelfs wanneer het kan eindigen. Maar het belangrijkste is dat hij nog controle heeft. Soort van. Hij is ontvlambaar, snel boos, een waaghals. Maar hier kan zijn claustrofobie hem wel nog wat in toom houden.
4; Als je het over het beesten hebt, dan kan je het hier wel vinden. Nijdig en verblind door woede kan hij enkel maar op een soort van vlaag gaan. Hij kan wel meters hoog zijn en daarbij ook zijn spieren serieus wat vergroot hebben. Meestal weet hij niet eens dat dit gebeurd. Hij kan zich vaak ook niks herinneren van deze zogenaamde 'aanvallen'.

History

Geboren in Dublin, Ierland. Ja, het leven was veelbelovend voor Melvin. Hij werd immers geboren in een rijk gezin. Hij was enig kind en vond dit heerlijk want hij was een aandachtshoer. Zijn vader was een zakenman, die vaak de wereld rond moest om dingen te regelen. Hiermee moest de familie vaak verhuizen. Hoe dan ook, besloot de moeder van Mel om zich te vestigen in London toen hij 4 was, waar hij over het algemeen het meeste van zijn jeugd heeft doorgebracht. Vaak vloog hij wel eens voor een paar maanden over naar zijn vader. Dan volgde hij les in het land waar zijn pap zat. Hij maakte veel vrienden en vond het rondreizen op jonge leeftijd al heerlijk. Hij werd een soort van tja, hoe moet je het zeggen? Wagend persoon. Hij vond het leuk nieuwe dingen te proberen en hij was nog niet maar net 12.
Toen hij te horen kreeg dat zijn ouders dat zijn vader niet langer zou rondreizen, was hij ergens wel boos op hen. Hij was pas 13... Werd bijna 14 en zijn ouders vonden hem zeker te jong om alleen te laten gaan. Ze zeiden dat hij te klein was, te onverantwoordelijk. Hij vond het maar belachelijk. Hij was niet klein, hij was erg volwassen. Vanaf dat moment begon hij te wensen dat ze beter dood waren. Zodat hij zijn eigen ding kon doen. Hij mocht immers ook niet meer uit met zijn maten, verschrikkelijk dus. Hij spijbelde dan ook veel van school en begon het slechte pad op te gaan, duidelijk niet geïnteresseerd in een verder leven.

Toen op een avond, vlak voor zijn 15de verjaardag, voor de zoveelste keer een ruzie uitbrak, werd Melvin de volgende dag wakker in een bos. Hij had enkel nogal geschokt gekeken naar de vernieling rondom hem en vooral naar zijn kleren, die er niet al te best aan toe waren. Hij besloot naar huis te gaan... Maar hij bereikte het huis nooit.
Onderweg was hij bij een vriend binnengevlogen. Deze bood hem kleren aan en leek eerst te twijfelen voordat hij het nieuws aanbracht. Iets of iemand had zijn ouders vermoord, samen met het huis. Niet meteen een alledaags verhaal natuurlijk. Onzeker hierover besloot Melvin om te vluchten van London. Hij wist dat op de een of andere manier mensen hem zouden zoeken en iets in hem zei hij dat hij de oorzaak was van de dood van zijn beide ouders.
Het verliep heel erg goed voor de eerste maanden. Hij reisde rond met de hulp van vrienden en hij leerde snel dat hij anders was. Hij vond het dan ook leuk soms even zijn lengte of sterkte aan te passen om andere te plagen en op hun plek te zetten. Hij vond het vrije leven geweldig. Veel beter dan leven bij zijn ouders.

Dit leven was echter van korte duur toen 2 mutanten van de school hem na een kleine zoektocht hadden gevonden. Hij had er een heel drama om gemaakt waarbij hij ze zelf probeerde aan te vallen. Hij was heel agressief naar hen. Het had dan ook waarschijnlijk langer geduurd hem naar de school te sleuren dan hem te zoeken.
Nu hij hier is, vind hij het vreselijk. Hij sluit zich af van de meeste mensen hier en heeft een redelijk idee van dit alles. Hij haat het, probeert van alles te doen om hieruit te komen en probeert zoveel mogelijk regels te overtreden. Hij heeft een simpele naam gekregen, omdat hij bij andere namen meestal nogal nijdig werd. Hij vind het sowieso niet leuk om zo genoemd te worden, maar ah. Hij had immers nooit echt strenge ouders en daarbij had ie altijd al alles wat ie wilde. Hij zou hier wegkomen en weer zijn geweldige leventje leiden. Niemand zou hem stoppen daarin.
Melvin Chaill
trash
I wanted attention

_________________
MELLIE - Ica
" Set me F R E E "

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Melvin Chaill   wo jul 13, 2016 2:20 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Melvin Chaill
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: