INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Search like an eagle

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Guadalupe Gonzalez
avatar
Deceased
Aantal berichten : 23

Character Profile
Alias: Enigma
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Search like an eagle   vr jul 08, 2016 9:51 am

⚽  Waving colored flags
Het was ongeveer net drie uur geweest en de meeste leerlingen hadden een plaats in de schaduw opgezocht, het was namelijk een redelijk warme dag. Iedereen behalve het getinte meisje wat zich als enige op de sportvelden begaf op dit moment. Gisteren was ze aangekomen op dit eiland en tot nu toe had ze nog niet echt contact gehad met iemand, maar ze wist dat dat vanzelf ging komen. Net had ze als warmin-up een aantal rondjes om het hele veld gerend, maar nu was ze alweer bezig met het oefenen van haar skills. Als klein meisje was ze al heel fanatiek geweest als het ging om sporten, voornamelijk voetbal dan. Ze had altijd meegedaan met de jongetjes uit haar buurt en was zelfs beter dan sommige van hen. Ja, soms mistte ze die zorgeloze tijden wel. Haar haren had ze in een hoge staart gebonden en ze was nu bezig met het hooghouden van de bal. Eigenlijk was het wel jammer dat ze dit alleen deed, hoe leuk zou het zijn als je met meerdere mensen was. Stiekem verheugde ze zich dan ook wel op de gymles, hopelijk zouden ze veel balsporten doen en natuurlijk voetbal, haar absolute lievelingssport. Na ruim een half uur trucjes oefenen liet ze de bal in het gras vallen en trapte deze rustig voor zich uit in de richting van haar tas aan de rand van het veld, waar ze haar waterfles pakte en er een aantal slokken uit nam.

{ Eerste post Raphael Immobile & Outfit }
There's a playing field, it's full of winners, we're breaking new ground.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raphael Immobile
avatar
Class 2
Aantal berichten : 205

Character Profile
Alias: Hideaway
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Search like an eagle   do jul 28, 2016 3:25 pm

user posted image
Door het warme weer zocht iedereen zijn onderdak in de schaduw en door dat feit alleen werd hij juist weggedreven van het schoolgebouw en de tuin. Niet dat hij gezelschap niet fijn vond, nee, het was juist die drukte die hem totaal uitputte. Aangezien hij toch geen lessen meer had, had hij zich net na tweeën onder de tribunes op het sportveld genesteld, een boek op zijn schoot en een flesje water naast zich. De tijd had hij blijkbaar niet meer zo goed in de gaten gehouden, want opeens hoorde hij het zachte getik van een voet tegen een bal. Oh nee toch, was er misschien een team practice hier? Paniek borrelde al op in zijn hoofd en voordat hij ook maar goed geluisterd had hoeveel paar voeten hij hoorde, verzamelde hij al zijn spullen al. Toen het geluid van de bal was gestopt, schoot hij overeind, totaal vergeten dat hij zich onder een tribune bevond en stootte Raphael zijn hoofd tegen de houten planken boven zich. “Au.” murmelde hij zachtjes en wreef over de zere plek op zijn hoofd. Raphael kwam onder de tribunes vandaan en keek op, om te zien dat er alleen een meisje stond. Een zucht van opluchting gleed over zijn lippen, misschien niet zo subtiel als hij had gewild, en hij wist toch iets van een glimlach op zijn gezicht te tonen. “Sorry als ik je.. ehrm.. gestoord heb.” Ze was duidelijk bezig met een oefening of een training. De plek op zijn hoofd was nog wel een last voor hem, dus voor een tweede keer wreef hij erover. Dat was weer een zoveelste nadeel van dat schrikken van hem. Nergens voor nodig. Omdat hij tegen de zon in keek fronste hij wat, maar nog altijd bleef die vriendelijke expressie op zijn gezicht staan.
TAGGED: X. 299 WORDS. OUTFIT (X).

THANK YOU FEDORA @ ATF AND SDS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Guadalupe Gonzalez
avatar
Deceased
Aantal berichten : 23

Character Profile
Alias: Enigma
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Search like an eagle   za aug 13, 2016 4:33 pm

Guadalupe had haar voet op de bal gezet zodat deze niet weg kon rollen en ze nam wat slokken uit haar waterfles. Ondertussen had ze haar telefoon uit haar tas gepakt en checkte ze of ze nog nieuwe berichtjes had, wat niet het geval was behalve een aantal meldingen van wat YouTube accounts die ze tegenwoordig volgde. Daar keek ze vanavond wel naar, nu was ze juist zo lekker aan het trainen. De brunette keek echter op van haar telefoon toen ze een zachte bonk hoorde, zag zo snel niet waar deze vandaan gekomen was en fronste kort. Een jongen die over zijn hoofd wreef kwam achter de tribunes vandaan en leek opgelucht te zijn toen deze enkel de brunette op het veldje zag staan. Haar telefoon had ze laten zakken en deze legde ze weer op haar tas neer, ze verwachtte eigenlijk niet dat er hier mutanten zouden rondlopen die spullen van anderen zouden jatten.. immers zaten ze allemaal op hetzelfde eiland vast. De ander verontschuldigde zich ondertussen voor als hij haar gestoord had. Guadalupe nam nog snel een slokje van haar water en zette deze naast haar tas in het gras. "Eigenlijk had ik net een drinkpauze, dus je hebt mij niet echt gestoord met iets," zei ze met een vriendelijke glimlach terwijl ze haar voet van de bal af haalde en toekeek hoe hij over zijn hoofd heen ging met zijn hand. "Gaat het?" vroeg ze voor de zekerheid maar, hij leek er last van te hebben. Wie weet had hij zich wel zo hard gestoten dat hij naar de ziekenboeg moest om zich te laten checken. De jongen zag er vriendelijk uit en keek wat met zijn ogen samengeknepen omdat hij tegen de zon inkeek. "Als je zin hebt kan je m'n training joinen? Anders is het ook maar weer zo alleen." Heel subtiel om te laten weten dat ze het leuk vond om iemand te hebben waartegen ze kon spelen, voetbal bleef immers een sport waar je twee partijen voor nodig had en zolang ze nog geen andere mensen had gevonden die ook voetbalden was het toch een beetje saai, en dat terwijl het één van haar lievelingssporten was om te doen.

Raphael // 367 words // outfit


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Search like an eagle   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Search like an eagle
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Outside :: Sportfields :: Physical Education Field-
Ga naar: