INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 [OPEN] A naked swim under the stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Zhanna Aleksandrova
avatar
Class 3
Aantal berichten : 70

Character Profile
Alias: Specter
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: [OPEN] A naked swim under the stars   zo jul 03, 2016 7:46 pm
Come away to the waterZe herinnerde zich het nog allemaal. Het gegil, het gegrom en de klauwen die een litteken voor de rest van haar leven hadden achtergelaten. De klauwen die haar broertje aan stukken hadden gescheurd. Zhanna probeerde de gebeurtenis weer zo snel als mogelijk uit haar gedachten te verbannen. Er moest gewoon een andere manier zijn. Een andere manier om haar mutatie te laten werken.

In de meeste gevallen verdween haar lichaam onder warme omstandigheden. Of door emoties als woede, verlegenheid en angst. Emoties konden echter uitgeschakeld en opgeroepen worden, maar dat tweede leek voor Zhanna geen succes te zijn. De meeste gedachten die emoties opriepen waren simpelweg te pijnlijk om aan terug te denken. Het meisje hoopte dan ook vurig dat haar mutatie niet voor eeuwig van haar stemming afhankelijk zou blijven. Er moest toch een andere manier bestaan?

Zhanna slaakte een diepe zucht terwijl ze zich achterover in het water liet vallen. Ze staarde naar de halve maan die aan de hemel stond. Het was weliswaar nacht, maar het weerkaatsende maanlicht op het water zorgde toch niet voor complete duisternis. Haar kleren lagen op een hoopje in het zand, een zwart jurkje en… alles wat zich daaronder bevond. Het plan was tenslotte om haar onzichtbaarheidsprobleem onder controle te krijgen, en daarbij was het nu eenmaal een stuk gemakkelijker om al de kleding al uit te hebben voordat deze van haar lichaam vielen en ergens de zee op dreven. Op dit tijdstip was er toch geen hond die haar zou zien, dus who cares?

Het interesseerde Zhanna in elk geval vrij weinig. Het enige wat haar interesseerde was het onder controle krijgen van haar mutatie, maar tot nu toe was er nog niet echt resultaat geboekt. Misschien moest ze dan toch eens lessen volgen op deze school. Misschien zouden ze nuttiger zijn dan Zhanna dacht dat ze waren. Het kon in elk geval geen kwaad om een kijkje te nemen. Hoewel dat betekende dat Zhanna moest mengen met andere mutanten, en dat was iets waar het meisje niet op stond te trappelen.

In tegenstelling tot de zee was de school zelf alles behalve een rustgevende plek. Tenminste, tot het moment waarop Zhanna ineens iemand hoorde grinniken. Geschrokken keek ze op richting de kust: een tinteling schoot over haar lijf en op dat moment wist Zhanna dat het eindelijk gelukt was. Voor het blote oog was ze niet meer zichtbaar, maar desondanks was het meisje er vrij zeker van dat iemand haar toch had gezien in het water. Naakt nota bene. Hoewel het misschien te donker was om dat gezien te kunnen hebben.

“Wie is daar?” Het was meer bedoeld als geïrriteerde opmerking dan als vraag. Toch was het meisje enigszins nieuwsgierig naar degene die zo abrupt haar rust verstoord had.
Words: 455||Tag: Name || Note: OOC: Open voor iedereen, maar de voorkeur gaat uit naar een mannelijk personage  :3  


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niklaus Akerman
avatar
Class 4
Aantal berichten : 115

Character Profile
Alias: Wildfire
Age: 19 Y/Y
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   zo jul 03, 2016 8:06 pm

Death is so final


De jongen had niet kunnen slapen. Het was al sinds zijn aankomst op het eiland, dat hij moeiten had met slapen. Misschien kwam het omdat hij gewoon nog moest wennen aan de omgeving en dat hij zich nog niet gerust voelde. Een nieuwe omgeving, het koste altijd tijd om aan gewoon te worden. Als die dan nog eens zo speciaal was als Genosha Island, dan was het niet meer dan normaal.
Niklaus wist van zichzelf dat het geen zin had om te blijven liggen. Als hij nog kon slapen, dat kon hij niet slapen. Door de blijven draaien en keren zou hij enkel gefrustreerd geraken en dat ging het al helemaal niet meer. Het was beter als hij even naar buiten ging, of toch zeker zijn kamer verliet. Dat hij naar buiten ging, was nooit de bedoeling geweest, maar uiteindelijk voelde hij de wind tegen zijn huid duwen.

Ondanks dat het warmer begon te worden, was het ‘s avonds niet de temperatuur om in bloot bovenlijf rond te lopen en dat was toch wat hij deed. Hij ging er enkel niet van wakker liggen. Koud of warm, hij verdaagde het beide. Zo kwam hij uiteindelijk bij de zee aan, waar het muisstil was. Geen geluid van hyperactieve tieners, of meeuwen opzoek naar voedsel. Enkel de golven die kapot sloegen tegen de kliffen en aanspoelde op strand.
Om toch iets te doen te hebben, nam hij zijn gsm bij de hand. Hij had er nog maar net enkele boeken opgezet. Nick las graag, maar hij had nog niet naar de bieb willen gaan voor een boek. Een andere optie was dan om online boeken op zijn gsm te zetten en dat was wat hij begon te lezen. Het was iets met redelijk wat humor, waardoor hij op een bepaald moment moest grinniken. Wat hij niet verwacht had, was dat er reactie op ging komen. Een stem die uit de duisternis wat riep.

Niklaus had de persoon niet eens opgemerkt. Hij wist pas dat er nog iemand was, wanneer hij een stem hoorden. Zijn blik schoot naar het water, maar er was helemaal niemand te bekennen. Zijn ogen die eerder een rood bruine kleur hadden gehad, veranderde naar een helder blauw.
Niemand. Er zat helemaal niemand in het water en hij was er toch zeker van dat hij wat hoorden. De gsm die hij vast had, stak hij weer weg in zijn achter broekzak en zijn kiezen drukte hij op elkaar. ‘Die vraag kan jij misschien beter beantwoorden,’ zei Niklaus met een luide stem. Zijn ogen speurde de omgeving af, maar er was nog steeds niemand. Kalm blijven, je wordt niet gek.

Yet life is full of possibilities
THANKS

_________________

We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zhanna Aleksandrova
avatar
Class 3
Aantal berichten : 70

Character Profile
Alias: Specter
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   zo jul 03, 2016 9:07 pm
Come away to the water


Die vraag kon zij beter beantwoorden? Oh, natuurlijk. Zij was tenslotte degene die onzichtbaar was. Te concluderen aan de jongen zijn reactie had hij haar überhaupt niet gezien. Misschien was dat ook maar beter zo, bedacht Zhanna zich. Met geluk zou de jongen vanzelf weggaan als ze nu niets meer zou zeggen, hem achterlaten met het idee dat er stemmen in zijn hoofd rondspookten. Het kon werken, maar de kleren op het strand zouden haar verraden.

Het bleef een tijdje stil voordat Zhanna een antwoord gaf op de vraag. “Specter,” was de naam die ze hem uiteindelijk besloot te geven. Het was de naam die Zhanna zichzelf had gegeven sinds haar nieuwe leven. Sinds de dag waarop ze ontsnapt was uit de hel. Bovendien vertrouwde ze geen mens of mutant met haar werkelijke naam. Zelfs op dit afgelegen eiland in the-middle-of-nowhere- voelde ze zich nog niet veilig genoeg. Niet zolang de vijand nog daarbuiten was. “Het staat synoniem voor ‘Geest’,” legde Zhanna uit. “En zoals je ziet- of eigenlijk niet ziet, is het van toepassing op mijn mutatie.”

Vanuit het water hield ze de jongen in de gaten. Ondanks de duisternis leken zijn ogen net als de maan op te lichten. Het was echter nog maar de vraag hoe lang het zou duren voordat hij haar kon zien, maar gezien het feit dat ze zich nog niet bepaald op haar gemak voelde, kon het nog wel een tijdje duren. “Wat maakte je aan het lachen?”  Words: 455||Tag: Niklaus || Note: -  
from

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niklaus Akerman
avatar
Class 4
Aantal berichten : 115

Character Profile
Alias: Wildfire
Age: 19 Y/Y
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   zo jul 03, 2016 9:30 pm

Death is so final


Het stelde Niklaus niet gerust dat hij haar niet zag zitten. Wanneer hij tegen iemand sprak, wilde hij weten waar die persoon zat. Zo kon hij op ieder moment die persoon in het oog houden, kon hij iedere beweging controleren. Zo zou er niet ineens iets gebeuren waarvan hij niets wist.
Zijn ogen bleven uiteindelijk wel hangen op een hoopje kleren dat in het zand lag. Oké. Nick was tegen iemand aan het spreken die naakt was. Great...Langzaam liep hij erheen, om vanaf dat punt nog eens om zich heen te kijken, maar nog steeds was er niets te zien. Ze moest in ieder geval geen schrik hebben dat hij haar kleding zou stelen. Dat was niet iets voor hem.

Specter. Dat was de naam die hij kreeg van het meisje dat nergens te zien was. Nick vermoede toch dat het een naam was. ‘Dat je naam?’ vroeg hij voor de zekerheid. Eén van zijn vuisten had hij ondertussen losjes opgerold, om met zijn duim over zijn vingers te strijken. Dit was een reactie op het feit dat ze haar mutatie vermelden. Zijn kiezen drukte hij enkel even harder op elkaar. ‘Je bent dus onzichtbaar,’ besloot hij aan de hand van haar uitleg en omdat hij helemaal niemand zag. Ondanks dat hij een idee had van waar dat het geluid kwam.

Het goede was dat hij niet gek aan het worden was. Het slechte was dat hij met een mutant sprak die haar mutatie gebruikten. Dat ze onzichtbaar was, kon beschouwd worden als iets goed. Hij zag haar eigenlijk niet, dus kon hij net zo goed tegen iemand aan het spreken zijn die gewoon verstopt zat. Waar hij overheen keek.
Op haar beurt stelde het meisje echter een vraag en vroeg daarbij waarom dat hij moest lachen. ‘Woorden, niets speciaals,’ beantwoordde hij de vraag zonder verder veel vrij te geven. Precies zoals hij het wilde op dat moment.

Yet life is full of possibilities
THANKS

_________________

We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zhanna Aleksandrova
avatar
Class 3
Aantal berichten : 70

Character Profile
Alias: Specter
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   zo jul 03, 2016 10:16 pm
Come away to the water
"Voor jou wel," antwoordde Zhanna op de vraag of het haar naam was. De Einstein raadde vervolgens haar mutatie, wat ook niet heel moeilijk was gezien de omstandigheden. De omstandigheden die de jongen nerveus leken te maken. Zhanna deelde een soortgelijk gevoel. Al had dat meer te maken met het feit dat ze zich enigszins 'betrapt' voelde in het water. Toch leek haar lichaam al meer van de schrik bekomen te zijn dan Zhanna aanvankelijk had verwacht. Haar hartslag leek weer een normaal ritme aan te nemen en het meisje voelde aan dat het niet lang zou duren voordat de persoon op het strand een beeld zou krijgen van haar.

Het niet vrijgeven van haar echte naam en het feit dat Zhanna onzichtbaar was, maakte haar misschien tot een mysterieus persoon. Maar gezien de antwoorden die ze van de jongen had ontvangen, was ze niet de enige. Het was duidelijk dat hij zich niet helemaal op zijn gemak voelde. "Geen zorgen," stelde ze hem gerust. "Ik bijt niet. Tenminste... Als je je blik even op iets anders richt dan het water."
Hopelijk was de jongen verstandig genoeg om naar haar te luisteren. Zhanna voelde het water namelijk weer tintelen op haar lichaam en ze had er geen behoefte aan dat een andere mutant haar op dit eiland naakt zou zien.
Words: 455||Tag: Niklaus || Note: -  
from

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niklaus Akerman
avatar
Class 4
Aantal berichten : 115

Character Profile
Alias: Wildfire
Age: 19 Y/Y
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   zo jul 03, 2016 10:38 pm

Death is so final


Hij trok bij het antwoord dat hij kreeg zijn wenkbrauwen even op. Oké, voor hem dus wel. Zijn eigen naam had Niklaus haar nog niet verteld, maar zolang dat ze er zelf niet naar vroeg, gaf hij die ook niet. Al had ze er eigenlijk al een naar gevraagd, maar toen had hij die ontweken. Ze zou het nog maar eens moeten vragen in dat geval.

Niklaus zou niet protesteren wanneer dat ze dat zei. Hij zetten enkele stappen van bij de kleren vandaan om nadien ook nog eens zijn rug er naartoe te draaien. Het was niet zo dat hij haar naakt wilde zien. De situatie was al vervelend genoeg, dat moest er niet nog eens bij komen. In stilte bleef hij dan ook afwachten. Zijn ogen gericht naar het zand, waar hij met zijn voet wat in schopte.
Voor de zekerheid wilde hij eigenlijk zijn doosje pillen erbij nemen. Nu dat hij toch met zijn rug naar haar toe stond, was dat het ideale moment. Zo zou hij ook geen vragen doen opkomen. Zijn hand gleed al naar zijn broekzak, waar het doosje normaal zat, maar toen niet. Meteen bracht hij één hand door zijn warrige bruine haren terwijl dat hij zijn ogen dicht kneep. Natuurlijk! Nick moest ze op zijn kamer zijn vergeten. Waarschijnlijk op zijn nachtkastje. Wie had ook verwacht dat hij dat nodig zou hebben om dat uur. So far so good at least. Hij zou ze enkel maar gebruiken uit voorzorgsmaatregelen, maar het ging nog. Zolang er verder niets verkeerd ging gaan, was het oké.

Ondertussen wachten hij braaf af wanneer hij zich weer zou kunnen omdraaien. Een teken of wat dan ook. Nick wilde zich niet te vroeg omdraaien.

Yet life is full of possibilities
THANKS

_________________

We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zhanna Aleksandrova
avatar
Class 3
Aantal berichten : 70

Character Profile
Alias: Specter
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   zo jul 03, 2016 11:10 pm
Come away to the water
De jongen draaide zich om. Het was een opluchting voor Zhanna dat hij luisterde. Ze had hier ook genoeg jongens zien rondlopen die eerder misbruik van de situatie hadden gemaakt. Die de voorkeur hadden gegeven aan er vandoor rennen met haar kleren. Niet dat diegene in dat geval ver zou zijn komen, maar toch was Zhanna blij dat ze haar andere mutatie niet hoefde te gebruiken. Het liefste gebruikte ze die nooit meer, maar sinds haar tijd op dit eiland had Zhanna al een paar keer de neiging gehad om de mutatie op anderen toe te passen. Vroeger was het immers een soort 'tweede natuur' geweest. Zhanna was er echter al snel achter gekomen dat hier een heel ander soort volk rondliep dan zij gewend was. Je wist nooit wie je precies tegenover je kon hebben.

Toch bleef het meisje nog enigszins op haar hoede terwijl ze langzaam het water uit kwam. Haar voeten lieten alweer afdrukken achter in het zand, wat betekende dat de situatie nog ongemakkelijker kon worden als de jongen zich te vroeg zou omdraaien. Dat deed hij niet, gelukkig. Zo snel als mogelijk trok Zhanna haar ondergoed aan en toen ze haar zwarte jurk over haar hoofd had getrokken, wilde ze de jongen een sein geven dat het veilig was. Ze besefte zich echter nog steeds niet zijn naam te weten. “Nu ik een stuk minder eng ben, wil je misschien nu meer vertellen over wie jij bent?”Words: 455||Tag: Niklaus || Note: -  
from

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niklaus Akerman
avatar
Class 4
Aantal berichten : 115

Character Profile
Alias: Wildfire
Age: 19 Y/Y
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   ma jul 04, 2016 2:23 pm

Death is so final


Nu Niklaus met zijn rug naar de andere toe stond, kon hij eigenlijk net zo goed weer terug naar het schoolgebouw gaan. Hij had niet verwacht iemand tegen te komen en zo een gesprek te starten. Dat was niet iets wat hij had willen doen, maar voor dan had hij het gevoel alsof hij eraan vast zat. Ze was onzichtbaar, had eigenlijk al laten zien dat ze haar mutaties zou gebruiken. Wist Nick veel wat dat ze allemaal nog kon. Als het haar niet zou aanstaan dat hij gewoon weg wandelde, kwamen ze misschien in de problemen. Dus bleef hij braaf staan, zijn ogen vooral op de grond gericht waar hij met zijn voet al een klein putje had weten te maken.

Achter hem hoorde hij hoe dat kleren weer werden aangetrokken werd. Er had letterlijk iemand naakt achter hem gestaan en als je er verder over nadacht, was het zeer gênant. Voor beide partijen. Voor wie dat het erger was, daar was hij niet helemaal uit. Specter had er waarschijnlijk zelf ook niet voor gekozen om iemand tegen te komen.
Na enkele minuten hoorde Nick toch weer haar stem. Aan de woorden te horen, kon hij zich omdraaien zonder dat hij iemand volledig naakt voor zich zou zien staan. Toch draaide hij zich nog voorzichtig om. Je wist maar nooit. Hij kon het verkeerd verstaan hebben, maar dat was niet het geval geweest. ‘Voor jou is het Niklaus,’ zei hij met dezelfde woorden als Specter gebruikt had. ‘Het was niet de bedoeling te storen,’ vervolgde hij.

Yet life is full of possibilities
THANKS

_________________

We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zhanna Aleksandrova
avatar
Class 3
Aantal berichten : 70

Character Profile
Alias: Specter
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   ma jul 04, 2016 4:27 pm
Come away to the waterZhanna schonk de jongen een kleine glimlach toen hij zich omdraaide. Hij had zich voorgesteld als Niklaus, en stiekem was de mutante trots op het feit dat ze met een ander persoon op dit eiland contact had gelegd. Iets wat ze sinds haar tijd op Genosha nauwelijks had gedaan. Tussen alle adhd tieners was zij nu niet bepaald een opvallend type, ook wanneer ze haar mutatie niet gebruikte. Laat staan dat Zhanna echt een 'band' voelde met de mutanten op dit eiland of de behoefte had om zich te mengen. Toch... toch kon ze niet helemaal ontkennen dat het fijn was om met iemand te praten, ondanks de omstandigheden waarin het gebeurde.

"En het was niet mijn bedoeling om je te laten schrikken," antwoordde ze met dezelfde woorden als hij gesproken had. Zhanna nam Niklaus verder in zich op nu ze dichterbij hem stond. Te concluderen aan het rossige haar leek hij net uit bed gerold te zijn, maar misschien kwam die conclusie ook tot stand door het feit dat de jongen geen shirt droeg. Iets wat Zhanna pas was opgevallen sinds ze het water was uitgekomen. "Ik had ook niet iemand meer verwacht op dit tijdstip," gaf ze uiteindelijk met haar ogen gericht op het zand toe. Ze had gênantere manieren meegemaakt waarop mensen haar hadden aangetroffen, maar dat maakte deze ontmoeting er zeker niet minder gênant op. Ja, ze was er in zekere zin wel meer aan gewend geraakt, maar dat betekende niet dat Zhanna haar hele leven lang zulke ongemakkelijke ontmoetingen wilde. Ze probeerde het onderwerp dan ook maar snel van tafel te schuiven terwijl het meisje Niklaus weer in zijn felle blauwe ogen staarde. "Wat brengt jou hier?"Words: -||Tag: Niklaus || Note: -  
from

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niklaus Akerman
avatar
Class 4
Aantal berichten : 115

Character Profile
Alias: Wildfire
Age: 19 Y/Y
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   wo jul 06, 2016 10:59 pm

Death is so final


Het is niet makkelijk te vergeten dat het een eiland was met mutanten. Hoe goed Niklaus ook zijn best probeerde te doen, het ging niet uit zijn hoofd. Dat hij nog een normaal gesprek was kunnen aangaan, was al heel wat. Toch was het niet zo dat hij het gesprek met liefde aanging. In zijn maag trok alles samen, gewoon door met haar te spreken en dan had het niet met haar persoonlijkheid te maken.

Specter vertelde hem, net zoals hij gedaan had, dat hij hem niet wilde laten schrikken. Dat was haar dan wel mislukt. ‘Niet onzichtbaar zijn helpt daarbij,’ merkte hij wat droogjes op. Eveneens was het ook een kleine hint naar het feit dat hij het niet aangenaam vond, maar mensen die niet wisten hoe hij was, zouden dat niet eens opmerken. Niklaus zijn woorden konden met wat humor worden opgevat.
Nick kon het haar niet kwalijk nemen dat ze niet verwacht had nog iemand tegen te komen. Een kleine glimlach, waarbij hij eigenlijk gewoon zijn mondhoeken wat optrok, kwam op zijn gezicht. Hoe laat het precies was wist hij niet, daar had hij niet naar gekeken wanneer hij zijn kamer had verlaten.
‘Ik kon gewoon niet slapen,’ beantwoorde hij schouder ophalend haar vraag. Nick moest er gewoon moe uit zien. Vaak keek hij niet in de spiegel, dus zelf wist hij het niet. Als je echter al een tijd niet goed slaapt, zag je er vast moe uit.

Yet life is full of possibilities
THANKS

_________________

We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zhanna Aleksandrova
avatar
Class 3
Aantal berichten : 70

Character Profile
Alias: Specter
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   do jul 28, 2016 8:13 pm
Come away to the waterZhanna glimlachte kort terug na de opmerking over haar mutatie, hoewel het misschien meer uit beleefdheid was dan dat ze het daadwerkelijk meende. Ze was er namelijk alles behalve trots op om een mutant te zijn, en hekelde bovendien alle bijkomstigheden die daar om de hoek bij kwamen kijken. Maar ze wilde haar ongemak niet laten blijken tegenover hem, dus besloot ze een soortgelijke opmerking terug te kaatsen. “Het helpt ook als mensen niet midden in de nacht besluiten een avondwandeling te maken over het strand.”

Dat de jongen weinig slaap had gehad, was Zhanna na een blik al duidelijk geworden. De vraag was echter voor hoelang. Niklaus zag er nu niet bepaald goed verzorgd uit en zijn felblauwe ogen zette er alleen nog maar meer vraagtekens bij. Zo fel… op dit tijdstip van de dag notabene: dat kon gewoon niet natuurlijk zijn. Zhanna schoof het af op zijn mutatie, hoewel de jongen net zo goed aan de drugs kon zijn. Ze besloot er echter niet naar te vragen. Zelf vond ze het immers ook vervelend als personen naar haar mutatie vroegen. Alsof haar mutatie bepaalde wie zij als persoon was. Het was in zekere zin een deel van haar, maar Zhanna weigerde dat zo te zien. Ze wilde meer zijn dan een mutant: meer zijn dan een monster.

“Als je slaapproblemen hebt, is dit inderdaad een goede plek om heen te komen.” Tenzij er toevallig ook andere personen zijn, voegde Zhanna er stilletjes in haar hoofd aan toe. “Tenminste, ik kom hier vaak tot rust als de ehm… drukte me wat te veel wordt als je begrijpt wat ik bedoel.”
En met 'drukte' doelde ze op haar mede-mutanten op dit eiland. Het waren er veel, te veel. Zhanna was nu eenmaal een persoon die graag overzicht op de situatie hield, maar op een plek als deze was dat onbegonnen werk.Words: ||Tag: Name || Note:  


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niklaus Akerman
avatar
Class 4
Aantal berichten : 115

Character Profile
Alias: Wildfire
Age: 19 Y/Y
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   do aug 04, 2016 10:46 pm

Death is so final


Als Specter niet onzichtbaar was geweest en had gezwegen was Niklaus nooit verschoten. Als hij haar gewoon had kunnen zien zitten zou hij zich al kunnen hebben voorbereid, maar dat was niet het geval geweest. Hij kon het ook niet laten er uiteindelijk een opmerking over te maken, waar zei weer op had gereageerd. ‘Moest je gewoon stil zijn gebleven, hadden we vast dit gesprek niet gehad,’ wees Klaus haar op de feiten. Misschien had hij de kleren wel gezien, maar het was niet dat hij op zoek zou gaan naar de eigenaar ervan.

Het meisje bevestigde dat het strand prima was om heen te gaan wanneer je slaapproblemen had of wanneer dat je rust nodig had. ‘Jammer genoeg loopt hier blijkbaar ‘s avonds ook nog volk rond,’ zei hij tegen haar. Het was misschien grof van hem om te zeggen, omdat hij het duidelijk over haar had, maar het was wel de harde waarheid. Niklaus was nog steeds naar het strand gekomen om net zoals zij weg te gaan van de drukte. Het was inderdaad druk in de schoolgebouwen. Als het normale mensen waren geweest had hij het zelf niet erg gevonden. ‘En het wordt steeds drukker en drukker,’ zei hij zuchtend. Hij was nog net nieuw en er liepen alweer nieuwe mensen rond op Genosha. Iedere dag leken ze binnen te stromen en het zou hem gek kunnen drijven. Als iemand in de gangen ook maar één keer zijn controle verloor, dan kon je nergens heen. Je zat gevangen tussen de muren en de andere mutanten die uit paniek misschien ook controle konden verliezen. Klaus kon je niet wijsmaken dat alles op het eiland veilig was.
Niklaus was in ieder geval van plan om weer een andere plek te gaan zoeken om ‘s avonds heen te kunnen gaan. Misschien was er op het strand wel een moeilijk te bereiken plekje waar hij heen kon gaan. Als het tussen de kliffen was, zouden er niet veel mensen heen gaan. Zeker niet laat op de avond. Iedereen was moe en wilde in ieder geval geen te zware inspanningen meer verrichten.

Yet life is full of possibilities
THANKS

_________________

We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zhanna Aleksandrova
avatar
Class 3
Aantal berichten : 70

Character Profile
Alias: Specter
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   zo aug 07, 2016 2:59 pm
Come away to the waterMet een frons tussen haar wenkbrauwen bleef Zhanna verbouwereerd staan. Ze was in de war. Als Niklaus haar aanwezigheid echt zo storend vond, waarom was hij dan dit gesprek überhaupt aangegaan? Hij had allang weg kunnen lopen als hij gewild had. Beleefdheid was namelijk zeker niet hetgeen wat hem hier had gehouden gezien de botte opmerkingen die de jongen bleef terugkaatsen.

“Ik geloof dat jij degene bent die dit gesprek liever niet had gehad,”
beet ze hem toe. Dat was Zhanna inmiddels wel duidelijk geworden. Aanvankelijk stond ze er zelf ook niet op te trappelen om een gesprek aan te gaan, ze was immers gekomen om aan haar mutatie te werken, maar ze had het een kans gegeven. Ze had hem een kans gegeven. Niklaus bewees haar echter dat ze maar beter met een grote boog om de mutanten heen kon blijven lopen.
Desondanks bleef de jongen haar nieuwsgierigheid houden, en misschien kon ze het ook gewoon niet laten om het te vragen.

“Als het volk je hier niet bevalt op Genosha, wat houdt je hier dan nog? Er is niemand die je verplicht te blijven.”
Ze mochten weliswaar op een eiland zitten, afgezonderd van de buitenwereld, maar dit was geen gevangenis. Er waren geen gevangenbewaarders die op de uitkijk stonden om je tegen te houden als je weg wilde en Zhanna had er lang genoeg in een gezeten om het verschil te weten.

Words: ||Tag: Niklaus || Note:  


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niklaus Akerman
avatar
Class 4
Aantal berichten : 115

Character Profile
Alias: Wildfire
Age: 19 Y/Y
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   di aug 09, 2016 5:13 pm

Death is so final


De frisse lucht en het gesprek zorgde er eigenlijk voor dat hij na een tijd toch in zijn hoofd ook rustig werd. Zorgen die hij eerder nog had waardoor hij niet had kunnen slapen, waren verdwenen. Dat kwam voornamelijk doordat hij het gesprek toch aan de gang liet. Niklaus wilde niet perse met het meisje spreken, maar voor dan zorgde het voor afleiding. Hij wist zich met iets anders bezig te houden en dat was voor dan goed. Misschien dat als hij later weer in zijn bed zou kruipen, dat hij dan wel kon slapen. Niet voor lang en niet vast, maar het was beter dan niets.

Specter had goed opgemerkt dat hij het gesprek liever niet had en daar knikte hij op. Ja het hielp hem om zijn gedachten te verzetten, maar dat wilde niet dat hij een gesprek wilde hebben. Met niemand op het eiland wilde hij echt een gesprek aangaan. Het lag niet volledig aan haar. ‘Daar heb je gelijk in,’ bevestigde hij simpel weg.
Zijn wenkbrauwen trok hij echter op bij haar volgende opmerking. Niklaus wist niet meteen wat hij erop moest antwoorden, gewoon omdat hij niet had verwacht dat ze wist dat de mutanten hem niet aanstonden. Maar toch wist hij zich te herpakken. Hij hoesten even zacht om tegelijk zijn blik af te wenden naar de zee. Het was geen rare vraag. Hij had die gewoon niet verwacht.

‘Ik ben een gevaar voor de maatschappij, in een normale wereld zou ik enkel voor vernietiging en pijn zorgen,’
zei Niklaus. Dat was wat hij dacht dat de schoolhoofden dachten. Ze waren nu eenmaal ook mutanten, het zou hem niet verbazen als dat inderdaad was wat ze dachten. Natuurlijk wilde ze helpen, maar als hij geen gevaar was, hadden ze ook geen reden gehad om hem naar het eiland te brengen. Op het vaste land was hij tevreden genoeg in de vechtring.
De mauw van één van zijn rechterarm trok hij naar beneden om zo de huid zichtbaar te maken. Maar enkele seconden later vatten zijn hand blauw vuur. De directe omgeving werd gelijk een heel pak kouder en op zijn arm, tot aan zijn elleboog en zelfs een beetje nog op zijn mauw vormde zich ijskristallen. Niklaus zijn ogen waren gefocust op het vuur. Het was een geluk dat hij controle had, maar eenmaal zijn emoties te veel van zich lieten weten en het vuur zou groen worden, wist hij zelf niet wat hij moest verwachten.

Yet life is full of possibilities
THANKS

_________________

We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zhanna Aleksandrova
avatar
Class 3
Aantal berichten : 70

Character Profile
Alias: Specter
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   wo aug 10, 2016 7:51 pm
Come away to the waterHet was slechts een simpele optelsom geweest.
Zijn nerveuze houding toen ze nog onzichtbaar was, de slaapproblemen, zijn onnatuurlijke blauwe ogen, de duidelijke boodschap dat haar aanwezigheid niet op prijs werd gesteld en tot slot de drukte op het eiland die de jongen duidelijk leek te proberen te ontvluchten. In eerste instantie had ze Niklaus zijn ongemak afgeschreven op het feit dat hij haar ‘betrapt’ had op naaktzwemmen, maar nu leken alle puzzelstukjes op hun plaats te vallen. En wellicht… wellicht had ze ook wel een stuk van zichzelf in zijn trekjes herkend. Maar wie voelde zich dan ook wel op zijn of haar gemak op een eiland waar alle mutanten een tikkende tijdbom waren?

Zhanna in elk geval niet. Een koude rilling schoot dan ook over haar rug toen Niklaus zijn antwoord illustreerde met zijn mutatie. Was het een waarschuwing dat ze weg moest gaan, of zou ze juist problemen op zich afroepen door nu weg te lopen? Hij was blijkbaar een gevaar voor de maatschappij: iets wat Zhanna niet van plan was te ontkennen. Ze kende hem immers pas een paar minuten, en dat was zeker niet lang genoeg om te weten wat deze jongen allemaal wel niet op zijn kerfstok had. Hoewel het meisje hem diep van binnen wilde vertellen dat het niet zo was, dat hij geen gevaar was en het allemaal wel goed kwam. Maar ze wist niet waar Niklaus toe in staat was, of in hoeverre hij zijn mutatie onder controle had en ze was ook zeker niet van plan daarachter te komen.

Zijn mutatie jaagde haar echter alles behalve angst aan. Sterker nog, er verscheen zelfs een kleine glimlach op het gezicht van Zhanna toen haar huid in aanraking kwam met de plotselinge koele bries. Een hoop vreemde vogels waren al voorbij gekomen in haar leven, maar iemand die blauw vuur kon creëren? Ze zouden een moord doen voor deze jongen waar zij vandaan kwam, en op dit moment kon Zhanna wel een moord doen om deze kou vast te houden. “Het is lang geleden dat ik deze kou heb mogen voelen,” grimaste ze. Ze wist niet in hoeverre Niklaus controle hield over zijn vuur, maar het was iets wat ze op dit moment even leek te vergeten toen ze met nog een stap dichterbij kwam om te genieten van de koelte.


Words: ||Tag: Niklaus || Note:  


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] A naked swim under the stars   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[OPEN] A naked swim under the stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars?

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: